Til hovedinnhold

Grenland Folkehøgskole

Personlighetsutvikling i et inkluderende og sosialt miljø. Kjenn at fellesskapet med elever og personale gjør noe med deg. Du vil merke at du har gått et år på Grenland. Skolen er en kristen skole og ønsker å være et møtested for ungdom med ulike livssyn.

Søk på skolenLinjer

På Grenland er elevene fordelt på tre internat som ligger rundt det flotte tunet. Internatene har tilsammen 9 korridorer med tilhørende koselige korridorstuer. 
Skolen har romslig gymsal med klatrevegg, styrkerom, elevkjøkken, sandvolleyhall, biljard, bordtennis, TV-rom, fotballbane og 2 utendørs sandvolleybaner. Alle rom er åpne for elevene å bruke stort sett hele dagen.
Skolen har trådløst nettverk til elevene på alle internat og fellesrom. 
Porsgrunn kommune satser på ungdom, kultur og idrett og har et aktivt og variert tilbud. Teater-, kino- og musikktilbudet er stort og variert. Skolen tilhører høyskolemiljøet i Porsgrunn med sitt gode fritids- og kulturtilbud. Idrettslivet i Grenland er også bredt og godt og kan gi et tilbud til stort sett alle uansett interesse.

Dette står vi for

Vår Visjon : «et løft for livet»

Våre verdier er prioriteringer som vi ønsker å etterleve og levere etter. De skal være limet i det vi gjør, sier og står for.
Våre verdier gir trygghet og dristighet til å ta beslutninger, skape utvikling, samspill og håntere konflikter.
Våre verdier gir motivasjon og drivkraft til å nå vårt mål. Vi vil kunne oppnå vårt mål om vi handler i samsvar med verdiene.
Våre Verdier :

Grenland har flere deler fellesfag:

 • Morgensamling 
  Hver morgen i ca 15 min. mandag til fredag bortsett fra tirsdag
 • Ukestart/ukeslutt 
  På mandager og fredager
 • Kristendom 
  2 timer pr. uke sammen med de andre på linja. Les om faget
 • Sangtime
  En time annenhver uke
 • Seminar
  4 timer på lørdagene 

  Tilsammen utgjør fellesfag 7-8 timer av timeplanen pr. uke og er en viktig del av vår undervisning.

Grenland tilbyr elevene sine mange og varierte valgfag, sist år over 30 stk. Elevene skal ha 6-8 timer valgfag i uka fordelt på helårs- eller halvårs valgfag. Halvårs valgfag varer i et halvt år (ett semester) mens helårs valgfag varer hele året og gir en bedre mulighet til fordypning i emnet.

10-topper´n

Vi går på tur til toppene i Grenlandsområdet. Bli med på tur ut i frisk luft med mulighet for å bli litt sprekere og i tillegg få mange flotte naturopplevelser.

Årbok

Alle skoleår fortjener en årbok. Her jobber vi med å samle inn, og sette sammen gode historier og minner fra året. Denne minneboken blir kjekk å ta frem senere i livet også.

Balanse i livet

Målet for faget er at vi skal bli sterkere, mer tøyelige og mestre mer både fysisk og psykisk. Vi har tema som: Selvbildet, stressmestring, bekymring, relasjoner, kommunikasjon og konflikhåndtering.

Ballspill

Et 2t-fag hvor vi svetter med ballen som hjelpemiddel. Vi skal prøve oss i ulike ballspill som basketball, fotball, håndball, volleyball, innebandy m.m. Dere får være med på å bestemme!

Band

Spill i band. Passer både for deg som har spilt i band før, og for deg som vil prøve noe helt nytt. Vi får prøvd oss på å spille ulike sjangre, og kommer til å ha flere fremføringer i løpet av året.

Blogg

Her lærer vi å bruke skolens publiseringsløsning for å legge ut saker til nettsida til skolen. Først og fremst skriver elevene blogger som knyttes til den enkelte linja men også felles saker fra året.

Crossfit

Denne treningsformen kombinerer styrke, utholdenhet og bevegelighet. Vi benytter oss av skolens flotte treningsrom, men besøker også Grenland Crossfitsenter.

Dans

Dans modulfag er for deg som er glad i å bevege deg til musikk!!! Vi har opp til 3 perioder/moduler med dans i løpet av året. Vi har hatt dans moduler som HipPop, Musikal (Løvenes Konge/Grease)

Drama

Lyst til å prøve deg som skuespiller? I drama jobber vi med forskjellige oppsetninger, store og små. Her blir det grunnarbeid i skuespillerteknikk, teatersport, fortellerteknikk og manusarbeid

Dykkerkurs

Pris: 4 000,-

Faget er som det står et kurs som fører frem til eksamen slik at man blir sertifisert dykker. Kurset blir holdt av godkjente instruktører med lang erfaring. Vil bli holdt om høsten slik at de som reis

Filosofi

De store filosofiske tenkerne blir koblet til ditt liv og får utfordre dine tanker. Vi diskuterer og finner fram til hva du står for. Kobling til livsfilosofi og personlighetspsykologi.

Forming

Pris: 350,-

Forming valgfag er for deg som liker å lage ting med hendene! Vi jobber med mange forskjellige materialer og lager bl.a. oppslagstavler, kranser, støper i betong, syr og redesigner brukte gjenstander.

Fotball for jenter

Pris: 200,-

Et valgfag som går gjennom hele året. Her kan alle jenter være med. Fokus på individuell teknikk, taktikk og moro. I løpet av året spiller vi treningskamper mot andre lag rundt om i Telemark.

Friluftsliv

Pris: 1 200,-

Er du glad i å være ute i naturen, kanskje til og med når det regner? I Friluftsliv valgfag er målet å være mest mulig ute i naturen, bli glad i naturen, lære seg å ferdes i naturen, ta vare på nature

Fritidskontakt

Dette er et tilbud til deg som synes det kan være en spennende utfordring å prøve deg som fritidskontakt for en av botreningselevene ved skolen.

Futsal

Futsal er for deg som ønsker å forbedre din teknikk i fotball og som liker at spillet foregår hurtig. Det vil bli mye spill, tekniske finesser og kanskje et snev av sambafotball(?).

Gitar

Oppstartskurs på gitar hvor vi lærer grep og spiller sanger. 

Hvem er jeg?

Å oppdage seg selv er en viktig del av året på Grenland. I dette faget bruker vi de mest brukte teoriene innenfor personlighetspsykologi for å forstå hva som gjør oss til de vi er.

Interkulturell forståelse

Dette er en mulighet til å engasjere seg i frivillig arbeid i nærområdet, bli kjent med nye mennesker og lære om andre kulturer. I timene vil du lære mer om tema som menneskeretter, politikk og kultur

Kajakk, halvårsfag

Pris: 200,-

I gåavstand fra skolen finnes Eidangerfjorden, som tar oss videre til en flott og variert skjærgård. Med kajakk som fag fokuserer vi på redning og sikkerhet, teknikk og navigasjon og naturopplevelser.

Kajakk, helårsfag

Pris: 400,-

I gåavstand fra skolen finnes Eidangerfjorden, som tar oss videre til en flott og variert skjærgård. Med kajakk som fag fokuserer vi på redning og sikkerhet, teknikk og navigasjon og naturopplevelser.

Klatring

Pris: 300,-

Sikringskurs i klatring, noe buldring, klatring i tre ulike innendørs klatrevegger og en ettermiddag med klatring utendørs.

Kor

To timer i uka samles vi til korøvelse. Vi prøver å ha et mest mulig variert sangutvalg og opptrer gjerne på skolens fester eller ved andre tilstelninger.

KRIK

Liker du å være allsidig og glad i å prøve ut nye aktiviteter og idretter? På valgfaget KRIK er fokuset på idrettsglede, allsidighet og samhandling. Her trenger du ikke være en mester for å bli med.

Massasje

Pris: 300,-

I massasje valgfag møter du en fysioterapeut som vil lære deg ulike teknikker innen massasje. I tillegg vil du lære generelt om muskler og ledd. Opplegget er basert på praktisk aktivitet, der elevene

Matglede

Pris: 400,-

Lær å lage gourmètmat som ser og smaker fantastisk. Da kan du servere mat til venner og bekjente som ser delikat ut og som imponerer, men som ikke er så vanskelig å lage.

Multisport

Pris: 400,-

I Multisport valgfag får du mulighet til å teste mange ulike idretter. Vi har prøvd oss på golf, tennis, kano, fjelltur, speedminton, snørugby, squash, klatring, svømming, skøyter, turn, beachhåndball

Naturlig helse

Pris: 300,-

På dette kurset vil du eksperimentere på kjøkkenet innen ulike mattrender som rawfood, "supermat", økologi og fermentering. Du vil også lære å lage din egen naturlige kosmetikk.

Noe om tro

I Noe om tro tar vi tak i ulike sider ved kristen tro og tvil. Diskusjoner, filmer og podcaster vil bli sett og hørt. Vi kommer ikke til å jakte etter fasitsvar, men å belyse flere sider ved tro.

Prosjekt Moldova

Pris: 4 800,-

Du får lære om årsaker til fattigdom og diskutere hvordan vi kan bidra til å forandre. Vi er med på å samle inn og på turen til Moldova opplever vi hvordan hjelpen kommer fram.

Sandvolley

Vi spiller sandvolley i vår egen hall, og koser oss med både teknikkøvelser og spill.

Sjakk

Vi lærer grunnleggende trekk og strategi om dette spillet som har blitt veldig populært de siste årene. Du trenger ingen forkunnskaper men vil lære å spille slik at du kan ha det gøy med sjakk:-)

Snowboard, telemark, alpint

Pris: 900,-

For deg som er glad i snø og vinter. Enten du står på alpint, snowboard eller telemark. Timene samles opp gjennom året slik at vi kan dra på 3 dagsturer til ulike alpinanlegg i nærområdet.

Speedminton

Introduksjonskurs til den nyest idretten i racketfamilien. En del fokus på teknikk og fotarbeid, og mye spilling.

Squash

Pris: 300,-

Squash er et populært fag, og du trenger ingen erfaring fra før for å ha glede av spillet. Timene med squash er fylt med høyt tempo, temperament og mye engasjement :-)

Stisykling

Pris: 500,-

Et fag med fokus på å ha det gøy gjennom mestring på terrengsykkel Vi skal sykle mye, være mye ute og oppleve flere former for stisykling /terrengsykkel. Et knallfag om en liker frisk luft og action.

Veiledning

Veiledning gir deg god hjelp i valget av utdanning/yrke. Veiledning i grupper og gjennom personlige samtaler. 

Volleyball

Vi trener på tekniske ferdigheter gjennom forskjellige øvelser og spiller mye sammen i timene. Målet med faget er du skal oppleve glede og mestring ved å spille volleyball.

Yoga

Yoga øker både styrke og fleksibilitet i tillegg til at det har en beroligende effekt på sinnet. På dette kurset lærer du pusteteknikk, avspenning og grunnleggende stillinger i Ashtanga Vinyasa Yoga.

Skolen har to typer studieturer; noen som er knyttet til linje og noen felles for hele skolen. Informasjon om studieturene vi tilbyr.  Fellesturene for Grenland vil neste år gå til Rauland (3 dager) og Italia (11 dager). 

Italia

Obligatorisk: Nei

Pris: 10 200

Varighet: 11 dagers tur

Måltider pr dag inkludert: 2

I over 20 år har Grenland reist hver vår til Italia. Det er vel få land i Europa som har så rike tradisjoner både innen kultur, religion, historie, mat og nær sagt alle områder vi kan tenke oss. 
Det unike er også at vi reiser med buss. Vi starter reisen med å sette oss inn i bussene i Porsgrunn og så kjører vi non-stop til vi er framme i Venezia. Byene vi besøker er noen av de mest kjente; Venezia, Assisi, Pisa, Roma og Firenze. Vi kan love deg en utrolig flott opplevelse som vil være en fantastisk avslutningstur på skoleåret:-)

Rauland

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 3 dager

Måltider pr dag inkludert: 3

I tre dager reiser hele skolen til Rauland som er vintereldoradoet i Telemark. Her får du sjansen til å stå på snowboard, slalom, telemark, langrenn og alt annet som er gøy. I tillegg så har du mulighet til å kjøre kjelke i en råtøff bakke på vierli. 

Grenland kan neste år tilby 60 sengeplasser i helt nytt internat. Skolen har totalt tre internater på tunet, hvert oppkalt etter vakre naturområder i Porsgrunn. Alle internatene er delt inn i korridorer, hvor rommene varierer noe i utforming. Alle rom er lyse og trivelige. I Paradisbukta har alle rom eget bad og wc. Fjerdingen har bad og wc i korridoren og i nye Frierstien deler to og to rom bad.
Alle korridorene har et lite kjøkken og en koselig korridorstue. Vaskerom med tørkemuligheter finnes også i alle de tre internatene.

Les om internatene våre

Fasiliteter

 • Gymsal med scene
 • Sandvolleyhall
 • TV/Filmrom
 • Elevkjøkken
 • Band/musikkrom
 • Dansesal
 • Formingsrom
 • Biljard og bordtennisrom
 • Styrketreningsrom

Skolen ligger 4 km fra Porsgrunn sentrum der det er gode buss- og togforbindelser til store deler av landet. Skolen ligger fem minutter med bil fra E-18. Nærmeste flyplass er Torp i Vestfold som ligger ca. 45 min. unna med bil. Det går også tog og buss fra flyplassen til Porsgrunn. 

Finn reiserute fra der du bor

 • Fjord og hav rett ved skolen
 • Kort vei til fjell- og turterreng
 • Bysentrum 4 km unna
 • Mangfoldig kultur- idretts- og studenttilbud
 • Porsgrunn, by med 35 000 innbyggere 
 • Hele Grenland består av ca. 120 000 mennesker
 • Gjerpen håndball er fra Grenland
 • Odd fotball holder til i Skien som er 8 km unna.
 • Gode transportmuligheter med buss, tog og fly.
 • E18 går 500 meter unna

Skoledagen starter 08:00 med frokost. 08:45 er det morgensamling med ord for dagen. 
Undervisningen starter så med timer frem til lunsj kl.11:30.
Midttimen fra 12:00-12:45 er ofte fylt med praktiske oppgaver som vask av rom, egne eller felles, samt klasse- og korridormøter.
Etter midttimen er det ny bolk med undervisning frem til middag kl.15:30. 
Om lørdagen er det seminar i fire timer fra 09-13.

Last ned timeplan som pdf ↓
 • Skolestart i slutten av august
 • Linjeuke i uke 40
 • Høstferie i uke 41
 • To linjeuker i begynnelsen av november med turer/praksis
 • Juleferie fra ca. en uke før jul
 • Oppstart noen dager etter nyttår
 • Linjeuker før og etter vinterferien (uke 8) med noen lengre turer på linjene
 • Fellestur i 11 dager til Italia i slutten av april
 • Skoleslutt siste helg før 17. mai

Skolen samarbeider med Misjon uten grenser om deres arbeid i Moldova som er det fattigste landet i Europa. Hele elevgruppa har innsamlinger og arrangerer tiltak for å skape oppmerksomhet og få inntekter og saker til arbeidet deres. I tillegg har vi en spesiell gruppe bestående av elevene på bistand/action og andre som er interessert og melder seg på som utgjør valgfaget "Prosjekt Moldova". De jobber fast gjennom hele året med dette og reiser i tillegg til Moldova for å se hvordan Misjon uten Grenser jobber der. Her kan du lese om vårt prosjekt i Moldova

Om kvelden så er det forskjellige tilbud til elevene; 

 • Thomasmesse
 • Svettis
 • Samtalegruppe
 • Quiz
 • Elevkvelder
 • Korridorkvelder
 • Spillkvelder
 • Formingsaktiviteter

Du må ikke ha fullført videregående opplæring for å gå på vår skole men søkere tas opp etter en helhetsvurdering etter disse kriteriene:

 • Du må minst bli 18 år i løpet av første semester
 • Fullstendig søknad inkludert siste karakterprotokoll med fravær, orden og adferd
 • Kapasitet på de enkelte linjene
 • Noenlunde jevn kjønnsfordeling
 • Være motivert for et år på folkehøgskole

Anne Apesland

Rektor

Anne er skolens rektor og har jobbet på skolen i en årrekke. Tidligere har hun vært lærer på linje som het "mote og design". Etterpå det har hun vært inspektør til hun ble rektor i 2005. Anne er utdannet innen klær, design og søm, og selv om hun ikke bruker utdanningen så mye nå så ser vi at hun kan sine ting på dette området. Anne er gift og har tre barn. 

Epost: anne@grenland.fhs.no
Facebook

Hanne Hegh

Inspektør og lærer på Håndball

"Hei, jeg heter Hanne og er lærer på Håndballinja. I tillegg er jeg Inspektør. Etter 15 år i folkehøgskolen er jeg like glad i skoleslaget og jobben min. Flott ungdom og gode kollegaer er grunnen til det. Som tidligere klubb- og landslagsspiller i håndball, har jeg mye jeg har lyst til å lære dere og dele med dere. ps! En fordel om dere er "litt" glad i ABBA :)"

Epost: hanne@grenland.fhs.no
Telefon: +4792087772
Facebook

Ann Kristin Bergh

Kjøkkenleder

Hun har drevet egen cafe/konferansesenter,  startet opp en bokcafe og vært kokk på Hydro Porsgrunn,  for å nevne noe.  Læretiden hadde hun på Skjærgården Hotell og badepark.  Ann Kristin er en aktiv dame og trives med turer i skog og mark, - og flotte fjellturer.  På vinteren liker hun seg på ski, både bortover og nedover. 
Hun elsker å reise, og å treffe nye mennesker. Er gjerne med på skolereiser

Epost: ann@grenland.fhs.no
Facebook

Elisabeth Garsjø

Økonomileder

Epost: elisabeth@grenland.fhs.no

Olaf Skjævestad

Vaktmester

Olaf er den som har jobbet lengst ved skolen. Helt siden 1984 har han trådd sine arbeidssko på vår skole. Det er ikke mye som beveger seg på skolen uten at Olaf har vært involvert i det på en eller annen måte. Han er glad i alt som ruller, spesielt eldre biler. Men det beste Olaf vet er å seile i sin flotte seilbåt på en fin sommer-ettermiddag et sted langt fra land. Da er han i sitt paradis:-)

Epost: olaf@grenland.fhs.no

Heidi Pynten Frostad

Skolesekretær

Heidi er en kreativ innflytter, som liker fine ting og system i rotet. Hun er utdannet eksponeringsdesigner og har tidligere jobbet i eventbransjen i Oslo. Heidi bor på Nystrand, har samboer og to barn. 
Heidi er skolesekretær og har bla. ansvar for opptak av nye studenter og sentralbord. Hun har også ansvar for markedsføring og Sommerdriften på skolen.

Epost: info@grenland.fhs.no

Synne Rismyhr Kalvehagen

Lærer botrening

"Jeg er utdannet lærer innenfor fagene spesialpedagogikk, drama og musikk. Jeg har jobbet som spesialpedagog i grunnskolen før jeg startet på Grenland i 2010.

Det å jobbe på folkehøgskole er en unik mulighet til å møte masse flotte ungdommer i en spennende fase i livet. Hjertet mitt banker spesielt for elever med spesielle behov og jeg elsker å se når de trives og blomstrer på Grenland."

Epost: synne@grenland.fhs.no
Facebook

Anne Cathrine Bjaarstad Eggebø

Internatleder

Epost: internat@grenland.fhs.no

Randi Irene Helgøy

Lærer på Action og Bistand

Randi Irene Helgøy er utdannet adjunkt med vekt på fagområdene idrett, friluftsliv og musikk. Siden 2007 har hun vært lærer på Grenland, da på ulike linjer som sandvolley og backpacker. Hun har siden 2012 vært linjelærer på Action/Bistand. Randi Irene trives godt med ulike aktiviteter, særlig da om det også kan gjøres ute. Allsidighet er viktig og hun liker mulighetene for læring i folkehøgskolen.

Epost: randi@grenland.fhs.no
Facebook

Morten Serkland

Lærer på Reiseliv

"Hei nye reiselivsvenner. Jeg heter Morten, og er lærer på reiselivslinja. Gjennom mange år har jeg undervist i reiseliv og engelsk, og det er alltid flott å dele erfaring og kunnskap med nye elever. Jeg bruker alle muligheter til å oppleve nye land og kulturer, og har kontakter i mange land og verdensdeler. Veiledning er sentralt på linja, og du vil få flere muligheter for samtaler/veiledning."

Epost: morten@grenland.fhs.no
Telefon: +4795928541
Facebook

Kristian Sæland

Lærer på Route 66

Har studert ved NLA Høgskolen Staffeldsgate. Har en bachelorgrad i Musikk, Menighet og Ledelse derfra.
Begynte å jobbe på Grenland høsten 2018.
Jobber i tillegg som frilans musiker, både på scene og i studio, med hovedvekt på tangenter.

Epost: kristian@grenland.fhs.no
Facebook

Håkon Herum Larsen

Lærer på Fotball Europa

"Jeg har en master i idrett med spesialisering innen fotball. Jeg har lang erfaring som spiller og har trent både senior og juniorlag. På fritiden spiller jeg fortsatt fotball, men holder meg også i form med annen trening, og er samtidig glad i både padling og langrenn. Jeg er også lærer på friluftsliv valgfag og har i tillegg noen idrettslige fag som basistrening, crossfit og ballspill."

Epost: hakon@grenland.fhs.no
Telefon: 99627095

Tor Gunnar Stokstad

Lærer/Miljøterapeut

"Jeg er lærer og miljøterapeut på botreningslinja. Ønsker å legge tilrette for at elevene skal få oppleve glede, fellesskap og mestring. Folkehøgskolen er en ideell arena for at dette skal skje. Er glad i idrett og friluftsliv. Favorittaktivitetene er volleyball og snowboard. "

Epost: tor@grenland.fhs.no

Liv Kristin Nuland Lekven

Lærer på Sandvolley

Hei, jeg er Liv og har utdanning innen idrett, friluftsliv, kristendom, kunst og håndverk. Synes jeg har en utrolig flott jobb!!! Er linjelærer på sandvolley og noe av det gøyeste jeg vet, er ei skikkelig treningsøkt i sandvolleyhallen vår, eller på stranda! Liker å drive med mange idretter både til lands og til vanns :-)

Epost: liv@grenland.fhs.no
Facebook

Erik Larsen

Lærer/IT-ansvarlig

Hei. Jeg trives fortsatt veldig bra i folkehøgskolen etter mange år. Arbeidsoppgavene har skiftet litt men fortsatt så er interesse og trivsel tilstede slik at dagene bare flyr avgårde. De siste årene har mye av min tid på jobben gått med til å sørge for at data- og nettverk er "oppe og går" for ansatte og elever. Fritiden tilbringes med familie og venner, gjerne aktiv med turer eller sport:-)

Epost: erik@grenland.fhs.no
Facebook

Tone Jonli Holm

Lærer

Jeg heter Tone Jonli Holm og er utdannet faglærer i kunst og håndverk, med tekstil som fordypning. Har også grunnfag friluftsliv og halvårsenhet i biologi. Trives like godt ute som inne bak symaskina.

Epost: tone@grenland.fhs.no
Facebook

Maria Skår Busengdal

Lærer på Backpacker

Maria er utdannet adjunkt med mange ulike fag i bagasjen blant annet religionsvitenskap, norsk, interkulturell forståelse og spansk.Hun er linjelærer på backpacker og hennes store lidenskap er å reise. Hun har hatt lengre opphold i latinamerika som frivillig og har reist mye som backpacker i hele verden. Maria er også veldig glad i friluftsliv og hun tilbringer så mye tid som mulig i fjellet.

Epost: maria@grenland.fhs.no
Facebook

Linjer på Grenland Folkehøgskole

Reiseliv

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Håndball

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Sandvolley

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Route 66

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Backpacker

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Botrening

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Action og Bistand

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen

Fotball Europa

Grenland Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs12 t/ukeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Jon Martin Kjesbu

Miljøet på Grenland er noe helt spesielt. Det er kanskje vidt forskjellige folk fra vidt forskjellige steder, men et så fint samhold skal du lete lenge etter. Hverdagene på Grenland med fabelaktige folk er noe av det jeg kommer til å savne mest!

Jon Martin Kjesbu, elev 2018/19
Erle Viktoria Johnsen

"Et år på folkehøgskole er nesten som et eventyr fordi man får oppleve så masse som man ikke får oppleve ellers"

Erle Viktoria Johnsen
Viveka Romeyke

Året på Grenland har vært det beste året i mitt liv! Samholdet man har på hele skolen er utrolig bra! Det gikk ikke en eneste dag uten masse latter. Jeg kunne utfordre meg selv og fant mange venner for livet! Jeg ku

Bestill katalogen for 2020/2021

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen