Til hovedinnhold

Bakketun Folkehøgskole

Bakketun er en skole med stor bredde i fagtilbud. Med mange fagvalg og spennende opplegg kan du sette sammen din egen timeplan og få en hverdag full av egne interesser. Her vil vi at du skal kunne lære og utvikle deg i et godt skolemiljø, kjenne på mestringsfølelse og møte andre ungdommer - kanskje få venner for livet!

Søk på skolenLinjer

På Bakketun vil du møte lærere og ansatte som er engasjerte i faget sitt, og som ønsker å undervise og veilede i godt samarbeid med deg som elev. 

Her kan du bruke et helt skoleår på noe du har veldig lyst til å gjøre! Noe som kanskje aldri har stått på timeplanen din, noe du brenner etter å dykke ned i. Eller kanskje du vil velge noe helt nytt, og oppdage nye interesser eller talent?

Du kan velge en aktiv linje, med mange turdøgn, eller en med utfordrende aktivteter, og kombinere den med valgfag der du finner roen i musikk, kunst, lage herlig mat. Går du på en linje med rolige fag, vil du kanskje velge et mer aktivt valgfag. Mulighetene er SÅ mange! 

Elever og ansatte planlegger aktivitetene for fritiden sammen. Det kan være ettermiddager med aktiviteter i gymsalen, temakvelder innenfor musikk, film og kultur. Aktiviteter knyttet til våre bistandsprosjekter, frivillige kristne samlinger eller klassenes underholdningskveld og mye mer.

Det er flere rom rettet mot linjer og valgfag.

Alt dette står til din disposisjon.

Som elev på Bakketun vil du møte utfordringer, både faglig og som menneske. Du kommer til å "vokse inni deg". Kanskje er det dette som skal til for at du skal kunne ta gode veivalg for fremtiden din!

Hvor vil du? Her kan du starte din reise!

Dette står vi for

Våre kjerneverdier:

Folkehøgskoleåret inneholder mer enn bare linjefag. Vi har fellesfag (ca 13 timer i uka). Dette er fag som alle elevene har. Det å ha fag på tvers av linjer er også med å styrke felleskapet!
 • Standpunkt: Hva er tro og hva tror vi på? Vi tar opp dagsaktuelle tema og spørsmål. 
 • Get involved: Blikk på hva som skjer, både i nærmiljøet og i den store verden. 
 • Fysisk aktivitet
 • Kulturfag: Vi har perioder med felleskor, og vi har perioder der du kan velge mellom å kose deg med en bok, skrive egne tekster, litt formingpuslerier eller være med i et mindre kor.
 • Internatfag. Faget har to timer på timelpanen. Vi har tema som konfliktløsning, oppvekst, tanker/føleleser, personlighet, psykiske lidelser, sorg, selvbildet mm. Time to er på boenheten der gruppene utfordres til samtale ut ifra tema som er undervist. Noen ganger er det praktiske oppgaver gruppene skal løse sammen
 • Seminar/menydager: Disse ligger stort sett på lørdagene. 

I løpet av året kan du velge blant mange ulike fag: Prosjektfag, valgfag og kurs. Her kan du utfylle linjefaget ditt, velge noe nytt du har lyst til å lære eller dyrke andre interesser du har. Prosjektfagene utgjør ca. 4 uker av året, og valgfagene har en dag i uka i perioder på ca 3-4 uker.

Prosjektfag (ca. 4 uker gjennom året):

Bedriftsetablering

I prosjektfaget Bedriftsetablering arbeider vi med utvikling av forretningsidèer, og vi ser på økonomi, støtteordninger for etablering og regelverk. Se mer her: https://www.bakketun.fhs.no/prosjektfag

Dronepilot

I prosjektfaget Dronepilot får du lære om å fly drone, forstå regelverk og jobbe mot sertifisering for å fly klasse A2 og A1/A3. Se mer her: https://www.bakketun.fhs.no/prosjektfag

Idrett og ledelse

I prosjektfaget Idrett og ledelse får du lære om å ha en lederrolle innen idrett, aktivitet og trening. Kurs innen lagidrett, havkajakk og klatring. Se mer her: https://www.bakketun.fhs.no/prosjektfag

Introduksjon Beredskap og sikkerhet

I prosjektfaget Introduksjon Beredskap og sikkerhet kan du få innsikt inn mot fag som vekter, politi, brann, helse, forsvaret o.l. Se mer her: https://www.bakketun.fhs.no/prosjektfag

Kulturfelt

I prosjektfaget Kulturfelt får du mulighet for eget arbeid med prosjekt innen kunst/kultur, hvor læreren blir rådgiver/samtalepartner i prosessen. Se mer her: https://www.bakketun.fhs.no/prosjektfag

Ta opp fag

I prosjektfaget "Ta opp fag" får du tid til å forberede deg til eksamen i fag du ønsker å forbedre deg i. Mulighet for godt læremiljø og lesestøtte. Se mer her: https://www.bakketun.fhs.no/prosjektfag

Valgfag (1 dag i uka 3-4 uker)

Brett

Skateboard - Longboard, aktivitet ute. Skolen har brett til utlån og egen skatehall.

Diskgolf

Diskgolf har blitt en stor aktivitet de siste årene!

Friluftsliv

Nærområdet innbyr til mange slags naturopplevelser. Vanlig friluftsutstyr/klær for årstiden er nødvendig.

Golf

Pris: 750,-

En av Norges flotteste golfbaner ligger på Trones, ikke langt fra skolen. Noen kostnader må påregnes.

Idrett og ledelse

Aktiviteter ute og indre med fokus på på hvordan lede en gruppe.

Idrett/Ballspill

Fysisk aktivitet, variasjon - ute og inne.

Kampsport

Info kommer

Klatring/buldring/brattkort

Høyt og lavt! Styrke og teknikk. Flott hall nærheten, og skolen har eget buldrerom.

RailJam

Skisport, koordinasjon og teknikk.

Riding

Pris: 1 500,-

Hestestell, teori, ridning på bane, i ridehall og på tur. Ei skikkelig treningsøkt, eller bare den pausen du trenger i hverdagen. Hestehold og ridning er godt både for psyke og fysikk.

Ski/brett

Pris: 1 000,-

Friluftsliv valgfag med fokus på toppturer og uteaktiviteter på vinteren. Noen kostnader til skitrekk må påregnes.

Sykkel

Stisykling i skog og mark

Topptur

Sykkel på barmark eller ski og brett på snø!

Trening og helse

Kom i form, få gode treningsvaner. Kjenn at kroppen fungerer!

Vinterfriluftsliv

Nærområdet innbyr til mange slags naturopplevelser. Vanlig friluftsutstyr/klær for årstiden er nødvendig.

Forming - Keramikk

Få et innblikk i keramikkarbeid og prosessen fra leire til ferdig produkt. Vi lager kopp, skål eller fat.

Forming - Maling

Pris: 300,-

Maling av egne bilder, grunnleggende akrylmaling. Noen materialkostnader må påregnes.

Forming - Skinnfell

Pris: 1 000,-

Her kan du lage et produkt i pelsskinn som kan arves i generasjoner; Teppe, babypose, sitte/liggeunderlag, votter/tøfler mm. Du vil lære å sy i pelsskinn, og å trykke på/dekorere det.  

Drama

Grunnnleggende dramaarbeid. Stuntopptredner for medelever og andre.

Foto

Lær deg å ta gode bilder med din mobil.

Lydteknikk

Kort innføring i lyd og lys for scene.

Musikk/Band

Samspill, besifring, ulike typer samspill/band og sang

Teatersport

Publikum roper ut sted og tema, og scenen er i gang! Improvisasjon, latter, formidling, skuespillerteknikk og stemmebruk. Trygghet og lekenhet er viktige stikkord.

Hundekjøring

Pris: 1 500,-

Det er SÅ mye du kan gjøre sammen med hunden din, og hundekjøring kan bli en actionfylt favoritt.

Matglede

Hybelmat og baking.

Samisk kultur og identitet

I møte med andre danner vi oss raskt et inntrykk. Mulighet for ny kunnskap og spennende kulturmøter!

Sjakk

Sjakk, hurtigsjakk og lynsjakk, du lærer det grunnleggende.

Kurs Båtførerprøven

Det vil påløpe litt kostnader til kurs og eksamen. Info gis ved skolestart

Kurs Jegerprøve

Det vil påløpe litt kostnader til kurs og eksamen. Info gis ved skolestart

Felles studietur til Spania og Gibraltar

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 1 uke

Måltider pr dag inkludert: 3

Studieturene er en viktig del av skoleåret. De har tre hovedfokus: Kultur og landkunnskap, fellesskap og linjerelaterte aktiviteter. De siste årene har vi vært på felles studietur til Sør-Europa. For skoleåret 2023-2024 har vi Spania og Gibraltar som reisemål, med avreise ca. uke 43.

Her besøker vi området Andalucia, og har base i nærheten av byen Rota. Her vil vi ha både ulike opplegg og felles aktiviteter. Det er mulighet for surfing, frisbeegolf, sjarmerende sykkelturer og opplegg med stranda som utgangspunkt. Vi setter også av tid til å besøke den historiske byen Sevilla og det britisk tilknyttede området Gibraltar.

Fellesturen er inkludert i skolepengene. Det betyr at på tur er det kun lommepenger som kommer i tillegg. På fellesturer vil det være aktiviteter og opplegg på tvers av linjer og dette betyr mye for det sosiale fellesskapet.

 

Turer i nærområdet

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: Dagsturer

Måltider pr dag inkludert: 3

Vi legger opp til en del turer der vi håper å oppleve mye fint sammen. Vi tror det er viktig og riktig at vi får disse opplevelsene i fellesskap. Det styrker det sosiale miljøet på skolen. 

Vi beveger oss rundt i nærområdet, besøker Stiklestad eller andre historiske steder i regionen, eller benytter oss av at skolen ligger 1,5 time unna Trondheim, bl.a. med et bredt musikk- og kulturliv.

Vi kan også benytte oss også av at vi er nærme et av skandinavias beste skisportsteder, Åre i Sverige. Ellers er det flere aktiviteter og steder som både linjer, valgfag og skolen benytter seg av.

Vi har et stort bygg med mye sjarm. Internatet har flest dobbeltrom og du kan velge med eller uten bad. Fordelen med dobbeltrom er at du fortere finner sin plass i miljøet. Mange får en venn for livet i romkameraten.

Internatet er delt inn i boenheter med 8 -12 elever i hver. Disse består av elever fra ulike linjer, så her knyttes kontakter på tvers av interesser. Her har du tilgang på egen stue med minikjøkken.

Fasiliteter

 • Gymsal
 • Treningsrom
 • Skatehall
 • Buldrerom
 • Lydstudio
 • Musikkrom
 • Blackbox
 • Formingsrom
 • Keramikkverksted 
 • Redigeringsrom for film
 • Fotostudio
 • Elevkjøkken
 • Enkelt verkstedsrom for kjøretøy

Dette vil også være tilgjengelige utenom undervisningstid.

Bakketun ligger i Verdal kommune.

Trondheim lufthavn ligger en liten time unna. Der er det togstasjon, og det går tog ca hver time til Verdal stasjon. Nordlandsbanen stopper også her. Fra togstasjonen er det kun 10 min å gå til skolen. I forbindelse med ferier er det mulig å få transport til/fra stasjonen, da har en gjerne en del ekstra bagasje.
Med bil: En drøy time nordover fra Trondheim. 20 min sørover fra Steinkjer. Fra E6, ta av til Verdal/Stiklestad, skiltet fra Verdalsøra sentrum.

Vi ligger sentralt plassert, og det er kort vei ut i den store verden og hjem igjen!

Finn reiserute fra der du bor

Verdal har det meste en liten by kan by på og alt ligger i gangavstand fra skolen.

I sentrum finner du mange butikker, kino, kafeer, treningssenter, svømmebasseng, legesentre mm. Kulturtilbudene er mange med idrett, teater, konserter ol.

Vi har et fantastisk turterreng med skog, fjell og fjord som elevene benytter både i undervisning og fritid. Trønderhallen i Levanger er nært og benyttes til innendørsklatring.

Felles alle dager: God frokost + morgensamling (et ord for dagen, dagens nyheter, markering av bursdager og annen viktig info)

 • Mandag: Romvask, Internatfag, Boenhetssamling, lunsj og linjefag
 • Tirsdag: Valgfag hele dagen
 • Onsdag: Fellesfag, lunsj og linjefag
 • Torsdag: Linjefag hele dagen
 • Fredag: Linjefag. Internatvask timen før middag
 • Lørdag: Seminar/aktivitet/tur, elevkveld, lørdagskos med varmt måltid

Noe av det som er på planen:

 • Aug: Åpningshelg, Bli-kjent-turer
 • Sept: Linjeuke og prosj.uke
 • Okt: Foreldrehelg, høstferie, felles studietur til Spania
 • Nov: Åpen skole/basar
 • Des: Prosj.uker, juleuke med juleverksted, julebakst, julesang og stor julefest
 • Jan: Nyttårsfest
 • Feb: Mulighet for prakisperiode scenefagslinjer. Vinterferie
 • Mar: Scenfagslinjer på turnè med forestilling/konsert. Alle på studietur ukene før påske.
 • Apr: Linjefokus, prosj.uke
 • Mai: Felles og avslutning 

Se oppdatert skolerute for mer info.

 

Vi har flere bistandsprosjekt på Bakketun. Hovedprosjektet er barnehjemmet Baan Civit Mai i Thailand, hvor linjene Sport Extreme og Challenge Explore som regel besøker dette når de er på sin studietur.

Vi bidrar også med noe midler til vår eierorganisasjon Normisjon sitt internasjonale bistands- og utviklingsarbeid.

Her har du mulighet til å være med å organisere innsamlingsarbeidet og aktivitetene knyttet til proskjektene. Alle elevene på skolen deltar for å skaffe midler gjennom ulike opplegg og aktiviteter. Frem til vinterferien kan det arrangeres sponsorløp, dugnad, og driftes kiosk, flaskeinnsamling og mye mye mer for å få inn penger. Og vi ønsker at vi hvert kan fordele gode beløp til de ulike prosjektene. 

Her er det stor aktivitet på fritiden og mye av det som foregår er driftet av elevene selv. Vi oppretter hver høst ulike fritidsteam hvor elever som ønsker det, stipendiater og lærere er med. Dette er lederteam, og disse har ansvaret for ulike deler av fritiden. Er en med i et slikt team får en ledererfaring, og det står på vitnemålet at en har hatt et slikt verv.

 • Idrettsteam: Arrangerer alle mulige former for fysisk aktivitet fra ballspill og yoga til dans og trappeløp.
 • Muskulteam: Har ansvaret for at det skjer musikk og andre kulturaktiviteter. Her er det nesten ingen grenser for temakvelder og kreativ utfoldelse.
 • Team Tro: Har ansvaret for det frivillige kristne arbeidet som drives. Det kan være overnattingstur, kro, kapellsamlinger, buss til ulike arr.utenfor skolen eller besøk utenfra av noen som har noe viktig på hjertet.
 • Bistandsteam: Drifter bistandssprosjektet vårt med mange ulike utfordringer og aktiviteter for å få inn penger.
 • Hver fredagskveld arrangerer stipendiatene noe gøy.

Aldersgrense er 18 år. Vi ønsker en rimelig fordeling av jenter og gutter på alle linjer. Vi vil ha positive og aktive elever med motivasjon for det faglige og sosiale på skolen. Vi legger derfor stor vekt på det du skriver om deg selv og hvorfor du vil til Bakketun. Legg ved siste vitnemål eller terminoppgjør. Vi ser på fravær, orden og atferd.

Bygninger

Skolen består av et vernet hovedbygg fra 1915 med matsal, auditorium, undervisningsrom og internatrom. I tillegg er det internatbygg fra 1960 og 2014, samt bygg med gymsal og peisestue fra 1970. Hovedbygget ble fullt restaurert i 1995, de øvrige byggene er løpende vedlikeholdt.

Bygningsmassen er delvis tilrettelagt for rullestolbrukere, med heis i hovedbygget fra 1915. De øvrige byggene er ikke universelt utformet, men vi tilrettelegger så godt vi kan for ulike funkjsonsnedsettelser. Skolen har 3 rom med toalett/bad tilrettelagt for rullestolbrukere, 15 dobbeltrom og 3 enkeltrom med toalett/bad, 34 enkeltrom og 20 dobbeltrom uten bad.

To av internatavdelingene har kun tilgang via trappeløp, de øvrige 3 ligger på bakkeplan eller har også tilgang via heis. Bygningsmassen har automatiske døråpnere på hoveddører, samt magnetholdere på de fleste sentrale dører i gangareal.

Skolen har gjennomført støydempende tiltak i matsal og auditorium, og har tilgang til mobile høyttaleranlegg ved behov. Vi kan også gjøre tilpasninger ved behov for å lette for synshemmede, f.eks. forsterkede kontraster, belysning og merking.

Generelt ønsker vi å være løsningsorienterte innenfor de fleste områder, slik at skolehverdagen kan oppleves så vanlig som mulig.

Mat

Vi tilbyr mat regulert til de fleste allergiere. Gi oss beskjed i god tid slik at vi kan legge godt til rette for deg.

Vi tilbyr også vegetar og vegansk mat til de som ønsker det, og om det er mat du ikke spiser av religiøse grunner eller av andre årsaker, ta kontakt med oss.

Faglig og sosialt

Vi tilpasser så langt det er mulig slik at det vil være mulig for deg å delta på lik linje med de andre. Dette kan f.eks. være:

 • Tilpassing av utstyr (rom, bord, stoler, transport osv.)
 • Tilrettelegging for pauser
 • Finne alternative løsninger om aktivitetene blir for omfattende
 • Vi har fokus på en god og trygg oppstart og et innkluderende skolemiljø gjennom skoleåret
 • Din kontaktlærer, skolens sosiallærer og internatleder vil være tilgjengelige for samtaler om du ønsker det

Ta gjerne kontakt med oss for å høre om hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for dine behov.

Erling Helland

Rektor, lærer Scene Studio Turné - Lyd og Musikkproduksjon

Jeg opplever at folkehøgskoledagene gir flotte muligheter for unge mennesker til å vokse som person på mange måter. Det ønsker jeg å bidra til!

Allmennlærer (adjunkt), hovedvekt på musikk og historie. Videreutdannet i musikkteknologi, musikkproduksjon og personal og ledelse. I tillegg arbeidet mye som freelance musiker i ulike sammenhenger.

Underviser også på Scene Studio Turné - Lyd og Musikk

Epost: rektor@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049112

Ann Sissel Vehus

Inspektør, internatleder og lærer på Friluftsliv Basic

Mitt ønske er at elevene skal trives på Bakketun og blomstre opp. 

Har jobbet som lærer på Bakketun fhs siden 1987. Har faglærerutdannelse i naturfag med matematikk og idrett, og kroppsøving hovedfag.

I tillegg har jeg vært internatleder siden 2011. Jeg liker å være i bevegelse på turer eller på trening.

Epost: annsissel@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Roar Malmo

Økonomileder

Roar hjelper gjerne og svarer på spørsmål innenfor økonomi. Ellers er Roar er en engasjert mann på mange områder, som fort bidrar til at ting skjer rundt seg. 

Epost: okonomi@bakketun.fhs
Telefon: 74049100

Ellinor Hermann

Sosiallærer/kontor

Ellinor har et stort og varmt hjerte for elever og ansatte! Dette er det blide mennesket du møter når du ringer skolen. Hun kan svare på alt du måtte lure på, eller vet hvem som er hvor til en hver tid.  Og som sosiallærer er hun god på å finne løsninger når noe eller noen går seg fast.. Ellinor elsker å gå på ski og i fjellet.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Sebastian Schipper

Lærer Sport Extreme og Gaming Aktiv

Sebastian har alltid hatt et lidenskapelig forhold til det å game, i tillegg til friluftslivsinteressen. Er utdannet naturveileder og har stor kompetanse innen friluftsliv og de aktivitetene som de aktive linjene har på planen. I tillegg har er han en aktiv kar med mye variert erfaring; vinterekspedisjoner på Hardangervidda, dykking, terrengsykling, isbreinstruktør og brefører – for å nevne noe

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Ørjan Hilmo Øverås

Lærer på Sport Extreme Australia

Jeg motiveres av at unge mennesker får utfoldet seg i variert aktivitet. Jeg vil legge til rette for at du får testet egne grenser gjennom nye spennende aktiviteter.

Utdannet lektor i kroppsøving og idrettsvitenskap. Jobbet 5 år på vgs før jeg startet på Bakketun i 2019.

Finner alltid tid til brett- og skikjøring, stisykling, klatring og ballspill i ulike former og fasonger. 

Epost: orjan@bakketun.fhs.no

Johanne Ottilie Espe

Lærer på Challenge Explore og Norwegian Adventurers

Jeg er glad i folkehøgskolen som læringsarena. Elevens interesseområde får fokus, og man får prøve seg frem i fag uten eksamen og karakterer. 

Jeg er utdannet lektor, master i kulturmøte og har delstudier i Bolivia, India og Tyskland. Har erfaring med frivillg arbeid og er opptatt av hva som skjer i samfunnet. I fritiden er jeg mye ute, og jeg gleder meg til å dele turglede og engasjement med dere!

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Ingvild Byre Guddingsmo

Lærer på Kunsthåndverk

Jeg brenner for at elevene skal oppleve mestring og stolthet over eget arbeid, og at de skal oppleve tryggheten til å tøye egne grenser.

Jeg er utdannet Faglærer kunst og håndverk med fordypning i leire og har toårig kunstfagskole. Underviser i et vidt spekter av materialer og teknikker innen håndverksfaget.

Underviser også i ulike valgfag

Epost: ingvild@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Victor Nordvoll Axelsson

Lærer på VanLife

Victor er lærer på linja VanLife. Han er utdannet barne- og ungdomsarbeider, har utdanning innen folkehøgskolepedagogikk og instruktørbakgrunn innen alpint ski/brett.

Victor har stor interesse for bærekraft og det å finne løsninger som kan bidra til at vi benytter de ressursene vi har godt, og  VanLife vil utfordre handyman-genet til det fulle!

Underviser også på andre linjer, fellesfag og valgfag.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Annette Lyngstad Skavhaug

Lærer Scene Studio Turné - Teater

Annette er lærer på linja Scene Studio Turné - Teater/skuespiller. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på ved skolen og på linja, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt. Videre har hun pedagogisk utdanning og studerer nå ved Nord Universitet i tillegg til å arbeide ved skolen.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Synne-Elise Nybakken

Tilsynsvakt/tilkalling

Synne-Elise er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Kristian Helland

Tilsynsvakt/tilkalling

Kristian er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Han har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Lise Marie Bagøien

Tilsynsvakt/tilkalling

Lise er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Gerard Louis

Vaktmester

Gerard er kanskje den mest uunnværlige personen på huset. Han kan fikse det meste og møter oss alle med holdningen: Hva kan jeg hjelpe deg med! 

Telefon: 74049100

Siv Kristin Nilsen Vestre

Kjøkken og renholdsleder

Jeg brenner for å lage mat fra bunnen av og bidra til et sundt kosthold med frukt og grønt. 

Har jobbet lenge som kokk, både på folkehøgskole, flere restauranter og i Forsvaret. Har studert ernæring og jobbet som ernæringsfysiolog ved en vektklinikk. 

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

May-Iren Clausen

Kokk

Mai-Iren er kokken vår, og en av de som står bak all den gode maten som kjøkkenet vårt serverer. Glad i å lage mat fra bunnen av, og har tidligere jobbet i forsvaret, på sykehus og 12 år i hotell- og restaurantbransjen.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Line Mari Aasgaard

Kjøkken/renhold

Line er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Jolita Barzdaité

Kjøkken/renhold

Jolita er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Heidi Overrein

Kjøkken/renhold

Heidi er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Ma Cecille Bernardo Gamboa

Kjøkken/renhold

Cecille er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Linjer på Bakketun Folkehøgskole

Kunsthåndverk

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen

Challenge Explore

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen

Scene Studio Turnè

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen

Gaming Aktiv

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen

Sport Extreme Australia

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen

Norwegian adventurers: Nature, culture and travel

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Marie Ludviksen

Jeg er så takknemlig for Bakketun. Jeg har lært å kjenne meg selv og egne grenser bedre, takket være linja med utfordringer og mangfold med aksept fra alle! Høydepunktet var nok langturen, men også alt det morsomme og lærerike vi gjorte i hverdagen!

Marie Ludviksen
Thea Sandholm

Som elev på Surf blir jeg utfordret både på land og i vann med ulike former for brettaktiviteter, trening og prosjekter. Jeg har en utrolig variert og spennende hverdag, og er omgitt av folk som ønsker å lære og å ha det gøy med faget!

Thea Sandholm
Vera Andreassen Løvold

I løpet av året på Bakketun og SEA fikk jeg utfordret meg og utviklet meg ekstremt mye på så mange ulike områder. Hele året var et høydepunkt jeg aldri vil glemme, og både de faglige og sosiale erfaringene komme til å bli med meg resten av livet.

Fra bloggen

Erling (20): – Folkehøgskole er en god vei inn i voksenlivet

I sommer har vi snakka med flere elever om hvorfor de valgte folkehøgskole. Les hva Erling sitter igjen med etter sitt år.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen