Til hovedinnhold

Nestor

Nestor er et kurs- og inspirasjonssenter for voksne/pensjonister som drives som et folkehøgskolelignede tiltak. 

Søk på skolenLinjer

En- og tosengs rom, alle med dusj, toalett, telefon og radio.

Dette står vi for

Vi ønsker å gi voksne mennesker/pensjonister muligheten til å oppleve, oppdage og fordype seg i interessante temaer i fellesskap med andre. Vi ønsker og bidra til livsnær informasjon om hvordan man kan ta best mulig vare på seg selv når man står foran overgangen til en ny fase i livet. 

Ingen

Nestor i Melsomvik holder til i et moderne og nyrenovert anlegg bestående av hovedhus - Villa Åsly (i sveitserstil), undervisningsbygg (fra 1996) og overnattingskapasitet til 60 gjester - fordelt på 40 rom (20 dobbeltrom).

Fasiliteter

Undervisningsbygget har amfi med plass til 80 og alt moderne AV-utstyr. 2 ytterligere saler kan slås sammen til én stor sal. Vi har også fire møte- eller grupperom med plass til 8. Rommene kan slås sammen to og to til dobbelt størrelse etter behov. i Biblioteket har vi også et utvalg bøker til disposisjon for husets gjester. Vi serverer deilig, tradisjonsbasert og riktig sammensatt mat.

Melsomvik i Stokke kommune. E18 til Stokke og videre til Melsomvik. Rv 303 går forbi skolen. 2 km fra Stokke stasjon og 15 min fra Sandefjord lufthavn Torp.

Finn reiserute fra der du bor

Vi tilbyr 3 -/og 5 dagers kurs

Last ned timeplan som pdf ↓

Nei

Bygninger

       

Mat

        

Faglig og sosialt

        

Linjer på Nestor

Kursvirksomhet, se under kortkurs

Nestor
HelårskursFrilynt

Kortkurs ved Nestor

Seniorkurs

Nestor
KortkursFrilynt

Temakurs

Nestor
KortkursFrilynt

Kulturreiser

Nestor
KortkursFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Noe av det beste med folkehøgskolen kan forsvinne!

Mange tenker først og fremst på folkehøgskole som et annerledes skoleår der ungdom flytter hjemmefra etter videregående. Det er i og for seg riktig. Helårskurs ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen