Til hovedinnhold
Venteliste

Er du en av de mange som opplever glede og spenning gjennom gaming? I så fall, velkommen til vår populære gaminglinje!

Virkeligheten opphører; med headsettet på forsvinner all støy, og adrenalinet stiger. Alt fokus er på deg og dine medspillere som gjennomgår intense matcher for å stå igjen som seirende! For å vinne på den digitale slagmarken, kreves det finpussede ferdigheter innen både strategi, teknikk, kommunikasjon og lagarbeid. Ved Risøyas gaminglinje utvikler vi oss og har det gøy som spillere - sammen!

På Gaming dyrker vi din lidenskap for å spille med venner og på lag. I tillegg til å glede oss over forskjellige spillunivers, jobber vi strategisk med taktikk, ferdigheter, spillpsykologi, teambuilding, kommunikasjon og lagarbeid. Vi finner inspirasjon og vekker konkurranseinstinktet ved et av verdens største internasjonale e-sport-arrangementer! Bli med å opplev e-sport på nært hold, og ha det gøy med mange ulike spillkonsoller fra ulike tidsperioder! Lagmoralen og vennskap vedlikeholder vi omgitt av flott skjærgård og Sørlandsnatur.

Dette er et tilbud til deg som liker litt av hvert. Din lidenskap er gaming, men du er også interessert og motivert for annen aktivitet. Her kan du gjøre begge deler i et mangfoldig, sosialt miljø.

Dette vil du lære

  • Vi konsentrerer oss om de største internasjonale spillene, blant annet Counter Strike 2, League of Legends og Player Unknowns Battlegrounds/ apex legends, samtidig som vi også tester ut andre spill.
  • Samarbeid er viktig. Vi jobber med teambuilding.
  • Du lærer tekniske, analytiske og strategiske ferdigheter.
  • Mental trening og spillpsykologi

Vi har fokus på helse, fysiske aktivitet, ernæring og livsstil.

Våre forventninger til deg

Vi forventer at du er motivert for mye læring, både faglig og personlig, og at du ønsker å bidra til et inkluderende, trygt og godt miljø for deg selv og dine medelever.

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Vi reiser på inspirasjonstur til et av verdens største e-sport-arrangementer,  DREAMHACK WINTER , WORLD OF GAMERS. COMMUNITY OF FRIENDS. Vi legger opp til fulle dager og tettpakket program. Kanskje du får en selfie sammen med noen av verdens beste spillere?

Vi vet at mange folkehøyskoleelever har lyst til å reise. Derfor har alle linjene på Risøya fantastiske linjereiser. Men reiser koster mye! Vi synes det er leit om reisene gjør det for dyrt å gå på folkehøyskole. Når du begynner på skolen vår, oppdager du raskt at det viktigste ikke er reisene, men hverdagen og de fine folkene du har rundt deg på øya.

For at skoleåret skal bli rimeligere, er flere reiser på Risøya valgfrie. Dersom du har lyst og råd til det, kan du bli med på flere reiser, men hvis du ikke ser behovet kan du velge å bli på øya, og spare pengene! Kanskje du vil gå dykkelinja, og velge å bruke penger på komplett dykkerutstyr i stedet for å reise til Maldivene? På Risøya får du mulighet til å velge.

Du kan bli med på studiereiser uavhengig av hvilken linje du går på (til Maldivene er dykkersertifikat en forutsetning), eller du kan velge å bli med på noen reiser, eller ingen. Uansett får du et godt faglig tilbud.

 

Obligatorisk: Nei

Pris: 16 000

Varighet: 1 uke

En intens uke med mye læring, både faglig og personlig. Du lærer mye om seiling på denne reisen, men du lærer også mye om deg selv ved å bo tett i en båt, være ansvarlig for andre og å møte det fantastiske landet Kroatia. Vi seiler havseilere på 45-50 fot med kroatiske skippere med mye kunnskap i hver båt.

Velkommen om bord!

Lars Petter Einbu

Linjelærer Gaming

Hei!  Jeg er lærer på Gaming og gleder meg til å bli kjent med dere alle sammen i august!

Epost: lars.petter.einbu@risoy.fhs.no
Telefon: 986 26 908

Velkommen til den vakreste øya. Her bor du ved sjøen. Med utstyr til alt du kan tenke deg. Lær noe nytt. Liker du det, kan du holde på til du blir god. Alle får sjansen. Til å prøve. Til å møte nye folk. Reise. Leve. Kall det gjerne et drømmeår. Vi kaller det lærerik frihet.

Linjer ved skolen

Les mer om skolen

Fra kr 58 000,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
  • Bad på rommet
  • Studietur: Dreamhack Winter
  • Internett
  • Vaskemaskin
Minimumspris for linja 58 000,-

Du kan legge til (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 58 000,-
(11 600,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Dette utstyret får du låne av skolen

Hver enkelt elev rigger sin stasjon i klasserommet. Dette blir en base for gamerne, her er det opp til dere sammen med læreren å lage spilleregler. Skolen har gamingbord og gamingstol til alle elever, det trenger du ikke ta med!

Klassen vil også ha sin egen discord, hvor man kan linke informasjon og øve på kommunikasjon ingame.

Dette utstyret må du stille med selv

Du må selvfølgelig ta med deg din egen gamingpc! Du er også velkommen til å bruke din egen steam-account og dine egne ingameprofiler!

Linja krever ingen forkunnskaper, men gjør rede for tilpasningsbehov i søknaden din, om du skulle ha utfordringer som trenger tilrettelegging. 

Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Alt du ikke tør å spørre om før du begynner på folkehøgskole

Hvordan er det å ha mensen på fjelltur? Og hva gjør jeg om jeg har en dårlig dag på folkehøgskole? Her får du svarene!

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen

Linjer som ligner på denne

E-sport Aktiv, haust 2024

Sunnfjord Folkehøgskule
Halvårskurs høstKristen

Musikkteater West End

Seljord Folkehøgskule
Kontakt skolen
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

Spillutvikling halvår

Bjerkely folkehøyskole
Halvårskurs høstKristen

Musikkteater halvår, høst 2024

Solbakken folkehøgskole
Halvårskurs høstFrilynt

Afrika - Bistand/Kultur (Høst)

Elverum folkehøgskule
Halvårskurs høst16 t/ukeFrilynt

Freeride, høst 2024

Rødde folkehøgskole – Trondheim
Halvårskurs høstKristen

Matlinja (høst 2024)

Øyrekka folkehøgskole
Halvårskurs høst13 t/ukeFrilynt

Foto - fashion og kunst - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Forskerspire Svalbard - høst 2024

Svalbard folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeKristen

Teknologi og innovasjon Svalbard - høst 2024

Svalbard folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeKristen

Aktivisme & kreativitet

Stavanger Urban Folkehøyskole StUF
Halvårskurs høstFrilynt

Ballsport, høst

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt