Til hovedinnhold

Med profesjonelle dansarar og lærerar vil du utvikle dine danseferdigheiter i Jazz, Contemporary, Showdans, Hiphop og Samba. Vi lagar musikkvideo, danseførestilling, set opp musikal og har fotoshoot.

På Dans Idrett får du prøve deg innan mange forskjellige dansestilar på skulen. Du tar workshops i inn-utlandet og du kan ta gratis danseklassar ved den lokale danseskulen på kveldstid. Du vil ha styrke- og skadeforebyggende trening, og du vil få prøve deg innan forskjellige type idretter.

Linja har eigen danseforestilling og er svært delaktig i skulen si store musikalsatsing. Dei siste åra har skulen blant anna produsert forestillinger som Hairspray, Chicago, Folk og Røvere i Kardemomme By, FAME. Linja si danseforestilling er eit av fleire høgdepunkt for heile skulen i løpet av året.

Du får vere med på fotoshoots, og vi lagar film av dansar/aktivitetar på linja. Frå fotoshoot får du med deg flotte bilder som er tatt av profesjonell fotograf.

Du ønskjer å utvikle deg og utfordre deg sjølv. Yte det vesle ekstra, der lagarbeid og innsats er alfa omega! Du vil ha ein kvardag med allsidig trening. Bli med og opplev meistring!

Dette vil du lære

 • Jazz/Contemporary
 • Samba
 • Musikal / showdans
 • Street Dance, HipHop
 • Koreografiarbeid
 • Styrke/Variasjonstrening
 • Kosthald og ernæring
 • Produksjon av forestilling

Våre forventninger til deg

På Dans Idrett forventar vi at du er motivert for å lære mange forskjellege dansestilar. Komfortsona blir pusha kvar veke og du vil lære meir om allsidig trening og ulike idretter. På Dans Idrett er innsats viktigare enn talent. Er du villig til å yte det vesle ekstra? Då vil du få eit fantastisk år og utvikle deg som dansar, menneske og du får betre fysisk form!

Brasil - Rio de Janeiro

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 16

Måltider pr dag inkludert: 3

Rio de Janeiro        

Bli med til fantastiske Brasil og Rio de Janeiro! I mars reiser linjene Volleyball, Dans Idrett og Beach & Volleyball til vakre og spennande Rio de Janeiro i 2 veker. Her skal du få trene beachvolleyball på Copacabana saman med profesjonelle trenarar frå Rio. Det blir hektiske og innhaldsrike dagar i eit varmt og behageleg klima.

I Rio de Janeiro blir beachvolleyball prioritert. Tidlegare har vi spelt mot lokale lag, dette prøvar vi å få til på denne turen også. I tillegg skal vi sjå toppseriekampar innandørs. Vi har gode kontaktar i Rio som vi har jobba med i mange år som bidreg til å lage ein god, trygg og lærerik studietur.

Det er få ord som beskriv byen Rio de Janeiro betre enn “byen med kontrastar”. Her er det skyhøge bygningar og enorme favelaer. Rik og fattig lev side om side, men samtidig adskilt. Dei fleste menneska du kjem til å møte er hyggelege, varme og nysgjerrige på kven du er og kvar du kjem frå. I løpet av turen til Rio vil du få møte folk fra alle samfunnslag og få sjå korleis dei ulike menneska lev. 

Lokale severdigheter som Sukkertoppen og Kristustatuen skal også opplevast. Solnedgangen fra Sukkertoppen er heilt unik. Vi skal besøke Maracana som er verdens største fotballstadion, her har VM og OL finaler blitt spelt. .

 

London

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 3

I London vil vi ha fokus på dans og forstillingar. Her vil du få sjå kjende og ukjende musikalforestillingar og danseforestillingar. Det blir også muligheit  til å ta danseklasser ved m.a. Pineapple Dance studio, Studio 68 London.

 

Fra kr 91 300,-

Inkludert

 • Undervisning
 • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
 • Bad på gangen
 • Påmeldingsavgift
 • Treningsstudio
 • Studietur: Brasil - Rio de Janeiro
  • Mat (3 måltider per dag)
 • Studietur: London
  • Mat (3 måltider per dag)
 • Internett
 • Vaskemaskin
Minimumspris for linja 91 300,-

Du kan legge til (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 91 300,-
(18 260,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Vi har god erfaring med å legge til rette for deg med funksjonsnedsetting eller kronisk sjukdom. Det kan vere rullestolbrukarar, mage/tarmsjukdommar og elevar innanfor autismespekteret.

Vi legg til rette for deg så godt vi kan og gjer justeringar i samråd med deg. Ta kontakt med oss i god tid om du har behov for tilpassingar eller lurer på om vi kan legge til rette for deg

Søk på linjaMeir om skulenSkulen si nettside

Frå bloggen

- Anbefaler virkelig et halvt år på folkehøgskole om du ikke vet hva du skal etter jul

Da andre planer gikk i vasken søkte Theodor halvtårskurs på folkehøgskole. – En gull mulighet om du har valgt feil eller ikke helt vet hva ...

Les meir på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen

Linjer som liknar denne

Kreativ MIX (vår-24)

Vefsn Folkehøgskole - Toppen
Halvårskurs vår15 t/ukeFrilynt

Gaming, E-sport og aktivitet - Vår

Sjøholt Folkehøgskole
Halvårskurs vårKristen

Sør-Amerika Xplore Vår 24

Ålesund Folkehøgskole
Halvårskurs vårKristen

Kunst - halvår vår

Svalbard folkehøgskole
Fullt
Halvårskurs vår15 t/ukeKristen

Rhythms of the World - Vår 2025

Seljord Folkehøgskule
Halvårskurs vårFrilynt

FriHAVsliv (vår 2024)

Øyrekka folkehøgskole
Halvårskurs vår10 t/ukeFrilynt

Friluftsliv X // Norge - Vår 24

Møre Folkehøgskule
Få ledige plasser
Halvårskurs vår15 t/ukeFrilynt

Søm og redesign, vår 2024

Stavanger Urban Folkehøgskole StUF
Halvårskurs vårFrilynt

Dans - halvårskurs vår 2024

Ringerike Folkehøgskole
Halvårskurs vår16 t/ukeFrilynt

Friluftsliv Mix - vår 2024

Alta folkehøgskole
Halvårskurs vårKristen

Halvårskurs vinterfriluftsliv vår

Lofoten folkehøgskole
Halvårskurs vår15 t/ukeFrilynt

Fjellsport og Kajakk (vår-24)

Vefsn Folkehøgskole - Toppen
Halvårskurs vår15 t/ukeFrilynt