Er du en kommende tegneserieskaper? Denne linjen lar deg jobbe med egne prosjekter i samarbeid med serietegnere, forlag og bransjepersoner. Det vil også være fokus på nettsider og nettserier.

Tegneserie 2 er et fordypningsår for tegneserieelever som virkelig ønsker å satse på tegneserier. Det blir et år med fokus på hverdagslivet til en serietegner. Med andre ord blir det mye praktisk arbeid. Du bestemmer selv "rammene".

Følg oss gjerne på instagram!

Linja er tilpasset de som allerede har gått et år på tegneserielinja på Bjerkely, eventuelt tilsvarende erfaring fra annen skole.

Felles skoletur til Tallinn

Vår “bli kjent tur” går denne høsten til Tallinn, hovedstaden i Estland. Denne turen er obligatorisk for alle elever, og du betaler kun for noen av måltidene. Turen vil inneholde alt fra eldre historie til omvisning og workshop innen den nyeste teknologien som finnes. Vi reiser klassevis for å bli ekstra godt kjent! I tillegg får man god mat, mange opplevelser og mulighet til å ta spa om man ønsker det!

Under bilder kan du se videosnutter fra turene skoleåret 2017/2018!

New York

Pris: 16 000

New York er den perfekte turen for deg som ønsker å oppleve kunst og kultur i byen som aldri sover. Det blir blant annet workshop i street art/tagging, og guidet pizzatur gjennom Brooklyn. Vi besøker Empire State building, Central Park, MOMA, dinosaurmuseet Natural history museum og tar båt rundt Statue Of Liberty, og det er muligheter for å stå på skøyter på Rockefeller Center. New York har noe for alle! Det er også mulighet for at det blir guidet tur hos selskapet Microsoft Store!

Frokost er inkludert + 1 lunsj eller middag som inkluderer drikke 3 av dagene.

Marokko

Pris: 16 000

Denne turen vil inneholde alt fra kamelridning i Sahara til trange handelsgater i Marrakech (souker). Du vil få oppleve Atlasfjellene og stedet der filmen “Gladiatoren” med Russel Crowe ble spillt inn. Er du mer fan av serien “Sex in the city” vil du på denne turen bruke samme flyplass og gå de samme gatene som jentene gjorde i filmen. Dette er en tur som er skreddersydd for deg som vil oppleve en ny og spennende kultur på en norsk måte. Vi reiser rundt med egen buss i Marokko.

Helpensjon - Alle måltider inkludert!

Belfast

Pris: 6 000

Ønsker du å oppleve magien til Game of Thrones er dette turen for deg. Her vil det bli besøk til opptakssteder og muligheten for å lære seg bueskyting. Belfast er også en by med mye historie og dette er en spennende mulighet å besøke en by som er litt utilgjengelig. Dette er turen der man får oppleve kultur, politikk og filmverden på kloss hold!

Frokost er inkludert + 1 lunsj eller middag som inkluderer drikke hver dag

København

Pris: 6 000

København har kunst, kultur og shoppingmuligheter. Vi besøker Europas største paintball/lazertag arena (som befinner seg i København) hvor vi skal spille lazertag! Det blir vandring med guide gjennom byen, og i løpet av dagene vil vi besøke et Escape room, hvor vi jobber i team sammen om å løse koder og mysterier! En utrolig artig opplevelse!

Frokost er inkludert + 1 lunsj eller middag som inkluderer drikke hver dag.

Island

Pris: 11 000

Bli med på oppdagelsesferd i Island. Det blir heldags ekskursjon med guide for å se ”The golden circle”, en islandsk klassiker, hvor vi på en og samme dag får oppleve noen av Island´s mest kjente attraksjoner. Som blant annet varmekilder, geysir og den majestetiske fossen Gullfoss. Vi skal også oppleve hesteridning, og en tur til den fantastiske varmekilden “blå lagune” for å bade. Vi bor sentralt i byen, rett ved handlegaten Laugavegur, og det vil bli en dag fri hvor man kan utforske byen på egenhånd.

Frokost er inkludert + 1 lunsj eller middag som inkluderer drikke hver dag.

Dette er en ny tur Bjerkely starter med skoleåret 2018/2019, derfor har vi ingen bilder enda.

Øystein Sanne

Lærer for Tegneserie

Øystein er en knakandes bra fyr, og er poeten/komikeren blant oss ansatte. Øystein går ingen steder uten tegneblokka, og vi tror han er født med tegneutstyr i hånda! Øystein har studert illustrasjon og grafisk design i Oslo, og har jobbet her på Bjerkely som tegneserielærer siden 2013. På fritiden lager han webcomics, ser film, hører på musikk og gamer.

Instagram: @oystein_is_king

På Bjerkely er ingen skoleuker like, men vi har en basisplan vi følger. Dagene er fulle av prosjekter som interesserer og utfordrer. Disse er enten er linjevis, internatvis eller basert på dine interesser.

Vi har tre perioder med valgfag i løpet av året hvor du kan velge inntil to valgfag i hver periode. Vi har minimum 6 timer valgfag pr. uke.

Ulike valgfag

Vi har ulike valgfag som du velger når du begynner på skolen. Valgfag vi har hatt de senere årene, og som fort kan dukke opp kommende skoleår er cosplay, forskjellige ballspill, brettspill, trylling.

Enten du driver med cosplay & cons, foto, tegneserie, spillutvikling, e-sport: her kan du dele dine interesser med andre og utvide dine grenser. Dette blir annerledesåret med interessante valgfag, utfordrende oppgaver og spennende turmål.

• Studietur: Felles skoletur til Tallinn

• 6 000,-