Ønsker du å skape noe med hendene? Linja for deg som vil prøve mye forskjellig: bilde, søm, redesign, trearbeid, sølv, glass, tekstil mm. Gode opplevelser inne og ute.

Allsidig, kreativ linje

Liker du å skape ting med hendene? Har du lyst til å videreutvikle kreativiteten din og ta den til et nytt nivå?  På Kreativ Forming Natur får du muligheten til å utvikle deg selv og dine evner innenfor mange ulike kreative områder, og lære mange nye håndarbeidsteknikker og metoder, i naturskjønne omgivelser.

Undervisning på ditt nivå

Liker du søm bedre enn tegning, eller kanskje du allerede er en kløpper på treskjæring? Uansett hva du er best på eller hvilken kreativ aktivitet du fortrekker, spiller erfaringsnivået ditt ingen rolle for å søke på denne linjen. Vi tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs behov og interesseområde. Gjennom halvåret vil du få en smakebit på mange forskjellige teknikker sammen med klassen, men hva du fordyper deg i og bruker mest tid på er til en viss grad opp til deg.

På denne linjen får du bruke mye tid på:

• Sy med symaskin og overlock
  • Treskjæring
  • Sveiping
  • Toving
  • Strikking

Tilleggsaktiviteter:

• Nordic Light Festival of Photography
  • Foto
  • Akrylmaling
  • Akvarell
  • Tegning
  • Sølvarbeid
  • Glass-smykker
  • Fjellturer og hytteturer

I tillegg til mange andre aktiviteter. Det er bare å glede seg!

Linjen passer for alle som liker å skape noe med hendene og har lyst til å prøve forskjellige teknikker.

Varighet: 5 dager

I februar drar hele skolen til Oppdal Skisenter. Her bor vi på leirstedet IMI-Stølen som har gode fasiliteter for overnatting og sosialt samvær!

Her blir det mye skiglede, leik og hyttekos. Vi har med oss mange dyktige instruktører og du vil få instruksjon på ditt nivå. Vi tilbyr instruksjon i apint, telemark, snowboard og langrenn. Du får 5 dager med skipass, så dette er en unik mulighet til å bedre dine skiferdigheter eller lære deg noe helt nytt! Veldig mange lærer å stå telemark for første gang disse dagene.

• Mat og rom på skolen
Minimumspris for linja 0,-