NÅ kan du bestille neste års folkehøgskolekatalog

Vurderer du folkehøgskole til neste år? Bestill folkehøgskolekatalogen med oversikt over ALLE norske folkehøgskoler!

Bestill neste års folkehøgskolekatalog

Nå er neste års folkehøgskolekatalog klar fra trykkeriet og du kan få den sendt hjem til deg, helt gratis. Bestill folkehøgskolekatalogen her.

Brosjyrer fra folkehøgskolene

Folkehøgskolekatalogen inneholder informasjon om alle norske folkehøgskoler og om alle linjene deres. Du kan også bestille brosjyrer for hver enkelt folkehøgskole. De fleste folkehøgskoler har en brosjyre med informasjon om akkurat deres skole.

Gå inn på brosjyrebestillingssiden vår. Der vil du få en oversikt over alle folkehøgskolene. Klikk på de skolene du ønsker brosjyre fra, så sender vi dem til deg helt gratis.

Slik ser brosjyrebestillingssiden vår ut. Klikk på de folkehøgskolene du ønsker en ekstra brosjyre fra. Så sender vi alle helt gratis til deg.

Nå kan du søke folkehøgskole!

To helt nye folkehøgskoler – og mange nye linjer

Folkehøgskolene fornyer seg hvert år. Det startes opp mange nye linjer og flere av de gamle linjene har blitt endret og justert.

Den største nyheten i år er likevel at det har kommet to helt nye folkehøgskoler:

Det er to helt nye folkehøgskoler til neste år!

Søk tidlig – det lønner seg!

Folkehøgskolene har aldri vært så populære som det de er i dag. De fleste folkehøgskoler tar opp elevene etter når de har sendt inn søknaden. Det betyr at det kan lønne seg å søke tidlig.

Folkehøgskolene har ingen opptaksfrister, men tar opp helt til linjene og skolene er fulle. Mange linjer og skoler fylles tidlig opp og da lønner det seg å ha søkt tidlig.

Folkehøgskolene kan ikke ta opp elever før 1. februar, men det betyr ikke at man ikke kan søke før dette. Tvertimot så er det mulig å søke allerede nå. Jo tidligere man søker, jo større kan sjansen være for at man får plass på drømmelinjen.

Bestill folkehøgskolekatalogen nå så sender vi den til deg gratis

Bestill neste års folkehøgskolekatalog