Til hovedinnhold
Ledig plass

Bruk høsten godt! På Freeride, høst, får du trent freerideferdigheter før snøen kommer. På Rødde har vi 19 års erfaring med folkehøgskolelinje for ski- og snowboard-entusiaster!

Kabelbane, klippehopping, stupekurs og vannhopp

 

Ski og snø

På høsten er det aktiviteter relatert til freeride som gjelder. Du får prøve hopp og rails med vannski eller wakeboard i Norsjø Kabelpark og ha på våtdrakt og hoppe i dypt vann fra den klippehøyden du vil. I gymsalen på skolen øver vi på trampoline, trampett– eller vi ruller ut airtracken. I skolens styrkerom er du med på fellesøkter hvor vi trener allsidighet og styrke. Du får nok av tid til å lære deg å redigere i Adobe Premiere Pro.

Oppdal er en fin base som byr på mange forskjellige toppturmuligheter, her kan vi legge store svinger i åpne fjellsider og finne mye gøy skogskjøring. 40 minutter unna oppdal finner vi Storlidalen, her finnes det massevis av bra skiterreng, både over og under tregrensa. Oppdal er en kort svipp unna Trollheimen, her finnes det mange fete fjell, vi har ofte en tur til Trolltinden tidlig på sesongen, den faller som regel godt i smak blant puddertørste elever.

Som elev på Freeride, høst, følger du undervisningen på helårslinja Freeride Japan. Les mer om Freeride Japan på nettsida vår og på @roddefreeridejapan

Om du er glad i pudder, friluftsliv, reising, trening og topptur så er det bare å søke.

Dette vil du lære

  • Skredlære og sikkerhet i vinterfjellet
  • Klippehopping og stupekurs
  • Vannski, wakeboard og vannhopp
  • GoPro-kurs og redigering i Adobe Premiere
  • Topptur og store naturopplevelser

 

Våre forventninger til deg

Uansett ferdighetsnivå vil du få oppfølging på ditt nivå. Både gutter og jenter er hjertelig velkommen på linja!

Ta kontakt med oss i god tid om du har behov for tilpasninger, eller lurer på om vi kan tilrettelegge for deg.

Våg noe nytt. Lær noe mer. 

På tide å gjøre noe annet? Elevene våre sier at Rødde har engasjerte lærere, godt sosialt miljø og innholdsrike studieturer. Fagtilbudet er variert og du kan fordype deg i det du er mest interessert i – eller prøv noe for første gang. Ta et år der du selv er med på å velge hva som skal skje! 

Linjer ved skolen

Les mer om skolen

Fra kr 53 200,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
  • Bad på gangen
  • Internett
  • Vaskemaskin
Minimumspris for linja 53 200,-

Du kan legge til (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 53 200,-
(10 640,- per måned)
Dette er en gjennomsnittspris pr måned. Summen på fakturaene er ikke den samme hver måned, du betaler for eksempel mer når summen du får fra Lånekassen er større.
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Dette utstyret må du stille med selv

Ski- og turutstyr. Du vil få detaljert pakkeliste.

Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

- Da jeg oppdaget halvtårskurs på folkehøgskole, var det helt perfekt!

August startet på studier i Forsvaret, men oppdaget ganske fort at det ikke var riktig. Etter å ha jobbet noen uker ville han finne på ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen