Til hovedinnhold

Fremdeles ledige plasser på folkehøgskolene!

Du har fremdeles mulighet til å kapre deg en plass på en folkehøgskole. Gå inn på vårt restplasstorg og sjekk hvilke linjer som ennå har ledige plasser!

Folkehøgskolene får mange henvendelser fra folk som tror at nå er det vel for sent å søke på folkehøgskole. Siden mange andre utdanningsinstitusjoner har søknadsfrister, så er det mange som tror at folkehøgskolene også har det.

Det er derfor viktig å understreke at folkehøgskolene ikke har søknadsfrist.

1. februar var datoen skolene begynte å ta opp elever, ikke datoen de sluttet å ta opp elever. Du har fremdeles mulighet til å begynne på folkehøgskole denne høsten! Folkehøgskolenes Restplasstorg har oversikt over alle ledige plasser på alle folkehøgskolene.

Se alle ledige linjer på alle folkehøgskolene

Hva lærer man på folkehøgskole?

Hva lærer man på folkehøgskole?Kjenner du noen som bør se denne filmen? Noen som ikke vet hva de skal gjøre til høsten? Noen som vurderer folkehøgskole?Du finner alle folkehøgskoler og linjer her: https://www.folkehogskole.no/

Publisert av Folkehøgskolene Søndag 27. mai 2018

 

Søknadskjemaer

Hver enkelt folkehøgskole har sitt eget søknadsskjema. Alle søknadsskjemaene ligger her

Vanligvis vil du få svar fra skolen kort tid etter du har sendt en søknad. Noen skoler sender svar på epost eller SMS, mens andre svarer med brev.

Hvis du får tilbud om plass på en linje så får du gjerne en frist for å takke ja til plassen. Hvis du takker ja til en plass på en folkehøgskole, så må du betale en innmeldingsavgift til skolen. Når du har betalt, er det bare å lene seg tilbake og glede seg til et flott år på en av Norges 80 folkehøgskoler!

10 grunner til at folkehøgskolene er så populære

Fremdeles ledige plasser på folkehøgskolene. Søk nå. Friår. Pauseår. Ungdom. Utdanning.

Fremdeles noen ledige plasser på folkehøgskolene. Søk nå!

Sjekk vårt restplasstorg her
215