Velkommen til et år med masse danseglede! Utfordre deg selv i jazz, moderne/samtidsdans, hiphop! Vi reiser mye og bruker dansen til å glede andre!

Velkommen til et år med mye danseglede, svette og kreativitet!

Den nye hverdagen din er aktiv, og alt annet enn sittestillende. Det blir dans og trening fra morgen til kveld, og utfordringer som får deg til å strekke deg både som danser og person.

Dansetekniske klasser i jazz, moderne/samtidsdans, hiphop og ballett, der du får en god forståelse for de ulike sjangrene innenfor dans. Du lærer pilates, skadeforebygging og hvordan tøye effektivt og riktig.

Vi opptrer jevnt gjennom hele året, setter opp danseforestillinger og er instruktører for barn og ungdom. Det blir et variert opplegg, og du får mye trening i å stå på scenen og formidle!

Gjennom året vil du få uforglemmelige opplevelser i møte med andre kulturer, og se hvordan dansen kommuniserer på tvers av språk og kultur. Vi reiser til et annet kontinent og bruker dansen til å glede barn og ungdom som lever under helt andre kår.

Etter et par ukers linjetur, møter vi hele skolen for fellesopphold på Hawaii! Det blir sol, bading, fellesskap og deilige dager i mars måned.

Vi er kjent for det gode miljøet på skolen, der vi heier hverandre frem og gjør hverandre gode!

Velkommen til danselinja på Hedmarktoppen!

Følg oss på Facebook & Instagram!

#toppendans @toppendans #hedmarktoppenfhs

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med linjelærer Ragnhild på mobil 95 06 45 56 eller bruk kontaktskjema på nederst på denne nettsiden:

Det er en fordel med noe erfaring, men motivasjonen din er uansett det viktigste!

- Jazz

- Moderne/samtidsdans

- Hip hop

- Klassisk ballett

- Pilates

- Improvisasjon

- Koreografi

- Stretching

- Skadeforebygging

- Anatomi og holdningsanalyse

- Pedagogikk

- Danseinstruksjon

- Produsere en helaftens danseforestilling, PR, lys, kostymer, musikk

- Formidling og jobbe med uttrykk på scenen

Vi ønsker at danselinja skal være et godt sted å være, og at alle tar ansvar for å gjøre fellesskapet best mulig!

3 uker med linja og en uke sammen på Hawaii

Pris: 28 400

Uke 11-14 er "langtur"- periode på Hedmarktoppen. En 3 ukers linjetur og som avsluttes med 1 uke på Kona, Hawaii sammen med resten av skolen. Mer info om linjedelen av langturen finner du på "linjesidene".

For øvrig er opplegget på "Langturen" er en kombinasjon av bistandsarbeid med husbygging for fattige familier, faglig fordypning som er relevant for din linje og sterke opplevelser i møte med nye mennesker og kulturer, og noen feriepregede dager i eksotiske omgivelser. Hvert år er denne perioden et av høydepunktene i året med minner og opplevelser for livet.

Ragnhild Lohne Reinsberg

Linjelærer Dans

Ragnhild er en kreativ dame, som sprer glede og god atmosfære blant alle hun omgås. Hun har bred erfaring som danser, koreograf og pedagog, og er utdannet dans og drama- pedagog ved Universitetet i Agder og QUT Brisbane, Australia. Ragnhild er opptatt av å ivareta både kropp og sjel, som sertifisert pilatesinstruktør og sjelesørger.

Epost: ragnhild@hedmarktoppen.no

Timeplan for 2019 2020

• SKOLEÅRET 2019 - 2020
  • Skolestart med åpningsfest i aulaen søndag 25. august
  • Høstferie uke 41
  • Ped plan dag (fri for elevene 16. sept)
  • Reunion for fjorårs elever 1.-3. november og foreldrefest (lørdag 2. november) for årets elever
  • Langfrihelg 14.-17. november
  • Juleferie 18. desember - 5. januar 2020
  • Langfrihelg 24. januar - 27. januar
  • Vinterferie uke 8
  • Påskeferie 4. april - 14. april
  • Elevstevne/ Reunion for 5-10-25 års elever er i april
  • Skole avslutning lørdag16. mai

Last ned årsplan som pdf ↓

Valgfagene skolen tilbyr 2019 2020 er Klatring, kor, innebandy, apologetikk, breakdance, strikking, relasjoner, låtskriving, utetrening, akvarell, volleyball, pilates, ishockey og frisbee.
Antall timer pr uke er 2-4 timer og valgfag velges 3 ganger i løpet av skoleåret

Akvarell

Apologetikk

Trosforsvar er spennende og aktuelt og du får en innføring gjennom dette valgfaget

Badminton

I idrettshallen vår er det godt tilrettelagt for badminton og det kan spilles på flere baner samtidig.

Breakdance

Frisbee

Innebandy

Ishockey

2 timer hver uke har vi istid i Hamar OL Amfi/ ishallen, - den beste isparketten du kan tenke deg. Av utstyr må du må ha minimum skøyter, hjelm og kølle. Ellers ingen ekstra kostnader.

Jegerprøven

Pris: 1 200,-

Jegerprøven. Dersom interessen er tilstrekkelig vil vi legge til rette for at instruktør kommer til skolen og kurset går over 8 kvelder, hver med 4 timers obligatorisk undervisning.

Klatring

Kor valgfag

Kor valgfag (etter 1. november) er et tilbud for en gruppe sangere som vil være med på spontane julekonsert med repertoar av "lettere julestoff" på byens handlesenter og kanskje en gudstjeneste.

Låtskriving

Stretching

Strikking

God stemning, kaffe, strikking og grunnleggende undervisning og veiledning!

Skolen har egen idrettshall med plass til 3 volleyballbaner. 2 timer pr uke vil det være organisert volleyballtrening med instruktør

Elever på Hedmarktoppen kan velge mellom 8 linjer, og skolen har en tydelig kristen profil. Du får en variert hverdag og spennende reiser uansett hvilken linje du velger. "Langturen" skjer linjevis, - en 3-4 ukers reise med masse opplevelser og topp opplegg. Alle møtes til en uke på Kona Hawaii før hjemreise til påske.

• Studietur: 3 uker med linja og en uke sammen på Hawaii

Solbakken folkehøgskole