Til hovedinnhold

Bakketun Folkehøgskole

Bakketun er en skole med stor bredde i fagtilbud. Med mange fagvalg og spennende opplegg kan du sette sammen din egen timeplan og få en hverdag full av egne interesser. Her vil vi at du skal kunne lære og utvikle deg i et godt skolemiljø, kjenne på mestringsfølelse og møte andre ungdommer - kanskje få venner for livet!

Søk på skolenLinjer

På Bakketun vil du møte lærere og ansatte som er engasjerte i faget sitt, og som ønsker å undervise og veilede i godt samarbeid med deg som elev. 

Her kan du bruke et helt skoleår på noe du har veldig lyst til å gjøre! Noe som kanskje aldri har stått på timeplanen din, noe du brenner etter å dykke ned i. Eller kanskje du vil velge noe helt nytt, og oppdage nye interesser eller talent?

Du kan velge en aktiv linje, med mange turdøgn, eller en med utfordrende aktivteter, og kombinere den med valgfag der du finner roen i musikk, kunst, lage herlig mat. Går du på en linje med rolige fag, vil du kanskje velge et mer aktivt valgfag. Mulighetene er SÅ mange! 

Elever og ansatte planlegger aktivitetene for fritiden sammen. Det kan være ettermiddager med aktiviteter i gymsalen, temakvelder innenfor musikk, film og kultur. Aktiviteter knyttet til våre bistandsprosjekter, frivillige kristne samlinger eller klassenes underholdningskveld og mye mer.

Det er flere rom rettet mot linjer og valgfag.

Alt dette står til din disposisjon.

Som elev på Bakketun vil du møte utfordringer, både faglig og som menneske. Du kommer til å "vokse inni deg". Kanskje er det dette som skal til for at du skal kunne ta gode veivalg for fremtiden din!

Hvor vil du? Her kan du starte din reise!

Dette står vi for

Våre kjerneverdier:

Folkehøgskoleåret inneholder mer enn bare linjefag. Vi har fellesfag (ca 13 timer i uka). Dette er fag som alle elevene har. Det å ha fag på tvers av linjer er også med å styrke felleskapet!
 • Standpunkt: Hva er tro og hva tror vi på? Vi tar opp dagsaktuelle tema og spørsmål. 
 • Get involved: Blikk på hva som skjer, både i nærmiljøet og i den store verden. 
 • Fysisk aktivitet
 • Kulturfag: Vi har perioder med felleskor, og vi har perioder der du kan velge mellom å kose deg med en bok, skrive egne tekster, litt formingpuslerier eller være med i et mindre kor.
 • Internatfag. Faget har to timer på timelpanen. Vi har tema som konfliktløsning, oppvekst, tanker/føleleser, personlighet, psykiske lidelser, sorg, selvbildet mm. Time to er på boenheten der gruppene utfordres til samtale ut ifra tema som er undervist. Noen ganger er det praktiske oppgaver gruppene skal løse sammen
 • Seminar/menydager: Disse ligger stort sett på lørdagene. 

Du velger blant mange ulike valgfag i løpet av året. På denne måten kan du utfylle linjefaget ditt eller velge noe du alltid har hatt lyst til å lære, eller dyrke andre interesser du har. På timeplanen har du en hel valgfagsdag i uka. Faget går over en periode på ca 3-4 uker.

Brett

Skateboard - Longboard, aktivitet ute. Skolen har brett til utlån og egen skatehall.

Buldring/klatring

Høyt og lavt! Styrke og teknikk. Skolen har eget buldrerom og vi benytter oss av den store klatreveggen i Trønderhallen

Båtførerprøven

Her har du en unik mulighet til å få gjort noe du vil ha stor glede av videre. Det vil påløpe litt kostnader til selve prøven.

Drama

Grunnnleggende dramaarbeid. Stuntopptredner for medelever og andre.

Filosofi

Et blikk på tenkningens historie. Faget for lange tanker, undring, mange spørsmål og få svar!

Forming varierte aktiviteter

Pris: 300,-

Her blir bredden stor og du får lage ting i flere ulike teknikker.

Forming, - maling

Pris: 300,-

Maling av egne bilder, grunnleggende akrylmaling.

Forming, - strikking/hekling

Pris: 300,-

For deg som ikke kan og for deg som kan, - alle kan mer når perioden er over.

Forming,- skinnfell

Pris: 1 500,-

Her får du lage et produkt i pelsskinn som kan arves i generasjoner; Teppe, babypose, sitte/liggeunderlag, votter/tøfler mm. Du vil lære å sy i pelsskinn, og å trykke på/dekorere det.  

Foto

Lær deg å ta gode bilder med din mobil.

Fridykking

Friluftsliv

- nærområdet innbyr til mange slags naturopplevelser - vanlig friluftsutstyr er nødvendig

Hundekjøring

Pris: 1 500,-

Det er SÅ mye du kan gjøre sammen med hunden din, og hundekjøring kan bli en actionfylt favoritt. Du trenger ikke ha 8 - 10 hunder, de fleste har én hund, og det er nok for å drive med dette!

Idrett og ledelse

Idrett/Ballspill

- fysisk aktivitet - variasjon

Jegerprøve

Det vil påløpe litt kostnader til eksamen.

Klatring og brattkort/led

Styrke og teknikk. Skolen har eget buldrerom og vi benytter oss av den store klatreveggen i Trønderhallen. Det vil påløpe litt kostnader til eksamen.

Lydteknikk

Matglede

Gourmetmat for nybegynnere.

Musikk/Band

- samspill - besifring - band - solosang

Psykologi

Finn dine sterke sider. Få større selvinnsikt. Hvordan takle med og motgang. Hvordan oppnå en robust psyke! Et livsmestringsfag rett og slett.

Riding

Pris: 1 500,-

Hestestell, teori, ridning på bane, i ridehall og på tur. Ei skikkelig treningsøkt, eller bare den pausen du trenger i hverdagen. Hestehold og ridning er godt både for psyke og fysikk.

Samisk kultur og identitet

Pris: 300,-

I møte med andre danner vi oss raskt et inntrykk. Ser vi på andre som individ eller stereotypier? Hvordan ønsker vi selv å bli sett? I dette valgfaget søker vi kunnskap, møter med mennesker og innblik

Sjakk

Hurtigsjakk, lynsjakk og lengre partier. Grunnleggende sjakkforståelse, bindinger, gaffel, matt, patt og mønstergjenkjennelse, åpningsteori, utvikling av brikker, motspill, offer, angrep og sentrum.

Ski/brett

Pris: 1 000,-

Med fokus på toppturer, uteaktiviteter og skitrekk. Vi benytter oss bla.av skianlegg i vårt nærområde og Åre. Kostnadene dekker reise og dagskort.

Sykkel

Stisykling i skog og mark

Teatersport

Publikum roper ut sted og tema, og scenen er i gang! Improvisasjon, latter, formidling, skuespillerteknikk og stemmebruk. Trygghet og lekenhet er viktige stikkord.

Trening og helse

Kom i form, få gode treningsvaner.

Vinterfriluftsliv

 

 

Felles studietur inn- eller utland

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 1 uke

Måltider pr dag inkludert: 3

NB! Endelig reisemål for felles studietur for skoleåret 2023/24 avklares i løpet av oktober 2022.

Studieturene er en viktig del av skoleåret. De har tre hovedfokus: Kultur og landkunnskap, fellesskap og linjerelaterte aktiviteter. De siste årene har vi vært på felles studietur til Sør-Europa. For skoleåret 2022-2023 har vi nå landet på Spania som reisemål, med avreise ca. uke 43.

Her besøker vi området Andalucia, og har base i nærheten av byen Rota. Her vil vi ha både ulike opplegg og felles aktiviteter. Det er mulighet for surfing, frisbeegolf, sjarmerende sykkelturer og opplegg med stranda som utgangspunkt. Vi setter også av tid til å besøke den historiske byen Sevilla og det britisk tilknyttede området Gibraltar.  

Fellesturen er inkludert i skolepengene. Det betyr at på tur er det kun lommepenger som kommer i tillegg. På fellesturer vil det være aktiviteter og opplegg på tvers av linjer og dette betyr mye for det sosiale fellesskapet.

 

 

Turer i nærområdet

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: Dagsturer

Måltider pr dag inkludert: 3

Vi legger opp til en del turer der vi håper å oppleve mye fint sammen. Vi tror det er viktig og riktig at vi får disse opplevelsene i fellesskap. Det styrker det sosiale miljøet på skolen. 

Vi beveger oss rundt i nærområdet, besøker Stiklestad eller andre historiske steder i regionen, eller benytter oss av at skolen ligger 1,5 time unna Trondheim, bl.a. med et bredt musikk- og kulturliv.

Vi kan også benytte oss også av at vi er nærme et av skandinavias beste skisportsteder, Åre i Sverige. Ellers er det flere aktiviteter og steder som både linjer, valgfag og skolen benytter seg av.

Vi har et stort bygg med mye sjarm. Internatet har flest dobbeltrom og du kan velge med eller uten bad. Fordelen med dobbeltrom er at du fortere finner sin plass i miljøet. Mange får en venn for livet i romkameraten.

Internatet er delt inn i boenheter med 8 -10 elever i hver. Disse består av elever fra ulike linjer, så her knyttes kontakter på tvers av interesser. Her har du tilgang på egen stue med minikjøkken.

Fasiliteter

 • Gymsal
 • Treningsrom
 • Skatehall
 • Buldrerom
 • Lydstudio
 • Musikkrom
 • Blackbox
 • Formingsrom
 • Keramikkverksted 
 • Redigeringsrom for film
 • Fotostudio
 • Elevkjøkken
 • Enkelt verkstedsrom for kjøretøy

Dette vil også være tilgjengelige utenom undervisningstid.

Bakketun ligger i Verdal kommune.

Trondheim lufthavn ligger en liten time unna. Der er det togstasjon, og det går tog ca hver time til Verdal stasjon. Nordlandsbanen stopper også her. Fra togstasjonen er det kun 10 min å gå til skolen. I forbindelse med ferier er det mulig å få transport til/fra stasjonen, da har en gjerne en del ekstra bagasje.
Med bil: En drøy time nordover fra Trondheim. 20 min sørover fra Steinkjer. Fra E6, ta av til Verdal/Stiklestad, skiltet fra Verdalsøra sentrum.

Vi ligger sentralt plassert, og det er kort vei ut i den store verden og hjem igjen!

Finn reiserute fra der du bor

Verdal har det meste en liten by kan by på og alt ligger i gangavstand fra skolen.

I sentrum finner du mange butikker, kino, kafeer, treningssenter, svømmebasseng, legesentre mm. Kulturtilbudene er mange med idrett, teater, konserter ol.

Vi har et fantastisk turterreng med skog, fjell og fjord som elevene benytter både i undervisning og fritid. Trønderhallen i Levanger er nært og benyttes til innendørsklatring.

Felles alle dager: God frokost + morgensamling (et ord for dagen, dagens nyheter, markering av bursdager og annen viktig info)

 • Mandag: Romvask, Internatfag, Boenhetssamling, lunsj og linjefag
 • Tirsdag: Valgfag hele dagen
 • Onsdag: Fellesfag, lunsj og linjefag
 • Torsdag: Linjefag hele dagen
 • Fredag: Linjefag. Internatvask timen før middag
 • Lørdag: Seminar/aktivitet/tur, elevkveld, lørdagskos med varmt måltid

Noe av det som er på planen:

 • August: Åpningshelg, Bli-kjent-tur
 • September: Linjefokus
 • Oktober: Høstferie, felles studietur til Spania
 • November: Åpen skole/basar, foreldrehelg
 • Desember.: Juleuke med juleverksted, julebakst, julesang og stor julefest
 • Januar: Nyttårsfest!
 • Februar: Mulighet for prakisperiode scenefagslinjer. Vinterferie
 • Mars: Scenfagslinjer på turnè med forestilling/konsert. Alle på studietur ukene før påske.
 • April: Linjefokus
 • Mai: Mye felles og avslutning 

Se oppdatert skolerute for mer info.

 

Vi har flere bistandsprosjekt på Bakketun. Hovedprosjektet er et barnehjem i Thailand. Sport Extreme Australia og Challenge Explore besøker dette når de er på sin studietur.

Vi har også kontakt med prosjektet Rødstrupe som jobber for å styrke livskvaliteten for bolivianske familier. Til sist bidrar vi også med noe midler til Normisjon sitt internasjonale bistands- og utviklingsarbeid.

Her har du mulighet til å være med å organisere innsamlingsarbeidet og aktivitetene knyttet til proskjektene. Alle elevene på skolen deltar for å skaffe midler. Frem til vinterferien arrangeres det sponsorløp, dugnad, og driftes kiosk, flaskeinnsamling og mye mye mer for å få inn penger. Hvert år er det flere hundre tusen kroner som fordeles på prosjektene. 

Her er det stor aktivitet på fritiden og mye av det som foregår er driftet av elevene selv. Vi oppretter hver høst ulike fritidsteam hvor elever som ønsker det, stipendiater og lærere er med. Dette er lederteam, og disse har ansvaret for ulike deler av fritiden. Er en med i et slikt team får en ledererfaring, og det står på vitnemålet at en har hatt et slikt verv.

 • Idrettsteam: Arrangerer alle mulige former for fysisk aktivitet fra ballspill og yoga til dans og trappeløp.
 • Muskulteam: Har ansvaret for at det skjer musikk og andre kulturaktiviteter. Her er det nesten ingen grenser for temakvelder og kreativ utfoldelse.
 • Team Tro: Har ansvaret for det frivillige kristne arbeidet som drives. Det kan være overnattingstur, kro, kapellsamlinger, buss til ulike arr.utenfor skolen eller besøk utenfra av noen som har noe viktig på hjertet.
 • Bistandsteam: Drifter bistandssprosjektet vårt med mange ulike utfordringer og aktiviteter for å få inn penger.
 • Hver fredagskveld arrangerer stipendiatene noe gøy.

Aldersgrense er 18 år. Vi ønsker en rimelig fordeling av jenter og gutter på alle linjer. Vi vil ha positive og aktive elever med motivasjon for det faglige og sosiale på skolen. Vi legger derfor stor vekt på det du skriver om deg selv og hvorfor du vil til Bakketun. Legg ved siste vitnemål eller terminoppgjør. Vi ser på fravær, orden og atferd.

Bygninger

Skolen består av et vernet hovedbygg fra 1915 med matsal, auditorium, undervisningsrom og internatrom. I tillegg er det internatbygg fra 1960 og 2014, samt bygg med gymsal og peisestue fra 1970. Hovedbygget ble fullt restaurert i 1995, de øvrige byggene er løpende vedlikeholdt.

Bygningsmassen er delvis tilrettelagt for rullestolbrukere, med heis i hovedbygget fra 1915. De øvrige byggene er ikke universelt utformet, men vi tilrettelegger så godt vi kan for ulike funkjsonsnedsettelser. Skolen har 3 rom med toalett/bad tilrettelagt for rullestolbrukere, 15 dobbeltrom og 3 enkeltrom med toalett/bad, 34 enkeltrom og 20 dobbeltrom uten bad.

To av internatavdelingene har kun tilgang via trappeløp, de øvrige 3 ligger på bakkeplan eller har også tilgang via heis. Bygningsmassen har automatiske døråpnere på hoveddører, samt magnetholdere på de fleste sentrale dører i gangareal.

Skolen har gjennomført støydempende tiltak i matsal og auditorium, og har tilgang til mobile høyttaleranlegg ved behov. Vi kan også gjøre tilpasninger ved behov for å lette for synshemmede, f.eks. forsterkede kontraster, belysning og merking.

Generelt ønsker vi å være løsningsorienterte innenfor de fleste områder, slik at skolehverdagen kan oppleves så vanlig som mulig.

Mat

Vi tilbyr mat regulert til de fleste allergiere. Gi oss beskjed i god tid slik at vi kan legge godt til rette for deg.

Vi tilbyr også vegetar og vegansk mat til de som ønsker det, og om det er mat du ikke spiser av religiøse grunner eller av andre årsaker, ta kontakt med oss.

Faglig og sosialt

Vi tilpasser så langt det er mulig slik at det vil være mulig for deg å delta på lik linje med de andre. Dette kan f.eks. være:

 • Tilpassing av utstyr (rom, bord, stoler, transport osv.)
 • Tilrettelegging for pauser
 • Finne alternative løsninger om aktivitetene blir for omfattende
 • Vi har fokus på en god og trygg oppstart og et innkluderende skolemiljø gjennom skoleåret
 • Din kontaktlærer, skolens sosiallærer og internatleder vil være tilgjengelige for samtaler om du ønsker det

Ta gjerne kontakt med oss for å høre om hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for dine behov.

Erling Helland

Rektor, lærer Lyd og Musikkproduksjon og Musikk; Artist

Jeg opplever at folkehøgskoledagene gir flotte muligheter for unge mennesker til å vokse som person på mange måter. Det ønsker jeg å bidra til!

Allmennlærer (adjunkt), hovedvekt på musikk og historie. Videreutdannet i musikkteknologi, musikkproduksjon og personal og ledelse. I tillegg arbeidet mye som freelance musiker i ulike sammenhenger.

Underviser også på Lyd/Musikkproduksjon og Musikk; Artist.

Epost: rektor@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049112

Ann Sissel Vehus

Inspektør, internatleder og lærer på Sport Extreme Australia

Mitt ønske er at elevene skal trives på Bakketun og blomstre opp. 

Har jobbet som lærer på Bakketun fhs siden 1987. Har faglærerutdannelse i naturfag med matematikk og idrett, og kroppsøving hovedfag.

I tillegg har jeg vært internatleder siden 2011. Jeg liker å være i bevegelse på turer eller på trening.

Epost: annsissel@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Rolf Arild Saltvik

Økonomileder

Rolf Arild hjelper gjerne og svarer på spørsmål innenfor økonomi. Innimellom kan du finne han på kjøkkenet rørende i suppegryta eller på låserunde om kvelden. Turer i skog og fjell er beste form for avkobling.

Epost: rolf-arild@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049114

Ellinor Hermann

Sosiallærer/kontor

Ellinor har et stort og varmt hjerte for elever og ansatte! Dette er det blide mennesket du møter når du ringer skolen. Hun kan svare på alt du måtte lure på, eller vet hvem som er hvor til en hver tid.  Og som sosiallærer er hun god på å finne løsninger når noe eller noen går seg fast.. Ellinor elsker å gå på ski og i fjellet.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Ørjan Hilmo Øverås

Lærer på Sport Extreme Australia

Jeg motiveres av at unge mennesker får utfoldet seg i variert aktivitet. Jeg vil legge til rette for at du får testet egne grenser gjennom nye spennende aktiviteter.

Utdannet lektor i kroppsøving og idrettsvitenskap. Jobbet 5 år på vgs før jeg startet på Bakketun i 2019.

Finner alltid tid til brett- og skikjøring, stisykling, klatring og ballspill i ulike former og fasonger. 

Epost: orjan@bakketun.fhs.no

Cathrine Hansen

Lærer på Sport Extreme Australia,

For meg er det viktig å skape gode relasjoner og motivasjon hos elevene. Jeg har jobbet på Bakketun siden 2014. Utdanning innenfor idrettsvitenskap og pedagogikk. Jeg er født og oppvokst i Finnmark, og er mest interessert i å være aktiv ute. Det jeg driver mest med er snowboard, sykling og surf.

Epost: cathrine@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Ingrid Sofie Mjøen

Lærer på Challenge Explore (permisjon 2022/2023)

Jeg syns det er et privilegium å få være med på reisen som et folkehøyskoleår er! Å se hver enkelt, og hvor langt vi kan nå som gruppe, er viktig for meg. 

Adjunkt med opprykk; utdannet i Reiselivsfag, Kristendom, Forming, Personalutvikling og ledelse og har PPU. Jeg har også valgfag forming og matglede. Reising er min lidenskap og den deler jeg gjerne med andre.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Johanne Ottilie Espe

Lærer på Challenge Explore

Eg er veldig glad i folkehøgskulen som læringsarena. Elevens motivasjon og interesseområder står i fokus, og ein får sjansen til å prøve seg fram i fag utan eksamen eller karakterar.

Johanne kom til Bakketun i 2016. Utdanning i pedagogikk, antropologi frå kulturstudier i India og master i kulturmøte frå Høgskulen i Volda. Hun har budd i La Paz i Bolivia i to periodar gjennom utdanninga si.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Ingvild Byre Guddingsmo

Lærer på Kunsthåndverk

Jeg brenner for at elevene skal oppleve mestring og stolthet over eget arbeid, og at de skal oppleve tryggheten til å tøye egne grenser.

Jeg er utdannet Faglærer kunst og håndverk med fordypning i leire og har toårig kunstfagskole. Underviser i et vidt spekter av materialer og teknikker innen håndverksfaget.

Underviser også i ulike valgfag

Epost: ingvild@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Victor Nordvoll Axelsson

Lærer på VanLife

Victor er lærer på linja VanLife. Han er utdannet barne- og ungdomsarbeider, har utdanning innen folkehøgskolepedagogikk og instruktørbakgrunn innen alpint ski og brett.

Victor har stor interesse for bærekraft og det å finne løsninger som kan bidra til at vi benytter de ressursene vi har godt, og  VanLife vil utfordre handyman-genet til det fulle!

Underviser også noe i fellesfag og valgfag.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Annette Lyngstad Skavhaug

Vikar Teater; Skuespiller

Annette er vikar på linja Teater; Skuespiller. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på ved skolen og på linja, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt. Videre har hun pedagogisk utdanning og studerer nå ved Nord Universitet i tillegg til å arbeide ved skolen.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Kristian Helland

Tilsynsvakt/tilkalling

Kristian er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Han har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Lise Marie Bagøien

Tilsynsvakt/tilkalling

Lise er en av våre studentansatte, som ofte er innom som tilsynsvakt. Hun har tidligere både gått og vært stipendiat på folkehøgskole, og kjenner folkehøgskolehverdagen godt.

Epost: adm@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Gerard Louis

Vaktmester

Gerard er kanskje den mest uunnværlige personen på huset. Han kan fikse det meste og møter oss alle med holdningen: Hva kan jeg hjelpe deg med! 

Telefon: 74049100

Siv Kristin Nilsen Vestre

Kjøkken og renholdsleder

Jeg brenner for å lage mat fra bunnen av og bidra til et sundt kosthold med frukt og grønt. 

Har jobbet lenge som kokk, både på folkehøgskole, flere restauranter og i Forsvaret. Har studert ernæring og jobbet som ernæringsfysiolog ved en vektklinikk. 

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Kjetil Berg Olsen

Kokk

Kjetil er kokken vår, og en av de som står bak all den gode maten som kjøkkenet vårt serverer.

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Line Mari Aasgaard

Kjøkken/renhold

Line er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049100

Jolita Barzdaité

Kjøkken/renhold

Jolita er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Heidi Overrein

Kjøkken/renhold

Heidi er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Ma Cecille Bernardo Gamboa

Kjøkken/renhold

Cecille er en av våre dyktige og viktige ansatte på kjøkkenet og internatet!

Epost: catering@bakketun.fhs.no
Telefon: 74049142

Linjer på Bakketun Folkehøgskole

Scene Studio Turnè

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Kunsthåndverk

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Friluftsliv Basic

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Gaming Aktiv

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Challenge Explore

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Global Forståelse

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

VanLife

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Sport Extreme Australia/Europa

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs17 t/ukeKristen

Musikk; Artist Vår 2023

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår17 t/ukeKristen

Kunsthåndverk Vår 2023

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår17 t/ukeKristen

Teater; Skuespiller Vår 2023

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår17 t/ukeKristen

Lyd og Musikkproduksjon Vår 2023

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår17 t/ukeKristen

Sport Extreme Australia Vår 2023

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vårKristen

Challenge Explore Vår 2023

Bakketun Folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår17 t/ukeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Vera Andreassen Løvold

I løpet av året på Bakketun og SEA fikk jeg utfordret meg og utviklet meg ekstremt mye på så mange ulike områder. Hele året var et høydepunkt jeg aldri vil glemme, og både de faglige og sosiale erfaringene komme til å bli med meg resten av livet.

Vera Andreassen Løvold
Thea Sandholm

Som elev på Surf blir jeg utfordret både på land og i vann med ulike former for brettaktiviteter, trening og prosjekter. Jeg har en utrolig variert og spennende hverdag, og er omgitt av folk som ønsker å lære og å ha det gøy med faget!

Thea Sandholm
Thea Berg Martinsen

Året på Bakketun er noe jeg aldri vil glemme, og jeg sitter igjen med minner og venner for livet. Har også lært masse spennende innenfor filmfaget. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å gå på folkehøyskole.

Fra bloggen

Her er vårens halvtårskurs

Vil du lære tegnspråk, oppleve Svalbard eller bli bedre i e-sport? Sjekk alle tilbudene du kan begynne på i januar!

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen