Til hovedinnhold

Ta sommerferien på folkehøgskolenes sommerhoteller

Reis Norge rundt på sommeråpne folkehøgskoler

Blir det Norgesferie i sommer? Da bør du sjekke mulighetene for å bo på folkehøgskolenes sommerhoteller. Finn oversikten her!

 

Med Norgesferie på folkehøgskolene kan du bo i både nord og sør, øst og vest, og litt rimeligere enn på mange hoteller.

Alle folkehøgskolene som tilbyr sommerhotell står alfabetisk under. Finn din perfekte sommerferie på en eller flere folkehøgskoler i Norge.

Evje folkehøgskole

Evje folkehøgskole ligger litt nord for Kristiansand. De har ledig plass i hele juli, men tar helst imot grupper.

Send epost til utleie@evjefhs.no eller ring på telefon 37400555.

Evje folkehøgskole ligger litt nord for Kristiansand
Evje folkehøgskole ligger litt nord for Kristiansand

Evje folkehøgskole kan formidle kontakt med og tilbud via samarbeidspartnere i nærområdet som tilbyr aktiviteter som :

  • Nærkontakt med elg
  • Rafting
  • Klatring/klatrepark
  • Ziplines
  • Escape room
  • Paintball
  • SUP
  • Kajakk
Evje folkehøgskole har nye internater og tilgang til å bruke kjøkkenfasiliteter
Evje folkehøgskole har nye internater og tilgang til å bruke kjøkkenfasiliteter

Fjordane folkehøgskule

Fjordane folkehøgskule ligger på Nordfjordeid på Nordvestlandet. De gjentar suksessen med å leie ut skolen til ferierende sommergjester når anlegget ikke er bortleid til ulike kurs og konferanser.

De leier ut ni paviljonger og en leilighet, samt noen hybler. Alle boenhetene er samlet i et tun, midt i skolens park. Alle boenhetene befinner seg på bakkenivå, og det er gåavstand til både fjell, fjord og sjarmerende Eidsgata.

Her kan du finne mer informasjon om sommerhotellet på Fjordane folkehøgskule.

Fjordane folkehøgskule sitt sommerhotell tar imot gjester fram til 15. august.

Fjordane folkehøgskule ligger i Nordfjordeid på Nordvestlandet
Fjordane folkehøgskule ligger i Nordfjordeid på Nordvestlandet

 

Nordfjordeid ligger i unike Stad kommune, som har mange kulturelle tilbud og flotte natur. Eidselva er kjent for godt laksefiske, sentrum har egen sandstrand, man kan bestille riding på Norsk fjordhestsenter og besøke vikingsenteret Sagastad. Fjordane folkehøgskule er plassert i gå-avstand til det meste.

Nordfjord strekker seg fra høye, brekledde fjell i øst til Stad-havet i vest. Sjekk alle muligheter for spektakulære naturopplevelser her.

Paviljongene på Fjordane folkehøgskule er omgitt av en frodig hage
Du kan leie leilighet på Fjordane folkehøgskule

Du får både fjell og fjord på Fjordane folkehøgskole sitt sommerhotell

Hardanger folkehøgskule

Midt blant epletrærne i Hardanger, med utstikt over fjord og fjell, finner du Hardanger folkehøgskule som er vandrerhjem på sommeren.

Du kan bestille plass på Hardanger folkehøgskule sitt vandrerhjem enten via Booking.com eller Expedia.com. Eller du kan sende en epost til  post@hardangerhostel.no eller ringe dem på telefon 45612379.

Hardanger folkehøgskule ligger i Lofthus mellom Odda og Voss
Hardanger folkehøgskule ligger i Lofthus mellom Odda og Voss
En tur i hengekøya etter en dag i fjellet - lev livet på Hardanger folkehøgskule
En tur i hengekøya etter en dag i fjellet - lev livet på Hardanger folkehøgskule

Hardanger folkehøgskule byr på nydelig utsikt over fjell og fjord

På Hardanger folkehøgskule kan du bruke ettermiddagen i grillhytten eller i jacuzzien.
På Hardanger folkehøgskule kan du bruke ettermiddagen i grillhytten eller i jacuzzien.

Hedmarktoppen folkehøgskole

Hedmarktoppen folkehøgskole ligger på en topp nær Hamar og har både sommerhotell og hytteutleie. Du finner mer informasjon om sommerhotell og hytteutleie på Hedmarktoppen folkehøgskole her. Du kan også finne mer informasjon her. Det er nydelig utsikt fra skolen og 1000 mål med skog og turstier som nærmeste nabo.

Hedmarktoppen folkehøgskole ligger nydelig på en topp nær Hamar
Hedmarktoppen folkehøgskole ligger nydelig på en topp nær Hamar

Hamar-området kan by på en mengde opplevelser med alt fra bading i Mjøsa og stuping fra Norges mest kjente stupetårn til OL-arenaen Vikingskipet og Domkirkeodden.

Man kan velge både hytter og leiligheter på Hedmarktoppen folkehøgskole sitt sommerhotell og hytteutleie

Lofoten folkehøgskole

Lofoten folkehøgskole driver sommerhotell i Kabelvåg, midt i hjertet av Lofoten. Skolen ligger nydelig til helt nede i vannkanten. Du finner mer informasjon om vandrerhjemmet på Lofoten folkehøgskole her. Du kan også ringe dem på telefon: 76069880.

Lofoten folkehøgskole ligger nydelig til i Kabelvåg med mulighet for bading og flotte fjellturer
Lofoten folkehøgskole ligger nydelig til i Kabelvåg med mulighet for bading og flotte fjellturer

Kabelvåg har en mengde opplevelser å by på fra båtturer, bading, surfing og, ikke minst, flotte fjellturer. Her er noe av det du kan oppleve:

Henningsvær
Henningsvær er verdens første fiskevær som er kulturmiljøfredet. Fiskeværet forteller en viktig del av Norge sin historie. Kulturmiljøet er av nasjonal verdi og viser utviklingen fra rorvær til moderne fiskevær fra 1800-tallet til i dag. I dag finnes det også flotte gallerier, koselige kafeer og mange små butikker og verksteder.

Småtindene
En av flere turer du kan starte fra tunet. Og skal du helt opp for og nyte den vakre utsikten, må du sjekke værmeldingen først og være rigget for en fjelltur. Middels vanskelighetsgrad, 6-8 timer.

Storvågan
Storvågan var handelssted fra 1800, og privilegert gjestgiveri fra 1811. Arkeologiske funn og skriftlige kilder viser at Storvågan i middelalderen, 1100–1400, var handelsmessig sentrum i daværende Hålogaland. Kan ha vært en av landets tre første kaupanger. Lofotmuseet i handelsstedets staselige hovedbygning fra 1815 gir en presentasjon av distriktets og Lofotfiskets historie. Tema- og vandreutstilling. Rorbu fra 1700-tallet, med nordlandsbåter i naustet. Lofotakvariet viser fisk og sjødyr fra den nordnorske kysten og nord-områdene

Sherpatrappa
Rett ovenfor Svolvær ruver fjellet Fløya. Turen, som foregår delvis i en sherpatrapp, er bratt med en luftig og vakker avslutning. Underveis passerer du de spektakulære fjellformasjonenene Geita, Frosken og Djevelporten.

Gimsøya
Gimsøya er en av de minste øyene i Lofoten, men vakker med sine strender og klipper ut mot storhavet. Har kan du nyte midnattssola nede ved havet eller oppå på fjellet Hoven.

Tjeldbergtind
Midt mellom Svolvær og Kabelvåg ligger det fine, lille fjellet Tjeldbergtinden. Du kan bestige fjellet både fra Kabelvåg og Svolvær siden. Nydelig 360 utsikt. Du ser også over til Skrova, Hammarøya, Steigen, Landegode og helt ned til Træna på en klar og fin dag.

Lofoten folkehøgskole ligger nydelig til i Kabelvåg
Lofoten folkehøgskole ligger nydelig til i Kabelvåg

Komfortable senger sikrer deg en god natt før dagens aktiviteter i Lofoten

Frokosten er inkludert for alle gjestene

Lofoten folkehøgskole ønsker velkommen til alle sommergjestene

Strand og høye fjell. Personer som bader
Lofoten har en stor mengde aktiviteter og opplevelser å by på

Molde folkehøgskole

Rett utenfor Molde sentrum, og med nydelig utsikt over fjell og sjø, finner du Molde folkehøgskole som driver vandrerhjem på sommeren. Det er tilgang til gratis parkering for gjestene til vandrerhjemmet.

Finn mer informasjon om hvordan du bestiller rom på vandrerhjemmet til Molde folkehøgskole her. Du kan også bestille direkte hit: aase@molde.fhs.no

Molde folkehøgskole ligger perfekt til byferie i Molde og naturopplevelser på Nordvestlandet
Molde folkehøgskole ligger perfekt til byferie i Molde og naturopplevelser på Nordvestlandet

Molde folkehøgskole har en unik beliggenhet og det er kort veil til fjord og fjell i Romsdalen. Når du bor på Molde folkehøgskole så har du disse attraksjonene innen rekkevidde:

Molde folkehøgskole ligger nydelig ved vannet

Du kan finne flere bildet av rommene på lenken til Molde folkehøgskoles vandrerhjem

Les også:

Folkehøgskolene har ikke søknadsfrist

Nordiska folkhögskolan

Visste du at det finnes en norsk folkehøgskole i Sverige? Nordiska folkhögskolen i Kungälv litt nord for Göteborg er både norsk, svensk, dansk og finsk. På sommeren driver skolen sommerhotell. Perfekt enten som stopp på vei sørover eller til en ferie i Bohuslän.

Nordiska folkhögskolan tilbyr hele 157 senger i sommersesongen. Overnattingsmulighetene og standarden på rommene varierer fra enklere til mer komfortabel. Skolen tilbyr både individuelle bestillinger og større gruppebestillinger.

Finn mer informasjon om bestilling av rom på Nordiska folkhögskolan her.

Kart der Nordiska folkhögskolan er markert
Nordiska folkhögskolan ligger perfekt til enten du er på vei sørover eller til en ferie i Bohuslän

Nordiska folkhögskolan ligger i Bohuslän, 180 km fra norskegrensen ved E6, 20 min. fra Gøteborg og 3 timer fra København

Skolen ligger i Kungälv, en historisk liten by, grunnlagt av norske vikingkonger. Skolen ligger på en høyde med utsikt over elvelandskapet mot Gøteborg og Bohus festning. Kort vei til sjø og skjærgård.

Du enkelt til Nordiska folkhögskolan med bil eller med buss fra Gøteborg. Bussen går flere ganger hver time fra (6.00 – 01.00) – en reise som tar cirka 20 minutter fra Gøteborg sentrum.

Nordiska folkhögskolan tilbyr flere ulike typer overnatting i flere prisklasser

Du kan velge mellom 157 ulike senger i ulik kvalitet

Fra Nordiska folkhögskolan har du utsikt til Bohus festning

Oslofjord folkehøgskole

Hostel Oslofjord ligger bare 7 kilometer vest for Oslo sentrum (13 min. med buss), eller en 20 minutters spasertur fra Telenor Arena. Kommer du med fly er det 20 minutter å gå fra flytoget som stopper på Stabekk stasjon.  De har også parkering rett utenfor hostellet.

Oslofjord folkehøgskole ligger landlig til like ved sjøen, med kort vei til strand og badeplasser. De tilbyr overnatting med deilig frokost i deres 44 dobbeltrom eller 8 enkeltrom. Alle rom har eget bad. For familier kan det legges inn ekstra madrass på de største dobbeltrommene (ta kontakt direkte dersom det er aktuelt). De har også et tilbud for grupper som i mai, juni og august kan få fullpensjon.

Hostel Oslofjord er et godt og rimelig alternativ til hotellene i Oslo og Bærum, enten du er på gjennomreise eller skal tilbringe noen dager i Oslo-området.

For deg som synes det er hyggelig å lage mat selv, har de tre kjøkken til disposisjon.

Les mer om Hostel Oslofjord

 

Kart der Oslofjord folkehøgskole er pekt ut
Oslofjord folkehøgskole har kort avstand til Oslo sentrum og er derfor et godt utgangspunkt for en tur til hovedstaden

Med overnatting på Oslofjord folkehøgskole så har du et godt utgangspunkt for en ferie i hovedstaden.

Her har du forslag til ting du kan gjøre i Oslo.

Her har du forslag til ting du kan gjøre i Asker og Bærum.

Oslofjord folkehøgskole ligger i Bærum

Det er kort vei til stranden

Alle rom har eget bad

Oslofjord folkehøgskole har 44 dobbeltrom og 8 enkeltrom

Les også:

Hvor mye koster folkehøgskole sammenligna med å studere?

Rønningen folkehøgskole

OSLO Hostel Rønningen ligger fantastisk plassert på Kjelsås i Oslo – med panoramautsikt utover hovedstaden. Her kan du våkne fullt uthvilt til dine storbyplaner, enten du planlegger sykkeltur innover marka eller en innholdsspekket familiedag nede i byen. Med gratis bilparkering hele sommeren og buss og trikk like i nærheten – sørger Rønningen sommerhotell for å gi deg et alle tiders utgangspunkt for samtlige av dine ferieplaner.

Alle typer arrangement 

Rønningen folkehøgskole tilbyr også hotell til større arrangementer og kan tilby overnatting til opp til 215 personer samt over 2.000 kvadratmeter med topp moderne treningsanlegg bestående av idrettshall, dansesaler, treningsstudio, kunstgressbane og garderobeanlegg.

Les mer om Rønningen folkehøgskole sitt hostel her.

 

Rønningen folkehøgskole driver sommerhostel i Oslo
Rønningen folkehøgskole driver sommerhostel i Oslo

Rønningen folkehøgskole ligger nydelig til med utsikt over Oslo og med Oslo-marka i bakhagen. Gi Oslo-ferien det perfekte utgangspunktet med overnatting på Rønningen folkehøgskole.

Her finner du oversikt over alt en Oslo-ferie kan inneholde.

Utsikten fra Rønningen folkehøgskole er en god start på dagen

Rønningen folkehøgskole ligger på Kjelsås med utsikt over Oslo
Rønningen folkehøgskole tilbyr også overnatting og mat til større grupper

Sjøholt folkehøgskole

Skal du feriere i Møre og Romsdal i sommer? Sjøholt sommerhotell ligger midt mellom Molde og Ålesund, med kort vei til Geiranger, Trollstigen, Åndalsnes og den nye turistperlen Nordøyane. Fra skolen har du utsikt over Sunnmøres fjord og fjell

Les mer om sommerhotellet på Sjøholt folkehøgskole her. Her kan du bestille rom eller eventuelt ta kontakt på booking@sjoholtfhs.no eller ved å ringe 70 23 90 90.

Sjøholt folkehøgskole ligger perfekt mellom Molde og Ålesund

På Sjøholt folkehøgskole har alle rom eget bad med dusj. Du har tilgang til gymsal, treningsrom, uteområde og gratis parkering.

Her er det perfekt for barnefamilier og naturglade turister. Det er kort vei til flott natur, fjord og fjell, i tillegg til aktivitetsparker og badeland.

Gult og grønt bygg med trær bak og gress foran
Sjøholt folkehøgskole ligger midt mellom Molde og Ålesund og med kort vei til Geiranger og Trollstigen
Rom med to senger og to nattbord
Sjøholt folkehøgskole sitt sommerhotell har enkeltrom og dobbeltrom med eget bad og dusj
Frokostbuffet i matsalen med utsikt til Sunnmøres majestetiske fjell

SKAP Kreativ folkehøyskole

SKAP Kreativ folkehøyskole i Mandal har lokaler i et tidligere hotell. Det er derfor helt naturlig at skolen driver hotell på sommeren.

Skjærgårdsidyll og konserter er synonymt med sommeren i Mandal. Som sommergjest på sommerhotellet til SKAP Kreativ folkehøyskole bor du sentralt med gåavstand til alle byens fasiliteter og tang mellom tærne får du på en av byens fantastiske badestrender som er en kort spasertur unna. Isbarer, restauranter og cafeer med yrende byliv er rett rundt hjørnet.

Book gjerne ditt opphold på skolens egen hjemmeside: https://skapfhs.no/sommerhostel/

Du finner også Mandal Sommerhostel SKAP på Expedia, Tripadvisor, Hotels og Booking.com.

For spørsmål, send oss gjerne en e-post på booking@skapfhs.no

Mandal Sommerhostel SKAP på SKAP kreativ folkehøyskole ligger nesten så langt sør man kan komme i Norge

Om ikke Mandals fantastiske strender, friluftsområder, museer og lokale perler gjør susen, hva med en tur til Dyreparken i Kristiansand, der selveste der selveste Kaptein Sabeltann – kongen på havet underholder både liten og stor ut over sommernatten? Mandal ligger kun 35 minutters kjøretur unna.

Familieattraksjoner som Lindland Gård og Sørlandsbadet og Sjølingstad Uldvarefabrik når dere etter en liten kjøretur. Fergeterminalen i Kristiansand tar 30 minutter med bil, med båtavganger til både Hirtshals og Eemshaven og fra sistnevnte er veien kort til flere andre populære europeiske reisemål.

Hvitt bygg med skilt med SKAP
SKAP Kreativ folkehøyskole ligger sentralt i Mandal

Stranden i Mandal er en kort spasertur unna

Det er et yrende sommerliv i Mandal

Sjø og båter er også en del av livet i Mandal

Skogn folkehøgskole

På Skogn folkehøgskole ligger litt nord for Trondheim og kan by på alt fra historiske opplevelser til en gylden omvei.

Du kan bestille overnatting på Skogn folkehøgskole via AirBnB her

Les mer om utleie til grupper på Skogn folkehøgskole

Skogn folkehøgskole ligger flott ved fjorden litt nord for Trondheim
Skogn folkehøgskole ligger flott ved fjorden litt nord for Trondheim

Overnatting på Skogn folkehøgskole er både et fint avbrekk om du er på vei sørover eller nordover, men også et flott sted å ha ferien din.

Området rundt Skogn folkehøgskole har en mengde fine opplevelser å by på:

Skogn folkehøgskole ligger nydelig mellom skog og vann
Skogn folkehøgskole ligger nydelig mellom skog og vann

Solborg folkehøgskole

I et nydelig parkområde i Stavanger finner du Solborg folkehøgskole som driver hostel på sommeren.

Du finner mer informasjon om Solborg hostel her

Solborg folkehøgskole ligger i Stavanger

Solborg folkehøgskole ligger i Stavanger og er et perfekt utgangspunkt for en bytur i Norges fjerdestørste by. Nyt blant annet fine turer i gammelbyen.

I tillegg ligger den godt til for besøk til de fantastiske strandene på Jæren, Preikestolen og Trollpikken.

Bilde av hvitt bygg som er en del av Solborg folkehøgskole
Solborg folkehøgskole ligger nydelig til med fine uteområder
Solborg folkehøgskole tilbyr tomannsrom

Preikestolen er bare en av mange severdigheter nær Solborg folkehøgskole

Sogndal folkehøgskule

Sentralt i Sogndal finner du Sogndal folkehøgskule sin Bed&Breakfast. Den ligger helt ned til vannet og med flotte fjell rett bak.

Du kan lese mer om Sogndal folkehøgskule sin Bed&Breakfast og bestille rom her

Sogndal folkehøgskule ligger midt i hjertet av Norge med fjell og fjord som nærmeste nabo
Sogndal folkehøgskule ligger midt i hjertet av Norge med fjell og fjord som nærmeste nabo

Fra Sogndal folkehøgskole kan man hoppe i badedrakten på morgenen og ta en morgendukkert i fjorden rett utenfor skolens område. Etterpå kan man velge mellom turer til Stagasteinen, til Flåmsbanen, eller til Urnes stavkirke. Her finner du oversikt over flere opplevelser i Sogndal om Sognefjorden.

Sogndal folkehøgskule ligger sentralt i Sogndal og med bademuligheter rett utenfor døren
Sogndal folkehøgskule ligger sentralt i Sogndal og med bademuligheter rett utenfor døren

Stavanger urban folkehøgskole

Stavanger urban folkehøgskole ligger sentralt til på Eiganes i Stavanger, like ved det populære turområdet Mosvannet. Det er kort vei gjennom koselige gater på vakre Eiganes ned til bysentrum med fargegaten, cafeer, spennende butikker og livlig handel.

Du finner mer informasjon og bestilling av hotell her

Kartutsnitt med pil til Stavanger
Stavanger urban folkehøgskole ligger sentralt i Stavanger

Stavanger er en stor by med koselig sjarm. Byen har små hvite hus med blomstrende hager, en av europas beste street art-festivaler, nye kunstscener, musikkfestivaler, streetfood- og matfestivaler.  

Stavanger urban folkehøgskole ligger også i gangavstand til Stavanger Expo og DNB arena. Det går også buss til og fra sentrum, Stavanger stasjon og Stavanger lufthavn Sola. Nærmeste busstopp er Mosvannsparken.

Stort hvitt bygg med mange hus rundt
Stavanger urban folkehøgskole ligger i gåavstand til sentrum av Stavanger

Stavanger urban folkehøgskole tilbyr dobbeltrom

Rommene har eget bad

Stavanger urban folkehøgskole har en koselig hage der man kan slappe av

Stavern folkehøyskole

Et steinkast fra svaberg, sandstrender, kyst og skog finner du Stavern folkehøyskole.

Stavern ligger rett ved vannkanten med historiske bygninger og et sjarmerende sentrum med koselige gåter fulle av cafeer, restauranter, bakerier og små nisjebutikker.

Stavern folkehøyskole tilbyr gjennom store deler av sommeren bobilparkering i deres flotte parkanlegg.

Les mer om Stavern folkehøyskoles bobiltilbud her.

På Stavern folkehøyskole har du svaberg, sandstrender, kyst og skog
På Stavern folkehøyskole har du svaberg, sandstrender, kyst og skog

Stavern folkehøyskole er det perfekte utgangspunktet for en badeferie, for fine turer langs med kysten eller for opplevelser til sjøs.

Besøk Stavern sin informasjonsside for finne flere opplevelser i nærområdet.

Sjøen er ikke langt unna Stavern folkehøyskole
Stavern folkehøyskole har et flott tilbud til alle som reiser med bobil

Les også:

10 grunner til å velge folkehøgskole før studier

Sund folkehøgskole

Sund folkehøgskole driver Sund sommerhotell i sommersesongen og ligger naturskjønt ved Trondheimsfjorden i Inderøy kommune. Det er mulig å leie rom på sommerhotellet eller å leie plass til bobilen.

Les mer om Sund Sommerhotell og bestill rom her.

Kart med Sund folkehøgskole markert
Sund folkehøgskole ligger naturskjønt ved Trondheimsfjorden

Sund folkehøgskole ligger ved Den gyldne omvei, som har tilnavnet «Norges Toscana». Her kan du oppleve hjemmelaget ost, is, øl og akevitt.

Av andre opplevelser kan nevnes:

Les mer om hva du kan oppleve i Inderøy her

Bilde av Sund folkehøgskole og Trondheimsfjorden i bakgrunnen
Sund folkehøgskole ligger naturskjønt ned mot Trondheimsfjorden

Sund folkehøgskole ønsker gjestene velkommen

Sund folkehøgskole tilbyr i alt 110 sengeplasser i perioden 2. juni - 20. august 2023

Du kan også parkere din bobil på Sund folkehøgskole

Sunnfjord folkehøgskule

Sunnfjord folkehøgskule ligger vakkert til i Førde og derfor heter sommerhotellet deres Førde sommerhotell. Les mer om Førde sommerhotell her.

Du bestille rom på Førde sommerhotell her. 

Sunnfjord folkehøgskule ligger i Førde med fjord og fjell så langt øyet rekker
Sunnfjord folkehøgskule ligger i Førde med fjord og fjell så langt øyet rekker

Området rundt Sunnfjord folkehøgskule byr på en rekke opplevelser med brevandring, fjellturer, rafting og sykkelturer. Les mer om alt hva Sunnfjord kan by på her.

Sunnfjord folkehøgskule ligger idyllisk i Førde

Sunnfjord folkehøgskule tilbyr dobbeltrom

Sunnfjord folkehøgskule tilbyr også enkeltrom

Du kan også velge familierom på Sunnfjord folkehøgskule

Du kan lade bilen mens du overnatter på Sunnfjord folkehøgskule

Vefsn folkehøgskole

Vefsn folkehøgskole ligger i Helgeland på en topp i Mosjøen med nydelig utsikt over fjell og fjord. Skolens sommerhotell heter derfor Toppen Panorama. Du kan lese mer om Vefsn folkehøgskole sitt sommerhotell her. Du kan også lese mer her. Du bestiller overnatting på Vefsn folkehøgskoles sommerhotell via AirBnB.

På Vefsn folkehøgskole har du Helgeland rett utenfor døren
På Vefsn folkehøgskole har du Helgeland rett utenfor døren

Vefsn folkehøgskole og Helgeland kan by på mange ferieopplevelser:

Vefsn folkehøgskole ligger på en topp og sommerhotellet heter derfor Toppen Panorama
Vefsn folkehøgskole ligger på en topp og sommerhotellet heter derfor Toppen Panorama

Ålesund folkehøgskule

Ålesund folkehøgskole driver sommerhotell under navnet Borg sommerhotell. Der kan du bestille både rom, leiligheter og campingplass. Les mer om Ålesund folkehøgskole sitt sommerhotell her.

Ålesund folkehøgskole sitt sommerhotell er en god base for å oppleve både Ålesund og Nordvestlandet.
Ålesund folkehøgskole sitt sommerhotell er en god base for å oppleve både Ålesund og Nordvestlandet.

Ålesund har mye å by på. Store deler av sentrum er bygget i Jugendstil og du kan se mer om dette på Jugendstilsenteret. Du kan også besøke akvariet, dra ut med kajakk, prøve zipline eller rappelering. Eller du kan prøve en av de mange andre toppattraksjoner i og rundt Ålesund.

Med overnatting på Ålesund folkehøgskole er du nær Ålesund og flotte områder på Nordvestlandet
Med overnatting på Ålesund folkehøgskole er du nær Ålesund og flotte områder på Nordvestlandet

Åsane folkehøgskole

Åsane folkehøgskole i Bergen leier ut to leiligheter i sommer. I gåavstand til leilighetene finner du fjelltopp, strandlinje med fiskemuligheter, butikk og busstopp med gode bussforbindelser. Det er 20 minutters kjøretur til Bergen sentrum og 5 minutter til Åsane, Bergen Travpark og 10 minutter til Meland golf.

Her ser du en fem-roms leilighet

Her ser du en leilighet med sju soverom

Kart med merking av Åsane folkehøgskole
Åsane folkehøgskole ligger 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum

Åsane folkehøgskole leier ut to store leiligheter i sommer

Folkehøgskolene resten av året

Ble du nysgjerrig på hva folkehøgskolene tilbyr resten av året? Du finner alle skoler og linjer her.

Se alle folkehøgskoler

 

 

 

 

 

7454