Få ledige plasser

Linja for deg som både vil bli en god barista og kaffekjenner, og som vil utvikle din kreativitet!

På denne linjen får du muligheten for å utvikle din kreativitet innenfor mange områder, samtidig som du kan bli en barista og kaffekjenner. Dette kan du ha glede av enten som karriere, sikre deg jobb under videre studier eller rett og slett for moro skyld!

Det blir undervisning om mange måter å uttrykke kreativitet på, og du får prøvd det meste, samtidig som hver uke vil ha undervisning og praksis i kaffe og hva som skal til for å bli en god barista og lære å brenne kaffe. Fordeling 12-14t kreative prosjekt/ 4t kaffe pr uke.

BARISTADELEN

4 timer i uka om kaffe:

Se en smakebit av hva du kan forvente deg

Finn mer informasjon om linjen på vår hjemmeside:

Linjen passer for alle! Du kan ha tegnet og malt, laget film og ha erfaring med photoshop. Men den er også for deg som aldri har gjort noe lignende, men som har lyst på et år fylt med disse aktivitete

Du vil få opplæring i :

-akrylmaling

-akvarellmaling

-grafisk desing

-tegning

-premier pro

-eksponeringsdesing

-oppussing

-graffiti

-grunderskap

-personlinlighetsutvikling

-kunsten i bibelen

-hvordan bli mer kreativ

-grundig kaffekunnskap

-urban design, trend og konsept

Interesse for fagene og glede i å skape.

Hedmarktoppen folkehøyskole har studietur linjevis, "langturen" 2-3 uker før påske hvert år. De 2 første ukene er tur med klassen din og deretter 1 ukes fellesopphold på Kona, Hawaii

Linjeturen er variert og spennende og opplegget er som regel todelt. En linjefaglig del som er relatert til det du har jobbet med på linja gjennom året, i tillegg til fokus på bistand og hjelpearbeid. Elevene bygger hus for en fattig familie gjennom et prosjekt YWAM har på flere av sine baser ute i verden, bl.a. i Tihuana, Mexico - på Costa Rica eller i Panama. I år samlet elevene inn 920 000,- kr til bl a husbygging!

Etter ca 2-3 uker på reise med linja møtes alle på Kona Hawaii for et utrolig innholdsrikt og spennende opplegg siste uke før påske. Vi har tett kontakt med YWAM "basen" på Kona som har studenter fra hele verden.

Du treffer ungdom fra nær sagt hele verden og oppholdet er spennende med naturopplevelser og møter som gir unik læring og sterke opplevelser. Dette vil du være med på!

Obligatorisk: Nei

Du finner dette beskrevet nøye på linjesidene, med bilder, filmer og kommentarer og evnt merkostnader

Linn Byberg

Linjelærer Kreativ Foto og Kreativ Barista

Linn gjør Toppen til et vakkert sted å være! Med sin store kapasitet, og smittende latter, sprer hun glede og inspirasjon til alle hun møter. Linn driver café- og interiørbutikk og lager sommerfestival for tusenvis av mennesker. Hun er utdannet lærer, og er sertifisert barista på høyt nivå. Linn trives best når alle rundt henne har det bra!

Epost: linn@hedmarktoppen.no

Timeplan for 2020 2021

• SKOLEÅRET 2020 - 2021
  • Skolestart med åpningsfest i aulaen søndag 23. august
  • Høstferie uke 41
  • Ped plan dag (fri for elevene 16. sept)
  • Reunion for fjorårs elever 1.-3. november og foreldrefest (lørdag 2. november) for årets elever
  • Langfrihelg 26.-29. november
  • Juleferie 17. desember - 4. januar 2021
  • Langfrihelg 5. - 8. februar
  • Vinterferie uke 9
  • Påskeferie 26. mars - 4. april
  • Skole avslutning lørdag15. mai

Last ned årsplan som pdf ↓

Valgfagene skolen tilbyr 2020 2021 er Klatring, kor, innebandy, apologetikk, breakdance, strikking, relasjoner, låtskriving, utetrening, akvarell, volleyball, pilates, ishockey og frisbee.
Antall timer pr uke er 2-4 timer og valgfag velges 3 ganger i løpet av skoleåret

Akvarell

Apologetikk

Trosforsvar er spennende og aktuelt og du får en innføring gjennom dette valgfaget

Badminton

I idrettshallen vår er det godt tilrettelagt for badminton og det kan spilles på flere baner samtidig.

Breakdance

Frisbee

Innebandy

Ishockey

2 timer hver uke har vi istid i Hamar OL Amfi/ ishallen, - den beste isparketten du kan tenke deg. Av utstyr må du må ha minimum skøyter, hjelm og kølle. Ellers ingen ekstra kostnader.

Jule Kor valgfag

I dette faget som går over 6-7 uker etter høstfesten og fram til juleferien øver vi inn et repertoar av engelsk og norsk julemusikk vesentlig fra "populær genren" som "Let it snow, White Christmas"mm

Klatring

Låtskriving

Relasjoner

Vi lærer mer om relasjoner, nestekjærlighet, romantikk og sex

Stretching

Strikking

God stemning, kaffe, strikking og grunnleggende undervisning og veiledning!

Skolen har egen idrettshall med plass til 3 volleyballbaner. 2 timer pr uke vil det være organisert volleyballtrening med instruktør

Elever på Hedmarktoppen kan velge mellom 9 linjer, og skolen har en tydelig kristen profil. Du får en variert hverdag og spennende reiser uansett hvilken linje du velger. "Langturen" skjer linjevis, - en 3-4 ukers reise med masse opplevelser og topp opplegg. Alle møtes en uke på Kona Hawaii.

Les mer om skolen

• Studietur: En rekke studieturer på alle linjer.

Bestill katalogen for 2020/2021

Art, Design & Travel