Ønsker du å skape noe med hendene? Linja for deg som vil prøve mye forskjellig: bilde, søm, redesign, trearbeid, sølv, glass, tekstil mm. Gode opplevelser inne og ute.

Allsidig, kreativ linje

Liker du å skape ting med hendene? Har du lyst til å videreutvikle kreativiteten din og ta den til et nytt nivå?  På Kreativ forming natur får du muligheten til å utvikle deg selv og dine evner innenfor mange ulike kreative områder, og lære mange nye håndarbeidsteknikker og metoder, i naturskjønne omgivelser.

Undervisning på ditt nivå

Liker du søm bedre enn tegning, eller kanskje du allerede er en kløpper på treskjæring? Uansett hva du er best på eller hvilken kreativ aktivitet du fortrekker, spiller erfaringsnivået ditt ingen rolle for å søke på denne linjen. Vi tilpasser undervisningen til hver enkelt elevs behov og interesseområde. Gjennom halvåret vil du få en smakebit på mange forskjellige teknikker sammen med klassen, men hva du fordyper deg i og bruker mest tid på er til en viss grad opp til deg.

På denne linjen får du bruke mye tid på:

Tilleggsaktiviteter:

I tillegg til mange andre aktiviteter. Det er bare å glede seg!

Les mer om Kreativ Forming Natur her!

Vi anbefaler å sjekke ut linja sin instagramkonto @nvf.kreativ

Linjen passer for alle som liker å skape noe med hendene og har lyst til å prøve forskjellige teknikker.

• Mat og rom på skolen
Minimumspris for linja 0,-

Summen du må dekke selv 0,-
(0,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.
Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!