Til hovedinnhold
Koronaviruset og folkehøgskolene
Folkehøgskolene planlegger vanlig drift til høsten. Opptaket til neste skoleår er i full gang. Finn ledige plasser her!
Kontakt skolen

Alle har en mening om USA; vi vil bli bedre kjent med landet, historien, kulturen og politikken. En studiereise og et unikt møte med USA fra innsida, en smeltedigel av raser og kulturer.

Amerikanerne forbereder reise til mars. Vi forbereder reise til America. En reise som forandrer!

Reisemålslinja USA Travelstudy handler om USA og det amerikanske på mange forskjellige måter. Alle har en mening om USA. Vi vil bli bedre kjent med landet, historien, kulturen og politikken. Vi vil se nærmere på «The American Way of life». Denne levemåten har også satt sine spor på vår side av Atlanteren. Hvor ble det av indianerne? Hvilken rolle vil USA kunne spille i framtiden? Hvorfor er dette samfunnet så splittet? Vi vil bruke tid på å planlegge og forberede den store Amerika-turen til våren. Samtidig får vi spennende kulturmøter i det "glokale" på hjemmebanen. Rollen som verdensborger forplikter oss alle!

USA Travelstudy er en reisemålslinje. Det vil si en linje med en utenlandsreise mot slutten av året. Dette er det vi internt kaller hovedlinjer, og som utgjør din klasse her på Ålesund fhs. I tillegg vil du tre ganger i løpet av året kunne plukke fra en spennende valgfagmeny. Ta utfordringen og prøv noe nytt!

 

Besøk linjens hjemmeside.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med linjelærer Matthias Furrer.

 

 

For utfyllende informasjon om kostnader - les mer her.

Linja er for deg som liker kultur, samfunnsdebatter, politikk og reising. Travelstudy betyr nettopp det; vi reiser for å lære - om oss selv og andre. Mangfold er vår styrke. United We Stand!

Dette vil du lære

 • Politikk, idrett, mat, musikk og filmer
 • Kulturmøter både hjemme i Norge og i USA
 • Turforberedelse og planlegging
 • Debatter og dybdeundervisning - Hvem er De forente stater og hvem er vi?
 • Studietur bak fasaden - til det virkelige USA
 • Opphold hos amerikansk vertsfamilie

Våre forventninger til deg

 • Du liker å reise on the road
 • Ønsker å utfordre deg selv
 • Viser samfunnsengasjement
 • Interesse for andre kulturer og mennesker
 • Lyst til å bli kjent med USA fra innsida - mer enn bare Hollywood og shopping
 • Liker å utforske det ukjente

Obligatorisk: Ja

Pris: 35 000

Måltider pr dag inkludert: 2

Vi reiser til USA for å bli bedre kjent med dette enorme landet. Fra dag én skal vi få være sammen med amerikanske venner og dele tanker og opplevelser. Underveis kommer vi til å bo med vertsfamilier, besøke studenter, føre samtaler med natives og andre minoriteter. Er vi virkelig så forskjellige? Hva kan vi lære av amerikanerne? Hva tenker de om oss og Norge? Det blir selvsagt også tid til sportsarrangement, musikk, historie og ikke minst spennende mat. Vi skal reise langt og lenge, så en viss reisekondis kan komme godt med. Turen blir stortsett "on the road" - alltid i lag med våre kompetente guider og venner fra USA.

For skoleåret 2017/2018 gikk turen innom Missouri, Kansas, Oklahoma, Arkansas, Tennessee, Mississippi, Louisiana, Alabama, Georgia og Florida! Du kan lese bloggen på vår hjemmesida. Ruta for 2019/2020 er ikke klar enda, den skal planlegges sammen med våre partnere i USA i løpet av våren 2019 - men spennende og mangfoldig blir det garantert!

Mens amerikanerne planlegger reise til Mars, reiser vi til USA. Det har Reiseskolen gjort siden 2005. Blir du med?

Slogen

Pris: Inkludert i linjepris

Bestig det spektakulære fjellet Slogen, som strekker seg 1564 moh. Slogen ligger midt i Sunnmørsalpene og gir en utrolig utsikt over Sunnmørsalpene og bygdene omkring.

Turen varer i tre dager. Første dagen kjører vi til pizzabygda Stranda på sunnmøre. Herfra går turen oppover Habostaddalen. På toppen av dalen overnatter vi på den store turisthytten Pachelhytta. 

Dag to går vi til Toppen av Slogen før vi vender ned igjen til Patchelhytta, hvor vi overnatter til neste dag. Siste dagen går vi ned igjen mot Stranda.

 

Øyhopping

Pris: Inkludert i linjepris

Øyhopping er en en reise ut i havgapet for å se nærmere på det unike området rundt Ålesund. Vi besøker øyer som Giske, Alnes og Vigra. Vi besøker Sjonghellaren på Valderøya. En hule med helleristninger og en rik historie helt fra yngre jernalder. Vi går på små fjellturer, som gir oss fantastisk utsikt utover havgapet og over Sunnmøre.

 

bildetekst

Pilegrimstur

Pris: Inkludert i linjepris

Bli med på en historisk vandring i pilegrimers fotsport over Dovrefjell mot Trondheim. Dette er en vandretur i fire dager med overnatting i lavvo. Som pilegrimer er vi på leting etter hva vi ønsker med våre liv. Vi tar oss tid til stillhet og refleksjon i tilegg til middagslaging på bål og gode samtaler ved bålet. Etter tre dager på Dovrefjell tar vi bussen til Trondheim, hvor vi går de sist km inn til Nidarosdomen. Der avslutter vi vandringen med Gudstjeneste.

Vestlandstur

Pris: Inkludert i linjepris

Vestlandstur er en reise i den vakre vestlandsturen.  Vi besøker steder som Briksdalsbreen og Selje kloster. En vakker tur i det mektige fjord og fjellandskapet på Vestlandet.

Israel

Pris: 19 500

I oktober drar de som ønsker det til Israel, et land som stadig er nyhetene, men hit drar nesten 3 mill turister hvert år. Vi skal bade i Middelhavet og Dødehavet, bo hos beduiner i ørkenen og besøke mange berømte steder. En 3000 år lang historie venter. Her møtes tre verdensreligioner. Vi skal møte fredsforkjempere, få naturopplevelser utenom det vanlige og besøke historiske og dagens skueplasser. Les om siste års reise i innleggene på bloggen vår. Siste års turhefte finner du her. Kommende skoleår skal alle sammen få være med på et opphold i Eilat - sammen med dykkerne våre.

Sør-Norge Explore

Pris: 8 000

Denne reisen legges opp som alternativ til turen til Israel og Vestbredden.

Turen inneholder aktiviteter og opplegg langs denne reiseruta i Sør-Norge:

 Les mer om årets pilotprosjekt i bloggen vår: https://alesundfhs.no/uncategorized/norgestur-11-malm-til-melk

På Ålesund Folkehøgskole har vi et bredt utvalg av felles studieturer. Vi reiser sammen på dagstur til Geiranger, på skidager til Strandafjellet, samt på avslutningstur til leirstedet Kjeldsund. I tilegg til dette kan du noen uker velge mellom to ulike turalternativer. 

Reisen til Israel og Vestbredden har de siste 6 årene vært skolens viktigste fellestur. For høsten 2018 har vi utviklet et rimeligere alternativ i Norge for de som ønsker det. Alle fellesturene og valgfagene våre er med på å utvikle det helt spesielle fellesskapet på tvers av reisemålslinjene - basisgruppene - som kjennetegner Ålesund folkehøgskole.

 

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

 

Geiranger

Dagstur med båt fra skolen til verdensarvområdet Geiranger med besøk til fjellgården Skageflå. Geiranger er et populært sted for turister fra hele verden. 

Skidager

Hele skolen reiser sammen på overnattingstur til Strandafjellet skisenter i to dager. Dette er et skisenter med utmerkede forhold for skikjøring. Her får du muligheten til å instruksjon i snowboard, langrenn, telemark eller Slalom. Du kan også delta i snølek og skilek. På kvelden spiser vi god middag og har elevkveld med leker og sketsjer. 

 

Rundetur

Som en felles avslutning på skoleåret reiser vi sammen til leirstedet Kjeldsund og det spesielle fuglefjellet Runde. Her besøker vi lundefuglen, som holder til ved fjellet. Vi får også god tid til andre aktiviteter som sporløp, elevkveld, båtliv og bading. En perfekt avslutning det som har vært en reise for livet.

 

Matthias Furrer

Lærer USA Travelstudy og valgfag - systemansvarlig

Innvandret sunnmøring født og oppvokst i Schaffhausen, Sveits. Matthias er fascinert av kultur, språk og land. Har lang erfaring med reising, både som ung interrailer og reiseleder. Overbevist om at menneskets styrke ligger i mangfoldet, noe han er opptatt av å formidle i folkehøgskolen. Å følge med på nyeste forskning og vitenskap gir Matthias inspirasjon, naturen er kilde for ny energi.

Epost: matthias@alesundfhs.no
Telefon: 458 52 284

Felles hver dag: Solid frokost + Ord for dagen, lunsj - ofte med varmmat, middag og kveldsmat

Mandag: Valgfag før lunsj. Stilletime, skolekor og allmøte etter lunsj.

Tirsdag: Valgfag hele dagen.

Onsdag: Fellesfag før lunsj (Tru og Liv, Psykologi, Samfunn). Valgfag etter lunsj.

Torsdag: Linjedag (Reisemålslinje).

Fredag: Linjetid (Reisemålslinje) før lunsj. Internattime og Internatvask etter lunsj.

Last ned timeplan som pdf ↓

Viktige hendelser:

 • August: Åpningsfest og Bli kjent-turer 

 • September: Øyhopping/Slogen - Pilegrimstur/Vestlandstur - Til Geiranger med båt - Toppturer

 • Oktober: Fellestur til Israel/Norge.

 • November: Musikalprosjekt

 • Desember: Juleverksted / Julefest / Juleturnering

 • Januar / Februar: Uker med valgfag og reisemålsfag - Skidager

 • Mars: Studieturer: Australia, USA, Afrika, New Zealand, Sør-Amerika, Europa

 • April / Mai: Fellestur til fuglefjellet Runde - Oppsummering av året - Avslutningsfest

  Mer informasjon om skolen på vår hjemmeside!

Last ned årsplan som pdf ↓

Ved Ålesund folkehøgskole kan du velge i en omfattende meny av valgfag. Du velger alt mellom ett og fire valgfag per uke, per termin. Enkelte valgfag er heldagsfag, men de fleste går over to eller tre skoletimer. Mandagen, tirsdagen, og deler av onsdagen er satt av til valgfag.

Ballspill

Lær grunnleggende regler og ferdigheter i ulike kjente og mindre kjente ballspill.

Band

Uansett instrument og erfaring gir dette valgfaget deg mulighet til å bli med i bandet! Coverlåter, egne låter, fremføring og lydteknikk.

Bildebehandling

Lær deg grunnlegende bildebehandling. Fokus på redigering. Dine bilder vil bli enda bedre.

Bootcamp

Skal du komme i form, er det ingen kjære mor! Her trenes det utendørs med det man har tilgjengelig. Det være seg traktordekk, tau eller utendørs treningsparker.

CrossFit

Pris: 1 160,-

Her trener vi heile kroppen, vi terper på teknikk og riktig utførelse. Vi samarbeider med Moa Crossfit, som vil ha alle treningene med utdannede instruktører.

Doku-vinter

Sett deg inn i dagsaktuelle tematikker, og delta i diskusjoner rundt menneskeverd, rettssikkerhet, politikk, naturvern – hva enn dokumentaren skulle handle om, blir det rom for diskusjon!

Dykking

Pris: 8 000,-

Teoretisk opplæring, praktisk opplæring i basseng og dykk i fjorden. Du får dykkerlappen og vil kunne dykke på egenhånd ned til 20 m dybde. De som velger dykking som linjefag har førsterett til faget.

Eksotiske retter

Bli tryggere på å lage hverdagsmat og eksotisk mat fra bunnen av - uten pose. Vi baker, lager middager og desserter. En god forberedelse til studentlivet.

Engasjer deg

Besøk på et omsorgsenter i nærområdet. Vi forbereder ulike aktiviteter i samarbeid med aktivitør. Målet er å bli trygg i møte med eldre, som har ulike behov.

Fotball

Teknikk, takktikk, spill og idrettsglede er hovedfokuset i dette valgfaget.

Foto

Lær deg å ta bedre bilder med det kameraet du har! Alt fra portrett til landskap, komposisjon til eksponering. Oppdag bildenes fantastiske verden og lær deg teknikker og tips som vil heve dine bilder!

Fra Bach til Beatles

En kort gjennomgang av europeisk klassisk musikkhistorie og rockens historie. I hovedsak er det lytting til ulike typer musikk som er hovedfokus.

Fra fjøre til fjell

Nyt sunnmørsnaturen! For deg som er glad i å bevege deg utendørs, men som ikke nødvendigvis ønsker å toppturer på 1100 meter og oppover.

Fri Flyt. Heisbasert ski/brettkjøring

Pris: 1 000,-

Utvikle deg skiteknisk i en av Norges største skianlegg, Stranda Skisenter! Gode offpiste muligheter. 5 uker i vinter valgfagsperiode. Instruksjon etter ønske. Mulighet for å leie utstyr.

Gitar

Enkel innføring i gitarens hemmeligheter. Målet er at du får en ny venn i et praktisk instrument. Å stemme gitaren, lære de første grunnleggende grep og samspill med andre er sentralt i faget.

Golf

Bli kjent med og få veiledning i ferdighetene som kreves for å bli en bedre golf spiller. Nybegynnere velkommen!

Gøy i gymsalen

For deg som gjerne vil trene, men synes det er kjedelig. Her leker vi oss svett og til bedre form.

Indiaca

Urvolleyball inspirert av indianere i Sør-Amerika. Spilles med shuttle i stedet for ball. Bli kjent med en artig lagsport.

Innebandy

Teknikk og godt samspill er hovedfokuset i dette valgfaget.

Insanity Workout

Jobbjakt

Gruppa besøker moderne bedrifter og arbeidsplasser i nærområdet. Her får vi møte ulike personer som forteller om sitt arbeid med god anledning til samtale. Målet er undersøke ulike jobbmuligheter.

Keramikk

Pris: 200,-

Bygge, støpe og dreie i ulike typer leire.

Klatring

Klatring inne i et av områdets største klatrevegger. Ledkort prøve, som gir tilgang til alle innendørs klatreanlegg i Norge, er inkludert. Skolen holder alt nødvendig utstyr. Tilbys i alle perioder.

Låtskriving

Sammen skriver vi tekst, lager melodi, utarbeider akkorder til bandet - før vi spiller inn resultatet! Også muglighet for fremføring!

Litteraturgruppe

Sett deg inn i litterære verk og diskuter romanenes tema, form og innhold sammen med andre litteraturinteresserte! Ofte blir det bibliotekbesøk i disse timene.

Maleverksted

En innføring i ulike maleteknikker – for deg som enten vil videreutvikle et talent, eller som har lyst til å prøve noe helt nytt. Alle har det i seg å kunne uttrykke seg visuelt.

Mat i det fri

Matlaging er ikke bare noe som foregår på kjøkkenet! Ingenting er bedre enn å lage i stand et deilig måltid ute i naturen. Lær deg tips og triks for å lage god mat på tur!

Min kokebok

Matlaging - for RBF-linjen.

Musikk:Lab

Lær deg et nytt instrument, lær å spille samman med andre! Dette er faget for deg som ønsker å utforske musikkens verden, både med ørene, fingrene og munnen!

På sporet av noe ekte

I dette faget er vi på små turer i kano eller til fots i nærområdet. Vi håper å få den gode samtalen der du for deg selv og sammen med andre skal få reflektere over eget liv i nåtid, fortid og fremtid

Redesign mix

Vi diskuterer hva som er søppel, og designer nye produkter av gjenbruksvarer.

Sang og scene

Her får du individuelle sangtimer. Vi synger for hverandre og lager huskonsert for resten av skolen.

Sirkeltrening

Trening av hele kroppen. Her trener vi store muskler, og små muskler du ikke visste du hadde.

Skriveworkshop

Skriveglede har mange former og her har du mulighet til å utforske historiefortelling i ulike former, med dyktige lærere som kan faget!

Skulptur- og porselensstøping

Pris: 200,-

Modellering i leire og andre materialer.

Snakk om film

Vi ser utvalgte filmer med en utstrakt bruk av symbolikk, og/eller som under overflaten rommer et sterkt budskap. Så diskuterer vi det vi har sett.

Stisykling

Oppdag sykling på sti! En mengde flotte stier for alle ferdighetsnivå like bak skolen. Mestring og utfordring på to hjul! Ingen tidligere erfaring nødvendig. Må holde egen sykkel. Høstperioden.

Streetart

Pris: 200,-

Lage og bruke sjablonger, på ulike overflater.

Strikking

Lær å strikke og kom i gang med et prosjekt!

Styrke/Kondisjon

Her trener vi ca likt styrke og kondisjon. Vi veksler på å være ute og inne i gymsalen. Passer for alle.

Sushi

Pris: 200,-

Del av seminarmenyen. Du kan velge mellom mer enn 50 seminarer, 3 ganger i løpet av året!

Tegning

Vi jobber med skyggelegging, perspektiv og grunnleggende teknikker innen tegning, med bruk av blyant, kull og pastellkritt

Topptur til fots

Toppturer til fots i vakre Sunnmørsalpene. Kremturer som Jønshornet, Saksa, Dalegubben, Skårasalen og Hornindalsrokken står på menyen. Tilbys i første valgfagsperiode på høsten.

Toppturer på ski

Toppturer i Sunnmørsalpene! Vi ligger midt i smørøyet for toppturer i verdensklasse uansett ferdighetsnivå. Skredlære, skiteknikk, turplanlegging. Må holde egne egnet skiutstyr. Alle nivå velkommen!

Toving

Lær å tove rund og flat form for hånd! Bruk fantasien!

Ukulele

Pris: 600,-

Å spille ukulele er morsomt, enkelt og sosialt. Her lærer du enkel akkorder som du kan bruke til allsang rundt bålet.

Urix pluss

Det er mye å si om det utenrikspolitiske bildet i verden i dag! Sett deg inn i nyhetsbildet og diskuter dagsaktuell temaer.

Vi og de andre

Volleyball

Grunnleggende teknikk og fokus på godt samspill er fokus i dette valgfaget.

Skreddersy ditt reiseår og del opplevelser med nye vennskap. Unike destinasjoner og spennende valgfag gir deg et år du aldri vil glemme. 

 

 

Linjer ved skolen

Les mer om skolen

Fra kr 140 200,-

Inkludert

 • Undervisning
 • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
 • Bad på rommet
 • Pilgrimsvandring til Nidaros eller Vestlandstur
 • Tindetur til Slogen eller Øyhopping på Sunnmøre
 • Fjordcruise til Skageflå og Geiranger
 • Musikalprosjekt hele skolen
 • Skidager (eks. heiskort)
 • Juleverksted
 • Avslutningstur med fuglefjellsafari
 • Transport knyttet til valgfag.
 • Studietur: Fellesturer
 • Studietur: Øyhopping eller Slogen
 • Studietur: Vestlandstur eller Pilegrimstur
 • Studietur: USA Travelstudy
  • Mat (2 måltider per dag)
 • Internett
 • Vaskemaskin
 • 8 000,-
Minimumspris for linja 140 200,-

Du kan trekke fra (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Du kan legge til (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 140 200,-
(14 020,- per måned)
Når du sammenligner med andre skoler: - Vårt grunnbeløp inkluderer wc/bad på dobbeltrom. - Se alle fellesturer og valgfag som ligger inne i grunnbeløpet. - Vi har gjort den rimeligste reisemålsturen valgbar for de fleste reisemålslinjene, slik at opplegget hver reisemålslinje har i Norge, blir tilgjengelig også når du ikke ønsker en lang flyreise i reisemålsturen din.
Du betaler månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Husk at du også trenger penger til dette

 • Mat på studietur Fellesturer
 • Mat på studietur Øyhopping eller Slogen
 • Mat på studietur Vestlandstur eller Pilegrimstur
 • Noen ekstra måltider på studietur USA Travelstudy (2 måltider per dag er inkludert)
 • Enkelte valgfag
  Noen av våre valgfag koster penger. Les mer om valgfag lenger opp på siden. Du velger valgfag først når du begynner på skolen.
 • Alternativ mat (glutenfri, melkefri, vegan etc) om du har behov for dette. Ta kontakt med skolen for mer informasjon.
 • Hjemreiser fra skolen:
  • Høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie
 • Lommepenger. På bloggen forteller fire elever hvor mye lommepenger de brukte i løpet av sitt år på folkehøgskole
Søk på linjenMer om skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Anne-Helene Haugaasdal

Ålesund Folkehøgskole har gitt meg en mulighet til å prøve ut nye ting og reise til nye steder.

Anne-Helene Haugaasdal
Joachim Wisth

På Ålesund folkehøgskole trenger du ikke å være nervøs for å være deg selv, du slipper å være nervøs for å gjøre noe flaut, du finner garantert noen som er glad i deg. Du vil skape uforglemmelige minner.

Joachim Wisth
Håvard Mikkelsen Svensrud

Når det sosiale samholdet kombineres med de faglige mulighetene på skolen, får du en slags magisk oppskrift på et vidunderlig år.

Fra bloggen

- Folkehøgskoleåret ble en livsstilsendring

For Håkon ble året på Ålesund folkehøgskole mye mer enn han så for seg. En aktiv hverdag gjorde han 30 kg lettere, mange venner rikere ...

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2020/2021

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen

Linjer som ligner på denne

USA film og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Filmskolan

Nordiska Folkhögskolan
Ledig plass
Helårskurs36 t/ukeFrilynt

Artistutvikling (USA)

Stavern folkehøyskole
Få ledige plasser
Helårskurs15 t/ukeKristen

Security - Vekter: USA

Fredly Folkehøgskole
Venteliste
Helårskurs15 t/ukeKristen

Fitness, Styrke, GX: L.A. USA

Fredly Folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs15 t/ukeKristen

Adventure Action Sport

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Reiseliv

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Musikkproduksjon

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Få ledige plasser
Helårskurs16 t/ukeKristen

Push & Pull USA

Jeløy Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeKristen

Route 66

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Foto din stil

Skogn folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Vokal Kor Solosang - New York B

Karmøy Folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

Bue - jakt og fiske

Skogn folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Filmproduksjon

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Band Vokal Studio (USA)

Stavern folkehøyskole
Få ledige plasser
Helårskurs15 t/ukeKristen

Foto Villmark - Island/USA

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Foto - New York

Skjeberg Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Håndball

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Trening, friluftsliv, reise

Risøy Folkehøyskole
Venteliste
HelårskursKristen

Fitness Florida

Jeløy Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeKristen

Klær, Mote & Design

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Venteliste
Helårskurs16 t/ukeKristen

Klær Design Redesign - New York B

Karmøy Folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

StreamTeam

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Security - Brann og Redning: USA

Fredly Folkehøgskole
Kontakt skolen
Helårskurs15 t/ukeKristen

Trening, Kropp og Kosthold: L.A. USA

Fredly Folkehøgskole
Venteliste
Helårskurs15 t/ukeKristen

Security - Politi og Fengsel: USA

Fredly Folkehøgskole
Venteliste
Helårskurs15 t/ukeKristen