Til hovedinnhold

Elverum folkehøgskule

På Elverum folkehøgskole velger du én av våre ni forskjellige linjer. Vi har over 30 valgfag hvert år, og du plukker de fagene du vil utforske eller videreutvikle deg i. Resultatet er et utfordrende år – som du deler med 130 andre!

Søk på skolenLinjer

Hvilken linje vil du velge?

Det beste med Elverum folkehøgskole er mangfoldet. Våre forskjellige linjer gjør at mange ulike mennesker søker seg hit, og at lærerene er dyktige på mange ulike fagfelt. Det gjør for eksempel at vi har kompetanse til å tilby svært mange og varierte valgfag.

 

Grunner til å velge Elverum folkehøgskole:

 

Film og bilder

Sånn ser det ut når vi åpner Elverum folkhighschoolympics – vårt helt eget OL og verdens eneste folkhighschoolympics.

Se og les mer på elverumfhs.no

 

Skoleåret

Skoleåret starter siste helg i august, varer til andre helg i mai og består av 190 skoledager. Det er undervisning seks dager i uken, i tillegg benyttes også enkelte søndager. Vi har høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie i likhet med andre skoleslag.

 

To konkurransepoengpoeng

Ved gjennomført skoleår med vitnemål, vil du kunne få to konkurransepoeng til opptak ved universitet/høgskole.

Dette står vi for

Vi vil at du skal utvikle deg og dine talenter på en slik måte at det også styrker fellesskapet. Du får utfordre deg selv gjennom linjefag, valgfag, fellesfag, programkvelder, studieturer og praktiske gjøremål. Læring og danning skjer gjennom samtale og samvær med ansatte og andre elever.

Mål

Fel­les­fa­gene er fag alle ele­vene har sam­men og som både utford­rer og enga­sje­rer deg. Vi tar opp vik­tige og inter­es­sante pro­blem­stil­lin­ger innen miljø, medier og verden i dag – eller løfter taket med en time allsang. Du sit­ter igjen med nye idéer, ny kunn­skap, inn­sikt og gode opplevelser.

 Fellesfagene er:

 • Miljøfag
 • Mediefag
 • Verden i dag
 • Allsang/storkor
 • Seminar

Vi har også to temauker der du samarbeider med alle elevene på tvers av linjer og fag. I tillegg regner vi romvask og internatvask som fellesfag.

Vi har over 30 valgfag hvert skoleår, og du velger fag for ett semester av gangen. På den måten får du prøvd mer, og kan fordype deg i forskjellige fag før og etter jul.

Du har minst 55 timer valgfag pr. semester, men kan velge så mange du orker og får plass til på timeplanen.

Aksjonsforskning

Du får være med å skape tiltak som gjør skolen mer bærekraftig.

Årbok

Vi jobber som en redaksjon, og setter sammen tidenes beste minne fra folkehøgskoleåret: ÅRBOKA!

Band

Vi danner ulike band og øver på samspill. I løpet av året arrangerer vi åpen scene på skolen, hvor Band valgfag er verter. I tillegg blir det enkelte andre konserter og opptredener.

Dans

Tek­nikk, styrke, beve­ge­lig­het, musikk­bruk og spennende koreo­grafi. Du vil møte ulike danse­sti­ler som funk, streetdance, musikaldans, ballett og kreativ dans m.m, samt mulighet for danseshow!

Diskusjonsforum

Vi dis­ku­te­rer temaer i gruppe­r og plenum. Du får øvelse i å argu­men­tere sak­lig for dine syns­punk­ter og må ta stil­ling til andres uenighet. Les mer om valgfag på hjemmesiden vå

Djembe

Du får innføring i basis spilleteknikk på Djembe – en afrikansk tromme. Vi spiller enkle afrikanske sanger, som vi setter både rytme og litt dans til. Les mer om valgfag på hjemmesiden vår

Filmklubb

Vi ser film fra ulike sjan­gere, ulike regis­sø­rer og med ulike meto­der. Mange av fil­mene er et «must» å se, men det er også åpent for dine ønske­fil­mer. Les mer om valgfag på hjemmesiden vår

Fotball

Vi vektlegger høy aktivitet gjennom spillrelaterte øvelser, noe individuell teknikk og spill mot to mål.

Foto

Du lærer å ta bedre bil­der. Vi går gjen­nom kom­po­si­sjons­te­ori og bilde­for­mid­ling, og du får opp­ga­ver som skal gjelpe deg å bli en bedre foto­graf. Du trenger ikke erfaring, men et kamera.

Friluftsliv

Vi drar på over­nat­tings­tu­rer i lavvo, telt, gapahuk, snøhule eller ligger ute under åpen himmel.

Gitar

Vi jobber akus­tisk, og deler oss i grup­per etter nivå og erfa­ring. Du må jobbe mye selv­sten­dig, øve og dis­po­nere egen gitar. Les mer om valgfag på hjemmesiden vår

Glassfusing

Vi designer og skjærer glassarbeider som nøkkelringer, vindus­oppheng, fat og smykker.

Hekling

Her lærer du å hekle alt fra handlenett, kurver og lyskuler til grytekluter og sitteunderlag. Vi bruker både bomullsgarn og ullgarn og gjenbruk av materialer som feks sengetøy.

Hobbygruppe

Vi bruker papp, papir og serviett-decoupage til å lage diverse kort, kalender, scrapbookalbum, esker og fat.

Jakt og fiske

Vi observerer eller deltar på ulike typer jakt og du får innføring i våpenhåndtering.

Keramikk

Vi jobber på skolens keramikkverksted, og her får du eksperimentere og lære ulike framstil­lingsteknikker innenfor leire og overflatebehandling med begitning og glasur.

Kickboksing

Vi kombinerer grunn­leg­gende tek­nikker og styrke­tre­ning. Læreren er verdensmes­ter i kick­bok­sing.

Klatring

Grunn­leg­gende inn­fø­ring i klat­ring og buld­ring. Vi job­ber med sik­ring og klatreteknikk.

Knivmaking

Vi lager skaft og slire til egen kniv. Lag en tradisjonell brukskniv eller en mer personlig utformet kniv.

Kompis

KOMPIS er for deg som vil hjelpe unge enslige flyktninger gjennom felles aktiviteter – både på og utenfor skolen. Du blir kurset av Røde Kors i god integrering, og får førstehjelpskurs.

Kor

Du lærer om stemme­bruk og stemme­opp­var­ming, og synger med den stemmen du har. Vi synger flerstemte sanger i forskjellige sjangere - hovedsakelig populærmusikk men også klassisk.

Leksehjelp

Norske og utenlandske elever samarbeider for å utvikle og forbedre den norske språkforståelsen og øke ordforrådet.

Manus

Sang­teks­ter, dikt, kåse­rier, pro­lo­ger, even­tyr, noveller, stuntpoesi for å nevne noe. Du er den aktive skri­ben­ten!

Moro med Marius

Vi øver balanse, koordinasjon og spenst gjennom turnlek. Turnhallen har trampoline, skumgrop og mange andre apparater. Les mer om valgfag på hjemmesiden vår

Mørkerom

Vi bru­ker ana­loge kame­raer med sort/hvitt-film og du får inn­fø­ring i fremkalling med kje­mi­ka­lier, film og foto­pa­pir i mørkerom. Les mer om valgfag på hjemmesiden vår

Piano

Du lærer å spille piano basert på besifrings-spill og akkord­te­ori. Du får gruppe­un­der­vis­ning. Det må beregnes mye egenøving. Les mer om valgfag på hjemmesiden vår

Pilates

Pilates er styrketrening og bevegelighetstrening. Metoden fokuserer på kvalitet fremfor kvantitet med et utvalg gode øvelser ved hjelp av konsentrasjon og kontroll. Metoden er også kalt "contrology".

Selvberging

Vi sår, høster, sylter og safter gjennom skoleåret. I tillegg baker vi, parterer girs og foredler mat til bruk på skolen på forskjellige måter.

Ski/Snowboard

Du får inn­fø­ring i sving­tek­nikk, løs­s­nø- og park­kjø­ring. Undervisningen foregår i Trysil­fjellet. Faget koster fra kr 2000. Dette er for å dekke heiskort. Du kan kjøpe rabattert sesongkort.

Strikking

Vi strik­ker luer, skjerf, hals, panne­bånd, vot­ter, tovede sok­ker og puls­var­mere. Du kan strikke til eget bruk eller lager fine gaver.

Styrketrening

Generell styrketrening i gruppe der du bruker din egen kropp til å trene de viktigste muskelgruppene. Du blir veiledet og pushet til du ikke orker mer - og så må du ta ti repetisjoner til...!

Teater

Gjennom morsomme teater- og improvisasjonsøvelser skal vi trene opp samspill, kreativitet og konsentrasjon, som skal gjøre oss bedre rustet til vår avsluttende teateroppsetning.

Tegning og maling

Det legges vekt på grunnleggende ferdigheter i tegning og maling gjennom kreativt arbeid og personlig uttrykk.

Utholdenhetstrening

Farts­lek og inter­vall­tre­ning, spenst, bakke- og trappeløp og hur­tig­hets­tre­ning. Vi gir dere enkle og effektive øvelser for bedre kondis og hurtighet.

Videoproduksjon

Du lærer å ta opp og redigere film gjen­nom opp­ga­ver og pro­sjek­ter der vi leker med kamera og klipping.

Yoga

Klassisk Yoga i rolig tempo med ulike øvelser for å øke energi, velvære og konsentrasjon. Timene vil veksle mellom liggende/sittende øvelser, stående øvelser og massasje/avspenning.

Zumba

Fitness danseklasse. Enkle trinn til latinamerikanske rytmer som gir både god stemning og masse energi. Timen vil inneholde ulike dansestiler som bl.a merengue, cumbia, salsa og reggaeton.

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 3

I tillegg til alle linjeturene, har vi en felles tur til Glitterheim i Jotunheimen andre skoleuka. Her går vi på toppturer, samles i peisestua på kveldene, spiser tradisjonsmat og blir raskt bedre kjent.

Elverum folkehøgskule har seks internat: Søri­gard, Tjønn­lia, Eids­voll, Hoved­byg­get, Sol­bak­ken og Nordigard. Nesten alle elever bor på tomannsrom, og vi blander både linjer og kjønn på internatene. Omtrent halvparten av dobbeltrommene har eget bad, den andre halvparten har do og dusj felles på internatet. I tillegg har vi noen leiligheter og enkeltrom.

På internatet tar du del i en husgruppe – en slags minifamilie. Det er her du finner alle de karakterene du skal bli så utrolig glad i gjennom et år.

Internatene har beholdt sin gammeldagse sjarm, selv om alle er totalrenovert eller pusset opp de siste årene. 

Fasiliteter

Ute

 • Sagtjernet. Elverums beste badeplass med sandstrender og stupetårn, ligger i hagen til skolen.
 • Sandvolleyballbane
 • Skaterampe
 • Fotballbane
 • Skiløyper. Om vinteren prepareres et fantastisk løypenett som man når direkte fra skolen
 • Railpark for ski og snowboard
 • Kjøkkenhage
 • Eplehage
 • Disc golf bane
 • Mobil utescene på 120m2 

 

Inne

 • Storsalen. Scene med topp lyd, lys og bilde
 • Foredragssal/auditorium med kinomuligheter
 • Kunstverksteder for bilde, treverk, keramikk, glass og trykk
 • Bandøvingsrom
 • Musikkstudio med Cubase
 • Øvingsrom for teater med «black box»
 • Fotostudio
 • Mørkerom
 • Videoredigeringsrom med mye videoutstyr
 • Styrketreningsrom
 • Bibliotek med bøker, filmer og cd-er
 • Elevstuer med flatskjermer
 • Elevkjøkken
 • Biliardrom
 • Bordtennis

Skolen ligger én time fra Gardermoen og 50 min fra Trysilfjellet. Du kommer deg til Oslo på 1,5 time med buss, og litt over en time med bil.

Elverum er Hedmarks nest største by, og det er gangavstand til sentrum – eller «Leiret» som det heter. Der finner du butikker, caféer, to kjøpesentere, bowling, disc golf, gallerier, museer, resturanter og det meste du måtte trenge. Vi har også Terningen Arena, som inneholder flotte idretts- og konsertfasiliteter - og er hjemmebane til Norges beste håndballlag.

Elverum skysstasjon ligger rett utenfor sentrum, med gode tog- og bussforbindelser til Oslo, Gardermoen, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Sånn sett er Elverum nesten verdens navle. Nesten...

Finn reiserute fra der du bor

 • Sagtjernet - Elverums beste badeplass
 • Skiløyper
 • Fotballbane
 • Sandvolleyballbane
 • Railpark
 • Golfbane
 • Skogsstier – perfekte for joggeturer
 • Turnhall
 • Caféer
 • Kjøpesentere
 • Terningen Arena: Håndball-, turn-, og klatrehall
 • Bowling
 • Laserworld
 • Disc golf
 • Shuffleboard
 • Fiskevann
 • Store friluftslivområder
 • Skateanlegg i betong

Vår timeplan justeres hvert år. 

Last ned timeplan som pdf ↓

Eksempelkalender for en fotoelev i høstsemesteret.

Last ned årsplan som pdf ↓

Elverum folkehøgskole driver bistand flere steder. I Kasese, Uganda har vi bygget et omfattende skole- og idrettsanlegg. I Bwera, Uganda har vi startet et mindre prosjekt ved Rena School. I Tsumeb, Namibia samarbeider vi med barnehager om enkel bistand til daglig drift. Vi har et spennende prosjekt hos San folket med nye klasserom og tilgang til rent vann.

Hele skolen er med på å samle inn midler til prosjektene gjennom skoleåret, og Afrikalinja jobber spesifikt med dette. De reiser til både Namibia og Uganda for å følge utviklingen, og se resultatene.

På skole­sen­te­ret «Rwenzori Elverum Educational Center» i Uganda er det over 600 skole­plas­ser. Rundt 200 ele­ver kom­mer fra byg­dene og fjel­lene rundt byen, og bor på sko­lens inter­nat. Ele­ver som ikke har råd til utdan­nin­gen, får støtte via en egen fad­der­ord­ning der fad­dere bidrar med skole­uni­form, mål­ti­der, skole­ma­te­ri­ell og inter­nat­plass der­som det er nødvendig.

100% av alle innsamlede midler går til prosjektet.

På tirsdager har vi elevkveld med kulturcafé. Linjene har ansvar for denne kvelden etter tur, og arrangerer noe hyggelig eller gøy for resten av elevene. I tillegg er enslige unge flyktninger invitert til å delta.

Lørdag kveld har vi programkveld. Det kan for eksempel bety karaoke, konkurranser mellom husgruppene, fester, åpen scene, konsert, herrenes- og damenes aften eller filmkveld.

I tillegg arrangerer elevrådet mange arrangementer i løpet av skoleåret, og vi har valgfag som går på kveldstid fra mandag til torsdag.

Du kan søke skoleplass fra 1. oktober høsten før det aktuelle skoleåret, og opptaket starter 1. februar. Dette er likt for alle folkehøgskoler. Erfaringsmessig er det lurt å søke tidlig, da vi har mange søkere og et begrenset antall plasser på hver linje. Komplette søknader med vedlegg og attester blir vurdert først. Ved store kjønnsmessige skjevheter på de ulike linjene vil søkerens kjønn kunne bli brukt som et kriterium. Vi har 18 års aldersgrense. For håndballinja gjelder egne opptakskrav.

Nighisti Belay Tekie

Kjøkken- og renholdsarbeider

Vår allsidige vikar som er alt fra kokk, kjøkkenassistent og renholder.
Tar en utfordring med et smil.

Epost: nighisti@elverumfhs.no
Telefon: 969 85 379

Arild Sveum

Lærer

Bak­grunn: All­menn­læ­rer­ut­dan­ning med musikk. Musi­ker og kom­po­nist. Bred erfa­ring som band­mu­si­ker og musikk­læ­rer i Nami­bia via Freds­korps ung. Med­lem i flere band med ulik genre: pro­g­rock, soul, 70– og 80–tallsrock m.m. Er med i bandet ProgAtom.

Epost: arild.sveum(at)elverumfhs.no
Telefon: 92854183

Beate Østbye

Lærer

Bak­grunn: Bachel­or­grad i Kunst– og kul­tur­for­valtning, samt Musikk­tea­ter– & artist­lin­jen på Bår­dar, Høg­skole­ut­dan­ning i Tea­ter­ar­beid og Peda­go­gikk. Beate  instru­erer, regis­se­rer, koreo­gra­fe­rer og til­rette­leg­ger. Beat!

Epost: beate(at)elverumfhs.no
Telefon: 90923889

Geir Prøven

Lærer

Bak­grunn: all­menn­læ­rer­ut­dan­ning, media og engelsk. Under­vis­nings­er­fa­ring fra skole­fri­tids­ord­ning, barne­skole og ung­doms­skole. Tre­n­er­fa­ring ifra ulike idret­ter. Tea­ter­in­struk­tør, ide­ma­ker og skri­bent for diverse lokale tea­ter og revy­grup­per. Geir er ansvarlig for Elverum folkehøgskoles bistands­pro­sjekter.

Epost: geir(at)elverumfhs.no
Telefon: 97120983

Marius Bergan

Lærer

Bak­grunn: Fag­læ­rer i idrett/kroppsøving. Tre­ner­ut­dan­nelse i turn og ball­spill. Underviser i Elverum turnkrets. Under­vis­nings­er­fa­ring fra barne­skole, skole­fri­tids­ord­ning og basis­tre­ning for ung­doms­skole og videre­gå­ende skole. Vei­le­der for stu­den­ter fra Høg­sko­len i Hedmark.

Epost: marius(at)elverumfhs.no
Telefon: 90738740

Per Kjelland

Lærer

Bak­grunn fra all­menn­læ­rer­ut­dan­ning, idrett og musikkon­ser­va­to­riet. Skue­spil­ler­ ved Hed­mark Tea­ter, Teater Innandet m.m. Musi­ker, kom­po­nist og kor­di­ri­gent. Årelang erfaring med friluftsliv, jakt, fiske og uten­dørs­ak­ti­vi­tet.

Epost: per@elverumfhs.no
Telefon: 95798585

Susan Lilla Ege Andersen

Lærer

Bak­grunn: Politi­ut­dan­nelse, lærer­ut­dan­ning med idrett, mate­ma­tikk, norsk for frem­med­språk­lige og lærer i Suggestopedi – accelerated learning. Under­vis­nings­er­fa­ring fra poli­tiet med fore­byg­gende arbeid i barn­hage, grunn­skole, videre­gå­ende skole og høg­skole. Svært involvert i utviklingen av Suggestopedi i folkehøgskolen.

Epost: susan(at)elverumfhs.no
Telefon: 92494112

Trine Lise Lundemo

Lærer

Bakgrunn: Allmennlærerutdanning med fordypning i forming og engelsk, samt 60 studiepoeng i tysk ved UiO. Lang erfaring som seksjonsleder for kunst og håndverk i grunnskolen. Trine liker spesielt å arbeide med håndarbeidsteknikker, er MOT-coach og aerobicinstruktør. Hun har reist mye og snakker flytende engelsk og tysk, samt litt fransk og italiensk.

Epost: trine@elverumfhs.no
Telefon: 91318238

Åsmund Mjelva

Assisterende rektor

Bak­grunn fra hoved­fag og stor­fag i musikk, sosio­logi og erfa­ring fra Norsk kul­tur­råd. Musi­ker og kom­po­nist. Han har vært enga­sjert i en rekke opp­set­nin­ger i regi av sko­len og Elve­rum barne­mu­sikk­tea­ter. Erfa­ring som musi­ker i ulike grup­per og band - nå aktiv med bandet Progatom. Tid­li­gere musikk­læ­rer og rektor ved sko­len, nå assis­te­rende rektor.

Epost: asmundm@elverumfhs.no
Telefon: 99012041

Per Egil Andersen

Rektor

Bak­grunn: all­menn­læ­rer­ut­dan­ning, idrett og vei­led­nings­pe­da­go­gikk, admi­ni­stra­sjon og ledelse samt diverse tre­ner­ut­dan­ning. Under­vis­nings­er­fa­ring fra skole­fri­tids­ord­ning, ung­doms­skole, videre­gå­ende skole og høg­skole. Per Egil har bla undervist på Snowboard-, Backpacker-, Nor­we­gian – Culture/Adventure- og Friluftslivlinja. Vei­le­der for stu­den­ter fra Høg­sko­len i Hed­mark. Ansvar­lig for cøliaki­kurs for barn, ung­dom og voksne.

Epost: rektor@elverumfhs.no
Telefon: 92229855

Eva-Lill Granberg

Skolesekretær

Har kon­tor­fag­lig bak­grunn og arbei­der med løn­nin­ger, rap­porte­rin­ger og sen­tral­bord. Hjel­per deg med søk­nad til låne­kas­sen, inn­be­ta­lin­ger, post m.m. Eva-Lill er også sko­lens mes­ter­strik­ker, og under­vi­ser i valg­fag strikking.

Epost: ekspedisjon@elverumfhs.no
Telefon: 62435200

Bernard Tweve

Driftsleder

Ber­nard er sko­lens drifts­le­der og brannvernansvarlige. Bak­grunn: bachelor i orga­ni­sa­sjon og ledelse, samt bachelor i informasjonsteknologi. Tweve har ansva­ret for sko­lens byg­nings­masse og for at alt fun­ge­rer med fyring, nøk­ler, ute­an­leg­g og reno­va­sjon. Han hol­der orden på sko­lens IT–anlegg. Jobber i tillegg hos Nortura, Elverum.

Epost: tweve(at)elverumfhs.no
Telefon: 90857643

Morten Stenby

Vaktmester

Mor­ten er vår kjære vakt­mes­ter som ord­ner det som trengs stort sett før vi vet at vi tren­ger det. Sko­lens Pet­ter Smart som får alt som ikke er i orden til å fun­gere. I til­legg til «mek­king» spil­ler Mor­ten aktivt bass og gitar.

Epost: morten@elverumfhs.no
Telefon: 99435572

Ketil Larsen

Kjøkkensjef

Vår emi­nente kjøk­ken­sjef har bak­grunn fra bl.a. Hotell Con­ti­nen­tal, Res­tau­rant Annen Etage og diverse fisk– og vilt/delikatesseforretninger. Når han ikke job­ber hos oss er han enten på ørret­fiske eller på leting etter gamle myn­ter, belte­spen­ner eller andre his­to­riske gjenstander.

Epost: ketil.larsen@elverumfhs.no
Telefon: 95743902

Kristin Handberg Rørhus

Internatleder

Bak­grunn: Fag­brev som res­tau­rant­kokk og utdan­ning i øko­nomi og admi­ni­stra­sjon. Arbeids­er­fa­ring som kokk på hotel­ler og res­tau­ran­ter. Ansvar for internat og ren­hold på sko­len. Kris­tin lærer opp ele­vene til kjøk­ken­tje­neste og har ansvar­lig for utleie av møte­rom, sel­skaps­lo­ka­ler og over­nat­ting.

Epost: kristin@elverumfhs.no
Telefon: 97061119

Pnina Naftaly Nysveen

Kjøkkenassistent/kokk

Pnina opp­rin­ne­lig er fra Israel. Hun har tid­li­gere job­bet både på hotell og i storkjøkken. Er i dag kjøkkenassistent med noe kokkeansvar.

Telefon: 40451336

Anna T. Shigwedha

Kjøkken- og renholdsarbeider

Vår allsidige vikar som er alt fra kokk, kjøkkenassistent og renholder.
Tar en utfordring med et smil.

Kristian Wessel Finstad

Inspektør og lærer

Bak­grunn/Utdanning: Fag­læ­rer­ut­dan­ning i idrett/kroppsøving, Friluftsliv årsstudium, Veiledningspedagogikk, Administrasjon og ledelse, Verdibasert endringsledelse. Har vært linjelærer på Backpaker og Friluftsliv. Undervist Norwegian. Spil­ler og tre­ner­er­fa­ring fra Elve­rum Hånd­ball Her­rer. Skoleledererfaring fra grunnskolen. Ansvar for Summercamp. 

Epost: kristian.finstad@elverumfhs.no
Telefon: 99012110

Halvor Halset Thorsnes

Lærer

Bakgrunn: Faglærerutdanning i musikk ved høgskolen i Hedmark. Tar ved siden av folkehøgskolejobben master i musikkpedagogikk ved Norges musikkhøgskole. Engasjert i friluftsliv. Svært aktiv i freeski og i vannsport over mange år.

Epost: halvor.thorsnes@elverumfhs.no
Telefon: 48608536

Eivind Ellingsen Høimyr

Lærer

Bakgrunn: Bachelor i medie­de­sign fra Høg­sko­len i Gjø­vik, lærerutdanning i mediefag og veiledningsped. Gikk snow­board­linja på Elverum folkehøgskole 09/10. Har siden 2008 dre­vet firma innen medieproduksjon. Ansvarlig for design, film, foto og web på skolen.

Epost: eivind(at)elverumfhs.no
Telefon: 40550695
Instagram: @fotolarer

Ingvild Skogum Aabakken

Lærer

Bakgrunn: Bachelor faglærerutdanning i formgiving, kunst og håndverk med fordypning i tegning og bildekommunikasjon, samt årsstudioum i norsk ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Epost: ingvild@elverumfhs.no
Telefon: 917 41 587

Linjer på Elverum folkehøgskule

Afrika - Bistand/Safari

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Backpacker/Ekstremsport

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Foto/Opplevelser

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Friluftsliv - Bjørn, Ulv, Gaupe og Jerv

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Håndball

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Kunst/Opplevelser

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Musikk - Band/Vokal

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Norwegian - Culture/Adventure

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Snowboard/Freeski

Elverum folkehøgskule
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Ulrik Lien Svarstad

Jeg er glad jeg valgte Elverum. Linja har ekstremt godt klassemiljø og utfordrende aktiviteter. Anbefales deg som liker å hjelpe mennesker, og deg som vil oppleve afrikansk kultur.

Ulrik Lien Svarstad
Ask Gram Franck

The place to be. Så mange gode minner, erfaringer og opplevelser.

Ask Gram Franck
Finja Filipp, Tyskland

Mitt år på Elverum FHS er det beste året i mitt liv. Dette året er så mye mer enn jeg forventet. Vi har ikke bare timer i klassen, vi reiser også i Norge med det jeg føler er en «verdensklasse»!

Fra bloggen

Søkte folkehøgskole rett før skolestart

Les intervju med elever som tok sjansen på en restplass!

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2020/2021

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen