Become an even better volleyball player! You will have trainings every day with professional coaches and focus on technical and tactical skills. Main focus on indoor volleyball.

Cooperation with local club teams. Different coaches for boys' and girls' teams.

Excursion to Costa Blanca, Spain.

If your level is high we cooperate whith the local top division club Førde Volleyballklubb. They will decide if you will be allowed to join their team progam. These students will be partly integrated in our school program.

Mandatory: Yes

Price: Included in course price

Meals included per day: 3

I månedsskifte mars – april reiser volleyballinja og halvårs jenter på treningsopphald til Costa Blanca, Middelhavskysten i Spania. Der skal vi bu og trene på Move Your Association sitt kjente idrettsresort (www.mya.no). Vi skal få oppleve – og lære av – den spanske treningskulturen som har prega all internasjonal ballidrett i ei årrekke.

På studieturen vert beachvolleyball prioritert. Du skal få bli kjent med – og lære beachvolleyball av – den tidlegare OL-deltakaren Raúl Mesa. I tillegg skal vi trene noko innandørsvolleyball og spele fleire treningskampar mot spanske lag. I løpet av opphaldet kjem vi også til å prøve ut nokre andre aktivitetar og vi  besøker storbyen Valencia.

Turen er inkludert i prisen på linja.

Korona og reiseaktivitet

Vi har trua på at dei aller fleste reisemåla som vi har planlagt let seg gjennomføre når vi kjem til våren 2022. Men ingen veit sikkert. Vi har lagt gode planar dersom det skjer ting som endrar planane våre – og det kan jo skje av andre grunnar enn korona! Dersom studietur blir avlyst vil du få ein annan tilsvarande tur eller refundert pengane.

The school is a Christian boarding school where friendship, mutual respect and understanding are important parts of our educational program. The school is open for students from all beliefs and religions.

The school is connected to a Norwegian lutheran missionary organisation (Normisjon) and our educational program is based on Christian principles.

The school situated 2 km from Førde, a town of about 12 000 inhabitants.

The dormitory includes 18 single rooms and 36 double rooms for a total of 110 students. We have seven dorm units, each with its own livingroom and a small kitchen. The dormes have mixed genders but there is always one gender in each room. Some of the rooms have a private bathroom at increased cost, some rooms have shared bathrooms with separat lockers.

The school is open to everyone whether your background is secondary school, grammar school, high school or experience from work. Most students are 19 years old and age limit is 18 years. Exceptionally we can take younger students.

Main Courses are found below:

In addition we have some common subjects and elective subjects that subject to change every year.

Courses at the school

Send applicationAbout the schoolSchool web page