Til hovedinnhold

Skjeberg Folkehøyskole

Skjeberg Folkehøyskole er medieskolen! Dette er stedet for deg som ønsker å utforske digtale eller visuelle utrykk gjennom lyd, bilde eller tekst. Vi har grafisk verksted, foto-, radio-, film-, musikkstudio og mange øvingsrom! Vår visjon; fellesskap - mot - mestring. Her kan du utvikle deg til å bli den du vil være! 

Søk på skolenLinjer

På Skjeberg Folkehøyskole får du boltre deg i ulike mediefag som film, foto, grafisk design, radio, podcast, web-TV, musikkproduksjon og journalistikk! Vi er frilynt, og vi ønsker et mangfoldig skolemiljø med mange meninger og mennesketyper. Det du lærer og opplever i løpet av skoleåret hos oss skal sette deg i bedre stand til å mestre ditt liv. Dette året vil være med å åpne dører for videre studier og arbeidsliv, og kanskje er det her du staker ut kursen for hva du skal gjøre videre i livet.  

Vi har 

Skjeberg folkehøgskole ligger i Sarspborg kommune og har 90 elevplasser. Skolen har seks ulike linjer med en moderne utstyrspark og et oppdatert læringsmiljø.

Dette står vi for

Skjeberg Folkehøyskole skal gi deg en totalopplevelse av et år som var unikt. Dette året skal gi vesentlige bidrag til tanker, følelser og kunnskap. 

Internatlivet gir muligheter til å utfordre det sosiale samspillet. Dine evner til å balansere egne behov opp mot andres, respektere demokratiske spilleregler og vise toleranse blir utfordret. En viktig oppgave for oss er å utfordre deg til å ta del et i positivt, inkluderende og trygt miljø. 

Vi har samtalen som utgangspunkt i all vår aktivitet. Vi tror på at det er den nære kontakten mellom alle som gir inspirasjon til aktivitet.  

Skolen ser hele skoleåret som en viktig del av en dannelsesprosess. Verdiorientering, kunnskap og engasjement er vesentlige element i denne prosessen. 

Vi har fellesfag som betyr at det er fag som alle elevene har samtidig. Temaene er fellesskap - livsmestring og bærekraft. To timer tirsdager, omtrent annenhver lørdag, og noen kvelder samles vi rundt et tema, et foredrag, konsert eller underholdning fra scenekanten.

Målet med disse timene er blant annet at du som elev skal få innsikt i ulike temaer som du ikke får gjennom linjen eller valgfagene. I tilegg til at du møter andre elever fra andre linjer. 

Temaene varierer (noen eksempler):

 • "hvordan vil vi ha det her?" (kafédialog rundt skolemiljøet)
 • freds- og solidaritetsaksjoner
 • miljøaksjoner som strandrydding eller markeringer
 • konserter med musikkgruppen eller andre
 • kunstprosjekt der alle involveres
 • fysisk aktivtet (gå turer, turneringer)
 • teatertur til Oslo
 • utflukt til Gamlebyen i Fredrikstad eller Fredriksten Festning i Halden
 • fjelltur til Gjende og Besseggen
 • juleverksted
 • opplegg fra "Den kulturelle skolesekken"
 • inspirasjonsforedrag eller fortellinger om spennende reiser
 • og mye mer....

Vi deler våre valgfagperioder i to, en høstperiode og en vinterperiode. Hver periode er det nye valgfag du kan velge. Du skal ha fire til seks timer valgfag hver periode. Her er et utvalg av valgfag som vi kan tilby:

Aquarelle

Med aquarellemaling, pensel og lerret lager du de maleriene du selv ønsker, ut i fra det nivået du er på. Her er det plass for alle nivåer.

Ballspill

I temafaget ballspill vedlikeholder vi den fysiske formen med kjente og kjære idretter der fotball, innebandy og basketball utgjør hovedaktivitetene. Her er det full fart i to timer. Finn frem joggeskoene og hiv deg med!

Band

Kom sammen med andre musikere, velg ut låter og sett i gang med å få lyd ut av PA'en. Både for erfarne og mindre erfarne musikere og vokalister, og kanskje venter en liten konsert i enden?

Bodypump

Trening til musikk! Det gjør at du opplever treningen som ekstra morsom og du yter litt ekstra! Dette er styrketrening der øvelser er satt til musikken og rytmen slik at det passer som hånd i hanske.

Filosofikafè

På filosofikafèen gir vi deg rom for å fundere rundt grunnleggende livsspørsmål. Still de store spørsmål med vennene dine over en kopp kaffe. Hvem er vi? Hva kommer etter dette?

Frihåndstegning

Lær deg grunnleggende teknikker innen tegning, med bruk av ulike tegneredskaper.

Friluftsliv

Faget for deg som liker å ferdes i naturen. Opplev leirbålets magi i skjærgården rundt Hvaler eller med kano i de store vassdragene i grensetraktene mot Sverige.

Geriljabroderi

Overrask dine kjære med egenprodusert broderi - med et noe overraskende budskap...

Gitar

Nybegynner opplæring på gitar for deg som vil lære å spille dette allsidige og stemningsskapende instrumentet.

Håndball

Håndballøktene foregår i Kongstenhallen i Fredrikstad. Det legges stor vekt på å trene pasningskombinasjoner og skuddteknikker i tillegg til at vi øver inn et enkelt system. Opplegget innebærer treningskamper mot lokale lag.

Kajakk

Med Østfolds vakre skjærgård rett utenfor døra, reiser vi ut på sjøen med kajakk. Vi reiser på overnattingstur og får kjenne på det magiske i å være i naturen.

Podcast

Podcast har kommet inn på mediearenaen med full tyngde. Lær deg å bruke radiostudio, opptak, redigering, lyddesign og få din egen podcast på lufta!

Real news

Vi drøfter de viktigste nyhetene fra forrige uke. Det er ikke alltid det er enighet rundt de sakene vi tar opp, og da får vi gode diskusjoner rundt nyhetene vi tar opp.

Riff

Digger du noen røffe, kule eller vakre gitar- eller bassriff? Her kan du øve inn kjente (og noen ukjente) riff fra musikkhistorien i sammen med andre musikere og lærere. Let's rock and shock!

Skriveverksted

Ved forskjellige skriveoppgaver utforskes språk og litteratur. Skriveoppgavene er frivillige, og det er alltid rom for å skrive om det man vil. Elevene bestemmer selv sjanger.

Strikking

Det er gøy å strikke om du velger et strikketøy som ikke er for vanskelig. Du får selv velge farge, garnkvalitet og oppskrift. Det mest populære å strikke er håndleddsvarmere, tøfler, lue og skjerf.

Søte saker

Vi baker deilige kaker og andre søtsaker og pynter dem så de blir en sann fryd for øyne og gane!

Tradisjonsmat

Et praktisk fag hvor vi lager og tilbereder fisk og kjøtt på en tradisjonell måte. Røyking og salting er viktige ingredienser for å få god og velsmakende mat.

Ut på tur

Bålkos inviterer til ro, undring og den gode samtalen. Få på deg utejakka og lær deg ulike teknikker for opptenning, og forskjell og brukbarhet på ulike vedtyper. Pølser og kokekaffen er alt påmeldt.

Volleyball

Lær volleyball slik volleyball skal spilles. Grunnteknikker er sentralt i tillegg til bevegelser i angrep og forsvar. Tren og ha det gøy med volleyball, smash-garanti for alle!

X-fit

En god treningsøkt i X-fit (eller crossfit) gir deg energi for flere dager. Kjør på med vekter og musikk i skolens nye "crossfitrom". Her lukter det svette helt hjem!

Østfold

Østfold som er det fylket skolen ligger i, har mye spennende historie. Vi tar deg med ut for å se de beste perlene! Her lærer du om fylke og historie.

Vi reiser på turer gjennom hele skoleåret, men hovedturen er på linjen.  

 • Hver linje har sin studietur til utlandet
 • Turene har siste årene gått til Japan og Zambia.  
 • På Skjeberg Folkehøyskole er studieturen allrede inkludert i den totale prisen for skolen.

Det beste av den Norske fjellheimen

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

På høsten drar hele skolen på høstfjellet og opplever høstfargene og gleden med flotte turer langs vann, elver og toppturer.

Vi legger opp til at vi skal gå Besseggen, en verdenskjent vandringstur. For de som tenker at det blir en for tøff tur, tilrettelegger vi med andre alternative turer. Kanskje vil du heller prøve deg på en utsikttstur til Bitihorn, eller fiske deg en ørret for stekepanna.

Rafting i Sjoa er spennende for de som vil sjekke adrenalinnivået sitt. Og alle de som ønsker å rafte får tilbud om det. Vær forbredt på å bli våt! 

Vi bor sammen på Gjendesheim turisthytte der det er gode fasiliteter. Fine fellesarealer, peisestue, gode senger og mye plass for alle på skolen til å kunne bli godt kjent. 

Vi kjører alt fra bingo, spill og karaoke på kvelden - dersom du har lyst til å være med på det. 

Vintertur

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 4

I mars reiser hele skolen på vintertur! Her kan du velge om du ønsker å stå alpint, ake eller gå på langrenn. Målet er å oppleve Norges vinter på sitt beste. Her har vi en hel dag i skibakken med hygge, aktivitet, frisk luft og grilling.

Vi har tre internater og en korridor i hovedbygget. På alle internatene er det dobbeltrom, der du deler bad med en til tre medelever. I korridoren i hovedbygget er det også dobbeltrom, der det er felles bad med dusj og toaletter.

På alle rom er det senger (med overmadrass), nattbord, hyller, klesskap og skrivebord. Når du kommer til oss og skal bo på skolen, er du velkommen til å ta med deg bilder, plakater, blomster og tepper for å sette ditt personlige preg på rommet ditt. Det er ikke anleding til å ta med møbler for å ha på rommet. 

Fasiliteter

På Skjeberg folkehøyskole finner du:  

 • To treningsrom (styrke + cardio)
 • Gymsal med scene
 • Black box (scenerom)
 • Fellesrom for fritid (stuer, biljard mm)
 • Auditorium (105 plasser) og spisesal som rommer vel 120 mennesker for stormøter
 • To musikkstudioer for musikkproduksjon
 • Radiostudio (for nettsending eller PodCast)
 • Nytt TV- og  YouTube studio
 • Mye utstyr for friluftsliv (kajakkhenger, telt, lavvoer mm)
 • Moderne storkjøkken

I nærområdet:

 • Friluftsområder med skjærgård og badeplasser, eller turområder i skog og innlandsvassdrag.
 • Sarpsborg/Fredrikstad/Halden med alle fasiliteter som kjøpesenter, bowling, laserworld, klatresenter, kinoer, spisesteder, kunst og historie
 • 10 minutter fra Sverige

Med bil:1 time sør for Oslo på E6 (ta av avkjørsel mot Skjeberg stasjon).
Med buss: Hver time fra Sarpsborg til Skjeberg (buss 211).
Med tog: Til Sarpsborg + 10 km med buss, eller til Fredrikstad + 16 km med buss.
Med fly: Til Gardermoen lufthavn med korresponderende kollektivtransport som tar deg fram til skolen.


Skolen ligger ca 2 mil fra svenskegrensen/Svinesund.

Finn reiserute fra der du bor

Byer og steder:

Skjeberg stasjonsby: 1km
Sarpsborg: 12 km
Fredrikstad: 17 km
Halden: 22 km
Moss: 42 km
Oslo: 11,4 mil
Strømstad Sverige: 30 km

Transport:

Oslo Airport Gardemoen: 148km
Sarpsborg togstasjon: 13 km
Sarpborg bussterminal: 12 km

Varer og tjenester:

Nærbutikk: 1km
Legekontor: 1 km
Frisør: 1 km

Kjøpesenter:

Amfi Borg: 10,2 km
Storbyen: 12,5 km
Østfoldhallen: 16,9 km
Tistasenter: 21 km
Nordby: 22 km
Torvbyen: 22 km

Forslag på noen fritidsaktiviteter:

Bowling Laserworld
Eliteseriekamper i ulike idretter (Stjernen, Sparta, Sarpsborg 08 osv.)
Kino i Sarpsborg og Fredrikstad
Østfoldbadet i Askim
Klating på grensen
Minigolf på Høysand
Golfbaner i nærheten
Bading i skjærgården

Vi starter hver dag med frokost og deretter felles morgensamling.

Det er linjeundevisning fire av fem dager - en dag i uken er det kun valgfag.

Ettermiddag og kveld brukes til ulike fritidsaktiviteter som trening, film, spill og sosialt samvær.

Omlag annenhver lørdag er det undervisning. 

Vårt eminente kjøkken serverer fire måltider om dagen og legger til rette for et sunt og variert kosthold. 

Årets gang

 • Skolestart 25.8.24
 • Linjeturer i oppstartsuka 
 • Fellestur til Gjendesheim uke 38
 • Høstferie uke 40 
 • Konserter og elevkvelder på høsten
 • Linjeuke 
 • Juleferie 
 • Vintertur til Kongsberg i mars 
 • Vinterferie uke 8 
 • Påskeferie 
 • Praksisuke 
 • Reiseperiode der alle linjer reiser til eksotiske reisemål på våren 
 • Skoleslutt søndag 11.mai.25

Vi ønsker en levende skole! Her kan du sette ditt preg på aktiviteter og vi vil oppfordre deg og dine medlever til å arragnere og invitere til ulike happenings. Her spiller også elevrådet en viktig rolle. I tilegg er det tilsyn (kvelds- og nattevakt) som er tilstede for dere og setter igang aktiviteter av ulike slag. Dette kan være alt fra aktiviteter i gymsalen til spillkvelder eller vaffelsteking.

Hver torsdagskveld mellom høstferien og juleferien har vi underholdningskvelder som de ulike linjene har ansvar for. Dette gir gode opplevelser og minner!

Vi har også undervisning på kvelden, der du kan velge ulike valgfag som går over to perioder i løpet av året. Ordinær linjeundervisning kan også forekomme når det er ulike prosjekter det jobbes med på linjen.

Alle kvelder kan du benytte treningsrom, gymsal, reise på kino, fotballkamp eller se Champions Leauge i fellesskap med andre "fotballnerder" i TV-stua. Sverige ligger svært nær skolen, og "harryturen" er populær som en fritidsaktivitet.

Opptak starter 1. februar. Dersom du søker tidligere, vil du få en bekreftelse på at søknad er mottatt.

Etter 1. februar vil du få svar på din søknad. Her er det førstemann til mølla - så vær tidlig ute med å sende din søknad!

Opptakskrav:

 • Du må fylle 18 år i løpet av høstsemesteret
 • Du må være motivert for å gå på folkehøyskole

Bygninger

Her kommer info om tilrettelegging

Mat

Her kommer info om tilrettelegging

Faglig og sosialt

Her kommer info om tilrettelegging

Lene Dyrkorn

Rektor

Lene er idrettslærer i bunn, med en master i ledelse. Hun har drevet med aktiv motorsport på høyt internasjonalt nivå i mange år, er veldig glad i aktivitet, uteliv og trening. "Jeg har verdens beste jobb der jeg kan få treffe mye spennende ungdom som er på vei inn i voksenlivet" sier hun og gleder seg like mye hvert år til å treffe elevene som kommer til skolen.  

Epost: lened@ofk.no
Telefon: 924 23 106
Facebook

Sveinung Finden

Assisterende rektor

Sveinung er utdannet idrettslærer og fotballtrener fra Norges Idrettshøyskole, og liker alt av aktivitet der det gjelder å slå eller sparke en ball. Klimasak og internasjonal solidaritet ligger han nærme. Han har bakgrunn fra Forsvaret, og arrangerer gjerne løp alà  "Kompani Lauritzen" for elevene. "Jeg er opptatt av at elevene ved Skjeberg skal ha et trygt, morsomt og meningsfylt år" 

Epost: sveinungf@ofk.no
Telefon: 450 14 094
Facebook

Sindre Engen

Avdelingsleder internat

Sindre er internatleder og har vært kokk på skolen siden 2012. Etter at Sindre tok fagbrev i 2001 ble det mange internasjonale erfaringer; først i Norge deretter i Usa, Spania, Australia, Maldivene og Egypt. Sindre og hans fantastiske team serverer god og variert mat, og de er opptatt av at dere skal få smake på retter inspirert fra hele verden. Sindres filosofi er «god mat med et smil!»

Epost: sindree@ofk.no
Telefon: 959 28 539
Facebook

Liv Solveig Fange Andreassen

Miljøveileder

Liv Solveig jobber som miljøveileder hos oss. Hun er utdannet sosionom med grunnfag i sosiologi og med en videreutdanning i rusproblematikk. Hun har jobbet 14 år med oppfølging av rusavhengige i Halden før hun startet å jobbe hos oss i 2018. Hun er opptatt av å skape trygghet og å bygge gode relasjoner. Det er viktig at du som elev vet at du alltid er velkommen for en prat hos henne. 

Epost: livan@ofk.no
Telefon: 932 62 074
Facebook

Elisabeth Westlie Olsen

Kontorleder

Elisabeth, jobber på kontoret som alltid har åpen dør. Elevene er hjertelig velkomne til å bruke kontoret hennes som snarvei eller komme innom for en prat. Hun jobber med skolens økonomi og er den som fakturerer elevene. Elisabeth har nå vært ansatt her siden 1997 og det hun drev med før er glemt. Hun har to voksne barn og er bestemor til en flott gutt. Trives med liv og røre rundt seg. 

Epost: elisabetho@ofk.no
Telefon: 995 75 233
Facebook

Jan Tore Jensen

Hovedlærer foto

Jan Tore har sin Bachelor i Visuell kommunikasjon og fotografi fra Edinburgh College of Art og MFA fra Konsthögskolan i Umeå. Han har stilt ut i Europa, USA og Kina. Som student i Edinburgh vant han Kodak Merit Award. "Det viktigste for meg er å se elevene slik de er, hjelpe dem til å finne sitt eget uttrykk og legge til rette for et lærerikt og sosialt år". Digger alt fra analogt foto til SoMe! 

Epost: janje@ofk.no
Telefon: 91576984
Facebook

Mona Sandberg

Hovedlærer Grafisk Design

Mona er en erfaren folkehøyskolelærer etter 17 år som hovedlærer i Grafisk Design. Hun er utdannet i Grafisk Design ved Westerdahls School of Communication, Kreativ fagskole i Oslo, Trøndelag musikkonservatorium med sang som hovedinstrument og endringsbasert ledelse ved USN. Hun har en glødende interesse for Grafisk Design og japansk kultur. Mona nyter både urbane opplevelser og friluftsliv! 

Epost: monasa@ofk.no
Telefon: 482 28 686
Facebook

Tore Bjerketvedt

Hovedlærer Filmproduksjon

Tore er hovedlærer på linjen Filmproduksjon. Han har jobbet i film- og tv-bransjen i Norge i mange år før han kom til Skjeberg i 1998. Han er utdannet fagtekniker med spesialområde elektronikk. Tore og elevene på filmproduksjon, eller "filmfolket" som de pleier å kalle seg, jobber under slagordet "Alt for filmen" til stor glede for resten av skolen. 

Epost: toreb@ofk.no
Telefon: 920 61 786
Facebook

Willy-André Martinsen

Faglærer

Willy-André underviser på tvers av linjer innen fagområdene journalistikk, film og friluftsliv med havkajakkpadling og klatring som spesialfelt. Han har utdanning i journalistikk ved høgskulen Volda og medievitenskap ved UIO. Han har allsidig bakgrunn som matros i handelsflåten, økologisk sauebonde, mangeårig journalist og fotograf og høgskolelærer i journalistikk. Han er også kystskipper. 

Epost: willym@ofk.no
Telefon: 909 27 840
Facebook
Blogg

Thomas Lilleby

Hovedlærer sportsjournalistikk og idrett

Thomas er hovedlærer på Sportsjournalistikk og idrett. Han tok sin journalistutdanning ved Gimlekollen mediasenter og hadde deretter pressetjeneste i Forsvaret, før han begynte å jobbe i lokalavis. Han har etterutdanning fra Institutt for Journalistikk og mer enn 25 års erfaring som journalist. I over 20 av disse årene har han jobbet med sport. Elevene til Thomas drar nytte av hans kontaktnett! 

Epost: thomasl@ofk.no
Telefon: 992 05 327
Facebook

Snorre Walther

Hovedlærer Media

Snorre har jobbet som medialærer på Skjeberg siden 2000. Han er utdannet lærer med IT-fordypning og har et brennende engasjement for alt som har med media å gjøre. Han elsker radio, mediaproduksjoner og LIVE-sendinger. Det er sjelden et arrangement i hans regi ikke innebærer konfetti eller røykmaskin. "Skal du opp og fram må du snakke med folk", sier han - og det får elevene hans god øving i! 

Epost: snorrew@ofk.no
Telefon: 404 19 855
Facebook

Mikkel Schille

Hovedlærer Musikkproduksjon

Mikkel er hovedlærer på Musikkproduksjon, og har jobbet i musikkbransjen i mange år før han startet å undervise. Som musiker har han har turnert i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland og som musikkprodusent og masteringtekniker har han jobbet med mange av de aller dyktigste musikerne i Norge. Han har mastret mer enn 5000 album og er en av landets mest erfarne på dette feltet.

Epost: mikkels@ofk.no
Telefon: 404 19 855
Facebook
Blogg

Simen Skrebergene

Faglærer

Simen er musikkpedagog, gitarist og skolens store humørspreder! Han har sin master fra Norges Musikkhøyskole og bachelor i jazz gitar. han har også flere valgfag som er innen musikk og gaming. 

Epost: simenskr@ofk.no
Telefon: 901 04 017

Pål Raab Lien

Vaktmester

Pål har mange års erfaring som vaktmester, han har jobbet i 18 år på St.Olav videregående skole før han kom til Skjeberg Folkehøyskole for fem år siden. Pål er behjelpelig med det meste fra stort til smått av praktisk art. En liten funfact er at han er tidligere hockeyspiller for Sparta Sarpsborg og deler gjerne en historie eller to til den som spør. 

Epost: pall@ofk.no
Telefon: 913 28 355

Gro Prangerød

Internatassistent

Gro begynte på Skjeberg i januar 1985, hun er en racer på å lære seg elevenes navn. Hun stortrives i jobben og liker litt humor i hverdagen. Hun elsker å bake til stor glede for oss andre. Ellers er hun en ihuga Sarpsborg 08-supporter og har sesongkort. 

Trine Lise Hammer

Internatassistent

Trine har jobbet på Skjeberg siden våren 2004 som internatassistent. Hennes arbeidsområde er i hovedsak på kjøkkenet. Hun elsker å lage mat så dette er drømmejobben for henne. Trine er skolens sangfugl og synger i kor på fritiden. Sang og musikk er en stor del av hennes liv!

Inger Olsen

Internatassistent

Inger har vært ansatt på Skjeberg Folkehøyskole i 20 år, arbeidsoppgavene hennes er på kjøkken og renhold. Det er alltid hyggelig å bli møtt med et hei og et smil fra henne. Inger er en sprek dame som liker å gå på tur! 

Lorena Hildalgo

Internatassistent

Lorena er fra Chile og har bodd i Norge 34 år. Hun jobber på kjøkken og renhold, og det har hun gjort i 15 år på Skjeberg FHS. Hun har lang erfaring fra flere skoler og har også fagbrev som renholdsoperatør. Hun elsker å danse og har vært instruktør i latinamerikansk dans, ellers er interessene hage, oppussing og å være sammen med barn og barnebarn.

Facebook

Lise Haugland

Internatassistent

Lise begynte å jobbe på Skjeberg Folkehøyskole første gang i 1985 og trives veldig godt.  Hennes arbeidsoppgaver er på kjøkkenet og er en del av Sindres flinke team. Hun er en sporty dame som driver med allsidig trening og har konkurert i mange år med leirdueskyting. 

Mette Stensrud

Internatassistent

Mette er en sprudlende og glad dame som har jobbet på Skjeberg Folkehøyskole siden 2009. Hun jobber på kjøkken og renhold. På fritiden er hun aktiv, spiller golf og er mye ute på tur. 

Linjer på Skjeberg Folkehøyskole

Grafisk design - Japansk kultur

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Film og filmproduksjon

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Sportsjournalistikk & idrett

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Foto - fashion og kunst

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Musikkproduksjon

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Media - digital produksjon

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt

Sportsjournalistikk & idrett - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Film og filmproduksjon - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Foto - fashion og kunst - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Musikkproduksjon - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Gaming og spillkultur - Høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Media - digital produksjon - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt

Grafisk design - høst

Skjeberg Folkehøyskole
Halvårskurs høst17 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Anbefaler virkelig Skjeberg Folkehøgskole, en fantastisk skole, der man lærer og opplever mye. Skolen har fantastiske lærere/ansatte, samt at man møter mange herlige mennesker og får venner for livet.

Fra bloggen

- Året på folkehøgskolen hjalp meg inn på videre studier

Harald Martin var én av tolv som kom inn på studiet i grafisk design og illustrasjon ved Kunsthøgskolen i Oslo i høst. Et år på ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen