Få ledige plasser

Velkommen til et år med masse danseglede! Utfordre deg selv i jazz, moderne/samtidsdans, hiphop! Vi reiser mye og bruker dansen til å glede andre!

Velkommen til et år med mye danseglede, svette og kreativitet!

Den nye hverdagen din er aktiv, og alt annet enn sittestillende. Det blir dans og trening fra morgen til kveld, og utfordringer som får deg til å strekke deg både som danser og person.

Dansetekniske klasser i jazz, moderne/samtidsdans, hiphop og ballett, der du får en god forståelse for de ulike sjangrene innenfor dans. Du lærer pilates, skadeforebygging og hvordan tøye effektivt og riktig.

Vi opptrer jevnt gjennom hele året, setter opp danseforestillinger og er instruktører for barn og ungdom. Det blir et variert opplegg, og du får mye trening i å stå på scenen og formidle!

Gjennom året vil du få uforglemmelige opplevelser i møte med andre kulturer, og se hvordan dansen kommuniserer på tvers av språk og kultur. Vi reiser til et annet kontinent og bruker dansen til å glede barn og ungdom som lever under helt andre kår.

Etter et par ukers linjetur, møter vi hele skolen for fellesopphold på Hawaii! Det blir sol, bading, fellesskap og deilige dager i mars måned.

Vi er kjent for det gode miljøet på skolen, der vi heier hverandre frem og gjør hverandre gode!

Velkommen til danselinja på Hedmarktoppen!

Følg oss på Facebook & Instagram!

#toppendans @toppendans #hedmarktoppenfhs

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med linjelærer Ragnhild på mobil 95 06 45 56 eller bruk kontaktskjema på nederst på denne nettsiden:

Det er en fordel med noe erfaring, men motivasjonen din er uansett det viktigste!

- Jazz

- Moderne/samtidsdans

- Hip hop

- Klassisk ballett

- Pilates

- Improvisasjon

- Koreografi

- Stretching

- Skadeforebygging

- Anatomi og holdningsanalyse

- Pedagogikk

- Danseinstruksjon

- Produsere en helaftens danseforestilling, PR, lys, kostymer, musikk

- Formidling og jobbe med uttrykk på scenen

Vi ønsker at danselinja skal være et godt sted å være, og at alle tar ansvar for å gjøre fellesskapet best mulig!

Hedmarktoppen folkehøyskole har studietur linjevis, "langturen" 2-3 uker før påske hvert år. De 2 første ukene er tur med klassen din og deretter 1 ukes fellesopphold på Kona, Hawaii

Linjeturen er variert og spennende og opplegget er som regel todelt. En linjefaglig del som er relatert til det du har jobbet med på linja gjennom året, i tillegg til fokus på bistand og hjelpearbeid. Elevene bygger hus for en fattig familie gjennom et prosjekt YWAM har på flere av sine baser ute i verden, bl.a. i Tihuana, Mexico - på Costa Rica eller i Panama. I år samlet elevene inn 920 000,- kr til bl a husbygging!

Etter ca 2-3 uker på reise med linja møtes alle på Kona Hawaii for et utrolig innholdsrikt og spennende opplegg siste uke før påske. Vi har tett kontakt med YWAM "basen" på Kona som har studenter fra hele verden.

Du treffer ungdom fra nær sagt hele verden og oppholdet er spennende med naturopplevelser og møter som gir unik læring og sterke opplevelser. Dette vil du være med på!

Obligatorisk: Nei

Du finner dette beskrevet nøye på linjesidene, med bilder, filmer og kommentarer og evnt merkostnader

Ragnhild Lohne Reinsberg

Linjelærer Dans

Ragnhild er en kreativ dame, som sprer glede og god atmosfære blant alle hun omgås. Hun har bred erfaring som danser, koreograf og pedagog, og er utdannet dans og drama- pedagog ved Universitetet i Agder og QUT Brisbane, Australia. Ragnhild er opptatt av å ivareta både kropp og sjel, som sertifisert pilatesinstruktør og sjelesørger.

Epost: ragnhild@hedmarktoppen.no

Timeplan for 2020 2021

• SKOLEÅRET 2020 - 2021
  • Skolestart med åpningsfest i aulaen søndag 23. august
  • Høstferie uke 41
  • Ped plan dag (fri for elevene 16. sept)
  • Reunion for fjorårs elever 1.-3. november og foreldrefest (lørdag 2. november) for årets elever
  • Langfrihelg 26.-29. november
  • Juleferie 17. desember - 4. januar 2021
  • Langfrihelg 5. - 8. februar
  • Vinterferie uke 9
  • Påskeferie 26. mars - 4. april
  • Skole avslutning lørdag15. mai

Last ned årsplan som pdf ↓

Valgfagene skolen tilbyr 2020 2021 er Klatring, kor, innebandy, apologetikk, breakdance, strikking, relasjoner, låtskriving, utetrening, akvarell, volleyball, pilates, ishockey og frisbee.
Antall timer pr uke er 2-4 timer og valgfag velges 3 ganger i løpet av skoleåret

Akvarell

Apologetikk

Trosforsvar er spennende og aktuelt og du får en innføring gjennom dette valgfaget

Badminton

I idrettshallen vår er det godt tilrettelagt for badminton og det kan spilles på flere baner samtidig.

Breakdance

Frisbee

Innebandy

Ishockey

2 timer hver uke har vi istid i Hamar OL Amfi/ ishallen, - den beste isparketten du kan tenke deg. Av utstyr må du må ha minimum skøyter, hjelm og kølle. Ellers ingen ekstra kostnader.

Jule Kor valgfag

I dette faget som går over 6-7 uker etter høstfesten og fram til juleferien øver vi inn et repertoar av engelsk og norsk julemusikk vesentlig fra "populær genren" som "Let it snow, White Christmas"mm

Klatring

Låtskriving

Relasjoner

Vi lærer mer om relasjoner, nestekjærlighet, romantikk og sex

Stretching

Strikking

God stemning, kaffe, strikking og grunnleggende undervisning og veiledning!

Skolen har egen idrettshall med plass til 3 volleyballbaner. 2 timer pr uke vil det være organisert volleyballtrening med instruktør

Elever på Hedmarktoppen kan velge mellom 9 linjer, og skolen har en tydelig kristen profil. Du får en variert hverdag og spennende reiser uansett hvilken linje du velger. "Langturen" skjer linjevis, - en 3-4 ukers reise med masse opplevelser og topp opplegg. Alle møtes en uke på Kona Hawaii.

Les mer om skolen

• Studietur: En rekke studieturer på alle linjer.

Bestill katalogen for 2020/2021

K-pop Korean wave