Til hovedinnhold

Alta folkehøgskole

Folkehøgskolen for #ArktiskVillmarksliv finner du i Nordlysbyen Alta, i Norges mest stabile klima for turopplevelser. I vårt friluftsparadis er naturen tett på. Her får du oppleve den berømte Altaelva, de eksklusive Finnmarksalpene og den sagnomsuste Vidda. Sammen skaper vi et magisk år.  

Søk på skolenLinjer

Alta folkehøgskole ligger midt i smørøyet for friluftsliv. Skoletunet ligger i en lun furuskog, omgitt av storslagen natur. Fjell og vidder så langt øyet kan se, og med havet kun noen få kilometer unna er det et perfekt utgangspunkt for å leve det gode villmarksliv. 

Om vinteren spenner du på deg skiene rett utenfor internatdøra. Et isklatretårn og klatrefelt, uendelige muligheter for stisykling og toppturer finnes også et steinkast unna.

Mellom Finnmarksvidda i sør og Finnmarksalpene i nordvest kan du utforske frodige daler, lange fjorder, spisse tinder og mektige brefall. 

God mat i et godt felleskap. Naturen gir mange fantastiske opplevelser, og en av dem er å komme hjem til en deilig middag laget av våre dyktige kokker, og til internatet der du deler stue og kjøkken med andre elever. Dette fellesskapet er et godt utgangspunkt for sosiale utfordringer og livslange vennskap.

Dette står vi for

På Alta folkehøgskole får du være mye ute, utfordre deg selv og bli glad i naturen.

I ringen rundt bålet er vi likeverdige, og kan utveksle erfaringer og meninger i respekt for hverandre og skaperverket.

Vi er en kristen folkehøgskole med et åpent og inkluderende fellesskap og rom for alle uansett livssyn. 

Vi er opptatt av at alle skal føle seg sett og verdsatt, og har nulltoleranse for mobbing og utenforskap.

Vår visjon er: "Sammen skaper vi et magisk år".

Vi tar utgangspunkt i vårt eget lokalmiljø og landsdelen som skolen ligger i. Livet i Arktis er rammen om mye av det vi arbeider med, enten det gjelder friluftsliv, naturforvaltning eller samfunnsspørsmål. Vi har også et globalt fokus. Hvert år har vi et innsamlingsprosjekt.

Disse turene sammen med hele skolen kommer i tillegg til studieturer/prosjektuker:

 • Bli kjent-tur på Finnmarksvidda
 • Alta museum og Kåfjord med helleristninger, krigshistorie, nordlysobservatorium og kobbergruver
 • Førstehjelpskurs
 • Skoletur ei uke, Opplev Finnmark
 • Soltur
 • Vintergleder med skredkurs, sikkerhetskurs i vinterfjellet og skidag/skikjøring i Sarves alpinanlegg
 • Skoddevarre games
 • Vårtur til Jøkelfjorden i Nord-Troms

Kristen tro handler om å være underveis i møte med Gud og medmennesker. Vi ønsker å skape en arena for dialog der vi møter hverandre med respekt og nysgjerrighet. Vi har noen timer og temadager der tro og tvil settes i fokus på ulike måter ”Under en åpen himmel”.

Elevene velger 4 valgfag, ett i hver periode Høst, Mørketid, Vinter og Vårvinter. Hvert valgfag er ca 7 dager, vi kan ofte bruke hele dagen fra kl 9 fram mot middag kl 17, og noen valgfag er på overnattingstur.

Hvilke valgfag som kommer igang er avhengig av antall elever.

Høst: Foto basic

Pris: 1 400,-

Lær hvordan du kan få bedre bilder fra friluftslivsturer og naturopplevelser. Ørnefoto fra båt, landskapsfoto, nordlys, Photoshop, kamerabruk, komposisjon. Mulig å leie kamera og stativ.

Høst: Friluftsliv hav

Pris: 1 800,-

Kjenn hvor lett havkajakken kan bringe deg dit du vil! Du får innføring i havkajakkpadling, og turer på og rundt Altafjorden, med turbadstu, mat fra fjæra, fisking og annet ut fra hva gruppa ønsker.

Høst: Hundesport

Pris: 1 100,-

Du får møte ulike hunderaser og brukshunder. Fuglehund og elghund på jakt, polarhund trekker deg, politi- og lavinehund, gjeterhund. Lær om lederskap gjennom lydighetstrening (agility).

Høst: Jegerprøven

Pris: 1 700,-

Obligatorisk kurs for alle som skal jakte og fangste. Hagle og rifle-skyting, felle- og snarefangst, flåing og slakting, artskunnskap og lovverk. Jaktutstyr kan lånes.

Høst: Terrengsykkel

Pris: 900,-

Alta har et av Norges beste nettverk av stier og singel tracks! Du får bedre teknikk, økt ferdighet, og turer til fjells. For alle ferdighetsnivå. Du kan leie terrengsykkel her.

Høst: Villmarksmat

Pris: 800,-

Har du smakt pizza på bål, eller baconfylt ørret? Du får kulinariske opplevelser hver dag, over bålet, på steinaldervis i steinovn og kokegrop. Safting og pølsemaking. Sulten blir du garantert ikke!

Mørketid: Ekspedisjonstrening

Pris: 500,-

Opplev gleden ved å bruke kroppen din og bli godt sliten. Kom i form og tren utholdenhet i skolens flotte nærmiljø.

Mørketid: Foto og film

Pris: 1 000,-

Lær å ta gode bilder og film, redigering med Premiere, og publisering på sosiale medier. Vi gjennomfører filmprosjekt fra A til Å. Filming også med GoPro, drone og 360VR utstyr.

Mørketid: Friluftsliv

Pris: 500,-

Ut på tur i magisk lys i mørketida+! Du får skiturer, isbading, isklatring, topptur og kan komme med dine turønsker. Bålkos vil stå i fokus!

Mørketid: Klatring inne

Pris: 1 400,-

Utfordre deg selv og opplev mestring - enten du har klatra en del eller ikke! Sportsklatring og buldring i Altas klatreanlegg, slakk line, ruteskruing, ta Brattkort. Du bør ha egne klatresko.

Mørketid: Midt i blinken

Pris: 1 200,-

Bli mer treffsikker på skytebanen og i skolens skytesimulator. Lær om sikkerhet i våpenhåndtering og på jakt, artskunnskap, fuglehund.

Mørketid: Tradisjonsmat

Pris: 800,-

Har du smakt hjemmelagde pølser? Vi lager mye god mat, parterer lam og lager julemat. Du får lage lefser og flatbrød på takke. Vi er mest inne, men og også litt ute.

Vinter: Hund og ekspedisjoner

Pris: 1 500,-

Inspirert av Lars Monsen, Helge Ingstad og Fritjof Nansen? Snørekjøring med polarhunder, hundespann, kløv og pulk, hundenes væremåte og språk, jakthunder. Søk i skred med lavinehund der du er markør.

Vinter: Klatring

Pris: 1 200,-

Høyt oppe og mestringsfølelsen er fantastisk! Klatring i skolens istårn og frosne fosser, sportsklatring inne, buldring, sikkerhet under klatring. Du bør ha egne klatresko. Annet utstyr har skolen.

Vinter: Knivlaging

Pris: 900,-

Lag din egen brukskniv med slire - slik du selv vil utforming og dekor. En kniv som passer perfekt i hånden din. Og kjenn tilfredsstillelsen når du bruker den på tur!

Vinter: Natur og rovdyr

Pris: 1 100,-

Det er et rikt dyreliv rett ved skolen, med gaupe, jerv og kongeørn. Samspillet i naturen, miljøforvaltning, gaupesporing for Statens naturoppsyn, rovdyrdrepte tamrein. Egen kikkert er en fordel.

Vinter: Skikjøring

Pris: 2 800,-

Lyst til å bli flinkere på ski? Her får du instruksjon i telemark- og alpinskiteknikk. Alta alpinanlegg byr på fine bakker og nydelig off pist. Du må ha eget telemark/alpinutstyr og hjelm.

Vårvinter: Samisk trekopp

Pris: 800,-

Vi inspireres av gammel samisk tradisjon og lager gouksi, trekopp laget av vrikule, som du kan bruke på tur. Du kan felle inn horn og bein i hanken, og lage smykker eller kaffepose.

Vårvinter: Mix-valgfag

Her får du sette sammen flere kortere valgfag. Velg innen friluftsliv, sjøfiske, isfiske, topptur på ski, utstyrsreparasjon/laging, karriereveiledning, personlighetstest, eller elevstyrt valgfag.

Vårvinter Mix: Elevstyrt valgfag

Sammen med andre elever lager du ditt eget valgfag ut fra hva du vil lære. Planlegg dagene med veiledning fra skolen, gjennomfør opplegget og lever en rapport etterpå. Pris avhenger av hva dere gjør.

Vårvinter Mix: Fiske

Finnmarksfisket er fantastisk spennende. Sjøfiske og isfiske, etter stortorsk, kveite, steinbit, sei, hyse, sjøørret og røye. Kanskje får du ny personlig rekord!

Vårvinter Mix: Friluftsliv

Ut på tur når vinteren går mot vår! Du får turer til fjells, til skogs og ved fjorden og kan komme med dine turønsker. Bålkos vil stå i fokus!

Vårvinter Mix: Ski topptur

Vi går toppturer i Alta-området, finner den beste snøen og artigste skikjøringen. Du trenger rando/telemarksutstyr, hjelm og feller.

Vårvinter Mix: Utstyrsreparasjon/laging

Her får du reparere og redesigne klær, sy, strikke, lage enkelt turutstyr, og teste ut resultatet på neste tur du skal på. Dette er både billigere og mer miljøvennlig enn å kjøpe nytt.

Vårvinter Mix: Veien videre - hvem er du?

Veien videre etter folkehøgskoleåret ditt, karriereveiledning, persontyper. Hvem er jeg og hva vil jeg bli? Vi tar oss god tid til å finne ut av det du lurer på, gjerne på tur og rundt et bål.

Ditt eget eventyr

Pris: Inkludert i linjepris

Her får du sammen med medelever planlegge og gjennomføre drømmeturen. Du kan starte eventyret på ski fra skolen, eller reise langt bort. Så prisen er avhengig av hva gruppa velger. I prisoversikten står det Inkl. i pris. Dette blir feil hvis du velger reise eller opplegg som har en kostnad. 

På friluftslivsturer bør gruppa være 3-4 personer.

 • Oppleve unike nasjonalparker som Stabbursdalen og Dividalen
 • Isfiske etter storrøya
 • Snarefangst av rype
 • Fotoworkshop på Varangerhalvøya
 • Besøke reindriftsfamilie
 • Havfiske på fiskeskøyte
 • Besøke Rolvsøy på Finnmarkskysten
 • Toppturer i Finnmarksalpene
 • Finnmarksvidda på ski
 • Kitekurs med instruktør fra Vake

... og utallige andre muligheter

 

Dere planlegger prosjektuka sammen med en av skolens lærere. Her er viktige punkter som skal skrives inn i turplanen:

 • Fullt navn, telefon og linje
 • Hvem skal ha kostørepengene
 • Avreisedag, dato, klokkeslett
 • Returdag, dato, klokkeslett
 • Kart med inntegnet rutevalg og leirsteder
 • Toppturer skal være i terreng slakere enn 30 grader og ta hensyn til utløpsområder
 • Alternativ tur/opplegg som kan gjennomføres "uansett" vær/forhold
 • Sikkerhetsvurderinger (værmelding, værhardt område?, skredvarsel,sjekk bratthetskart med utløp, telefondekning, nødpeilesender/satelittelefon, førstehjelpsutstyr, åpne hytter/gammer...)
 • Utstyr (telt/lavvo, pulk...), fra hvilken linje
 • Hund(er) med?
 • Kontaktperson på Alta fhs Andreas Granerud, tlf 41503291, og eventuelt på prosjektukested
 • Last ned appen Hjelp 113 og bruk den for å ringe hvis alvorlig situasjon oppstår

Finnmarksløpet

Pris: Inkludert i linjepris

I mars kommer langt over tusen hunder til Alta for å delta i Finnmarksløpet, Europas lengste hundeløp. Du får være med som hjelper og funksjonær, og får oppleve Finnmarks største arrangement på innsiden.

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 7 dager

Til tross for at Russland er et av Norges grenseland, er det svært få som kjenner vår nabo i øst. Nå har du en unik mulighet til å bli med til Kolahalvøya og møte det russiske folket og deres kultur og natur. Det er et stort spenn på turen, med varierte opplevelser og innhold. I Murmansk er det storbyliv, sterke møter med russiske barn og ungdommer, og vi bor privat hjemme hos familier. I landsbyen Lovozero får vi en smak av russisk villmark og kulturen til urbefolkningen Sami og Komi. Denne turen vil du aldri glemme!

På det koselige tunet vårt finner du skolebygget, 8 internathus med stue og kjøkken og en stor hundegård. Her bor også flere av de ansattes familier med voksne og barn. 

Vi anbefaler deg å bo på dobbelrom, men vi har også enkeltrom hvis du ønsker det. Vil du ha bad m/ dusj koster det ekstra. Internatlivet er et godt utgangspunkt for sosiale utfordringer og livslange vennskap. 

Skolens kokker lager svært god mat, også til deg som ønsker eller trenger tilpasset mat. Ekstra kostnad for melkefri og glutenfri kost er kr 6300. Andre "vanlige" dietter, minimum kr 2200. Har du spesielle diettbehov som ikke dekkes inn her, ta gjerne kontakt med skolen.

Fasiliteter

I undervisning og fritid får du benyttte:

 • Gymsalen, styrkerommet og buldrerommet
 • Sløydsalen med skimakerverksted
 • Sykkelverksted/skismørebu
 • Skytesimulator
 • Downhill løype
 • Katakomben - vårt stille rom
 • Musikkrom
 • Datautstyr
 • Badstu
 • Peisestue
 • Gamma rett utenfor skoletunet står alltid åpen, og bålkaffen er ofte på kok
 • Friluftskjelleren har et rikholdig utvalg friluftslivsutstyr. Linjefagene har hver sine klassesett med telt, primuser, pulker og spesialutstyr som du får låne.
 • Klatretårnet ises ned i november
 • I hundegårdene er huskyene gira på tur
 • Alta er Nordlysbyen og størst i Finnmark (20 000 innbyggere). Flere avganger daglig mellom sør og nord, gjør det enkelt å komme til hit. Fra flyplassen til skolen er det et kvarter å kjøre.
 • Det er daglige bussavganger fra Tromsø, Narvik, Hammerfest og Kirkenes.

Finn reiserute fra der du bor

Alta folkehøgskole ligger midt i smørøyet for friluftsliv, i furuskogen ved foten av fjellet Skoddevarre og i gangavstand fra Altaelva. I Skoddevarre finner du et flott turterreng, fiskevann, klatrefelt, og sykkelstier. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor internatet, gå på topptur, og få fantastisk utsikt utover Alta. Du får følelsen av å være på høyfjellet!

Ukene varierer mellom at du er på tur med linjefaget ditt eller hele skolen alle dagene, eller har forskjellige fag hver dag både inne og ute.

Last ned timeplan som pdf ↓

Årsplan for 2021-22

 • Skolestart 21.08.2021
 • Mange høstturer, førstehjelpskurs
 • Høstferie 02-10.10
 • Solidaritetsuke
 • Frihelg 05-07.11
 • Skoletur
 • Juleferie 16.12-05.01
 • Soltur, vinterturer
 • Vinterferie 23-28.02
 • Prosjektuke: Finnmarksløpet, Ditt eget eventyr
 • Påskeferie 08-18.04
 • Linjelangturer
 • Skoleavslutning, siste skoledag 10.05

I friperiodene ovenfor er skolebygget stengt. Internat er åpne utenom juleferie.

Last ned årsplan som pdf ↓

Hvert år gjennomfører har vi et solidaritetsprosjekt. De siste skoleårene har vi valgt å støtte Normisjons prosjekt "Like mye verdt" med fokus på jenters og kvinners rettigheter i Bangladesh, India og Nepal.

Prosjektene fokuserer på utdanning, selvhjelpsgrupper, rehabilitering og yrkesopplæring til jenter og kvinner utsatt for prostitusjon og menneskehandel.

Vi har samlet inn penger gjennom å ta jobber, solidaritetsløp, auksjoner og drive kafesalg m.m..

Vi ønsker å gjøre en forskjell ved å støtte Normisjon sitt prosjekt!

Store deler av skoleåret er vi på ulike turer. Fra høstferien og fram til turlivet tar over utpå vinteren blir det tid til en del fritidsaktiviteter.

 • Elevkveld - god mat og egenlaget program på lørdagskvelder
 • Mannskor, blandakor
 • Bandrom med trommer, instrumenter og forsterkere
 • Gymsalen er midt i skolebygget og der er det ballspill, trening, lek og moro
 • KRIK-samling
 • Katakombesamling - en stille stund med ord til ettertanke, musikk og lystenning
 • Samtale- og bibel-grupper, hjemme hos en i personalet
 • Planlegging av neste dag og ulike opplegg kan foregå på kveldstid
 • Bordtennis og biljard
 • Klatring i buldrerommet
 • Trening i styrkerommet

Alta folkehøgskole stiller ingen krav til din kompetanse innen friluftsliv. Du bør kort og godt like å være ute!

 • Aldersgrense: 18 år
 • Alminnelig skikkethet: Alle oppfyller dette kriteriet, hvis det ikke er spesielle forhold
 • Søknadsdato: Det kan bli fullt og derfor lønner det seg å søke tidlig. Alle som søker før et tak på ca 16 elever pr linje nås, vil få opptaksbrev med tilbud om sitt førstevalg.
 • Det er hvert år omtrent like mange jenter og gutter. På linjenivå kan det hende vi kjønnskvoterer.

Andreas Granerud

Rektor

Epost: andreas@altafolkehogskole.no

Nina Bellika

Administrasjon, PR- og markedsføring

Benedikte Dvergsnes Urstad

Lærer

Ei smilende sørlandsjente fra Kristiansand med sans for eventyr og bær! Benedikte elsker å være i aktivitet, om volleyball, på sykkelsetet, på ski eller bare på tur i vakker natur. Hun er veldig glad i mennesker og deler gledelig av sine kunnskaper og erfaringer til andre rundt seg. Oppmuntringer er denne dama proppfull av.

Epost: benedikte@altafolkehogskole.no

Berit Michaelsen

Lærer

Berit er en sangglad dame med et stort hjerte for alle rundt seg. Er alltid i godt humør og elsker å være ute på tur med familie, venner eller eller elevene sine. Ikke minst trives hun godt med ski på beina, på terrengsykkelen eller med bare å finne roen rundt bålet med kaffikoppen i hånden.

Epost: berit@altafolkehogskole.no

Ånen Tveit

Økonomileder

Epost: anen@altafolkehogskole.no
Telefon: 78449170

Lillian Pedersen

Internatleder

Epost: lillian@altafolkehogskole.no

Hilde Pedersen

Kjøkkenleder

Epost: hilde@altafolkehogskole.no

Mari Vebenstad

Kokk

Epost: mari@altafolkehogskole.no

Lise Lotte Heitmann

Kokk

Epost: lise@altafolkehogskole.no

Sigurd Sørensen

Vaktmester

Epost: sigurd@altafolkehogskole.no

Fredrik Jacobsen

Vaktmester og lærer

Epost: fredrik@altafolkehogskole.no

Janie Therese Brye

Friluftslivlærer

Ei livsglad jente som har sitt utspring fra det blide Sørland, har flyttet mot de nordlige breddegrader, nærmere bestemt 70° Nord. En allsidig lærer som alltid har et smil på lur, noe elevene på 70° Nord kjapt finner ut. Trives godt i vann og på land, men ski og snø er nok det som ligger hennes hjerte nærmest.Hun er lett å bli glad i og deler mer enn gjerne av sin livskunnskap og kompetanse.

Epost: janie@altafolkehogskole.no
Telefon: 41145614

Johannes Brye

Friluftslivlærer

Johannes er fjellmann og filosof som liker turer i skog, fjell og mark, helst så fort som mulig. Enten det er på terrengsykkelen eller med ski på beina. Han har ei jovial dialekt som gjenspeiler personligheten og fødarheimen Ål i Hallingdal. Johannes er en kreativ, allsidig og hjelpsom lærer, noe elevene nyter godt av. Rett og slett; ein likandes kar!

Epost: johannes@altafolkehogskole.no
Telefon: 92082225

Bjørn Michaelsen

Friluftslivlærer

Bjørn utviklet Off Piste-linja i 2000 og halvårskurset Ski og Skred i 2003. Han har erfaring på ski i bratte fjell fra tallrike turer og opphold i Nord-Norge, Nord-Sverige, Alpene, Canada og USA gjennom 20 år. Bjørn har prøvd det meste i Vest-Finnmark og på vidda som er mulig med terrengsykkel, han er dedikert fluefisker, og finner løssnø 9 av 10 dager gjennom vinteren.

Epost: bjorn@altafolkehogskole.no
Telefon: 98619997

Bjørnulf Håkenrud

Friluftslivlærer/undervisningsleder

Klatring, skikjøring og toppturer er hovedinteressene, og Bjørnulf trives like godt både på snø, is og stein. Han har lang og allsidig erfaring i bratte fjell sommer og vinter fra Norge, Sverige, Russland, Alpene, Spania, Sør-Amerika og New Zealand. Han er aktiv i Alta Klatreklubb, og har stått i bresjen for utviklingen av flere nye klatrefelt og ruter.

Epost: bjornulf@altafolkehogskole.no
Telefon: 97169611
Nettside

Lars Haukanes Krempig

Friluftslivlærer

Lars er en skikkelig villmarking. Slik blir man av å vokse opp i ei lita fjellbygd på Voss. Her i Alta stortrives Lars, og elsker å formidle det gode liv ute på korte og lengre turer. Han har stor erfaring med lange turer på Nordkalotten, Svalbard, Grønland og Alaska. Lars er en allsidig friluftsmann som har egne polarhunder og stor erfaring med jakt og fiske. Pappa til Villmarksbarna!

Epost: lars@altafolkehogskole.no
Telefon: 90737493

Aleksander Hansen

Friluftslivlærer

Aleksander er en vassekte Finnmarking, allsidig villmarking og friluftsmann. Han er særlig glad i de turene der en kommer tett inn på naturen. I tråd med gode veidemannstradisjoner er fiske, jakt og fangst hans spisskompetanse. Han er også kjent for sitt gode humør og kjappe replikker som sprer latter og god stemning.

Epost: aleksander@altafolkehogskole.no
Telefon: 95821416

Anved Kvammen

Friluftslivlærer

Villmarking som har vokst opp på Hardangervidda og nå trives like godt ved og på Finnmarksvidda. Allsidig kar som liker jakt, fiske, ski, kajakk, klatring og hundekjøring. Glad i livet utendørs både sommer som vinter. Han har gått Norge og Svalbard på langs på ski, og har stor glede av å inspirere og videreformidle sine erfaringer til elevene.

Epost: anved@altafolkehogskole.no
Telefon: 91327178

Harald Tunheim

Friluftslivlærer

Harald er en av de mest erfarne lærerne innen hundekjøring i Norge. Han har fullført Iditarod, verdens lengste hundeløp, 3 ganger, og fullført 21 Finnmarksløp. Finnmarksløpet har han vunnet 6 ganger, sist i 2018. Harald har stor interesse for naturen og alt som lever der, mange av Finnmarks elver har han utforsket med kano og fiskestang. I august jakter han på moltebær.

Epost: harald@altafolkehogskole.no
Telefon: 90543650

Per Arne Askeland

Friluftslivlærer

Per Arne er foto-entusiasten på Alta fhs, og når gode ørnebilder eller nordlysbilder er innen rekkevidde legger han inn et ekstra gir. Med sin lange erfaring innen både fotografering og friluftsliv i Finnmark vet han om mange flotte steder, og hvor man finner forskjellige fugle- og dyre-arter. Og ikke minst, hvordan man tar bra bilder!

Epost: perarne@altafolkehogskole.no
Telefon: 90655056
Instagram: @p__ask

Fred Buttard

Mountain guide

IFMGA Guide siden 2001. ENSA/Chamonix/Mountain Military School (1998 – 2008). Fjellfører Val d’Isère og seinere Maurienne.

“På  topptur i Finnmark traff jeg Bjørn og Ski og skred. Å jobbe i lag med så dedikerte skikjørere over tid er et privilegium. Som fjellfører har Ski og skred blitt en realisering av min drøm - å jobbe i og av fjellet".

Arne Netland

Friluftslivslærer

Epost: arne@altafolkehogskole.no
Telefon: 48270548

Linjer på Alta folkehøgskole

Jakt og Fiske - Finnmark

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Arktis - Svalbard

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Foto Villmark - Island/USA

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Opplev Nord-Norge

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Frikjøring

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Friluftsliv Ingen grenser - botrening

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristenTilrettelagt for rullestolbrukere

Hundekjøring - Finnmarksløpet

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Friluftsliv 70° Nord

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

KRIK - Nordpå

Alta folkehøgskole
Ledig plass
HelårskursKristen

Andreårselev

Alta folkehøgskole
Ledig plass
StipendiatlinjeKristen

Ski og skred

Alta folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vårKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Fra bloggen

- Sønnen min fikk tilbake glimtet i øyet på folkehøgskolen

Randi fikk hjem en ny sønn på juleferie etter et halvt år på folkehøgskole. Tilbake var glimtet i øyet, selvtilliten og en mer moden gutt. ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen