Til hovedinnhold

Kristiansand Folkehøyskole

Velkommen til skjærgårdsskolen i Sørlandets hovedstad. Variert utvalg i linjer, mange valgfag å velge i og flotte engasjerte lærere. Det er enkelt å komme hit, vi ligger kun 12 km fra sentrum og 12 km fra Kjevik Flyplass. Vi kan tilby flotte boforhold med internat, leiligheter/hytter-alt samlet på et kompakt område.

Søk på skolenLinjer

Folkehøyskolen har en fantastisk beliggenhet, omringet av sjø på tre kanter, og ligger midt i det best av Sørlandets skjærgård. Her er alt tilrettelagt for flotte skjærgårdsturer, samtidig som vi også reiser mye ut fra skolen for å oppsøke fjellet og innlandet ellers i Sør-Norge.  

Filmer fra noen av våre aktiviteter og info om skolen på Youtube Kristiansand folkehøyskole

Etter skoletid og i helgene vil du som elev disponere skolens ulike rom og fasiliteter:

Som eneste folkehøyskole i Norge kan vi si: "Barn ingen hindring!" Man søker den linjen man ønsker å gå på, og vi tilrettelegger dagene i forhold til barnet og linjen du ønsker, med barnehage og annet. Plassene på "Barn ingen hindring", er forbeholdt enslige foreldre. 

Vi har et bredt utvalg av spennende valgfag og flere valgfaguker gjennom året. Her får du mulighet til å teste ut nye ting, eller kanskje bli bedre på noe du allerede kan litt.  Les mer om valgfagene her 

Les mer om skolen her 

Dette står vi for

Vårt motto er  "Framtid og håp". Vi håper og tror at et år på vår skole vil kunne bety noe positivt for livet og framtidsplanene dine videre. 

Hvem er du, og hvem vil du være ? Kanksje er du i tenkebokse om hvordan du vil leve, og hva vil du lære om livet ? Behovene i verden er store, og dette fellesfager former og utruster elver og lærere til å bli med å skape en god framtid og gi håp, hos andre og oss selv.

Det er viktig for oss å formidle våre verdier og hva vi står for, samtidig som vi ønsker deg hjertelig velkommen uansett bakgrunn og tro. Vi håper og tror at et år på vår skole vil bety noe positivt for din framtid, og for verdens framtid både lokalt og globalt 

Vårt fellesfag heter "Framtid og håp". Her kombinerer vi gode samtaler i grupper med innspill og foredrag. Det er kristen profil på fellesfaget og det undervises 3 timer pr. uke. 

Vi håper og tror at et år på vår skole vil bety noe positivt for din framtid, og for verdens framtid både lokalt og globalt 

Hvem er du, og hvem vil du være ? Kanskje er du i tenkebokse om hvordan du vil leve, og hva vil du lære om livet ? Behovene i verden er store, og dette fellesfager former og utruster elver og lærere til å bli med å skape en god framtid og gi håp, hos andre og oss selv.

Det er viktig for oss å formidle våre verdier og hva vi står for, samtidig som vi ønsker deg hjertelig velkommen uansett bakgrunn og tro. 

Andre fellesfag som lørdagseminar/ elevkvelder, og internatmøte, er ca 5 timer pr. uke 

Ca. 2 dager pr. uke går med til valgfag. Hvilke valgfag vi tilbyr, avhenger av interesse og påmelding. Les gjerne mer på nettsiden vår, https://www.kristiansand.fhs.no/info/valgfag-og-turer, om hvilke valgfag vi tilbyr.

Alpint/alpinttur

Pris: 1 800,-

På dette valgfaget reiser vi på overnattingstur til et sted hvor det er bra med snø og gode forhold for å stå på ski i en slalombakke. Prisen på turen avhenger av sted og lengde på turen.

Baking

På baking valgfag lærer du å bake god gjærbakst, samt kaker og andre søte saker.

Bil-lappen

Ta kjøretimer og opplæring som et valgfag. I samarbeid med lokal kjøreskole, og kostnader betales av elevene i henhold til deres prisliste.

Bildekunst

Pris: 200,-

Bildekunst valgfag lærer deg grunnleggende maleteknikker og metoder som du så får prøve selv.

Bærekraft

Hvordan skal vi best ivareta ta dagens behov uten å redusere mulighetene for kommende generasjoner til å få dekke sine behov , lære om bærekraftig utvikling, hvordan kan vi selv bidra i det daglige

Båtførerprøven

Båtførerprøven gir deg mulighet til å kjøre båter som går raskere enn 10 knop og har mer enn 9,9 hk. Du lærer teori og forbereder deg til en frivillig eksamen. Eksamensavgift må dekkes selv.

Curling

Pris: 200,-

Kristiansand har en flott ishall med curlingbaner som vi kan bruke, med eller uten rutete bukser.

Dykking

Pris: 2 900,-

På valgfag dykking får du mulighet til å fullføre kurs og få sertifikat i Open Water Diving.

Emosjonell intelligens

På dette faget får du lære mer om hvordan man kan forstå både seg selv og andre mennesker bedre.

Etiske dilemmaer

På dette faget tar vi opp og diskuterer dagsaktuelle etiske temaer hvor mange kanskje har ulike meninger.

Fellefangst

Vi er med i et prosjekt sammen med Kristiansand Kommune for å holde nede bestanden av mink på øyene i skjærgården

Fiske

På dette valgfaget får du i tillegg til fine båtturer også prøve å fiske med havteine, torskeruse, garn og stang

Fotball

Fotball valgfag for deg som liker å spille fotball hele året, for gøy eller for å trene.

Friluftsliv

Friluftsliv er et heldagsvalgfag hvor man drar på dags- og overnattingsturer med sjø, skog og fjell som utgangsgpunkt. En dag er satt av til Via Ferratatur. For denne turen er det en kostnad på kr 700

Frisbeegolf

Vi tar med oss frisbeene til Kristiansand Golfbane som ligger like ved skolen

Hund

Hund valgfag er for deg som ønsker å være med hunder og samtidig lære mer om hvordan man oppdrar og behandler en hund, samt lære enkel hundedressur.

Hverdagspsykologi

I hverdagspsykologi får du lære mer om kommunikasjon og samspill og hvordan man kan få til å leve godt sammen med andre.

Hyttekos

Pris: 300,-

Hyttekos er et valgfagukeopplegg og handler om å dra på hyttetur og gjøre alt det man forbinder med en koselig hyttetur.

Håndarbeid

Håndarbeid kan være fiksing av klær eller fiksing av seilbrett og båter. Vi tilpasser faget ut fra elevene som ønsker det.

Interiør og redesign

På dette faget gjør vi gamle møbler og andre ting nye og selger det vi lager for å samle inn penger bistandsprosjektet vårt, "Sjef i eget liv".

Ishockey

Pris: 250,-

Lær det grunnleggende innenfor sporten ishockey, samtidig som du får spille i ishallen i Kristiansand.

Jakt

Valgfag jakt består av jakt med hund på blant annet mink, hare og rådyr. Skolen setter også opp Jegerprøve som valgfag om det er stor nok interesse.

Jesus på film

Dette faget handler om å se gode filmer hvor man kan kjenne igjen tema eller et budskap som kommuniserer noe av det samme som Jesus gjorde da han levde.

Kajakk

Vi ligger midt i den flotte Sørlandsskjærgården og bruker den til å lære grunnleggende padleferdigheter med kajakk. Ønsker du det, er det også mulig å ta våtkort.

Klatring

Vi tilbyr kurs i klatring både innendørs og utendørs. Ønsker du å ta brattkort, er det mulig her.

Kreativ design

På dette faget får du være kreativ og lage ting du kan kanskje bruke selv etterpå.

Kreativt arbeid med barn og unge

Her lærer du å lage ting, leker masse og får prøve deg på kreative opplegg som passer for barn og unge.

Massasje og stretching

Pris: 350,-

Vi har valgfag massasje for deg som ønsker å lære ulike typer massasje

Matlaging

Populærer valgfag med teama som f eks: Budsjettmat, gourmetmat på hybel, baking o.lig. Lær å lage billig og god mat, nyttig lærdom når en skal flytte for seg selv.

Musikk

Fra 2018 av kan vi tilby topp utstyrte musikklokaler på skolen. Vi har musikklærer med mange års erfaring som artist og fulltids musiker samt samarbeid med store internasjonale aktører.

Sal-aktiviteter, styrketrening

Vi har lærere med mye erfaring med styrketrening og crosstrening. Flere dager i uka kan du velge ulike varianter av dette valgfaget

Sandvolleyball

Vi har tilgang på både innendørs og utendørs sandvolleyballbaner og tilbyr sandvolleyball med høy kvalitet som valgfag, hele året.

Seiling / surfing

Vi har både veldig små og veldig store seilebåter som vi bruker til valgfag, både for dagsseilaser og til lengre turer. Surfetur til eks Danmark eller Jæren i valgfagsukene

Ski

På dette faget får du dra på skitur og gjerne lære deg god teknikk, til bruk på ski både bortover og nedover.

Strikking

Hvis du ønsker å lære mer om å strikke eller få hjelp til å komme igang

Styrketrening

Sykkeltur

Tur på sykkel i valgfaguke, i Norge eller til Danmark, med overnattinger. Høsten 2020 syklet vi en flott tur på Hardangervidda

Ta opp fag

Valgfag som blir studietid for dem som ønsker å ta opp fag fra videregående, oppfølging av lærer på lekseplan om ønskelig. Man får godkjent fravær for å ta eksamen, og ha lesedager i forkant av det.

Topptur

I valgfagsuker kan man dra på tur til eks vestlandet, og få med Preikestolen, og Kjerrag. Eller vi drar på topper oppover i Setesdalen.

Urban survival

Et valgfagukeopplegg hvor du blir utfordret på å komme deg fram uten penger, løse ulike oppgaver og spre mest mulig glede underveis.

Volleyball

Vi tilbyr volleyball som valgfag med flinke lærere. Skolen deltar også på flere turneringer i løpet av skoleåret, som f. eks. NM for folkehøyskoler og videregående skoler.

Wilderness survival

Et valgfagukeopplegg hvor du bor i telt og lærer deg hvordan du overlever på en god måte flere dager ute i naturen.

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 3

Hele skolen drar på 4-dagers fellestur til Danmark, gjennomføres vanligvis før påske, men grunnet Koronapandemien kan tidspunker og annet vedrørende turer for neste skoleår bli endret ( vi følger reiseråd, og anbefalinger  fra myndighetene)

Skolen har god standard på sine boenheter. Her kan du velge mellom dobbeltrom eller enkeltrom på internat. (Begrenset antall enkeltrom.) De fleste bor på dobbeltrom som er i leiligheter (2 soverom pr. leilighet), med felles oppholdsrom og kjøkkenavdeling med utstyr, bad med dusj, samt ekstra toalettrom. 5 av leilighetene har i tillegg en åpen 2.etasje, så der bor det da inntil 7 elever pr. leilighet. Enkeltrommene er på Motellet (med eget bad) eller i Motellhyttene (2 soverom, felles bad og oppholdsrom). Motellet har 2 stk. felleskjøkken. Se bilder på vår webside: Om skolen Tillegg for enkeltrom med bad er kr. 6000,- , og kr 4000,- enkeltrom i hytte (2 deler bad og stue/kjøkken). 

Fasiliteter

 • Aktivitetshall med utstyr for styrketrening
 • Trivelig "hagekro" med benker, griller og en liten utescene
 • 3 sandvolleyballbaner
 • Peisestue
 • Fotballbinge
 • Vi har flere motor- og seilbåter samt annet utstyr som også kan benyttes utenom undervisningen
 • Badeplasser, kanoer, kajakker, og gode fasiliteter for dykking
 • Elevstue/kjøkken med glassfasade og havutsikt!

 

Sentralt plassert ute ved sjøen, midt mellom Kristiansand sentrum og Dyreparken/ Kjevik lufthavn. Skolen er på området til Kristiansand Feriesenter, les gjerne mer og se bilder på deres web-side av rom og leiligheter.

Det er enkelt å komme hit. Vi ligger kun ca 12 kilometer fra Kristiansand sentrum og ca 12 kilometer fra Kjevik. 

Go Ahead har vanligvis 8 daglige avganger, både mot Stavanger og mot Oslo. 

Slik kommer du hit:

- Med tog til Kristiansand (fra Stavanger eller Oslo), lokalbuss (buss 18) videre til Dvergsneskrysset og så gå til Dvergsnestangen.
- Med båt til Kristiansand (fra Danmark), lokalbuss (buss 18) videre til Dvergsneskrysset og så gå til Dvergsnestangen.
- Med fly til Kjevik (fra flere steder i Norge), lokalbuss videre til Rona, bytte der, (til buss 18) videre til Dvergsneskrysset og derfra gå til Dvergsnestangen.
- Med bil, søk etter "Kristiansand feriesenter, Dvergsnestangen" på Google Maps

Finn reiserute fra der du bor

Kristiansand sentrum ligger ca 12 kilometer unna (vest), og Kristiansand Dyrepark, Sørlandssenteret + IKEA ligger ca 12 kilometer i motsatt retning for byen

 • Skolestart er søndag 22. august 2021 

  Høstferie er i uke 40, fra og med lørdag 2.oktober til og med mandag 11. oktober. 

  Jule- og nyttårsferie er fra ca kl. 1300 fredag 17. desember til og med onsdag 5. januar

  Vinterferie fra og med lørdag 19. februar til og med søndag 27. februar 

  Påskeferie er fra og med lørdag 9.april til og med tirsdag 19. april  

  Avslutning med foreldre lørdag 7. mai og hjemreise for elevene med utdeling av vitnemål lørdag 14. mai 2022

NB!! Med forbehold om endringer 

 

Bistandskomiteen er for elever og traineer som ønsker å gjøre en ekstra innsats for andre. Komiteen arrangerer ulike aktiviteter og opplegg for å samle inn penger til skolens prosjekt "Sjef i eget liv". Pengene går til Strømmestiftelsen sitt arbeid med fattigdomsbekjempelse og utdanning for barn og ungdom i utviklingsland. Vi er i tillegg med og bidrar med bøssebæring på TV-aksjonen og fasteaksjonen og har flere ulike fellsdugnader gjennom skoleåret.  

De aller fleste kveldene, både ukedager og helger, skjer det spennende ting på skolen.

Både elevene og våre våre flotte, flinke stipper og ansatte på tilsyn, oppfordres til å organisere aktiviteter på ettermiddags- og kveldstid.  

Eksempler på aktiviteter kan være: 

 • Spillkvelder
 • Uteaktiviteter
 • Quiz
 • Bading
 • Ballspill i hallen
 • Bibelgrupper
 • Bingo
 • Hobbykroken
 • Sove ute
 • Speeddating
 • Måneskinnstur
 • Tvangskosing på internatet
 • Bistandskafe
 • Valentine opplegg
 • Grab the mic
 • Kor
 • Kveldsmøte
 • +++

 

 • Søkere må som hovedregel være fylt 18 år innen utgangen av det kalenderåret skolen starter.
 • Du må være motivert til å gå på skolen, og motivert for å delta aktivt og positivt på linjen og i skolefellesskapet forøvrig.
 • Dersom det er mulig i forhold til søkermassen, vil skolens ledelse tilstrebe å få en tilfredsstillende balanse i antallet gutter og jenter ved skolen, og dette vil kunne vektlegges ved opptak. Vi tilstreber også en variasjon i elevmassen på hver linje. 

Pål Rake

Linjelærer Rytmisk musikk og låtskriving

Sprudlende og blide Pål med den fantastiske stemmen . Pål Rake er utdannet lektor med en mastergrad i popkoringe. Pål er også glad i sjølivet, og setter stor pris på å få ha med seilbåten sin til skolen. Fra Wikipedia   , og i 2013 gikk han helt til finalen i The Voice. 

Epost: paal@kristiansand.fhs.no
Telefon: 908 56193
Facebook

Nila Larsson

Linjelærer for Crosstrening og Beachvolley

Nila har Trener IV-utdanning i volleyball og sandvolleyball fra Høgskolen i Telemark, CrossFit Level 1 Trainer-sertifisering samt mange års erfaring som profesjonell sandvolleyballspiller – herunder deltagelse i to OL, flere medaljer i World Tour og EM, samt 5 NM-titler. Når hun i tillegg har et brennende, varmt hjerte, motiverer hun lett halve skolen med på ei god treningsøkt.

Epost: nila@kristiansand.fhs.no
Telefon: 40 04 40 01
Facebook

Terese Høyåsen Øen

Linjelærer

Glad og nysgjerrig ung dame med et bredt engasjement for fattigdomsbekjempelse og hvordan vi best kan bevare kloden vår

Epost: terese@kristiansand.fhs.no
Telefon: 472 80580

Rune Landås

Linjelærer Dyr og natur

Det denne mannen ikke vet om dyr er ikke verd å vite. Kom til skolen vår etter mange, mange år i Kristiansand Dyrepark, og stortrives med elever og nye oppgaver. En likanes, og veldig trivelig type, som sammen med Kjetil har bygget opp vår aller mest populærer linje på skolen

Epost: rune@kristiansand.fhs.no
Telefon: 46 89 19 14
Facebook

Joachim Pedersen

Linjelærer Klatring, dykk og surf

En kul og lystig fyr som trives like godt på land som til vanns , og gjerne hengende i en fjellside på klatretur. Joachim har tatt sin utdanning innen friluftsliv, samt at han har en "heil haug" med erfaring fra både klatring, dykking og surfing både i Norge og fra utenlandsturer.

Epost: joachim@kristiansand.fhs.no
Telefon: 90 14 86 98

Gudrun Thomassen

Internatleder og lærer for Helse, psykologi og velvære

Gudrun er ei sprudlende dame som bor med mann og 4 barn på på ei øy rett utenfor skolen, og begynner hver dag med en frisk båttur.  Hun er lærer på linjen Helse, psykologi og velvære, funger som Internatleder, og er ikke streng i det hele tatt:-) Gudrun er utdannet sykepleier og lærer, har hatt forskjellige type jobber innen helsevesentet, og har jobbet på videregående /sykepleierhøyskolen

Epost: gudrun@kristiansand.fhs.no
Telefon: 91 54 43 60

Kjetil Stangenes

Linjelærer Dyr og Natur

Sammen med Rune driver han Dyr og natur linjen, og elsker sjøen, heia, jakt og alt som er gøy. Kjetil er tøff utenpå, men bare snill på innsiden. Lang erfaring som lærer i flere skoleslag

Epost: kjetil@kristiansand.fhs.no
Telefon: 95 24 65 55
Facebook

Espen Sødal

Lærer Klatring, seil og Backpacking, samt rådgiver på skolen

Espen er en fin og sporty type som har mange forskjellige talenter. Lang erfaring innen sjørettede aktiviteter, er glad i naturen, og er en ekte idealist. God å snakke med, og fin samtalepartner for elevene. Fungerer også som skolens rådgiver

Epost: espen@kristiansand.fhs.no
Telefon: 91001237

Eivind Sødal

Linjelærer Vann og fjellsport

En eventyrlysten mann med mye kunnskap og lang erfaring om det meste innen: seiling, langrenn, klatring, rafting, isbrè mm. Eivind har jobbet som kaptein på seilbåter, og styrt forskjellige båttyper som vikingskip og moderne regattaseilere. Han har alltid lyst til å oppsøke nye stedet, og er alltid på utkikk etter nye reisemål til neste eventyr, jo fortere jo bedre må vel være hans motto. 

Epost: eivind@kristiansand.fhs.no
Telefon: 45 01 07 67

Hilde Gøthe

Lærer Framtid og håp, samt strikking valgfag

Skolens ubestritte strikkedronning, som også leder Framtid og Håp timene. Hilde er en skjønn dame som tar godt vare på alle på skolen. 

Epost: hilde@kristiansandfhs.no
Telefon: 47 94 42 92
Facebook

Mikael Randen

Linjelærer Helse, psykologi og velvære

Mikael er en ung og fin mann med sosionomutdannelse , og et nydelig humør som både elever og ansatte trives godt med å ha iblandt oss. Sammen med Gudrun og Åse Merethe sørger han for at elevene på Helse, psykogi og velvære får et lærerikt år fylt av minner på linjen Helse, psykologi og velvære

Epost: mikael@kristiansand.fhs.no
Telefon: 90 26 85 79

Lene Maritha Fredriksen

Linjelærer for "Barn ingen hindring -med hjerte for de små".

En liten dame med et desto større engasjement. Lene er linjelærer på  "Barn ingen hindring -med hjerte for de små", men treffes også på valgfag, fellesfag og på kjøkkenet når det er behov for det. Hun tar gjerne en prat med elever som trenger det. Veldig dyktig på alle områder, og brenner litt ekstra for våre minste

Epost: lenemaritha@kristiansand.fhs.no
Telefon: 95 10 85 22
Facebook

Åse Merethe Finnestad

Lærer Helse, psykologi og velvære

Blid dame med flott vennesladialekt, som både er ekspert på massasje, selvlagde, gode og sunne kremer og en driftig fotballtrener

Epost: aase@kristiansand.fhs.no
Telefon: 99 79 97 59

Jeanette Iversen

Kjøkkensjef

Vår fantastisk dyktige og smiliende dame på kjøkkenet, som gir oss sunn og svært velsmakende mat hele uka.  Maten til Jeanette er nok en stor faktor for at vi alle trives så godt på skolen vår

Epost: jeanette@kristiansand.fhs.no

Elisabeth Throne

Kokk

Vår alltid smilende og blide Elisabeth som sammen med Caroline og Jeanette står for den gode og velsmakende maten vi får servert hver eneste dag. Kjøkken-teamet vårt gjør en fantastisk jobb for både elever og ansatte gjennom hele skoleåret. Elisabeth har erfaring fra flere av Kristiansands beste restauranter. 

Telefon: 90203502

Caroline Wilson Iglebæk

Kokk

Vår fine solstråle Caroline, som sammen med Elisabeth og Jeanette står for den gode og velsmakende maten vi får servert hver eneste dag. Kjøkken-teamet vårt gjør en fantastisk jobb for både elever og ansatte gjennom hele skoleåret. Caroline har erfaring fra flere av Kristiansands beste restauranter. 

Epost: caroline@kristiansand.fhs.no
Telefon: 90 57 13 04

Tor Inge Askeland

Rektor

En tilstedeværende rektor med åpen dør. Tor Inge har også lang bakgrunn som landslagstrener for sandvolleyball (herre-og damelandslag), og leder lett hele skolen gjennom noen timer med opplæring i selskapsdans når det må til. Innen skolevesenter har han erfaring som lærer og rektor på videregående skole, og folkehøyskole

Epost: toringe@kristiansand.fhs.no
Telefon: 93 25 75 68

Monica Kragholm

Prorektor og lærer

Lang fartstid utenlands og veldig glad i en god prat. Den kan gjerne være på kontoret eller på en lang tur, på sjøen eller på fjellet, når hun ikke graver seg ned i ulike lister og planer for skolen. Monica er utdannet lærer, med erfaring fra Hald Internationale skole. Har vært ansatt i mange år for Den Norske Kirke i utlandet

Epost: monica@kristiansand.fhs.no
Telefon: 91 65 65 06
Facebook

Iren Pedersen

Administrasjonsleder

Har oversikten på det administrative, økonomien og markedsføring. Synes det er supert å være "midt i hjertet av skolen", og treffes også bak rattet i minibussen om det trengs. 

Epost: iren@kristiansand.fhs.no
Telefon: 91 67 62 17
Facebook

Rolf Solås

Sjåfør

Vår beste mann på kjøring og organisering av transport og reiser. Rolf tropper opp og henter elver både sent og tidlig, og ryktene sier han er en "racer" som DJ i minibussen

Epost: rolf@glatur.no
Telefon: 90 62 34 07
Facebook

Linjer på Kristiansand Folkehøyskole

Crosstrening, beachvolley og klatring

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Global Fattigdomsbekjemper

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Surf, seil og klatring

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Ekspedisjon vann og fjell

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Rytmisk musikk og låtskriving

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Helse, psykologi og velvære

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Klatring, dykk og surf

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Dyr og natur

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Barn ingen hindring -bo med barn på folkehøyskole

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
Helårskurs15 t/ukeKristen

Ledertrening - JC Trainee

Kristiansand Folkehøyskole
Ledig plass
StipendiatlinjeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Før jeg starta på folkehøyskole, og hørte hvordan folk snakket om at det var det beste året i deres liv, så tenkte jeg at det bare var betalt PR, men nå som jeg faktisk har vært her så må jeg selv stille meg i kø for å si at dette HAR vært det!

Eirin

Folkehøyskole er et av de beste valgene jeg har tatt. Man møter mange fantastiske folk, stipper og lærere. Ville ikke ha byttet dette mot noe annet

Michelle Opland

Det å spise brownies og drikke melk med Dag Asmund etter en krevende volleyball økt er noe alle bør få oppleve

Fra bloggen

Romkamerater

Vi har snakka med årets elever om hvordan det har vært å bo sammen.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen