Band, konserter, studio og hovedinstrument er bare noe av det du får være med på i et fantastisk godt miljø med masse musikkglede. Spennende reiser med musikkopplevelser i inn- og utland.

Linjen er for deg som ønsker å utvikle deg musikalsk i et inspirerende og godt miljø. Du får blant annet:

Og mye mer...

Mer info om linjens innhold på våre nettsider

3 uker med linja og en uke sammen på Hawaii

Pris: 28 400

Uke 11-14 er "langtur"- periode på Hedmarktoppen. En 3 ukers linjetur og som avsluttes med 1 uke på Kona, Hawaii sammen med resten av skolen. Mer info om linjedelen av langturen finner du på "linjesidene".

For øvrig er opplegget på "Langturen" er en kombinasjon av bistandsarbeid med husbygging for fattige familier, faglig fordypning som er relevant for din linje og sterke opplevelser i møte med nye mennesker og kulturer, og noen feriepregede dager i eksotiske omgivelser. Hvert år er denne perioden et av høydepunktene i året med minner og opplevelser for livet.

Erlend Peter Valkvæ

Linjelærer Musikk

Erlend Peter er en dyktig utøvende bassist som stadig har en ”gigg” å øve til. Han er menneskeorientert og balanserer musikken perfekt med interesse for mennesket bak instrumentet. Han setter stor pris på samtaler om livets mange spørsmål - gjerne med en kaffekopp i hånda. Han har en bachelor i Musikk, menighet og ledelse ved NLA i Oslo og PPU fra Høgskolen i Telemark.

Epost: erlendpeter@hedmarktoppen.no

Timeplan for 2019 2020

• SKOLEÅRET 2019 - 2020
  • Skolestart med åpningsfest i aulaen søndag 25. august
  • Høstferie uke 41
  • Ped plan dag (fri for elevene 16. sept)
  • Reunion for fjorårs elever 1.-3. november og foreldrefest (lørdag 2. november) for årets elever
  • Langfrihelg 14.-17. november
  • Juleferie 18. desember - 5. januar 2020
  • Langfrihelg 24. januar - 27. januar
  • Vinterferie uke 8
  • Påskeferie 4. april - 14. april
  • Elevstevne/ Reunion for 5-10-25 års elever er i april
  • Skole avslutning lørdag16. mai

Last ned årsplan som pdf ↓

Valgfagene skolen tilbyr 2019 2020 er Klatring, kor, innebandy, apologetikk, breakdance, strikking, relasjoner, låtskriving, utetrening, akvarell, volleyball, pilates, ishockey og frisbee.
Antall timer pr uke er 2-4 timer og valgfag velges 3 ganger i løpet av skoleåret

Akvarell

Apologetikk

Trosforsvar er spennende og aktuelt og du får en innføring gjennom dette valgfaget

Badminton

I idrettshallen vår er det godt tilrettelagt for badminton og det kan spilles på flere baner samtidig.

Breakdance

Frisbee

Innebandy

Ishockey

2 timer hver uke har vi istid i Hamar OL Amfi/ ishallen, - den beste isparketten du kan tenke deg. Av utstyr må du må ha minimum skøyter, hjelm og kølle. Ellers ingen ekstra kostnader.

Jegerprøven

Pris: 1 200,-

Jegerprøven. Dersom interessen er tilstrekkelig vil vi legge til rette for at instruktør kommer til skolen og kurset går over 8 kvelder, hver med 4 timers obligatorisk undervisning.

Klatring

Kor valgfag

Kor valgfag (etter 1. november) er et tilbud for en gruppe sangere som vil være med på spontane julekonsert med repertoar av "lettere julestoff" på byens handlesenter og kanskje en gudstjeneste.

Låtskriving

Stretching

Strikking

God stemning, kaffe, strikking og grunnleggende undervisning og veiledning!

Skolen har egen idrettshall med plass til 3 volleyballbaner. 2 timer pr uke vil det være organisert volleyballtrening med instruktør

Elever på Hedmarktoppen kan velge mellom 8 linjer, og skolen har en tydelig kristen profil. Du får en variert hverdag og spennende reiser uansett hvilken linje du velger. "Langturen" skjer linjevis, - en 3-4 ukers reise med masse opplevelser og topp opplegg. Alle møtes til en uke på Kona Hawaii før hjemreise til påske.

• Studietur: 3 uker med linja og en uke sammen på Hawaii

Bass- Music Live Studio