Til hovedinnhold

Stavern folkehøyskole

Et steinkast fra svaberg, strender, kyst og skog finner du Stavern folkehøyskole. Her bor vi, spiser, ler, gråter, leker og lærer - i et unikt fellesskap. Vi tilbyr spennende linjer og valgfag innenfor fagområdene Aktivitet, Kreativitet og Samfunn.

Søk på skolenLinjer

DRØMME - LEVE - FORANDRE

Dette er nøkkelord for skolen vår.

Hos oss kan du styrke interessene dine, lære noe nytt, bli tryggere på hvem du er, hva du vil og hvor du skal. Skolens flotte beliggenhet, med kort vei til hav, villmark og storby, setter rammene for et helt spesielt år i ditt liv.

 

Gjennom linjer av høy faglig kvalitet, en stor og variert valgfagsmeny samt et veldig godt skolemiljø, gir vi deg folkehøyskoleåret du drømmer om. Studieturene tar deg lenger enn du vil komme som turist og lærerne brenner for faget sitt og bryr seg om elevene sine.

Skolen har et allsidig skoleanlegg i trivelige omgivelser nær sjøen. Undervisningsrom, verksteder og spesialrom er til din disposisjon også utenom undervisningstid. Stor gymsal, fotball- og sandvolleyballbane, teaterscene/blackbox, øvingsrom og studio. Alt dette omkranses av et stort uteområde med parkanlegg. 

På kveldstid krydrer vi med forestillinger, huskestue, spill, utkledning, trening og aktiviteter.

Start en helt ny reise på Stavern folkehøyskole!

 

Boblepodden

Velkommen til folkehøyskolebobla! I vår podcast vil du ble bedre kjent med linjene våre og andre spørsmål du måtte lure på. Hvilken linje passer deg? Hva skal du pakke? Må du være supersosial for å gå på folkehøyskole?
Du vil bli kjent med lærere og ansatte på skolen, noen av årets elever, og vi ringer tidligere elever for å mimre tilbake til tiden i folkehøyskolebobla.

 

Dette står vi for

Ditt VIKTIGSTE år; DRØM stort om fremtiden og LEV livet til det fulle her og nå.

Jobb for positiv FORANDRING for deg selv, dine medelever og verden.

Elever blir gjennom fellesfag utfordret faglig, sosialt og personlig. Alle elever bidrar til felleskapet for å skape et kreativt, godt og trygt miljø.

 • Morgensamling - Etter frokost starter skoledagen med en fellessamling. Dette gir en innholdsrik og god start på dagen med latter, tårer, gode ord og beskjeder fra elever og ansatte.
 • Life Skills - Som en kristen skole er det naturlig for oss å ha en time i uka hvor vi diskuterer aspektene rundt det å tro, å ikke tro, og å forholde seg til andre med et annet livssyn enn sitt eget.
 • Tett på - I denne timen vil elevene få muligheten til å gå tett på nyhetsbildet, tett på en lærers historie eller tett på en organisasjon. Innholdet varierer fra uke til uke og ingen timer er like.
 • Lørdagsseminar -  På lørdager har vi seminar som varierer i innhold og tema. Det kan være foredrag fra spennende personer eller organisasjoner utenfra skolen, gruppeoppgaver av mer praktisk art eller turer.

med forbehold om endringer i timeplanen for 2023-24.

Vi er ekstra stolte av vår gode valgfagsordning. Her får du stor valgfrihet og kan kombinere små og store fag i tillegg til linjen din. Fagene varer alt fra en halve dager til en hel dag, så her får du muligheten til å fordype deg i flere fag.
Endringer i valgfagsmenyen for 2023-24 vil forekomme;

Ballspill

Vi skal prøve oss i ulike ballspill som basketball, fotball, volleyball, innebandy m.m.

Diskgolf

Med en diskgolfbane et diskkast unna skolen kan du øve deg på å kaste mot kurv på færrest mulige kast.

DIY XL

DIY er et valgfag som tar i bruk kreativitet og nevenyttighet. Her kan du lære deg å fikse enkel elektronikk, mekke på sykkel eller bil og fikse ting i hjemmet. Du blir rett og slett handy!

Egenstudie

Her får du ekstra tid til ditt linjefag; om det er golf, turn, fly, trening eller musikk. Eller kanskje du vil ta opp en eksamen?

Fotball XL

Her terper vi på teknikker, slik at vi kan få til skikkelig spill på slutten av økta!

Golf XL

Vi spiller golf sammen med golfpro ved Larvik golfklubb. Du lærer teknikker og presisjon fra utslag til putting.

HIIT

Vi bygger på elementer fra høyintensiv trening, vektløfting, spensttrening, styrkeløft og trening med egen kroppsvekt. Du vil også få noe innføring i grunnleggende teori.

Kickboxing XL

Lær litt kampsport på en morsom og uformell måte. Faget utvikler styrke, utholdenhet og bevegelighet. Her får du prøve litt av alt!

Kjekt å kunne!

Her lærer du de tingene du vil komme til å klø deg i hodet om i fremtiden!

Klatring XL

Her får du prøvd deg i skolens klatrevegg, og du vil lærer deg sikring og teknikk. Senere på året vil det være mulig å ta brattkortprøven.

Knivlaging

Her får du mulighet til å lage din helt egen unike kniv og slire. En brukskniv du kan ha glede av i friluftslivet, resten av livet. Her kan du utvikle din formsans og skape behagelige linjer og design

Kunst og Håndverk XL

Faget for deg som er kreativ, oppfinnsom og liker å bruke hendene. Vi jobber med keramikk, tre, metall og tekstiler. Vi lager alt fra møbler og bruksgjenstander til pynt og smykker.

Mobilfoto

Se rundt deg! Dette er faget hvor vi fanger øyeblikket, eller får øyeblikket til å leve i et bilde. Vi bruker mobilkameraet -utstyret er ikke så viktig som brukeren og øyet som ser.

Perspektiv

I 2. valgfagsperiode får elevene velge forskjellige fag hvor blant annet dilemmatrening, solidaritet, demokrati, miljø og bærekraft står i fokus.

Racketsport

I undervisningen fokuserer vi på innlæring av grunnleggende teknikk og taktikk, og vi setter av masse tid til spill. Forløpet er sammensatt i 3 moduler: Spillforståelse, teknikk og taktikk

Rampelys XL

Rampelys er for deg som liker å stå på scenen. Her boltrer vi oss i underholdende oppsetninger innen musikal, revy, cabaret osv

Sjakk

Lyst til å lære deg sjakk, eller videreutvikle deg? Skolen har mange sjakkbrett og det kanskje setter valgfaget opp en skoleturnering for alle elevene.

Smykkelaging

Her kan du lære deg å lage smykker som ringer, armbånd, øredobber og lignende.

Stavern aktiv XL

Her bruker vi Stavern som klasserom. Det kan være orientering, trening ute, kyststien eller fiske, mulighetene er mange. Et variert aktivitetsvalgfag.

Strikking

Ingenting sier folkehøyskole mer enn strikking. Her kan du lære deg å strikke skjerf, lue, pledd, og kanskje til og med en jakke?

Tegning og maling

Her får du utfolde deg kreativt og vil lære deg forskjellige tegne- og maleteknikker.

Vannsport/friluftsliv XL

Bli med ut på vannet på SUP eller surfing, eller dra på en båltur langs kysten eller i skogen.

Yoga

Dette er et valgfag der du kommer som du er, og det spiller ingen rolle om du har gjort yoga før eller ikke. Undervisninga blir lagt opp slik at alle gjør øvelsene i sitt eget tempo.

 

Kostnaden for studietur til Skandinavia er inkludert i prisen for alle linjer. Dersom du heller vil reise på en annen studietur, kan du velge blant flere spennende turer mot en ekstra kostnad. Se info og kostnad for de andre studieturene litt lenger ned; Paris & London, Portugal eller Sør-Afrika.

 

SKANDINAVIA

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 14

Måltider pr dag inkludert: 3

Skandinavia har blitt et populært reisemål de siste årene. Vi er blitt kjent for vårt moderne og urbane uttrykk og livsstil blant unge i Europa og andre verdensdeler.

På turen besøker vi blant annet Gøteborg, Malmø, København og Oslo, hvor vi får erfare hva disse storbyene tilbyr. I løpet av turen blir det mange forskjellige aktiviteter, og vi besøker museum, parker og forskjellige sentre av både historisk og kulturell karakter.

Vårt ønske er at elevene skal få oppleve at vi har så mye å tilby her i nord, både når det gjelder kultur, historie, arkitektur og aktiviteter.

Vi ønsker å tilby våre elever en mer bærekraftig reise, hvor vi sammen reiser med buss for å besøke noen av Norges, Danmarks og Sveriges storbyer og småbyer.

Gyldig pass til minimum 6 måneder etter skoleslutt og gyldig reiseforsikring for hele skoleåret.

PARIS & LONDON

Obligatorisk: Nei

Pris: 5 000

Varighet: 14

Måltider pr dag inkludert: 3

Turen til Paris og London vil ha et fokus på kultur- og samfunn. Disse byene er store og rommer mange mennesker fra alle kanter i verden, og du vil få oppleve noen av de forskjellige kulturer og tradisjoner disse byene har å by på.

Paris bugner over av historie, severdigheter og arkitektur. De kjente serverdighetene ligger i sentrumskjernen, så her får du sett blant annet Eiffeltårnet, Notre Dame og Triumfbuen i løpet av de dagene vi er i Paris. Byen vil også ha kulturelle innslag, som konserter og museum.

Videre går turen til London, som har et rikt kulturliv med konserter, musikaler og museum. Du vil få se musikal, oppleve forskjellige markeder og dra på konserter. Du vil også få besøke severdighetene byen er kjent for, som blant annet Big Ben, Tower Bridge, Camden Market og Trafalgar Square, for å nevne noen.

Gyldig pass til minimum 6 måneder etter skoleslutt og gyldig reiseforsikring for hele skoleåret.

PORTUGAL

Obligatorisk: Nei

Pris: 5 000

Varighet: 14

Måltider pr dag inkludert: 3

Turen til Portugal har et stort fokus på aktivitet. Store deler av turen bor vi på La Point Surfcamp som har utsikt til de beste surfestrendene i verden. Med et unikt naturlandskap og klart vann legger vi til rette for en minnerik tur.
Portugal byr også på uendelig mye mer enn bølgesurfing. Det blir fjelltur, snorkeling og dykking basert på ulike ferdighetsnivå og sertifiseringer, som for eksempel dykkerlappen eller fridykkerlappen.
 

I tillegg til opplevelser til vanns og til lands, er det minst like viktig at studieturen gir oss flotte menneskemøter og innsikt i en annerledes kultur i et større perspektiv. Vi skal videre til Lisboa og ta inn hva denne historiske byen har å tilby. Her får dere traske i gamlebyens smågater og smug med markeder og museum, oppleve gatelivet og se fortidens og nåtidens arkitektur om hverandre.

Gyldig pass til minimum 6 måneder etter skoleslutt og gyldig reiseforsikring for hele skoleåret.

SØR-AFRIKA

Obligatorisk: Nei

Pris: 10 000

Varighet: 14

Måltider pr dag inkludert: 3

Studieturen vil by på aktiviteter som safari, fjellklatring, rappellering, paragliding, juving, surfing og golf.

Minst like viktig som aktivitetene turen byr på, er møtet med mennesker og en annerledes kultur. I Sør-Afrika samarbeider vi med organisasjonen SCORE hvor du får være med som hjelpetrener og lede aktiviteter for barn og unge.

Dette er en studietur med perspektivgaranti!

Gyldig pass til minimum 6 måneder etter skoleslutt og gyldig reiseforsikring for hele skoleåret.

Hos oss finner du flere typer rom på forskjellige internater:

 • Enkeltrom med eget bad
 • Dobbeltrom med eget bad
 • Dobbeltrom med felles bad på internat
 • Enkeltrom med felles bad på internat
  • Felles bad og toalett er single, ikke garderobeløsning

Et internat består av ca 10 - 15 elever.

Dobbeltrom og enkeltrom med eget bad koster omlag 2475,- til 7350,- ekstra pr semester.

Se bilder og film fra skolens rom og fasiliteter her!

Fasiliteter

I forbindelse med linjeundervisningen har skolen mange spesialrom/undervisningsrom. I tillegg foregår mye av undervisningen på idrettslinjene utendørs og her har vi spektakulære treningsforhold.

 • Teatersal
 • Speilsal
 • Øvingsrom
 • Bandrom
 • Studio
 • Gymsal
 • Klatrevegg
 • Styrkerom
 • Sløyd
 • Kampflater
 • Auditorium

Stavern, også kalt Norges smilehull, er en unik og sjarmerende liten by ved havet.

Stavern er vakker fra naturens side, men byen har også en rik historie. Stavern ligger rett ved vannkanten med historiske bygninger og et sjarmerende sentrum med koselige gågater med mange cafeer, bakerier og småbutikker. Stavern har over 200 dager med sol i året!

Stavern ligger rett utenfor Larvik, som har gode transportmuligheter videre:

 • Rutebuss fra skolen til Larvik hver halvtime
 • Tog fra Larvik til Oslo hver time
 • Buss til sørlandet annenhver time
 • 30 minutter fra Torp flyplass i Sandefjord

Finn reiserute fra der du bor

 • Strender og kyststi
 • Diskgolfbane (skolen har egne disker til utlån)
 • Tuftepark
 • Buldrepark
 • Flere severdigheter i Stavern sentrum

Folkehøyskolene har 6 skoledager i uken, og en vanlig undervisningsuke består normalt av;

 • Fellesdag med forskjellige fag
 • Linjefaget - linjen du har valgt utgjør 2 hele undervisningsdager pr uke
 • Valgfagsdager; 2 dager i uka er satt av til valgfag i forskjellige størrelser. Se mer under vår valgfagsmeny.
 • Lørdagsseminar

Med forbehold om endringer i timeplanen for 2023-24.

Last ned timeplan som pdf ↓

Under ser du en kortversjon av årsplanen for 2023-2024

Endringer kan forekomme.

 

 • Skolestart 19. august 2023
 • Uke 41 - Høstferie
 • Juleferie fra medio desember
 • Uke 8 - Vinterferie
 • Uke 13 - Påskeferie
 • Skoleavslutning 11. mai 2024

 

Vi har flere større prosjektdager og -uker i skoleåret, basert på Aktivitet, Kreativitet og Samfunn.

Aktivitet - Gjennom skoleåret har vi flere felleskapsdager hvor vi blander linjene. Her blir det aktivitet av alle slag.

Kreativitet - Scenekamp. Elevene blir delt opp i grupper på tvers av linjene og kjemper om trofeet om beste sceneunderholdning.

Samfunn - Skolen støtter forskjellige prosjekter. Elevene arbeider og har innsamlingsløp til inntekt for disse prosjektene.

Aktivitetene varierer noe fra uke til uke, men fokuset er på at man skal kunne ha det gøy sammen og slappe litt av;

 • ballspill
 • filmkveld
 • kunst og håndverk
 • temakvelder
 • konkurranser
 • Freaky Friday
 • husgrupper
 • torsdagsmøte

Det er våre stipendiater som vil være med å tilrettelegge for flere av disse aktivitetene.

Stavern fhs har ingen formelle opptakskrav, men vi ser på helheten i søknaden, vitnemål og søkerens motivasjon.

Du må fylle 18 år den høsten du begynner.

Bygninger

 • Vår bygningsmasse er delvis tilgjengelig for rullestol
  • Noen av våre internat er ikke tilgjengelige, men alle fellesarealer er tilgjengelig.
  • Vårt hovedbygg med matsal og fellesstuer er enten på bakkenivå eller tilgjengelig med heis.
  • Vårt undervisningsbygg er på bakkeplan.
 • Vi har 2 rom for rullestolbrukere
 • Vi har tilsammen over 30 enkeltrom med eller uten bad.
 • Vi kan tilrettelegge for mikrofonanlegg tilpasset høreapparat i klasserom og fellesarealer
 • Vi har 3 antall HC-toalett
  • Vi har toalett i hver etasje eller tilgjengelig med heis
 • Skolen ligger på begge sider av hovedveien - begge på flate arealer, men med en undergang mellom arealene.
 • Vi har automatisk døråpner til internat med HC-rom og Hovedbygget.

Mat

Vi tilrettelegger for alle dietter, men ved spesialkost kan det tilfalle en liten merkostnad i måneden.

Gi oss beskjed i god tid slik at vi kan legge til rette for deg.

Faglig og sosialt

Vi tilpasser så langt det er mulig slik at det blir mulig for deg å delta på lik linje med de andre.
Det kan f.eks. være:

 • Å tilpasse utstyr
 • Tilrettelegge for pauser
 • Finne alternative løsninger om aktivitetene blir for omfattende
 • Vi har fokus på en god og trygg oppstart og et inkluderende miljø
 • Vi har sosiallærer og andre ansatte som du kan snakke med om du ønsker det

Ta kontakt med oss om for å høre hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for dine behov.

Ståle Gilberg

Rektor

Ståle har lærerutdanning fra Høgskolen i Oslo og musikk fra Høgskolen i Staffeldtsgate. Han har jobbet deltid som gitarist, og vært lydtekniker og produsent i Sounderground Studio i Oslo. Han har vært instruktør og leder for en rekke bandkurs rundt om i landet, ledet flere husorkester og spilt i ulike band.

Epost: sg@stavernfhs.no
Telefon: 90 09 11 73

Eva Hellerdal Skaalbones

Sekretær, Markedsføring

Eva er vårt smilende ansikt utad ettersom hun betjener skolens kontor. Hun er født til denne jobben og nærmest født på jobben. Hun har vokst opp på skolen og vet alt som er verdt å vite om skolens drift og historie. Videre er hun et orakel når det kommer til system og orden noe både elever, lærere og selv rektor kan prise seg lykkelige for. 

Epost: post@stavernfhs.no
Telefon: 33156800

Audun Kristiansen

Linjelærer Flylinja og GOLF

Audun er et naturtalent når det kommer til idrett. Han er irriterende god. Heldigvis er han flink til å lære fra seg og gjøre andre gode også. Han skaper godt humør rundt seg, både blant elever og kollegaer. Audun har en bachelor i idrett og friluftsliv fra Høyskolen i Agder og University of South Australia. Han har 14 års erfaring som lærer i folkehøyskolen.

Epost: ak@stavernfhs.no
Telefon: 99 04 16 03

Fredrik Hovden

Linjelærer Blålys 112

Fredrik er utdannet politi med 11 års bred erfaring i Oslopolitiet. Før det har han studert medisin grunnfag, jobbet i Oslo fengsel og Asker og Bærum Brannvesen. I tillegg til å brenne for faget er han en nevenyttig kar som mekker på hva det måtte være og trives veldig i naturen. Fredrik underviser også i valgfagene Jegerprøven og DIY XL.

Epost: fh@stavernfhs.no

Ruth Silje Boklund

Sosiallærer / timelærer TURN

Ruth Silje er dama som liker å ha mange jern i ilden. Som skolens sosiallærer er hun for mange elever en god og trygg samtalepartner i hverdagen.

Epost: rsb@stavernfhs.no
Telefon: 48242980

Daniel Skovgaard Sørensen

Linjelærer H2O - vannsport

Daniel er av typen som koser seg når værmeldingen ser dårlig ut, da vet han at det kommer surfebølger langs strendene ved kystbyen Stavern. Er værmeldingen derimot sol og blå himmel, finner du ham på en av de mange øyene i området, med en fullpakket kajakk klar for tur! Daniel har lang erfaring med friluftsliv og vannsport, på turer i Norge og rundt i Europa, Uganda, Kenya og Bali.

Epost: dss@stavernfhs.no
Telefon: 90 02 04 57

Per Andreas Ringsby

Linjelærer Smykke - idé & design, Kontaktlærer TURN

Per har lidenskap for å bruke det vi har og se hva en kan lage av forskjellige materialer. Han er en trygg og stødig lærer som vil gi deg individuell oppfølging.

Per er utdannet fra Olympiatoppens topptrenerstudie på NTNU og har mange år bak seg som landslagssjef i Norges Kickboxingforbund. Som kontaktlærer på Turn får elevene oppleve andre treningsmetoder og undervisning utenfor turnhallen.

Epost: par@stavernfhs.no
Telefon: 90108225
Instagram: @www.instagram.com/per_a_ringsby

Helene Ekholt

Linjelærer Botrening & Aktiv fritid

Helene er utdannet sosionom med fordypning i familie og nettverk. Hun har også utdannelse fra Idrettshøgskolen innen friluftsliv og har god arbeidserfaring i å jobbe med mennesker med ulike behov.  

Helene er ei utrolig glad dame som elsker å sove ute!  

Epost: hoe@stavernfhs.no

Kristin Opsahl Alvarez

Miljøterapeut

Kristins kjenner Sør-Amerika som sitt eget nabolag og prater så flytende spansk at hun må kompensere med et avbalansert temperament. Hun vil være en del av teamet til Botreningslinjen.

Epost: koa@stavernfhs.no
Telefon: 33156800

Henriette Kvebæk Dahl

Miljøterapeut, timelærer, Boblepodden

Henriette er ei positiv, sprudlene og kreativ dame. Hun har vært lærer i Oslo i flere år, jobbet i kulissene bak store TV-produksjoner og er klar for det meste som skulle komme hennes vei. Henriette er en del av teamet på Botreningslinjen.

Epost: hkd@stavernfhs.no
Telefon: 33156800

Jostein Tvedten

Timelærer

Jostein er en sånn fyr som kan steppe inn som vikar i de fleste fag, noe elevene vil se blant annet i fellesfagene og valgfagene han har. Jostein elsker å være ute på sjøen i kajakken sin eller på hytta med familien.

Epost: post@stavernfhs.no
Telefon: 33156800

Ronald Kern

Husholdsleder

Ronald har det overordnende ansvar for at du spiser sunt og i det hele tatt får et godt hjem her på skolen. Kontoret hans er alltid åpent for besøk, enten du vil rise, rose eller bare trenger en voksen å prate med.

Epost: rk@stavernfhs.no
Telefon: 33156850

Siw-Hege Dahl

Økonomileder

Siw-Hege er dama som sitter på pengesekken og passer på at det ikke går mer ut enn det kommer inn. Hun hjelper både elever og ansatte med å få endene til å møtes og hun har en egen evne til å få tall til å høres trivelig ut.

Epost: shd@stavernfhs.no
Telefon: 33 15 68 00

Arnfinn Løyning

Arrangementansvarlig

Arnfinn er vår arrangementansvarlig, skoleprest, bestefar, kremmer... Er det en ting denne mannen ikke kan? Han kan til og med spille på trekkspill!

Etter mange år som Synodeformann i Frikirken er Arnfinn nå litt skoleprest hos oss, samt pastor i Oslo Østre frikirke.

Epost: arnfinn@stavernfhs.no
Telefon: 93426101

Linjer på Stavern folkehøyskole

Artistutvikling / låtskriving, musikkprod, konsert

Stavern folkehøyskole
HelårskursKristen

Band Vokal Studio / konsert, musikkproduksjon

Stavern folkehøyskole
HelårskursKristen

Blålys 112 / politi, redning, beredskap

Stavern folkehøyskole
Få ledige plasser
HelårskursKristen

Blålys 113 / førstehjelp, medisin, helse

Stavern folkehøyskole
Få ledige plasser
HelårskursKristen

Flylinja / pilot, seilfly, motorfly

Stavern folkehøyskole
HelårskursKristen

GOLF / spill, analyse, trening

Stavern folkehøyskole
HelårskursKristen

H2O - vannsport / sjø, surf, dykk, kajakk

Stavern folkehøyskole
HelårskursKristen

Smykke - idé & design / kreativ, tegning, natur

Stavern folkehøyskole
HelårskursKristen

TURN / troppsturn, tumbling, teknikk

Stavern folkehøyskole
Få ledige plasser
HelårskursKristen

Botrening & Aktiv fritid / tur, kreativ, sosialt

Stavern folkehøyskole
Venteliste
HelårskursKristen

Ledertrening - 2. årselev

Stavern folkehøyskole
Venteliste
StipendiatlinjeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Viktor Gustavsen

Året har vært både innholdsrikt og givende på mange måter! Jeg har fått mange nye venner og lært masse på linjen jeg har gått på! Alle de ansatte har vært veldig hjelpsomme og de har vist at de virkelig ønsker det beste for elevene.

Viktor Gustavsen
Derek Cooper

Fantastisk skole! Lærere som strekker seg langt og ser enkeltelever.

Derek Cooper
Frida Rushfeldt

På Stavern folkehøyskole bryr lærerne seg mer om elevene enn på andre skoler. I skoleåret har jeg fått prøve nye ting nesten hver uke og det er som regel alltid noe gøy som skjer på skolen. Har hatt et kjempe fint år med masse opplevelser!

Fra bloggen

Sånn kombinerte vi yrkesfag og folkehøgskole

Folkehøgskole er ikke bare for de som skal studere seinere. Les hvorfor Anton, Mia Kristine, Maja og Thomas ville gå på folkehøgskole.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen