Alta folkehøgskole

Folkehøgskolen for arktisk villmarksliv! I Nordlysbyen Alta finner du verdens nordligste folkehøgskole. I vårt friluftsparadis får du oppleve den berømte Altaelva, de eksklusive Finnmarksalpene og den sagnomsuste Vidda. På Alta folkehøgskole er naturen tett på og gir magiske turopplevelser.  

Søk på skolenLinjer

Alta folkehøgskole ligger midt i smørøyet for friluftsliv, i furuskogen ved foten av fjellet Skoddevarre og i gangavstand fra Altaelva. I Skoddevarre finner du fiskevann, klatrefelt og skiterreng. Om vinteren spenner du på deg skiene rett utenfor internatdøra. Altaelva renner mot nord fra Sautso, Nordeuropas største elvecanyon, og regnes som en av verdens beste lakseelver. Mellom Finnmarksvidda i sør og Finnmarksalpene i nordvest har vi frodige daler, lange fjorder, spisse tinder og mektige brefall.

God mat i et godt felleskap. Naturen gir mange fantastiske opplevelser, og en av dem er å komme hjem til en deilig middag laget av våre dyktige kokker, og til internatet der du deler stue og kjøkken med andre elever. Dette fellesskapet er et godt utgangspunkt for sosiale utfordringer og livslange vennskap.

Dette står vi for

På Alta folkehøgskole får du være mye ute, utfordre deg selv og bli glad i naturen. I ringen rundt bålet er vi likeverdige, og kan utveksle erfaringer og meninger i respekt for hverandre og skaperverket. Vi er en kristen folkehøgskole med et åpent og inkluderende fellesskap og rom for alle uansett livssyn.

Vi tar utgangspunkt i vårt eget lokalmiljø og landsdelen som skolen ligger i. Livet i Arktis er rammen om mye av det vi arbeider med, enten det gjelder friluftsliv, naturforvaltning eller samfunnsspørsmål. Vi har også et globalt fokus. Hvert år har vi et innsamlingsprosjekt.

Du får disse turene sammen med hele skolen:

 • Bli kjent-tur på Finnmarksvidda
 • Alta museum og Kåfjord med helleristninger, krigshistorie, nordlysobservatorium og kobbergruver
 • Førstehjelpskurs
 • Sikkerhetskurs i vinterfjellet
 • Soltur
 • Samenes nasjonaldag i Kautokeino
 • Skikjøring i Levi, Finland
 • 70-grader Nord - konkurranse, overlevelse i villmarka
 • Vårtur til Jøkelfjorden i Nord-Troms

Kristen tro handler om å være underveis i møte med Gud og medmennesker. Vi ønsker å skape en arena for dialog der vi møter hverandre med respekt og nysgjerrighet. Vi har noen timer og temadager der tro og tvil settes i fokus på ulike måter ”Under en åpen himmel”.

Elevene velger 4 valgfag, ett i hver periode Høst, Mørketid, Vinter og Vårvinter. Hvert valgfag er ca 8 dager, vi kan ofte bruke hele dagen fra kl 9 fram mot middag kl 17, og noen valgfag er på overnattingstur. Hvilke valgfag som kommer igang er avhengig av antall elever.

Høst: Foto basic

Pris: 1 400,-

Lær hvordan du kan få bedre bilder fra friluftslivsturer og naturopplevelser. Ørnefoto fra båt, landskapsfoto, nordlys, Photoshop, kamerabruk, komposisjon. Mulig å leie kamera og stativ.

Høst: Hundesport

Pris: 1 100,-

Du får møte ulike hunderaser og brukshunder. Fuglehund og elghund på jakt, polarhund trekker deg, politi- og lavinehund, gjeterhund. Lær om lederskap gjennom lydighetstrening (agility).

Høst: Klatring

Pris: 1 000,-

Høyt oppe - etter å ha klart noe du ikke trodde var mulig! Sportsklatring ute og inne, buldring, klyving til fjells og i gruve, og mulighet for å ta Brattkort. Du bør ha egen sele og klatresko.

Høst: Midt i blinken

Pris: 1 200,-

Bli mer treffsikker på skytebanen og i skolens skytesimulator. Lær om sikkerhet i våpenhåndtering og på jakt, artskunnskap, fuglehund.

Høst: Terrengsykkel

Pris: 900,-

Alta har et av Norges beste nettverk av stier og singel tracks! Du får bedre teknikk, økt ferdighet, og turer til fjells. For alle ferdighetsnivå. Du kan leie terrengsykkel her.

Høst: Villmarksmat

Pris: 800,-

Har du smakt pizza på bål, eller baconfylt ørret? Du får kulinariske opplevelser hver dag, over bålet, på steinaldervis i steinovn og kokegrop. Safting og pølsemaking. Sulten blir du garantert ikke!

Mørketid: Ekspedisjonstrening

Pris: 500,-

Opplev gleden ved å bruke kroppen din og bli godt sliten. Kom i form og tren utholdenhet i skolens flotte nærmiljø.

Mørketid: Foto og film

Pris: 1 000,-

Lær å ta gode bilder og film, redigering med Premiere, og publisering på sosiale medier. Vi gjennomfører filmprosjekt fra A til Å. Filming også med GoPro, drone og 360VR utstyr.

Mørketid: Friluftsliv

Pris: 500,-

Ut på tur i magisk lys i mørketida+! Du får skiturer, isbading, isklatring, topptur og kan komme med dine turønsker. Bålkos vil stå i fokus!

Mørketid: Jegerprøven

Pris: 1 700,-

Obligatorisk kurs for alle som skal jakte og fangste. Hagle og rifle-skyting, felle- og snarefangst, flåing og slakting, artskunnskap og lovverk. Jaktutstyr kan lånes.

Mørketid: Tradisjonsmat

Pris: 800,-

Har du smakt hjemmelagde pølser? Vi lager mye god mat, parterer lam og lager julemat. Du får lage lefser og flatbrød på takke. Vi er mest inne, men og også litt ute.

Vinter: Hund og ekspedisjoner

Pris: 1 500,-

Inspirert av Lars Monsen, Helge Ingstad og Fritjof Nansen? Snørekjøring med polarhunder, hundespann, kløv og pulk, hundenes væremåte og språk, jakthunder. Søk i skred med lavinehund der du er markør.

Vinter: Klatring

Pris: 1 200,-

Høyt oppe og mestringsfølelsen er fantastisk! Klatring i istårnet på skolen og frosne fosser, sportsklatring inne, buldring, slakkline. Du bør ha egen sele og klatresko.

Vinter: Knivlaging

Pris: 900,-

Lag din egen brukskniv med slire - slik du selv vil utforming og dekor. En kniv som passer perfekt i hånden din. Og kjenn tilfredsstillelsen når du bruker den på tur!

Vinter: Natur og rovdyr

Pris: 1 100,-

Det er et rikt dyreliv rett ved skolen, med gaupe, jerv og kongeørn. Samspillet i naturen, miljøforvaltning, gaupesporing for Statens naturoppsyn, rovdyrdrepte tamrein. Egen kikkert er en fordel.

Vinter: Skikjøring

Pris: 2 800,-

Lyst til å bli flinkere på ski? Her får du instruksjon i telemark- og alpinskiteknikk. Alta alpinanlegg byr på fine bakker og nydelig off pist. Du må ha eget telemark/alpinutstyr og hjelm.

Vårvinter: Fiske

Pris: 1 500,-

Finnmarksfisket er fantastisk spennende. Sjøfiske og isfiske, etter stortorsk, kveite, steinbit, sei, hyse, sjøørret og røye. Kanskje får du ny personlig rekord!

Vårvinter: Friluftsliv - hav

Pris: 1 800,-

Kjenn hvor lett havkajakken kan bringe deg dit du vil! Du får innføring i havkajakkpadling, og turer på og rundt Altafjorden, med turbadstu, mat fra fjæra, fisking ut fra hva gruppa ønsker.

Vårvinter: Samisk håndtverk - trekopp

Pris: 800,-

Vi inspireres av gammel samisk tradisjon og lager gouksi, trekopp laget av vrikule, som du kan bruke på tur. Du kan felle inn horn og bein i hanken, og lage smykker eller kaffepose.

Vårvinter: Ski topptur

Pris: 1 800,-

Lyst å bli flinkere på ski? Vi starter i Altas alpinanlegg og går toppturer i Alta området før vi løfter blikket mot Finnmarksalpene. Faget krever eget skiutstyr, hjelm, knebeskyttere og skifeller.

Vårvinter: Elevstyrt valgfag

Sammen med andre elever lager du ditt eget valgfag ut fra hva du vil lære. Planlegg dagene med veiledning fra skolen, gjennomfør opplegget og lever en rapport etterpå. Pris avhenger av hva dere gjør.

Ditt eget eventyr

Pris: Inkludert i linjepris

Her får du sammen med medelever planlegge og gjennomføre drømmeturen. Du kan starte eventyret på ski fra skolen, eller reise langt bort. Så prisen er avhengig av hva gruppa velger. I prisoversikten står det Inkl. i pris. Dette blir feil hvis du velger reise eller opplegg som har en kostnad. 

På friluftslivsturer bør gruppa være 3-4 personer.

 • Oppleve unike nasjonalparker som Stabbursdalen og Dividalen
 • Isfiske etter storrøya
 • Snarefangst av rype
 • Fotoworkshop på Varangerhalvøya
 • Besøke reindriftsfamilie
 • Havfiske på fiskeskøyte
 • Besøke Rolvsøy på Finnmarkskysten
 • Toppturer i Finnmarksalpene
 • Finnmarksvidda på ski
 • Kitekurs med instruktør fra Vake
 • Prøve deg som skredobservatør

... og utallige andre muligheter

 

Dere planlegger prosjektuka sammen med en av skolens lærere. Her er viktige punkter til turplanen:

 • Fullt navn, telefon og linje
 • Kontonummer for kostøreinnbetaling
 • Avreisedag, dato og klokkeslett
 • Returdag, dato og klokkeslett
 • Kart med inntegnet rutevalg og leirsteder
 • Alternativ tur/opplegg som kan gjennomføres "uansett" vær/forhold
 • Sikkerhetsvurderinger (telefondekning, nødpeilesender/satelittelefon, førstehjelpsutstyr, åpne hytter/gammer...)
 • Utstyr (telt/lavvo, pulk...), fra hvilken linje
 • Hund(er) med?
 • Kontaktpersoner (fullt navn og telefon) på Alta folkehøgskole og eventuelt på prosjektukested

Finnmarksløpet

Pris: Inkludert i linjepris

I mars kommer langt over tusen hunder til Alta for å delta i Finnmarksløpet, Europas lengste hundeløp. Du får være med som hjelper og funksjonær, og får oppleve Finnmarks største arrangement på innsiden.

Russland

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 7 dager

Måltider pr dag inkludert: 4

Til tross for at Russland er et av Norges grenseland, er det svært få som kjenner vår nabo i øst. Nå har du en unik mulighet til å bli med til Kolahalvøya og møte det russiske folket og deres kultur og natur. Det er et stort spenn på turen, med varierte opplevelser og innhold. I Murmansk er det storbyliv, sterke møter med russiske barn og ungdommer, og vi bor privat hjemme hos familier. I landsbyen Lovozero får vi en smak av russisk villmark og kulturen til urbefolkningen Sami og Komi. Denne turen vil du aldri glemme!

Du kan velge å reise til USA istedetfor denne turen, mot et tillegg i prisen. Se info om studieturer under Foto-linja.

Kautokeino og Levi

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 3 dager

Måltider pr dag inkludert: 4

Opplev samefolkets dag og stå på ski i Finlands eneste World Cup alpinanlegg

Skolebygget og 8 internat ligger rundt et trivelig tun der også mange av skolens personale bor. Internatene er små husfellesskap som er et godt utgangspunkt for sosiale utfordringer og livslange vennskap. 12-16 elever har felles stue og kjøkken.

Det er fint å bo sammen med en av dine medelever, og vi har også enkeltrom hvis du ønsker det. Vil du ha eget bad koster det ekstra.

Skolens kokker lager svært god mat, også til deg som ønsker eller trenger tilpasset mat. Ekstra kostnad for glutenfritt er kr 6000, andre dietter kr 2000.

Fasiliteter

I undervisning og fritid får du benyttte:

 • Gymsalen, trimrommet og buldrerommet
 • Sløydsalen med skimakerverksted
 • Sykkelverksted/skismørebu
 • Skytesimulator (Krever opplæring)
 • Downhill løype
 • Katakomben - vårt stille rom
 • Musikkrom
 • Datautstyr
 • Badstu
 • Peisestue
 • Gamma rett utenfor skoletunet står alltid åpen, og bålkaffen er ofte på kok
 • Friluftskjelleren har et rikholdig utvalg friluftslivsutstyr. Linjefagene har hver sine klassesett med telt, primuser, pulker og spesialutstyr som du får låne.
 • Klatretårnet ises ned så fort det blir kaldt nok
 • I hundegårdene er huskyene gira på tur
 • Alta er Nordlysbyen og størst i Finnmark (20 000 innbyggere). Flere avganger daglig mellom sør og nord, gjør det enkelt å komme til verdens nordligste folkehøgskole. Fra flyplassen til skolen er det et kvarter å kjøre.
 • Det er daglige bussavganger fra Tromsø, Narvik, Hammerfest og Kirkenes.

Finn reiserute fra der du bor

Alta folkehøgskole ligger midt i smørøyet for friluftsliv, i furuskogen ved foten av fjellet Skoddevarre og i gangavstand fra Altaelva. I Skoddevarre finner du et flott turterreng, fiskevann, klatrefelt, og sykkelstier. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor internatet, gå på topptur, og få fantastisk utsikt utover Alta. Du får følelsen av å være på høyfjellet!

Ukene varierer mellom at du er på tur med linjefaget ditt eller hele skolen alle dagene, eller har forskjellige fag hver dag både inne og ute.

Last ned timeplan som pdf ↓

Foreløpig årsplan 2019-20 kan lastes ned som pdf. Datoer for ferier og frihelger kan endres.

 • Skolestart 17.08.2019
 • Skoletur på Finnmarksvidda, linjeturer, valgfag, førstehjelpskurs
 • Høstferie 28.09-06.10
 • Solidaritetsuke
 • Frihelg 31.10-03.11
 • Prosjektuke: Russland, USA
 • Juleferie 13.12-05.01
 • Soltur, vinterturer
 • Vinterferie 15-24.02
 • Prosjektuke: Finnmarksløpet, Ditt eget eventyr
 • Påske 03-14.04
 • Linjelangtur
 • Siste skoledag 12.05

Friperioder ovenfor: Skole stengt, ingen måltider.

Internat er åpne utenom juleferie.

Last ned årsplan som pdf ↓

Hvert år gjennomfører har vi et solidaritetsprosjekt. De siste skoleårene har vi valgt å støtte Okhaldunga sykehus i Nepal.

Sykehuset som ligger 8 mil fra Mount Everest er det eneste fungerende sykehuset i et område med over 250.000 mennesker. Det har over 1100 fødsler i året, og samarbeider med myndighetene om helse og forebygging. Vi har samlet inn penger gjennom å ta jobber, solidaritetsløp, kafe mm., og har bidratt til nybygg og nytt utstyr.

Vi ønsker å gjøre en forskjell ved å støtte Normisjon sitt prosjekt!

Store deler av skoleåret er vi på turer hele døgnet. Fra høstferien og fram til turlivet tar over utpå vinteren blir det tid til en del fritidsaktiviteter.

 • Elevkveld - god mat og egenlaget program på lørdagskvelder
 • Mannskor og jentekor
 • Gymsalen er midt i skolebygget og der er det trening, lek og moro
 • KRIK-samling
 • Katakombesamling - en stille stund med ord til ettertanke, musikk og lystenning
 • Samtale/bibel-grupper - samles hjemme hos en i personalet
 • Planlegging av neste dag og ulike opplegg kan foregå på kveldstid
 • Bordtennis og biljard
 • Klatring i buldrerommet
 • Trening i styrkerommet

Alta folkehøgskole stiller ingen krav til din kompetanse innen friluftsliv. Du bør kort og godt like å være ute!

 • Aldersgrense: 18 år
 • Alminnelig skikkethet: Alle oppfyller dette kriteriet, hvis det ikke er spesielle forhold
 • Søknadsdato: Det kan bli fullt og derfor lønner det seg å søke tidlig. Alle som søker før et tak på ca 16 elever pr linje nås, vil få opptaksbrev med tilbud om sitt førstevalg.
 • Det er hvert år omtrent like mange jenter og gutter. På linjenivå kan det hende vi kjønnskvoterer.

Fred Buttard

Mountain guide

IFMGA Guide siden 2001. ENSA/Chamonix/Mountain Military School (1998 – 2008). Fjellfører Val d’Isère og seinere Maurienne.

“På  topptur i Finnmark traff jeg Bjørn og Ski og skred. Å jobbe i lag med så dedikerte skikjørere over tid er et privilegium. Som fjellfører har Ski og skred blitt en realisering av min drøm - å jobbe i og av fjellet".

Henning Iversen

Rektor

Epost: henning@altafolkehogskole.no
Telefon: 78449170

Solveig Rognstad

Driftsleder

Epost: solveig@altafolkehogskole.no
Telefon: 78449170

Ånen Tveit

Økonomileder

Epost: anen@altafolkehogskole.no
Telefon: 78449170

Lillian Pedersen

Internatleder

Epost: lillian@altafolkehogskole.no

Sigurd Sørensen

Vaktmester

Epost: sigurd@altafolkehogskole.no

Fredrik Jacobsen

Vaktmester og lærer

Epost: fredrik@altafolkehogskole.no

Hilde Pedersen

Kjøkkenleder

Epost: hilde@altafolkehogskole.no

Mari Vebenstad

Kokk

Epost: mari@altafolkehogskole.no

Lise Lotte Heitmann

Kokk

Epost: lise@altafolkehogskole.no

Aleksander Hansen

Friluftslivlærer

Aleksander er en vassekte Finnmarking, allsidig villmarking og friluftsmann. Han er særlig glad i de turene der en kommer tett inn på naturen. I tråd med gode veidemannstradisjoner er fiske, jakt og fangst hans spisskompetanse. Han er også kjent for sitt gode humør og kjappe replikker som sprer latter og god stemning.

Epost: aleksander@altafolkehogskole.no
Telefon: 95821416

Janie Therese Brye

Friluftslivlærer

Ei livsglad jente som har sitt utspring fra det blide Sørland, har flyttet mot de nordlige breddegrader, nærmere bestemt 70° Nord. En allsidig lærer som alltid har et smil på lur, noe elevene på 70° Nord kjapt finner ut. Trives godt i vann og på land, men ski og snø er nok det som ligger hennes hjerte nærmest.Hun er lett å bli glad i og deler mer enn gjerne av sin livskunnskap og kompetanse.

Epost: janie@altafolkehogskole.no
Telefon: 41145614

Harald Tunheim

Friluftslivlærer

Harald er en av de mest erfarne lærerne innen hundekjøring i Norge. Han har fullført Iditarod, verdens lengste hundeløp, 3 ganger, og fullført 18 Finnmarksløp. Finnmarksløpet har han vunnet 5 ganger, sist i 2006 og 2008. Harald har stor interesse for naturen og alt som lever der, mange av Finnmarks elver har han utforsket med kano og fiskestang. I august jakter han på moltebær.

Epost: harald@altafolkehogskole.no
Telefon: 90543650

Anved Kvammen

Friluftslivlærer

Villmarking som har vokst opp på Hardangervidda og nå trives like godt ved og på Finnmarksvidda. Allsidig kar som liker jakt, fiske, ski, kajakk, klatring og hundekjøring. Glad i livet utendørs både sommer som vinter. Han har gått Norge og Svalbard på langs på ski, og har stor glede av å inspirere og videreformidle sine erfaringer til elevene.

Epost: anved@altafolkehogskole.no
Telefon: 91327178

Lars Haukanes Krempig

Friluftslivlærer

Lars er en skikkelig villmarking. Slik blir man av å vokse opp i ei lita fjellbygd på Voss. Her i Alta stortrives Lars, og elsker å formidle det gode liv ute på korte og lengre turer. Han har stor erfaring med lange turer på Nordkalotten, Svalbard, Grønland og Alaska. Lars er en allsidig friluftsmann som har egne polarhunder og stor erfaring med jakt og fiske. Pappa til Villmarksbarna!

Epost: lars@altafolkehogskole.no
Telefon: 90737493

Katrine Berg-Hansen

Friluftslivlærer

Katrine er stolt av sitt opphav i Bindalen i Nordland, og kjent for sitt gode humør. Hun liker å leke ute, med eller uten Hope og Fant. Allsidighet er stikkordet, og det får hun vist til fulle på 70 grader Nord og Arktis! Hun liker lange skiturer og har vært en fangstsesong langt fra folk i ei selvbygd tømmerhytte midt i Alaska. Hun har arbeidet som guide på Svalbard og i båt langs norskekysten.

Epost: katrine@altafolkehogskole.no
Telefon: 97653077

Johannes Brye

Friluftslivlærer

Johannes er fjellmann og filosof som liker turer i skog, fjell og mark, helst så fort som mulig. Enten det er på terrengsykkelen eller med ski på beina. Han har ei jovial dialekt som gjenspeiler personligheten og fødarheimen Ål i Hallingdal. Johannes er en kreativ, allsidig og hjelpsom lærer, noe elevene nyter godt av. Rett og slett; ein likandes kar!

Epost: johannes@altafolkehogskole.no
Telefon: 92082225

Bjørn Michaelsen

Friluftslivlærer

Bjørn utviklet Off Piste-linja i 2000 og halvårskurset Ski og Skred i 2003. Han har erfaring på ski i bratte fjell fra tallrike turer og opphold i Nord-Norge, Nord-Sverige, Alpene, Canada og USA gjennom 20 år. Bjørn har prøvd det meste i Vest-Finnmark og på vidda som er mulig med terrengsykkel, han er dedikert fluefisker, og finner løssnø 9 av 10 dager gjennom vinteren.

Epost: bjorn@altafolkehogskole.no
Telefon: 98619997

Bjørnulf Håkenrud

Friluftslivlærer/undervisningsleder

Klatring, skikjøring og toppturer er hovedinteressene, og Bjørnulf trives like godt både på snø, is og stein. Han har lang og allsidig erfaring i bratte fjell sommer og vinter fra Norge, Sverige, Russland, Alpene, Spania, Sør-Amerika og New Zealand. Han er aktiv i Alta Klatreklubb, og har stått i bresjen for utviklingen av flere nye klatrefelt og ruter.

Epost: bjornulf@altafolkehogskole.no
Telefon: 97169611
Nettside

Per Arne Askeland

Friluftslivlærer

Per Arne er foto-entusiasten på Øytun, og når gode ørnebilder eller nordlysbilder er innen rekkevidde legger han inn et ekstra gir. Med sin lange erfaring innen både fotografering og friluftsliv i Finnmark vet han om mange flotte steder, og hvor man finner forskjellige fugle- og dyre-arter. Og ikke minst, hvordan man tar bra bilder!

Epost: perarne@altafolkehogskole.no
Telefon: 90655056
Instagram: @per_arne_askeland

Linjer på Alta folkehøgskole

Jakt og FiskeLedig plass

Jakt og Fiske

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
Foto Villmark - Island/USALedig plass

Foto Villmark - Island/USA

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
Off Piste - ski & sykkelLedig plass

Off Piste - ski & sykkel

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
Arktis - SvalbardLedig plass

Arktis - Svalbard

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
Friluftsliv 70° NordLedig plass

Friluftsliv 70° Nord

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
Friluftsliv Ingen grenserLedig plass

Friluftsliv Ingen grenser

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
Hundekjøring - FinnmarksløpetLedig plass

Hundekjøring - Finnmarksløpet

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen
AndreårselevLedig plass

Andreårselev

Alta folkehøgskole
StipendiatlinjeKristen
Ski og SkredLedig plass

Ski og Skred

Alta folkehøgskole
Halvårskurs vårKristen

Kortkurs ved Alta folkehøgskole

Vintereventyr

Alta folkehøgskole
Kortkurs4 dagerKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Begynn på folkehøgskole i januar!

Angrer du på at du ikke valgte folkehøgskole i august? Eller har du kun tid til å gå på folkehøgskole et halvt år? Sjekk ut ...

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2019/2020

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen