Kontakt skolen

Linja for deg som både vil bli en god barista og kaffekjenner, og som vil utvikle din kreativitet!

På denne linjen får du muligheten for å utvikle din kreativitet innenfor mange områder, samtidig som du kan bli en barista og kaffekjenner. Dette kan du ha glede av enten som karriere, sikre deg jobb under videre studier eller rett og slett for moro skyld!

Det blir undervisning om mange måter å uttrykke kreativitet på, og du får prøvd det meste, samtidig som hver uke vil ha undervisning og praksis i kaffe og hva som skal til for å bli en god barista og lære å brenne kaffe. Fordeling 12-14t kreative prosjekt/ 4t kaffe pr uke.

BARISTADELEN

4 timer i uka om kaffe:

Se en smakebit av hva du kan forvente deg

Finn mer informasjon om linjen på vår hjemmeside:
Hedmarktoppen.no

Linjen passer for alle!Du kan ha tegnet og malt, laget film og ha erfaring med photoshop. Men den er og for deg som aldri har gjort noe lignende, men som har lyst på et år fylt med disse aktivitetene!

Du vil få opplæring i :

-akrylmaling

-akvarellmaling

-grafisk desing

-tegning

-premier pro

-eksponeringsdesing

-oppussing

-graffiti

-grunderskap

-personlinlighetsutvikling

-kunsten i bibelen

-hvordan bli mer kreativ

-grundig kaffekunnskap

-urban design, trend og konsept

Interesse for fagene og glede i å skape.

3 uker med linja og en uke sammen på Hawaii

Pris: 28 400

Uke 11-14 er "langtur"- periode på Hedmarktoppen. En 3 ukers linjetur og som avsluttes med 1 uke på Kona, Hawaii sammen med resten av skolen. Mer info om linjedelen av langturen finner du på "linjesidene".

For øvrig er opplegget på "Langturen" er en kombinasjon av bistandsarbeid med husbygging for fattige familier, faglig fordypning som er relevant for din linje og sterke opplevelser i møte med nye mennesker og kulturer, og noen feriepregede dager i eksotiske omgivelser. Hvert år er denne perioden et av høydepunktene i året med minner og opplevelser for livet.

Linn Byberg

Linjelærer Kreativ Foto og Kreativ Barista

Linn gjør Toppen til et vakkert sted å være! Med sin store kapasitet, og smittende latter, sprer hun glede og inspirasjon til alle hun møter. Linn driver café- og interiørbutikk og lager sommerfestival for tusenvis av mennesker. Hun er utdannet lærer, og er sertifisert barista på høyt nivå. Linn trives best når alle rundt henne har det bra!

Epost: linn@hedmarktoppen.no

Timeplan for 2019 2020

• SKOLEÅRET 2019 - 2020
  • Skolestart med åpningsfest i aulaen søndag 25. august
  • Høstferie uke 41
  • Ped plan dag (fri for elevene 16. sept)
  • Reunion for fjorårs elever 1.-3. november og foreldrefest (lørdag 2. november) for årets elever
  • Langfrihelg 14.-17. november
  • Juleferie 18. desember - 5. januar 2020
  • Langfrihelg 24. januar - 27. januar
  • Vinterferie uke 8
  • Påskeferie 4. april - 14. april
  • Elevstevne/ Reunion for 5-10-25 års elever er i april
  • Skole avslutning lørdag16. mai

Last ned årsplan som pdf ↓

Valgfagene skolen tilbyr 2019 2020 er Klatring, kor, innebandy, apologetikk, breakdance, strikking, relasjoner, låtskriving, utetrening, akvarell, volleyball, pilates, ishockey og frisbee.
Antall timer pr uke er 2-4 timer og valgfag velges 3 ganger i løpet av skoleåret

Akvarell

Apologetikk

Trosforsvar er spennende og aktuelt og du får en innføring gjennom dette valgfaget

Badminton

I idrettshallen vår er det godt tilrettelagt for badminton og det kan spilles på flere baner samtidig.

Breakdance

Frisbee

Innebandy

Ishockey

2 timer hver uke har vi istid i Hamar OL Amfi/ ishallen, - den beste isparketten du kan tenke deg. Av utstyr må du må ha minimum skøyter, hjelm og kølle. Ellers ingen ekstra kostnader.

Jegerprøven

Pris: 1 200,-

Jegerprøven. Dersom interessen er tilstrekkelig vil vi legge til rette for at instruktør kommer til skolen og kurset går over 8 kvelder, hver med 4 timers obligatorisk undervisning.

Klatring

Kor valgfag

Kor valgfag (etter 1. november) er et tilbud for en gruppe sangere som vil være med på spontane julekonsert med repertoar av "lettere julestoff" på byens handlesenter og kanskje en gudstjeneste.

Låtskriving

Strikking

God stemning, kaffe, strikking og grunnleggende undervisning og veiledning!

Skolen har egen idrettshall med plass til 3 volleyballbaner. 2 timer pr uke vil det være organisert volleyballtrening med instruktør

Yoga

Elever på Hedmarktoppen kan velge mellom 8 linjer, og skolen har en tydelig kristen profil. Du får en variert hverdag og spennende reiser uansett hvilken linje du velger. "Langturen" skjer linjevis, - en 3-4 ukers reise med masse opplevelser og topp opplegg. Alle møtes til en uke på Kona Hawaii før hjemreise til påske.

• Studietur: 3 uker med linja og en uke sammen på Hawaii

FantasyLedig plass

Fantasy

Toten Folkehøgskole