Combination between dancing and general sports and activities.

Choreography and composition. Funk, Hip-hop, Jazz, Classical ballet, Modern dance and Samba. A wide variety of sport activities. Dance performances and participating in the yearly all students muscal performace. Study trip unknown yet. Easy access to gym.

Mandatory: Yes

Price: Included in course price

Meals included per day: 3

Dans Idrett reiser til London og eitt reisemål i tillegg som ikkje er bestemt.

Der vil vi ha fokus på dans og forstillingar. Her vil du få sjå kjende og ukjende musikalforestillingar og danseforestillingar. Det blir også muligheit  til å ta danseklasser ved m.a. Pineapple Dance studio, Studio 68 London.

Turen er inkludert i prisen på linja.

Korona og reiseaktivitet

Vi har trua på at dei aller fleste reisemåla som vi har planlagt let seg gjennomføre når vi kjem til våren 2022. Men ingen veit sikkert. Vi har lagt gode planar dersom det skjer ting som endrar planane våre – og det kan jo skje av andre grunnar enn korona!

Det som er sikkert er at det blir studiereise! Om det ikkje går an å reise dit vi hadde tenkt, så skal vi velje eit anna reisemål som er gjennomførbart.  Les gjerne meir på https://sunnfjord.fhs.no/reiser/ der det står Reising og korona.

The school is a Christian boarding school where friendship, mutual respect and understanding are important parts of our educational program. The school is open for students from all beliefs and religions.

The school is connected to a Norwegian lutheran missionary organisation (Normisjon) and our educational program is based on Christian principles.

The school situated 2 km from Førde, a town of about 12 000 inhabitants.

The dormitory includes 18 single rooms and 36 double rooms for a total of 110 students. We have seven dorm units, each with its own livingroom and a small kitchen. The dormes have mixed genders but there is always one gender in each room. Some of the rooms have a private bathroom at increased cost, some rooms have shared bathrooms with separat lockers.

The school is open to everyone whether your background is secondary school, grammar school, high school or experience from work. Most students are 19 years old and age limit is 18 years. Exceptionally we can take younger students.

Main Courses are found below:

In addition we have some common subjects and elective subjects that subject to change every year.

Courses at the school

Send applicationAbout the schoolSchool web page