Er du interessert i spill? Hos oss får du muligheten til å lære å lage spill fra bunnen! Et år hvor du får utvikle deg kreativt, lære om programmering og animasjon! Bli en spillutvikler du og!

Lag ditt eget spill! Koding, spilldesign, tegning, animering, lyd og narrativ er alle viktige komponenter i utviklingsprosessen, og i dette faget skal du få prøve deg på alt. På linja legger vi mye vekt på lære grunnleggende programmering, men animasjon, spilldesign og andre emner blir også nøye gjennomgått.

Undervisningen vil dreie seg om spill og animasjon i 2D, men prinsippene du lærer er også overførbare til 3D. Du trenger ingen tidligere kompetanse for å ta dette faget, annet enn engasjement og et ønske om å lære. Ferdighetene du lærer deg i dette faget vil gi deg et godt grunnlag til videre studier innen animasjon og programmering.

Enten du allerede har mye kunnskap om hvordan det er å lage spill eller ikke, passer denne linja bra for deg! Så lenge du er engasjert i faget vil du lære masse.

• Grunnleggende programmering
  • Programmering av spill
  • Animasjon
  • Spilldesign
  • Å lage et spill helt fra bunnen av
  • Unity3D, en av de mest populære verktøyene for å utvikle spill
  • Å lage spill både alene og i team med andre
  • Det du selv er interessert i innenfor faget

• Interesse innenfor spill og spillutvikling
  • Vilje til å samarbeide med andre
  • Motivasjon til å jobbe på egenhånd

Felles skoletur til Tallinn

Vår “bli kjent tur” går denne høsten til Tallinn, hovedstaden i Estland. Denne turen er obligatorisk for alle elever, og du betaler kun for noen av måltidene. Turen vil inneholde alt fra eldre historie til omvisning og workshop innen den nyeste teknologien som finnes. Vi reiser klassevis for å bli ekstra godt kjent! I tillegg får man god mat, mange opplevelser og mulighet til å ta spa om man ønsker det!

Hver linje vil i tillegg til dette ha egne linjeturer. Disse turene vil være tilrettelagt med mer faglig innhold, og kanskje innebære f.eks workshops o.l.Dette er turer som du som elev vil kunne være med og utforme.

Vi har en fellestur til Tallinn i oktober hvor alle skal være med. På våren har man mulighet til å reise til Budapest, om man har lyst.

Obligatorisk: Nei

Pris: 8 000

Varighet: ca. 7 dager

På våren vil det være mulighet for å reise på tur, denne blir uavhengig av linjer. Denne turen går til Budapest og er frivillig for alle.

Sebastian Vråle

Lærer for Spillutvikling

Sebastian ble kanskje ikke født med ski på beina, men han hadde mest sannsynlig et tastatur i henda. Med en grunnleggende interesse for spill på de fleste plattformer og en familie full av gamere er det helt et naturlig valg at han driver med spillutvikling. Han er også veldig glad i å bake, og skikkelig god på å spille munnspill.

Nettside

Ingen uker på Bjerkely er like, men det er en basisplan som følges. Dagene er fulle av prosjekter som interesserer og utfordrer, og noen dager følger vi helt egne programmer. Dette er et eksempel på hvordan en typisk uke kan se ut hos oss.

Vi har tre perioder med valgfag i løpet av året hvor du kan velge inntil to valgfag i hver periode. Vi har minimum 6 timer valgfag pr. uke.

Ulike valgfag

Vi har ulike valgfag som du velger når du begynner på skolen. Vi har mange forskjellige, og de siste årene har vi hatt bl.a podcast, musikk, rollespill, brettspill, karakterdesign, brodering, m.m

Bjerkely er skolen for deg som vil drive med dine interesser, enten som hobby eller for videre utdanning. Her har du muligheten til å møte folk med samme interesse som deg og få deg venner for livet.

• Fellestur til Tallinn inngår i fellekostnadene
  • Studietur: Felles skoletur til Tallinn

Om du har behov for tilpasset meny i forhold til allergier eller andre ting, så faktureres du kr. 500,- ekstra pr. måned.

Dette sier tidligere elever

Matias Lyngvær Stolen

Med spennende fag og mange flotte og sære medstudenter og lærere som har sjeldent ført til et kjedelig øyeblikk. Jeg anbefaler Bjerkely på det sterkeste som et sted hvor du ikke bare vil lære mye nytt og spennende, men også finne dine beste venner!

Matias Lyngvær Stolen, elev 2017 / 2018
Joakim Enerhaugen

Hvis du har lyst til å ha et flott år der du vil lære mye nytt, få mange kjempe gode venner og lærer fag av kjempe snille og gode lærere så vil jeg anbefale Bjerkely folkehøyskole!

Fra bloggen

- Jeg hadde aldri gitt ut tegneserier på Egmont uten folkehøgskolen

I løpet av våren debuterer Elise Syvertsen med egen tegneserie i bokform. Hun takker folkehøgskolen for å ha blitt oppdaget av Egmont.

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2020/2021