Til hovedinnhold
Koronaviruset og folkehøgskolene
Folkehøgskolene planlegger vanlig drift til høsten. Opptaket til neste skoleår er i full gang. Finn ledige plasser her!

Rødde folkehøgskole

Våg noe nytt. Lær noe mer. På tide å gjøre noe annet? Elevene våre sier at Rødde har engasjerte lærere, godt sosialt miljø og innholdsrike studieturer. Fagtilbudet er variert og du kan fordype deg i det du er mest interessert i – eller prøv noe for første gang. Ta et år der du selv er med på å velge hva som skal skje!

Søk på skolenLinjer

Folkehøgskolen nærmest Trondheim!

Rødde folkehøgskole ligger 15 km fra Trondheim sentrum – nær byen, nær naturen.

Vi bruker Trondheim aktivt i linjefag alt etter hva linjas behov er: Pirbadet, Trondheim turnhall, skateparker, musikkfestivalene Trondheim Calling og Festningen, Rockheim, bedriftsbesøk, kino, konserter og utstillinger. Noen lager Trondheimsrebus, andre prøver curling og spiser i Tyholttårnet – og alle er vi en søndag i Nidarosdomen. Liker du å trene utendørs, eller bare å gå en tur i naturen, kan du gå fra skolen opp til utsiktspunktet og skrive deg i boka der - eller bade i tjernet i skogen. 

 

Rom og utstyr for ulike interesser

Rødde har stor gymsal med air track, turntrampoline og klatrevegg. I kjelleren finner du treningsrom og innendørs mikroramp, og i garasjen står minirampen.

På skolebygget finner du fine fellesområder der du kan spille biljard eller bordtennis, se en film på storskjerm eller bare være sammen med folk. Du kan også låne skolekjøkkenet. Det er trådløst nett på internat og i skolebygg. 

Vil du drive med musikk, har vi innspillingsstudio og lydtett øvingsrom for band. Er du interessert i filmproduksjon, har vi rom med green screen. 

Summer Setup og foampit står klar ute, og Vassfjellet skisenter ligger 15 km fra skolen.

Det aller meste av utstyr er tilgjengelig også på kveldstid.

 

Internatrom med og uten bad

Hvordan ser det ut på internatene? Marcus forteller deg alt du trenger å vite!

 

 

Dette står vi for

Du vil raskt oppdage at her er det mange som vil drive med det samme som deg – det gir gode muligheter for læring og trivsel.

Folkehøgskole er mer enn fag. Her møter du mennesker som kan bli viktige for deg. Vi ønsker å bidra til refleksjon rundt tro og verdier. Vi lover å møte deg med respekt uavhengig av hvilket ståsted du har.

Etter året sier Røddeelever at de føler seg mer klar for livet som venter; de mestrer mer, har flere erfaringer, er sikrere på hvem de er og hva de vil. På Rødde skal du både bli sett og utfordret.

Mer informasjon om Rødde folkehøgskole og linjetilbudet vårt finner du på rodde.fhs.no

Folkehøgskole er mye mer enn linjefag! 

Fellessamlinger
Hver uke har vi allmøtepresentasjonstime og bogrupper. Allmøtet er et felles møtepunkt der vi kan ta opp saker som angår dagliglivet her på tunet. I presentasjonstimen viser elevene hverandrebilder, filmer, musikk og annet som er produsert den siste uka. I bogruppene møtes alle som bor i samme korridor. Internatplikter står også på timeplanen. Og alle synger i skolekoret som øver i perioder av året.

Fellesfag alle har

 • Utsikt og Aksjonsforskning og bærekraft er fellesfag om verden utenfor Rødde, om rettferdighet og miljøvern.
 • I faget Eksistens tar vi opp eksistensielle spørsmål vi møter i livet; om Gud og mennesker, om forholdet mellom mennesker – etikk, og om hva som gir livet mening.
 • I psykologifaget Spor får du nyttig kunnskap om livet.

Lørdager
Folkehøgskoler har undervisning på lørdager. Hele skolen har ulike typer seminarer og aktiviteter sammen på dagtid - og på lørdagskveldene arrangerer linjene uforglemmelige elevkvelder!

Du velger åtte valgfag som gir deg kunnskaper og ferdigheter for mange av livets ulike utfordringer. X-uke er tre sammenhengende dager med valgfag, en gang på høsten og en gang om vinteren. Valgfag og x-uker velger du etter at skoleåret har startet. Fagene varierer litt fra år, slik kan et år se ut:

Ballspill

Volleyball, basket, kanonball, fotball, innebandy.

Basic besifring piano

I dette faget vil du få lære det grunnleggende for å akkompagnere sanger på piano. Faget vil være delt inn i undervisning og forskjellige øvelser.

Basistrening

Legg grunnlaget for vinterens mange aktiviteter og forebygg skader ved basistrening. Styrkerommet brukes til styrketrening, hvis vær og føreforhold er bra, tar vi kondisjonsøkt ute.

Bokkafé

Ta en pause fra det travle folkehøgskolelivet og les den boka du lenge har tenkt du skulle begynne på, lån av andre eller les skolens bøker.

Bordtennis

Lær å spille, videreutvikle dine server, smasher og skruer! Mye spill, turneringer og bordtennis som gym! God eller dårlig spiller ingen rolle, her er det åpent for alle!

Gym

Hjernetrim

Skjerp hjernen med ulike hjernetrimøvelser. Individuelt og i lag. Spill og pussel. Kryssord og Sudoku. Scrabble og kahoot!

Hybelmat

Det kommer et liv etter Rødde – uten matsal og ferdig middag… Lær deg å lage mat som er billig, rask, sunn og god! Mat som kan lages på liten plass med få fancy kjøkkenredskaper i skapet.

Julekor

Det blir ikke jul uten julesanger! Vi synger enkle julesanger, noen flerstemt, og jobber med oppvarming og sangteknikk.

Klatring brattkort

Pris: 500,-

Få brattkortet på Rødde! I dette faget lærer du det du trenger for å kunne sikre på led og topptau inne.

Kondis

Kondisjonstrening ute og inne.

Let the games begin

Det er mye læring i lek og det et genialt middel til å bli kjent. Utendørs tradisjonsleker, brettspill og teatersport.

Longboardverksted

Lag din egen plate. Form, lim, press, puss, lakk, dekorer!

Mat i det fri

Lær å lage god mat på tur! Bål er mer enn pølse og matpakke mer enn brødskiver.

Musikklytting

Du vil få et variert innsyn i populærkulturens siste 70 år. Konsertopplevelser på DVD, enkel sjangerinnføring, lytting til musikk og dokumentarer. I tillegg vil du få presentere egne musikkvalg.

Sirkus

Slak line, enhjulsykkel, sjonglering og akrobatikk.

Skatespots i Trøndelag

Stjørdal skatepark, St.Olavs spot, Røret og Piren. Skatespot med minirampe.

Slektsforskning

Hvor bodde oldeforeldrene dine? Hvor mange barn hadde de? Hvordan levde de? Noen svar finner du ved hjelp av dataprogrammer, andre svar må du spørre bestemor for å få.

Strikke- og hekleverksted.

Nybegynnerkurs. Vi starter faget med å lære de helt elementære ferdighetene i hekling og strikking. Vi vil deretter legge opp faget litt etter den enkeltes behov.

Styrke og spinning

Tilpasset trening i treningsrommet.

Swingkurs

Ut i nærturen

Fokus på enkelt friluftsliv i nærområdet. Sanking av bær, sopp etc. Trygg bålbrenning i all slags vær. Kaffe. Fiske i fjorden. Jakt på åkeren. Fra jord til bord.

Volleyball

Ved hjelp av øvelser og spill trener vi på teknikk og taktikk i innendørs volleyball. Det legges opp som volleyballtreninger.

X-uke Alpint beginner

Vassfjellet skisenter. Innføring i basisferdigheter i jibbing.

X-uke Frivannsliv

Lær deg grunnleggende ferdigheter i fridykking. Sikkerhet i vann, artsbestemmelse på skjell og fisk.

X-uke Gaming, LAN

Tre døgn med gaming - konkurranse og fellesskap samtidig!

X-uke Norsk tradisjonsmat

Lær å koke fårikål, bake tjukklefse og steke sveler bedre enn bestemor! Vi lager norsk tradisjonsmat og spiser den etterpå.

X-uke Off line

Tre dager på vintertur uten klokke eller telefon. Du, venner og naturen!

X-uke Scootercross

Pris: 1 200,-

En dag teori og klargjøring og to dager på crossbane. Innføring i scootercross med kjøreteknikk, lover og regler og ettersyn av scootere.

X-uke Surfing Stadt

Pris: 2 300,-

Vi drar til Stadt og surfer. Her blir det surfeinstruksjon og tre dager surf med fullt utstyr i Hoddevika.

X-uke Topp 7 Bymarka

Bestig de sju høyeste punktene i Bymarka i Trondheim. Naturopplevelser med utsikt over byen vår.

Yrkesveiledning

I dette psykologifaget utforsker du hva som kan passe for deg, hva du er god i, hva du trives med - og kanskje finner du litt mer ut av "hva du vil bli når du blir stor"?

Skolen har 28 dobbelrom med bad, 20 dobbelrom uten bad og noen få enkeltrom - noen med bad, og noen uten. Har du medisinske grunner til å ønske enkeltrom, skriv om det i søknaden. De få enkeltrommene vi har blir forsøkt gitt til dem med størst behov. Ønsker du og en annen å bo på rom sammen, er det bare å si fra. Rommene fordeles like før skolestart.

Priser:
Dobbeltrom uten bad er inkludert i prisen.

Tillegg for bad eller enerom:
Dobbeltrom med bad: 11 200 kr
Enerom uten bad: 5 600 kr
Enerom med bad: 14 400 kr

Fasiliteter

 • Gymsal
 • Treningsrom med styrketreningsapparater, spinningsykler og tredemøller
 • Innendørs miniramp
 • Innendørs mikroramp
 • Summer setup
 • Biljard og bordtennis
 • Musikkstudio og øvingsrom
 • Green Screen
 • Skolekjøkken
 • "Kafé"/miljørom for arrangementer
 • Dagligstue med storskjerm
 • Internatstuer på alle internat

Rødde ligger i Melhus kommune. 15 km til Trondheim sentrum. 

Flytog til Trondheim Lufthavn Værnes fra Melhus (6 km) hver time. Tog sørover og nordover i landet fra Heimdal stasjon (6 km). Med bil sørfra tar du av E6 like etter Melhus sentrum ved Brubakken, tar til høyre og følger skilting til Rødde (6 km). Med bil nordfra tar du av ved Sandmoen mot Klæbu og følger skilt til Rødde (3 km). Bybuss nr 72 går fra Trondheim Sentralstasjon og passerer Røddekrysset på Torgårdshaugen som ligger 1,3 km fra skolen.

Finn reiserute fra der du bor

Med storbyen Trondheim som nabo er aktivitetstilbudet stort! Vi bruker Trondheim aktivt i linjefag alt etter hva linjas behov er:

 • Pirbadet
 • Trondheim turnhall
 • Kyvannet vannhopp
 • Trondheim klatresenter, UTE-hallen, Trondheim buldresenter
 • Trikkestallen skatehall
 • Utendørs skateparker
 • Musikkfestivalene Trondheim Calling og Festningen
 • Rockheim
 • Nidarosdomen
 • Bymarka
 • Bedriftsbesøk
 • Kino
 • Konserter og utstillinger
 • Mandag: Allmøte, fellesfag og bogrupper
 • Tirsdag, onsdag og torsdag: Linjefag
 • Fredag: Valgfag
 • Lørdag: Seminarer, aktiviteter og elevkvelder
 • Søndag: Fri

 

Fritid

 • Annenhver mandag kveld: SKUV - frivillig samtalegruppe
 • Torsdag kveld: Torsdagskafé - frivillig kristen samling
 • Fredag kveld: Happy Friday - frivillige miljøaktiviteter
Last ned timeplan som pdf ↓
 • Skolestart 26.08.2020
 • Valgfagsuke
 • Høstferie
 • Prosjektuke
 • Juleferie
 • Reiseperiode
 • Vinterferie
 • Valgfagsuke
 • Påskeferie
 • Skoleslutt 15.05.2021

Du har linjefag tre hele dager hver uke i vanlige skoleuker.

Last ned årsplan som pdf ↓

Å gå på folkehøgskole er mer enn å dyrke sine egne interesser. Hvert år støtter Røddeelevene et prosjekt som kan være med på å gi andre et bedre liv. Et av høydepunktene er sponsorløpet - der venner og familie vippser et beløp pr runde man springer. 

Pengene går til et spennende vann- og hygieneprosjekt Norsk Luthersk Misjonssamband driver i Tana i Kenya - et av verdens aller tørreste og varmeste områder. To elever får hvert år reise til Kenya for å se framgangen i prosjektet. Se bilder og film fra prosjektet her.

 

Happy Friday
Stipenditatene arrangerer Happy Friday hver fredag kveld. Det kan være volleyballturnering, kakebakekonkurranser, quiz, rollespill, karaoke, bingo, mørkegjemsel i skolebygget - eller noe helt annet. 

Elevkvelder
Tre av fire lørdager i måneden er det elevkvelder. Det går på rundgang mellom linjene å planlegge den, og da er selvsagt innsatsen stor for å få til en bra kveld! Noen kvelder er det andre arrangementer; kostymekanonballturnering, jentenes kveld, guttenes kveld, Røddebryllup, Røddetalenter og til slutt elevrådets mimrekveld...

Torsdagskafé
En kristen frivillig samling vi har i kaféen vår. Lovsang, andakt, bønn - og kaffe. Du kan bidra - eller du kan sitte og høre på

SKUV
En frivillig kristen samtalegruppe hjemme hos en lærer annenhver mandagskveld.

Opptakskrav

 • Du må fylle 18 år i løpet av 2020.
 • Når vi vurderer søknaden din, legger vi vekt på fravær. Har du høyt fravær, vil vi at du skriver litt om grunnen til det. Du trenger ikke å ha fullført videregående. 
 • Ingen linjer krever spesielle forkunnskaper eller ferdigheter.
 • I noen tilfeller tar vi hensyn til kjønnsfordeling på linjene.
 • Angrefristen etter angrerettloven kapittel 3 gjelder.

Folkehøgskoler har ingen søknadsfrist. Vi kan begynne å ta opp elever til høsten fra 1. februar.

Olav Størseth Flaa

Lærer Beats Electro

Olav er utdannet elektronikkingeniør med spesialisering innen elektroakustikk. Han har bl.a. jobbet med prosjektering av lyd- og bildeanlegg i offentlige bygg og drevet privat lydstudio. På fritiden har han spilt bass i band i mange år. Olav trives godt med å få kombinere interessen for musikk og teknologi i et miljø med mange dyktige og interesserte musikkelever.

Epost: olav@rodde.fhs.no

Janne Hesseberg Græsli

Internatleder og lærer i valgfag og fellesfag

Janne er utdannet allmennlærer med idrett og friluftsliv. Har stort sett vært i folkehøgskolen unntatt et år i Kirkens bymisjon med enslige, mindreårige flyktninger. Begynte på Rødde i 2000, har jobbet på to andre folkehøgskoler tidligere. Som internatleder bruker hun mest tid på samtaler og veiledning, men organiserer også romplassering, oppfølging av fellesoppgaver, sykeoppfølging og bogrupper.

Epost: janne@rodde.fhs.no
Telefon: 72852910

Arild Grønning

Lærer Freeride Japan

Arild har treårig utdanning i friluftsliv med hovedvekt på høgfjell, ski og padling. Han har jobbet innen friluftsliv og reiseliv i 20 år, 19 av disse på Rødde, og startet freestyle freeride-linje på Rødde allerede i 2003! Arild liker å skape utfordrende undervisningssituasjoner i trygge rammer.

Epost: arild@rodde.fhs.no

Kåre Rein

Rektor

Kåre er utdannet allmennlærer og har også utdanning i samfunnsfag, friluftsliv, kristendom, arbeidsveiledning og verdibasert endringsledelse. Han startet som lærer på Rødde i 1996, har vært mangeårig linjelærer innen idrett og friluftsliv, to år inspektør og rektor siden 2013. Kåre underviser hovedsakelig i fellesfag innen kristendom og etikk og blir gjerne med på tur når han kan. 

Epost: rektor@rodde.fhs.no
Telefon: Tlf 72 85 29 11/mobil 41 62 35 40

Ola Græsli

Lærer

Ola er utdannet lektor i geografi og kroppsøving fra NTNU. Da han var elev på folkehøgskole fant han drømmejobben. Engasjerte elever, det gode fellesskapet og elever som mestrer nye ting er det beste med jobben på Rødde. Spesielt interessert i toppturer på ski, buldring, klatring og stisykling. Ola liker å være kreativ når han lager undervisningsopplegg, og det vil elevene merke!

Epost: ola@rodde.fhs.no

Katrine Svartsrød Grue

Lærer friluftsliv Kilimanjaro

Katrine er utdannet fysioterapeut og har årsstudium i friluftsliv. Hun har jobbet som fysioterapeut og som folkehøgskolelærer på Valdres folkehøgskole. Interessen for variert friluftsliv hele året er stor; korte og lengre turer i telt, toppturer, klatring og kajakk. Å jobbe på Rødde gir muligheter for å legge til rette for at ungdommer får gode opplevelser i naturen og gode samtaler rundt bålet!

Epost: katrine@rodde.fhs.no

Øystein Berg Slettahjell

Lærer Beats Electro

Øystein har tatt musikkteknologi-utdannelse fra NTNU, musikkonservatoriet i Trondheim. Han har drevet med musikk fra han var liten og han har vært med på mye forskjellig, både som låtskriver, vokalist og bandmedlem. Han begynte som musikklærer her på Rødde i 2009.

Epost: beatselectro@rodde.fhs.no

Eimund Tjostolv Austli Staverløkk

Lærer Freestyle USA

Eimund studerte idrett- og friluftslivsveileder, og trives aller best ute. Han har jobbet på Rødde siden 2006 og vært med på utviklingen av ski- og brettlinjene på skolen. Eimund mestrer både ski og brett. Han var tidligere aktiv utøver i freeski, med NM-gull i Big Air i 2005.

Epost: eimund@rodde.fhs.no

Synnøve Sandnes Tjora

Inspektør

Synnøve har allmennlærerutdannelse med årsenhet i musikk og halvtårsenhet i mat og helse og norsk for ungdomstrinnet. Videreutdanning i verdibasert endringsledelse. Etter to år i barneskolen begynte hun på Rødde i 2004, og da fant hun raskt ut at folkehøgskole var stedet å være! Hun har fellesfag og valgfag innen musikk og mat og litteratur og blir gjerne med linjene på turer.

Epost: inspektor@rodde.fhs.no
Telefon: 72852912

Michael Hegertun Wiik

Lærer Multisport Bali

Michael har vært lærer på Rødde siden 2003. Han har konkurrert i norgescup og NM i snowboard og supermotard og har deltatt i midtnorsk cup i motocross og scootercross. Fagbrev som industrimekaniker, befalsskole for marinen og praktisk-pedagogisk utdanning. Michael har også jobbet på rehabiliteringssenter for rusmisbrukere og rus akuttmottak. Den varierte folkehøgskolehverdagen passer Michael godt!

Epost: michael@rodde.fhs.no

Mari Heggvik

Kokk

Mari er utdannet restaurantkokk og jobbet fire år i restaurantbransjen før hun gikk over til folkehøgskole, først på Trøndertun. Hun trives godt med å jobbe i folkehøgskolen, og synes at Rødde er en super arbeidsplass med godt arbeidsmiljø.

Epost: mari@rodde.fhs.no

Ragnhild Reynolds

Lærer

Ragnhild har vært Reis Afrika-lærer i tre år. Hun har en bachelor i psykologi og allsidig arbeidserfaring; miljøterapeut i Nepal, kateket, barnevern og rus- og psykiatriomsorg. Hun er også freelancefotograf og underviser i foto på Rødde. Kulturforståelse og reiseetikk er viktig for Ragnhild. Hun er aller mest glad i alle de gode små og store samtalene med elever.

Epost: ragnhild@rodde.fhs.no

Andrea Folgerø Flatjord

Kokk

Andrea er utdannet institusjonskokk, og tok fagbrevet på St.Olavs hospital. Før hun kom til Rødde, jobbet hun som kokk i barnehage, og hun har også arbeidet i bakeri. Andrea trives godt på Rødde folkehøgskole - med høyt tempo, varierte arbeidsoppgaver og å servere mat til mange.

Epost: andrea@rodde.fhs.no

Kjersti Foss

Skolesekretær

Som nyutdannet sosionom jobbet Kjersti i Fretex noen år, men hadde lengst erfaring innen administrasjon i forskjellige bemanningsbyråer før hun kom til Rødde i 2010. Hun synes det er meningsfullt å være i en setting hvor ungdommer får utvikle og utfolde seg. Som tidligere folkehøgskoleelev vet hun at et slikt år kan bety mye for egen utvikling.

Epost: rodde@rodde.fhs.no
Telefon: 72852910

Grethe Njølstad Fossan

Utleieansvarlig

Grethe har utdannelse innen økonomi fra Stavanger handelsskole og Drottningborg vgs. Før hun kom til Rødde, jobbet hun i bank og på NLM sitt hovedkontor i Oslo. Etter å ha vært hjemmeværende med barn, startet hun på Rødde i 1990. Hun har hatt mange forskjellige arbeidsfelt, på kontoret, på kjøkkenet og som utleieansvarlig for sommerdrifta. Hun synes at Rødde er en flott arbeidsplass.

Epost: booking@rodde.fhs.no
Telefon: 72852910

Monica Kristensen

Kjøkkenassistent

Epost: monica@rodde.fhs.no

Gunn Brita Kulbrandstad

Renholder

Epost: gunnbrita@rodde.fhs.no

Anette Nesrin Nordgaard

Kjøkkenassistent

Epost: anette@rodde.fhs.no

Anita Eggen Nordgaard

Kjøkkenleder

Anita er utdannet kokk med fagbrev som institusjonskokk, og jobbet i mange å som kokk i Trondheim kommune før hun kom til Rødde i 2002. Hun setter pris på alle de dyktige kollegaene på Rødde, og å kunne lage mat til så mange flotte ungdommer! Når hun ikke er på jobb, brukes tiden på schæfere - og aller helst på å være sammen med barnebarnet.

Epost: kjokkenleder@rodde.fhs.no
Telefon: 45876440

Jonny Rimolsrønning

Vaktmester

Epost: vaktmester@rodde.fhs.no
Telefon: 95759371

Sissel Fløttum

Sosiallærer og vaktmester

Sissel har årsstudium i kristen sjelesorg, årsstudium i diakoni og Innføring i Bibelen. Tidligere har hun jobbet som menighetsarbeider/-pedagog, bussjåfør, brannkonstabel og sekretær. På Rødde arbeider hun som sosiallærer og som vaktmester med masse ulike vedlikeholdsoppgaver, og her får hun bruk for mye av bakgrunnen sin.

Epost: sissel@rodde.fhs.no

Marie Brøvig Schunemann

Økonomi- og administrasjonsleder

Marie er siviløkonom og har årsenhet i friluftsliv. Hun har jobbet i Den Norske Turistforening DNT ung og i IT-tjenesten i Trondheim kommune. Hun har vært informasjonsrådgiver på folkehøgskolekontoret og friluftslærer på Høgtun folkehøgskole. Marie er opptatt av best mulig økonomistyring slik at andre kan tenke på andre ting – og liker også å bidra i det som skjer som ikke handler om økonomi.

Epost: okonomi@rodde.fhs.no
Telefon: 72852913

Linjer på Rødde folkehøgskole

Beats Electro

Rødde folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs16 t/ukeKristen

Freeride Japan

Rødde folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs16 t/ukeKristen

Multisport X Bali

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Reis Afrika

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Bratt - klatring kite stisykkel

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Friluftsliv Kilimanjaro

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Freestyle USA

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs16 t/ukeKristen

Bratt - klatring kite stisykkel, høst

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs høst16 t/ukeKristen

Freestyle høst

Rødde folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs høst16 t/ukeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Solveig Marie Forbord

Kjempefint å bli kjent på tvers av linjer ved å arbeide med prosjektforestilling, velge mange ulike typer valgfag og valgfagsuker gjennom året!

Solveig Marie Forbord
Ida Marie Engdal

Det er så hyggelig atmosfære, det er gitarer, høytalere og piano overalt - alle steder er det fint å henge med folk.

Fra bloggen

- Etter 13 års skolegang gleder jeg meg til å gjøre noe helt annet

Adrian var ikke i tvil om at han ønsket seg et annerledes år etter videregående. Nå gleder han seg til å starte på drømmelinja på ...

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2020/2021

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen