Til hovedinnhold

Karmøy Folkehøgskule

Hos oss velger du 2 linjer - som vil gi deg flere opplevelser, mer variasjon... og flere venner! Spennende linjeturer til inn- og utland. Mange fritidsmuligheter. Karmøy - urbant og vakkert. Skolen er frilynt. I fjor var vi full skole allerede i februar, så det kan være lurt å søke tidlig. 

Søk på skolenLinjer

 

Karmøy Folkehøgskule er en frilynt folkehøgskole.

Hos oss velger du 2 av 16 linjer! 

Du velger 1 av disse linjene:

Matglede & Matopplevelser - Friluftsliv Sjø (med dykkekurs)  - BRO Afrika - BRO Sør Amerika - Music Performance Production - Reiseliv & Italiensk - Fokus Europa - PULS Idrett & Trening

I tillegg velger du 1 av disse linjene:

Friluftsliv Extreme – Multisport – Fokus Asia – Baker & Konditor - Vocal & Performance – Klær Fashion Design/Redesign – Backpack Foto – Explore Svalbard & Norge 

Vi har linjedager tirsdag og torsdag. I tillegg har hver linje minst 10 ekstra linjedager i løpet av året. De øvrige dagene er det mange spennende valgfag og fellesfag.

Lyse og fine internater med dusj og toalett på de fleste rom.

Trådløst nett (wi-fi) på internatrommene og i skolebygget.

Gaming rom - nytt skoleåret 2021/2022.

Koselige felleslokaler som er omgitt av et flott parkanlegg. God og sunn mat blir servert 3 ganger om dagen.Vår nabo Karmøyhallen har treningssenter og 25 meters basseng med stupetårn, boblebad og badstue. Ved siden av skolen er det 3 tennisbaner, basketballbane, kunstgress- og sandvolleyballbaner.

Fin lysløype med 2 frisbeegolfbaner en spasertur unna. Åkrasanden - kåret til Norges fineste sandstrand 2014 - ligger 6 km fra skolen. Et eldorado for windsurfing.

Utstyr på skolen: Surfebrett (bølge- og windsurfing), kajakk, kano, SUP brett, symaskiner og annet formingsutstyr, gymsal, bibliotek og grillhytte. 

Dette står vi for

Karmøy Folkehøgskule er en frilynt folkehøgskule.

Vår visjon er:

Vi bryr oss om enkeltmennesker, om natur, om rettferdig fordeling og om det globale fellesskap

Våre verdier er:

Vi ønsker å danne frie, kunnskapsrike mennesker som kan møte seg selv, nærmiljøet og storsamfunnet med en åpen holdning.

Vi ønsker du skal få oppleve alt dette dette gjennom møtet med:

Vi vil skape gode og trygge rammer rundt deg, hvor du føler deg sett og hørt!

Vi har følgende fellesfag:

 • Samfunn - et fag der en tar opp dagsaktuelle tema(1 t pr.uke)
 • Kroppsøving/gym med fokus på lek og morro - ballspill, lek og morro (2 t pr uke)
 • Kor/allsang  - varierer med å ha kor og allsang (1 t pr.uke). Skolekoret koret synger på skolens julekonsert, på familiefest og julefest med mer
 • Morgensamlinger med ulike tema, informasjon og spørsmål man mener er relevante (1 t pr.uke)
 • Temadag lørdager. Temadagene kan ha ulikt innhold. Alt fra turer i nærområdet til spennende foredrag av inviterte personer (4 t ca 3 ganger pr.mnd.)
 • Aktivitetsdager. Aktivitetsdager er normalt på onsdager.  Vi bryr oss dag og andre spesielle viktige temaer med interesante gjesteforelesere. 

I uker vi har linjeuker, linjedager eller andre aktiviteter har vi ikke fellesfag.

Totalt kan en velge mellom cirka 15 ulike valgfag i løpet av året. Vi bruker cirka 9 timer i uka til valgfag.
NB! Valgfagene som er nevnt er eksempler på hvilke valgfag vi kan tilby elevene. Hvilke valgfag vi tilbyr er avhengig av hvilke lærerkrefter vi har.

Baking

Velger du baking får du bake masse deilige kaker eller gode brød, rundstykker og annet bakverk.

Ballspill

Full fart med ulike ballspill i gymsal eller utendørs. Hva vi gjør? Artige oppvarmingsøvelser - deretter fotball, basketball, landhockey, softball mm.

Besøksvenn

I samarbeid med Røde Kors vil du bidra til å gjøre hverdagen lettere for ensomme i alle aldre. Med deg på laget kan vi gjøre en viktig innsats for fellesskapet.

Båtførerprøven

Pris: 700,-

Kurset tar for seg teorien som inngår i fagplanen utarbeidet av Sjøfartsdirektoratet. Det blir både teori og teoriprøve.

Filmkunnskap

Hovedhensikten er å se på film og diskutere hva vi har sett etterpå. Det blir noe filmteori. Vi prøver å velge filmer som er ulike i innhold og sjanger, og vi ser også filmer fra ulike land.

Foto og markedsføring

Vi lærer hvordan vi kan bli bedre fotografer, på samme tid som vi skaper noe som blir brukt gjennom skolens publiseringskanaler.

Gitar

Nybegynnerkurs hvor vi legger vekt på å lære de vanligste grepene slik at vi kan spille mange sanger. Vi lærer også fingerspill og barrègrep. Så ta med gitar hvis du har!

Italiensk

Har du lyst til å lære liltt italiensk?Da er dette noe for deg. Det å kunne et språk er spennende når du skal ut på reise.

Julebakst

Alltid hyggelig å bake julekaker før jul, den gode lukta og den gode stemningen på skolekjøkkenet er en fin oppvarming før juleferien .

Kjekt å vite - godt å kunne

Et lærerikt og morsomt fag hvor du blant annet kan få være med å lage en villmarksleir, prøve deg som astronaut på månen, fakta om/diskutere samfunnsaktuelle ting, skifte dekk/sjekk på bil, kortspill

Klær & design

Her får du muligheten til å sy dine egne klær. Faget passer for deg om du kan sy fra før, eller om du aldri har sydd på en symaskin tidligere. Du får opplæring ut fra det nivået du er på.

Kom i form

Er du i god form og vil oppretteholde den eller vil du bli i bedre form? Da passer dette valgfaget for deg! Uansett utgangspunkt og fysisk form så vil du finne en aktivitet som du liker her.

Kunsten å være i bevegelse

Her skal det være fokus på mestringsglede, samhold, samarbeid og fysisk aktivitet. Det er ikke treningen som er mest sentral her, men det er leken som står i fokus.

Mat på tur

Vi drar på kortere turer ut i nærmiljøet og lager god turmat. Lærer oss noen fine triks som er kjekke å kunne på tur.

Minikor

Minikor er for deg som gjerne vil synge mer enn bare i skolekoret. Du trenger ikke være en stor sanger, men ha lyst til å synge flerstemt i et mindre kor

Multisport

Et spennende valgfag med aktiviteter ute og inne. Eksempler på aktiviteter er skating, klatring, ballspill, kano og bølgesurfing mm. https://www.youtube.com/watch?v=56IVglhkVxY

Sjølvberging

Vil du lære være meir sjølberga? Her skal vi sanke frukt og bær i naturen, lage sylte og saft. Og vi kan skal kappe, kløyve og stable ved til skolens turer gjennom vinteren

Spinning

Her tar vi i bruk skolens egen spinningsal. God musikk, trening sammen med andre og god stemning er sentralt her.

Strikkeglede

Dette er for deg som elsker å strikke, eller for deg som gjerne vil lære denne fantastiske teknikken som gir så mye glede når du sitter der med strikkepinner og garn mellom hendene.

Teambuilding

Her er det bare en haug av øvelser hvor vi lærer om oss selv og hvordan vi fungerer i en gruppe. Selv utviklende!

Volleyball

Her er det variasjon mellom teknikktrening og spill. Vi øver på de mest grunnleggende teknikkene som; fingerslag, baggerslag, smash, blokk og serve.

Årbok

Vi lager årets minnebok til alle elevene. Vi skriver om alle fag og linjer, turene, hverdagene, elevkveldene alle arrangement i løpet av året. Vi samler inn bilder og lager en flott bok - årboken!

Da vi har spennende utenlandsturer på begge linjene du som elev går på, har vi valgt å legge fellesturene til vakre og spennende omgivelser i Norge.
Foruten flere felles skoleturer setter vi også av tid til fellesarrangementer som konserter, kinoforestillinger, seminar og foredrag utenfor skolens område. 

Obligatorisk: Ja

Pris: 7 000

Foruten alle skolens linjeturer til innland- og utland ser vi for oss en felles skoletur til Preikestolen og Stavanger. Skolen ønsker også at våre elever får delta på lokale kulturelle arrangement i skolens nærmiljø, dvs på Haugalandet. Dette er feks spennende konserter, kinoforestillinger, teater mm.

Vi har 55 rom, de aller fleste med bad på rommet. Det er små stuer som 4-5 rom deler og kjøkken med komfyr, kjøleskap, fryseboks, micro, og vannkoker. Det er vaskerom på hvert internat med vaskemaskiner og tørketrommel. Vi har kun noen få enkeltrom, de fleste ønsker dobbeltrom og trives godt med det.

Fasiliteter

 • Spinningrom
 • Gaming rom - nytt skoleåret 2021-2022
 • Eget treningsrom
 • Biliard
 • Bordtennis - i skolens inngangsparti = mye aktivitet :-)
 • Søm- og tekstilrom
 • Grupperom
 • TV-stue
 • Filmrom
 • Oppholdsrom

Haugesund lufthavn, Karmøy, ligger bare 12 km fra skolen. Flyplassen trafikkeres alle dager med flere avganger til/fra Oslo og Bergen. Videre er det direkteavganger til flere destinasjoner i utlandet (Gdansk, København, Kreta, Tyrkia og Spania).

Til skolen kan du komme med Kystbussen fra Bergen og Stavanger. Fra Haugesund går Haukeliekspressen (NOR-WAY bussekspress) direkte til Oslo samt muligheter for tilknytning til andre byer. 

Lokalbuss til og fra Haugesund har busstopp like ved skolen.

Finn reiserute fra der du bor

Innenfor 100 meter:

 • Karmøyhallen - med 25 meters basseng, jacuzzi og badstue
 • 3 tennisbaner
 • 2 beachvolleybaner
 • Kunstgressbane
 • Basketballbane
 • Actic Treningssenter i Karmøyhallen. Trening for et par hundrelapper pr måned inkludert fri bruk av svømmebassenget i Karmøyhallen

Annet:

 • Kjøpesenter (0,7 km)
 • Lysløype med 2 frisbeegolfbaner (1 km)
 • Kopervik sentrum med kino, cafe`er, bibliotek mm (1 km)
 • Åkrasanden - kåret til Norges fineste sandstrand 2014 (6 km)
 • Haugesund med flere store kjøpesenter og rikt kulturliv (15 km)

 Valgfagene som er nevnt er eksempler på hvilke valgfag vi kan tilby elevene. Hvilke valgfag vi tilbyr er avhengig av hvilke lærerkrefter vi har.

En vanlig uke bruker vi tirsdagen og torsdagen til linjedager. Hos oss velger elevene 2 linjer - og hver linje er på 6 timer pr uke. I tillegg legger vi inn 2 linjeuker på hver linje + 4 til 8 linjedager i tillegg. I snitt har da hver linje ca 17 timer pr uke.

Mandag, onsdag og fredag er satt av til fellesfag og valgfag.

Last ned timeplan som pdf ↓
 • Skolestart 24.08.2023
 • Bli-kjent uke
 • Linjeuker/linjeturer
 • Elevkvelder
 • Fellesturer
 • Høstferie i uke 41
 • Halloween
 • Reunionshelg hvor årets elever lager opplegg for fjorårets elever
 • Aktivitetsdager
 • Familiehelg med familiefest
 • Julefest
 • Juleferie
 • Nyttårsball
 • Linjeuker/linjeturer
 • Vinterferie i uke 9
 • Måneskinnstur til Sålefjell
 • Aktivitetsdager
 • Påskeferie
 • Fellestur
 • Mimrekveld
 • Avslutningsfest
 • Avslutning av skoleåret ca 10.mai
Last ned årsplan som pdf ↓
 • Hele skolen er med på ulike innsamlingsaksjoner i regi skolens linjer BRO Afrika og BRO Sør-Amerika.
 • "Løp for livet" i regi Kreftforeningen.
 • VI BRYR OSS dagene
 • Strandryddingsaksjon
 • TV-aksjonen
 • Julekonsert

Det er ofte flere aktiviteter på ettermiddag- og kveldstid.

Eksempler på dette er:

 • Volleyball
 • Filmkvelder
 • Utekino
 • Leker ute (mørkegjemsel/boksen går mm)
 • Bordtennis- og biliardturnering
 • Bål- og grillkveld
 • Spakveld
 • Kortsspill
 • Karaoke
 • Quiz
 • Bingo
 • Elevkvelder
 • Gaming
 • Juleverksted

Skolens stipendiater er flinke til å finne på ting sammen med de lærerne som har tilsyn på kvelden. 

Skolen har en aldersgrense på 18 år. 

Vi tar opp elever fortløpende fra 1.februar. Søker du tidlig er muligheten størst for å få plass på de to linjene du har søkt på.

 • Vi ønsker en passe balanse mellom gutter og jenter
 • Geografisk spredning
 • Du trenger ikke å ha fullført videregående 
 • Linjene krever ingen forkunnskaper
 • I noen tilfeller må vi vurdere om vi er i stand til å gi et forsvarlig pedagogisk tilbud før vi kan gi et tilbud
 • Ved stor søknad vil elever født mellom 2000 og 2005 bli prioritert 

Bygninger

Skolen har til nå ikke vært tilrettelagt for elever med funksjonsnedsettelser. Høsten 2022 startet vi et stort renoveringsprosjekt hvor universiell utforming står sentralt. Ta kontakt med skolen for spørsmål om dette.

Mat

Vegetar- og glutenfri mat for de som ønsker dette.

Faglig og sosialt

Skolens ansatte og stipendiater gjør alt for at elever skal trives faglig og sosialt. Dette i tråd med skolens visjon "Vi bryr oss"

Monika Wolos

Kjøkken og renholdsassisetent

Jeg heter Monika og kom fra Polen for 7år siden.Jeg er renholder og kjøkkenassistent på skolen.Eg trives bra i Norge og liker å lage mat og holder orden .Jeg elsker folk ,har god humor og liker å være hjelpsom.

Epost: monika.wolos@karmoy.fhs.no
Telefon: 93994357

Elaine Nilsen

Kjøkken og Tilsyn

Telefon: 94879106

Torkild Groven

Linjelærer

Jeg heter Torkild og kommer fra solbyen Bergen! Jeg er linjelærer på Backpack Foto og digger virkelig jobben min! 

Jeg er utdannet lærer og har undervisningserfaring/praksis fra flere folkehøgskoler i Norge. 

Har mange interesser! Elsker alt innenfor idrett, friluftsliv, foto og baking.

 

Epost: torkild.groven@karmoy.fhs.no
Telefon: 98852175

Niklas Dybvik Fjellet

Linjelærer på Explore Svalbard og Norge + BRO Sør - Amerika

Østlendingen som reiste til Vestlandet og ble boende her. Gift, tre barn og en hund (Tara) som er med på det meste! Utdannet idrett og samfunnsfagslærer. Trives ute på tur med telt eller hengekøye og er en samfunnsengasjert "ung" mann! 

“Reisen er målet, og målet er ikke så viktig uansett”
 
Vi ses!

Epost: niklas.fjellet@karmoy.fhs.no
Telefon: 93283925

Helge Hammersland

Lærer på Multisport, Reiseliv/Italiensk og Band Performance Production

Jeg heter Helge, og kommer opprinnelig fra Norheimsund i Hardanger. Har bodd på Karmøy siden 1997, og trives veldig godt med det. Er gift, har 3 barn, en bonusdatter og tre bonusbarnebarn. Er utdannet lærer og har jobbet i grunnskolen i mange år. Har også jobbet på barnevernsinstitusjon, og vært daglig leder for et lokalt idrettslag. 

Epost: helge.hammersland@karmoy.fhs.no
Telefon: 45374110

Mikael Benjamin Myklebust

Lærer Reiseliv Italiensk og Backpack Foto

Eg kjem opprinnelig frå Nordfjord, har ein son og driv eit trefellingsfirma. Utdanninga mi bestod av engelsk, idrett og friluftsliv i Zambia, Brasil og Sogndal. Eg har jobba som gardsarbeidar i New Zealand, linefiskar, isbreguide, pedagogisk leiar og som dagleg leiar i eit idrettslag. I 2020 byrja eg som lærar på Karmøy Folkehøgskule. Eg elskar å vere sosial, reise og å vere i aktivitet.

Epost: mikael.myklebust@karmoy.fhs.no
Telefon: 90951080

Birgitte Allendes

Kjøkkensjef

Jeg heter Birgitte og er kjøkkensjef på skolen. Jeg har jobbet som kokk i mange år og er lidenskapelig opptatt av god mat.
Ønsker å skape mange fine og gode stunder rundt matbordet i matsalen.
Jeg er gift og har to barn og en hund. Elsker mat, reise & trene.

Epost: birgitte.allendes@karmoy.fhs.no
Telefon: 92255009

Gunnar Fr Eide

Linjelærer på linjene Friluftsliv Extreme og Friluftsliv Sjø

Jeg heter Gunnar og stortrives på skolen - og som linjelærer på linjene Friluftsliv Exstreme og Friluftsliv Sjø. Har jobbet på skolen siden 1998. Utdannet lærer med idrettsutdannelse (mastergrad i kroppsøving/idrett). Aktiv på fritiden - hvor mine hovedinteresser er dykking, innebandy og allsidig friluftsliv. Elsker jobben min, kreativ, er på godfot med elevene og har en stor porsjon humor!

Epost: gunnar.eide@karmoy.fhs.no
Telefon: 94802006

Marit Bersaas Wiestad

Linjelærer på linjene Multisport og Puls Trening Helse

Jeg heter Marit – og er linjelærer på Puls og Multisport. Jeg er lærerutdannet fra Norges Idrettshøgskole. Jobbet tidligere i videregående skole og hos Sats. Elsker å trene, være i fysisk aktivitet, spille volleyball, friluftsliv og stå på snowboard. Jeg er gift og har 3 små barn. Har jobbet på Karmøy folkehøgskole siden 2012. Stortrives sammen med kjempe kjekke elever og kollegaer :)

Epost: marit.wiestad@karmoy.fhs.no
Telefon: 97681653

Serine Iversen

Linjelærer på linjen Vokal & performance

Jeg heter Serine Iversen, og har jobbet på skolen siden 2013. Jeg mener selv at jeg har kapret «Drømmejobben»! Sang og musikk, kjekke elever og en variert hverdag gjør dette til en fantastisk arbeidsplass. Jeg er utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse, med fordypning i musikk, og har også sangutdannelse fra Complete Vocal Institute i Danmark.

Epost: serine.iversen@karmoy.fhs.no
Telefon: 99367446

Tone Høyland Hansen

Linjelærer på linjen Matglede og Baker Konditor

Jeg heter Tone og er linjelærer for Matglede og Baker & konditor. Faglært kokk innenfor hotell og restaurant med mange års erfaring innenfor bransjen. I tillegg har jeg en bachelorgrad i ernæring og er utdannet faglærer i restaurant- og matfag. Stor interesse for alt innen matlaging og baking. Jeg liker å jobbe med ungdom og syns selv at jeg har verdens beste jobb!

Epost: tone.h.hansen@karmoy.fhs.no
Telefon: 92663953

Erling Endresen

Vaktmester

Erling heter jeg - og er vaktmester på skolen. Tidligere har jeg jobbet som snekker i eget firma og arbeidleder i en atføringsbedrift.

Trives meget godt på Karmøy Folkehøgskule!

Epost: erling.endresen@karmoy.fhs.no
Telefon: 90569565

Ann Kristin Munkejord Amland

Kjøkken og renholdsassistent

Jeg heter Ann Kristin. Jeg har jobbet på Karmøy Folkehøgskole i mange år - en arbeidsplass jeg trives på :-)

Epost: ann.kristin.amland@karmoy.fhs.no
Telefon: 92862966

Irene Auestad

Kjøkken og renholdsassisetent

Jeg heter Irene - og jobber som kjøkkenassistent. Har jobbet på skolen i mange år - og trives svært så godt!

Epost: irene.auestad@karmoy.fhs.no
Telefon: 41608480

Jorunn Kvalavåg

Kontorsjef

Jeg heter Jorunn og er en av veteranene på skolen. Jeg har jobbet her siden 1990 da jeg begynte som kjøkken- og internatleder.
Fra 2010 har jeg jobbet som kontorsjef. Liker å omgås og hjelpe elever med alle mulige spørsmål! 

Epost: jorunn.kvalavaag@karmoy.fhs.no
Telefon: 90114856

Siv Lande

Internatleder

Jeg heter Siv - og har jobbet på skolen i mange år. Jeg jobber som internatleder som innebærer mye elevkontakt:) Jeg trives svært godt på Karmøy Folkehøgskule.

Epost: siv.lande@karmoy.fhs.no
Telefon: 40481604

Jarle Nilsen

Rektor

Hei jeg heter Jarle og er ny rektor ved skolen.

Min utdanning er innen økonomi, pedagogikk og etterforskning, Jeg har tidligere arbeidet i skattevesen, fagbevegelse, skole og i politiet. I de siste 20 årene har jeg også vært politikker på deltid og perioder på heltid. Jeg flytter inn i rektor-boligen i løpet av høsten  2019. Så meg å min familie vil dere se mye til.

Epost: jarle.nilsen@karmoy.fhs.no
Telefon: 92045922
Facebook

Eli Karin Haaland

Inspektør og linjelærer på linjen Klær Fashion Design/Redesign

Jeg er linjelærer på linjen Klær Fashion Design/Redesign

Jeg er i tillegg undervisningsinspektør.

Jeg har utdanning som faglærer i forming og har i mange år hatt ansvar for linjer innen Klær og design.. 

Har jobbet i folkehøgskolen i over 30 år og trives veldig godt med det.

Epost: eli.haaland@karmoy.fhs.no
Telefon: 47240359/ 40438451

Bendik Guldbrandsen

Lærer

Jeg heter Bendik er linjelærer på Fokus Asia og BRO Afrika. I tillegg har jeg valgfag i blant annet tegning, maling og yoga. Jeg har jobbet med humanitært arbeid med Leap Learning og UNICEF, jobbet som illustratør, tegnelærer og har fem års erfaring som lærer i skolen. Jeg har en bachelor i Spansk fra UiO og en i Tekst og Skribent fra Westardals i Oslo. Elsker jeg å reise, jobbe frivillig.m.m

Epost: bendik.guldbrandsen@karmoy.fhs.no
Telefon: 95405147

Knut Egil Blaaflat

Lærer

Jeg heter Knut Egil – og er linjelærer på Puls. Jeg har bachelor i Idrett, fysisk aktivitet og helse, og PPU fra Norges Idrettshøgskole. Tidligere jobberfaringer fra videregående skole i Oslo og Haugalandet. Samtidig har jeg også hatt tilleggsjobb som Personlig trener. Elsker å trene, være i fysisk aktivitet, spille alle slags ballspill, fiske og ha det gøy. 

Epost: knut.egil.blaaflat@karmoy.fhs.no
Telefon: 90570653

Linjer på Karmøy Folkehøgskule

PULS Idrett & Trening

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs A6 t/ukeFrilynt

Klær Fashion Design/Redesign

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

Vocal & Performance

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

BRO Afrika

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs A6 t/ukeFrilynt

Fokus Asia - Japan

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

BRO Sør Amerika

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs A6 t/ukeFrilynt

Multisport

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

Friluftsliv Sjø (med dykkekurs)

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs A6 t/ukeFrilynt

Baker & Konditor

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

Friluftsliv Extreme

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs B6 t/ukeFrilynt

Backpack Foto

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs BFrilynt

Fokus Europa - interrail med øyhopping

Karmøy Folkehøgskule
Fullt
Helårskurs AFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Ingrid Beckmann og Aleksander Karstensen

Vi kan med hånden på hjertet si at vi storkoste oss på skolen! Veldig bra miljø, kjekke medelever (venner!) og lærere! Vi er også svært fornøyd med det å velge 2 linjer!

Ingrid Beckmann og Aleksander Karstensen
Anders Meosli Melteig

Det mest positive med reiseliv er at du får reise, både til utlandet, men også lokalt. Vi reiste til Malaga og Gdansk og vi lærte bla historie. Det var også bra å få med seg turistattraksjonene lokalt.

Anders Meosli Melteig
Hedda Trondsdatter Ottestad

Jeg valgte linjen Multisport,da jeg hadde hørt så mye bra om linja, om hvor godt fellesskap de hadde og alt det artige de gjorde. Og jeg angrer ikke! Jeg har ledd så alt for mye, vært på fantastiske turer og vært i kjempegodt selskap hele veien.

Fra bloggen

- Jeg fikk tilbake troen på meg selv på folkehøgskolen

For Susanne var videregående tøft. Hun slet med å komme inn i miljøet, mistet selvtilliten, og klarte ikke fullføre. På folkehøgskolen opplevde hun mestring på ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen