Til hovedinnhold

Alta folkehøgskole

Folkehøgskolen for #ArktiskVillmarksliv finner du i Nordlysbyen Alta, i Norges mest stabile klima for turopplevelser. I vårt friluftsparadis er naturen tett på, og du får solid turerfaring og store opplevelser på den berømte Altaelva, de ville Finnmarksalpene og den sagnomsuste Vidda. Sammen skaper vi et magisk år.  

Søk på skolenLinjer

Alta folkehøgskole ligger midt i smørøyet for friluftsliv. Skoletunet ligger i en lun furuskog, omgitt av storslagen natur. Fjell og vidder så langt øyet kan se, og med havet noen få kilometer unna er det et perfekt utgangspunkt for å leve det gode villmarksliv. 

Fra Finnmarksvidda i sør til Finnmarksalpene i nordvest kan du utforske frodige daler, lange fjorder, spisse tinder og mektige brefall. 

God mat i et godt felleskap. Naturen gir mange fantastiske opplevelser, og en av dem er å komme hjem til en deilig middag laget av våre dyktige kokker, og til internatet der du deler stue og kjøkken med andre elever. Dette fellesskapet er et godt utgangspunkt for sosiale utfordringer og livslange vennskap.

Dette står vi for

På Alta folkehøgskole får du være mye ute, utfordre deg selv og bli glad i naturen.

I ringen rundt bålet er vi likeverdige, og kan utveksle erfaringer og meninger i respekt for hverandre og skaperverket.

Vi er en kristen folkehøgskole med et åpent og inkluderende fellesskap og rom for alle uansett livssyn. 

Vi er opptatt av at alle skal føle seg sett og verdsatt, og har nulltoleranse for mobbing og utenforskap.

Vår visjon er: "Sammen skaper vi et magisk år".

Vi tar utgangspunkt i vårt eget lokalmiljø og landsdelen som skolen ligger i, enten det gjelder friluftsliv, naturmiljøet eller folk og samfunn.

Disse turene og oppleggene er hele skolen sammen:

 • Bli kjent-tur på Finnmarksvidda
 • Alta museum og Kåfjord med helleristninger, krigshistorie, nordlysobservatorium og kobbergruver
 • Førstehjelpskurs
 • Solidaritetsuke, innsamlingsprosjekt med globalt fokus
 • Skoletur Opplev Øst-Finnmark ei uke
 • Soltur
 • Samisk seminar, duodji, konsert, besøk av samiske veivisere
 • Vintergleder med skredkurs, sikkerhetskurs i vinterfjellet og skikjøring i Sarves alpinanlegg
 • Villmarkskveld
 • Finnmarksløpet tett på, kan suppleres med Ditt eget eventyr
 • Det gode viddeliv på Finnmarksvidda
 • Vårtur til Jøkelfjorden i Nord-Troms

Kristen tro handler om å være underveis i møte med Gud og medmennesker. Vi ønsker å skape en arena for dialog der vi møter hverandre med respekt og nysgjerrighet. Vi har noen timer og dager der tro og tvil settes i fokus ”Under en åpen himmel”.

Elevene velger 4 valgfag, ett i hver periode Høst, Mørketid, Vinter og Vårvinter. Hvert valgfag er ca 7 dager, og noen valgfag er på overnattingstur.

Hvilke valgfag som kommer i gang er avhengig av antall elever. Valgfag uten pris er inkl i linjepris.

Høst: Foto basic

Lær hvordan du kan få bedre bilder fra friluftslivsturer og naturopplevelser. Fuglefoto fra båt, landskapsfoto, nordlys, Photoshop, kamerabruk, komposisjon. Mulig å leie kamera og stativ.

Høst: Friluftsliv hav

Pris: 800,-

Kjenn hvor lett havkajakken bringer deg dit du vil! Du får innføring i padling, og turer på og rundt Altafjorden, med turbadstu, mat fra fjæra, fisking og annet ut fra hva gruppa ønsker.

Høst: Hundesport

Møt ulike hunderaser og brukshunder. Fuglehund på jakt, gjeterhund i saueflokken, Alaskan husky, valper, trening med spann. Lær lederskap, lydighetstrening og dressur. Besøk fra Norske Redningshunder.

Høst: Midt i blinken

Bli mer treffsikker på skytebanen og i skolens skytesimulator. Lær om sikkerhet i våpenhåndtering og på jakt, artskunnskap, fuglehund.

Høst: Terrengsykkel

Alta har et av Norges beste nettverk av stier og singel tracks! Du får bedre teknikk, økt ferdighet, og turer til fjells. For alle ferdighetsnivå. Du kan leie terrengsykkel her.

Høst: Villmarksmat

Har du smakt pizza på bål, eller baconfylt ørret? Du får kulinariske opplevelser hver dag, over bålet, på steinaldervis i steinovn og kokegrop. Safting og pølsemaking. Sulten blir du garantert ikke!

Mørketid: Ekspedisjonstrening

Opplev gleden ved å bruke kroppen din og bli godt sliten. Kom i form og tren utholdenhet i skolens flotte nærmiljø.

Mørketid: Foto og film

Lær å ta gode bilder og film, redigering med Premiere og Photoshop, samt publisering på sosiale medier. Vi gjennomfører filmprosjekt fra A til Å. Filming også med GoPro, drone og 360VR utstyr.

Mørketid: Jegerprøven

Pris: 700,-

Obligatorisk kurs for alle som skal jakte og fangste. Hagle og rifle-skyting, felle- og snarefangst, flåing og slakting, artskunnskap og lovverk. Jaktutstyr kan lånes. Du må kunne norsk.

Mørketid: Klatring inne

Pris: 400,-

Utfordre deg selv og opplev mestring - enten du har klatra en del eller ikke! Sportsklatring og buldring i Altas klatreanlegg, slakk line, ruteskruing, ta Brattkort. Du bør ha egne klatresko.

Mørketid: Skimaking

Pris: 3 000,-

Slipp deg løs i skolens ski-verksted. Å lage egne, unike ski er en spennende og utfordrende prosess fra idemyldring til plankene flyter på snøen. Materialer, form, lengde og bredde bestemmer du selv!

Mørketid: Tradisjonsmat

Har du smakt hjemmelagde pølser? Vi lager mye god mat, parterer lam og lager julemat. Du får lage lefser og flatbrød på takke. Vi koser oss inne i mørketida med egenlagde retter.

Vinter: Friluftsliv

Ut på tur, til fjells, til skogs og ved fjorden, med en god bållunch midt på dagen. Valgfaget blir til underveis ut fra dine og gruppas ønsker.

Vinter: Hund og ekspedisjoner

Pris: 500,-

Inspirert av Lars Monsen, Helge Ingstad og Fritjof Nansen? Bli kjent med topptrente hunder i skolens kennel. Snørekjøring på ski, turer med eget hundespann, hund og pulk. Planlegg egen ekspedisjon.

Vinter: Isklatring

Høyt oppe og mestringsfølelsen er fantastisk! Klatring i skolens istårn og frosne fosser, sportsklatring inne, buldring, sikkerhet under klatring. Isklatreutstyr får du låne av skolen.

Vinter: Knivlaging

Lag din egen brukskniv med slire - slik du selv vil utforming og dekor. En kniv som passer perfekt i hånden din. Og kjenn tilfredsstillelsen når du bruker den på tur!

Vinter: Kreativt verksted

Finn roen på kreativt verksted! Her kan du la fantasien løpe løpsk med tegning, strikking, foto og utstyrslaging. Kjenn skapergleden med en kopp kakao og gode samtaler i vintermørket.

Vårvinter: Elevstyrt valgfag

Sammen med andre elever lager du ditt eget valgfag ut fra hva du vil lære (ikke krevende friluftsliv). Lag en plan, gjennomfør dagene og lever rapport etterpå. Pris avhenger av hva dere gjør.

Vårvinter: Fiske

Pris: 500,-

Finnmarksfisket er fantastisk spennende. Sjøfiske og isfiske, etter stortorsk, kveite, steinbit, sei, hyse, sjøørret og røye. Kanskje får du ny personlig rekord!

Vårvinter: Natur og rovdyr

Det er et rikt dyreliv rett ved skolen, med gaupe, jerv og kongeørn. Samspillet i naturen, miljøforvaltning, gaupesporing for Statens naturoppsyn, rovdyrdrepte tamrein. Egen kikkert er en fordel.

Vårvinter: Samisk trekopp

Vi inspireres av gammel samisk tradisjon og lager gouksi, trekopp laget av vrikule, som du kan bruke på tur. Du kan felle inn horn og bein i hanken, og lage smykker eller kaffepose.

Vårvinter: Ski topptur

Vi går toppturer i Alta-området, finner den beste snøen og artigste skikjøringen. Du trenger rando/telemarksutstyr, hjelm og feller.

Opplev Øst-Finnmark

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 6 dager

Vi drar på rundreise i Øst-Finnmark, et fantastisk stykke Norge som har alt, fra frodige dalfører i innlandet til karrig kyst med fri horisont ut over Barentshavet mot Nordpolen.

Vi besøker Bugøynes med sin finske historie, sauna og ishavsbading. I Pasvikdalen får du være på tur i gammel furuskog, med bjørner i hi, og grensa mot Russland rett over Pasvikelva. Videre går turen ytterst i havgapet på Varangerhalvøya, til fiskeværet Berlevåg hvor vi møter lokale ildsjeler, lærer om kystkulturen lengst nord og opplever den rå og spektakulære naturen i området.

Denne fellesturen vil du aldri glemme!

Finnmarksløpet

Obligatorisk: Nei

Pris: Inkludert i linjepris

I mars kommer langt over tusen hunder til Alta for å delta i Finnmarksløpet, Europas lengste hundeløp. Du får være med som hjelper og funksjonær, og får oppleve Finnmarks største arrangement på innsiden.

Ditt eget eventyr

Obligatorisk: Nei

Pris: Inkludert i linjepris

Her får du sammen med medelever planlegge og gjennomføre drømmeturen. Du kan starte eventyret på ski fra skolen, eller reise lengre bort, etter at du har fått oppleve første del av Finnmarksløpet.

På friluftslivsturer bør gruppa være 3-4 personer.

 • Oppleve unike nasjonalparker som Stabbursdalen og Dividalen
 • Isfiske etter storrøya
 • Snarefangst av rype
 • Besøke reindriftsfamilie
 • Havfiske på fiskeskøyte
 • Besøke Rolvsøy på Finnmarkskysten
 • Toppturer i Finnmarksalpene
 • Finnmarksvidda på ski

... og utallige andre muligheter

 

Dere planlegger prosjektuka sammen med en av skolens lærere. Her er viktige punkter som skal skrives inn i turplanen:

 • Fullt navn, telefon og linje
 • Hvem skal ha kostørepenger
 • Avreisedag, dato, klokkeslett
 • Returdag, dato, klokkeslett
 • Kart med inntegnet rutevalg og leirsteder
 • Toppturer skal være i terreng slakere enn 30 grader og ta hensyn til utløpsområder
 • Alternativ tur/opplegg som kan gjennomføres "uansett" vær/forhold
 • Sikkerhetsvurderinger (værmelding, værutsatt området, skredvarsel, sjekk bratthetskart med utløp, telefondekning, nødpeilesender/satelittelefon, førstehjelpsutstyr, åpne hytter/gammer...)
 • Utstyr, fra hvilken linje
 • Hund med?
 • Kontaktperson på Alta fhs Andreas Granerud, tlf 41503291, og eventuelt på prosjektukested
 • Last ned appen Hjelp 113

Pris vil avhenge av hvor langt du reiser og andre kostnader. Dette kommer i tillegg til oppgitt linjepris, og betales av gruppa selv.

På det koselige tunet vårt finner du skolebygget, 8 internathus med stue og kjøkken og en stor hundegård. Her bor også flere av de ansattes familier med voksne og barn. 

Vi anbefaler deg å bo på dobbelrom, men vi har også enkeltrom hvis du ønsker det. Vil du ha bad m/ dusj koster det ekstra. Internatlivet er et godt utgangspunkt for sosiale utfordringer og livslange vennskap. 

Skolens kokker lager svært god mat, også til deg som ønsker eller trenger tilpasset mat. Ekstra kostnad for melkefri og glutenfri kost er kr 6300. Andre "vanlige" dietter, minimum kr 2200. Har du spesielle diettbehov som ikke dekkes inn her, ta gjerne kontakt med skolen.

Fasiliteter

I undervisning og fritid får du benyttte:

 • Gymsalen, styrkerommet og buldrerommet
 • Sløydsalen med skimakerverksted
 • Sykkelverksted/skismørebu
 • Skytesimulator
 • Katakomben - vårt stille rom
 • Musikkrom
 • Datautstyr
 • Badstu
 • Peisestue
 • Gamma rett utenfor skoletunet står alltid åpen, og bålkaffen er ofte på kok
 • Friluftskjelleren har et rikholdig utvalg friluftslivsutstyr. Linjefagene har hver sine klassesett med telt, primuser, pulker og spesialutstyr som du får låne.
 • Sykkelstier
 • Klatretårnet ises ned i november
 • I hundegårdene er huskyene gira på tur
 • Alta er Nordlysbyen og størst i Finnmark (20 000 innbyggere). Flere avganger daglig mellom sør og nord, gjør det enkelt å komme til hit. Fra flyplassen til skolen er det et kvarter å kjøre.
 • Det er daglige bussavganger fra Tromsø, Narvik, Hammerfest og Kirkenes.

Finn reiserute fra der du bor

Alta folkehøgskole ligger midt i smørøyet for friluftsliv, i furuskogen ved foten av fjellet Skoddevarre og i gangavstand fra Altaelva. I Skoddevarre finner du et flott turterreng, fiskevann, klatrefelt, og sykkelstier. Du kan spenne på deg skiene rett utenfor internatet, gå på topptur, og få fantastisk utsikt utover Alta. 

Ukene varierer mellom at du er på tur med linjefaget ditt eller hele skolen alle dagene, eller har forskjellige fag hver dag både inne og ute.

Last ned timeplan som pdf ↓

Datoer for ferier og frihelger kan bli endret.

 • Skolestart 17.08.2024
 • Høstturer, førstehjelpskurs
 • Høstferie 27.09-06.10
 • Solidaritetsuke
 • Frihelg 07-10.11
 • Skoletur
 • Juleferie 12.12-06.01
 • Vinterturer, soltur
 • Vinterferie 26.02-03.03
 • Finnmarksløpet
 • Viddetur
 • Påskeferie 11.04-21.04
 • Linjelangturer
 • Skoleavslutning, siste skoledag 13.05

I friperiodene ovenfor er skolebygget stengt. Du får bo på internatet, utenom i juleferien.

Her finner du årsplanen for 2023-24.

Last ned årsplan som pdf ↓

Hvert år gjennomfører har vi et solidaritetsprosjekt. De siste skoleårene har vi valgt å støtte Normisjons prosjekt "Like mye verdt" med fokus på jenters og kvinners rettigheter i Bangladesh, India og Nepal.

Prosjektene fokuserer på utdanning, selvhjelpsgrupper, rehabilitering og yrkesopplæring til jenter og kvinner utsatt for prostitusjon og menneskehandel.

Vi har samlet inn penger gjennom å ta jobber, solidaritetsløp, auksjoner og drive kafesalg m.m..

Vi ønsker å gjøre en forskjell ved å støtte Normisjon sitt prosjekt!

Store deler av skoleåret er vi på ulike turer. Fra høstferien og fram til turlivet tar over utpå vinteren blir det tid til en del fritidsaktiviteter.

 • Elevkveld - god mat og egenlaget program på lørdagskvelder
 • Gymsalen er midt i skolebygget og der er det ballspill, trening, lek og moro
 • KRIK-samling
 • Katakombesamling - en stille stund med ord til ettertanke, musikk og lystenning
 • Samtale- og bibel-grupper, hjemme hos en i personalet
 • Bandrom med trommer, instrumenter og forsterkere
 • Blandakor
 • Filmkvelder
 • Solidaritetskafe
 • Planlegging av neste dag og ulike opplegg kan foregå på kveldstid
 • Bordtennis og biljard
 • Klatring i buldrerommet
 • Trening i styrkerommet

Vi stiller ingen krav til din kompetanse innen friluftsliv. Du bør kort og godt like å være ute!

 • Aldersgrense: 18 år (unntaksvis lavere)
 • Søknadsdato: Det kan bli fullt og derfor lønner det seg å søke tidlig. Alle som søker før et tak på ca 16 elever pr linje nås, vil få opptaksbrev med tilbud om sitt førstevalg
 • På linjenivå kan det hende vi kjønnskvoterer
 • Søkere som trenger avklaring pga svarfrist fra andre skoleslag kan få skoleplass før normal opptaksstart 1. februar

Bygninger

Rullestolrampe til inngangsparti og HC-toalett.

Mat

Våre dyktige kokker lager fantastisk mat tilpasset din smak og eventuelle dietter, allergier og intoleranser.

Faglig og sosialt

Vi har stort fokus på et godt og trygt skolemiljø, og alle i personalet engasjerer seg for at du skal trives sosialt. Våre elever skryter av det gode fellesskapet de får oppleve på skoletunet og på tur.

Andreas Granerud

Rektor

Epost: andreas@altafolkehogskole.no

Ånen Tveit

Økonomileder

Epost: anen@altafolkehogskole.no
Telefon: 78449170

Charlotte Liljegren

Kokk

Gunn Bertelsen

Kokk

Lillian Pedersen

Internatleder

Epost: lillian@altafolkehogskole.no

Hilde Pedersen

Kjøkkenleder

Epost: hilde@altafolkehogskole.no

Mari Vebenstad

Kokk

Epost: mari@altafolkehogskole.no

Sigurd Sørensen

Vaktmester

Epost: sigurd@altafolkehogskole.no

Fredrik Jacobsen

Vaktmester og lærer

Epost: fredrik@altafolkehogskole.no

Julie Fløtlien

PR-medarbeider

Janie Therese Brye

Friluftslivlærer

Ei livsglad jente som har sitt utspring fra det blide Sørland, har flyttet mot de nordlige breddegrader, nærmere bestemt 70° Nord. En allsidig lærer som alltid har et smil på lur, noe elevene på 70° Nord kjapt finner ut. Trives godt i vann og på land, men ski og snø er nok det som ligger hennes hjerte nærmest.Hun er lett å bli glad i og deler mer enn gjerne av sin livskunnskap og kompetanse.

Epost: janie@altafolkehogskole.no
Telefon: 41145614

Johannes Brye

Friluftslivlærer

Johannes er fjellmann og filosof som liker turer i skog, fjell og mark, helst så fort som mulig. Enten det er på terrengsykkelen eller med ski på beina. Han har ei jovial dialekt som gjenspeiler personligheten og fødarheimen Ål i Hallingdal. Johannes er en kreativ, allsidig og hjelpsom lærer, noe elevene nyter godt av. Rett og slett; ein likandes kar!

Epost: johannes@altafolkehogskole.no
Telefon: 92082225

Bjørn Michaelsen

Friluftslivlærer

Bjørn utviklet Off Piste-linja i 2000 og halvårskurset Ski og Skred i 2003. Han har erfaring på ski i bratte fjell fra tallrike turer og opphold i Nord-Norge, Nord-Sverige, Alpene, Canada og USA gjennom 20 år. Bjørn har prøvd det meste i Vest-Finnmark og på vidda som er mulig med terrengsykkel, han er dedikert fluefisker, og finner løssnø 9 av 10 dager gjennom vinteren.

Epost: bjorn@altafolkehogskole.no
Telefon: 98619997

Bjørnulf Håkenrud

Friluftslivlærer/undervisningsleder

Klatring, skikjøring og toppturer er hovedinteressene, og Bjørnulf trives like godt både på snø, is og stein. Han har lang og allsidig erfaring i bratte fjell sommer og vinter fra Norge, Sverige, Russland, Alpene, Spania, Sør-Amerika og New Zealand. Han er aktiv i Alta Klatreklubb, og har stått i bresjen for utviklingen av flere nye klatrefelt og ruter.

Epost: bjornulf@altafolkehogskole.no
Telefon: 97169611
Nettside

Lars Haukanes Krempig

Friluftslivlærer

Lars er en skikkelig villmarking. Slik blir man av å vokse opp i ei lita fjellbygd på Voss. Her i Alta stortrives Lars, og elsker å formidle det gode liv ute på korte og lengre turer. Han har stor erfaring med lange turer på Nordkalotten, Svalbard, Grønland og Alaska. Lars er en allsidig friluftsmann som har egne polarhunder og stor erfaring med jakt og fiske. Pappa til Villmarksbarna!

Epost: lars@altafolkehogskole.no
Telefon: 90737493

Aleksander Hansen

Friluftslivlærer

Aleksander er en vassekte Finnmarking, allsidig villmarking og friluftsmann. Han er særlig glad i de turene der en kommer tett inn på naturen. I tråd med gode veidemannstradisjoner er fiske, jakt og fangst hans spisskompetanse. Han er også kjent for sitt gode humør og kjappe replikker som sprer latter og god stemning.

Epost: aleksander@altafolkehogskole.no
Telefon: 95821416

Anved Kvammen

Friluftslivlærer

Villmarking som har vokst opp på Hardangervidda og nå trives like godt ved og på Finnmarksvidda. Allsidig kar som liker jakt, fiske, ski, kajakk, klatring og hundekjøring. Glad i livet utendørs både sommer som vinter. Han har gått Norge og Svalbard på langs på ski, og har stor glede av å inspirere og videreformidle sine erfaringer til elevene.

Epost: anved@altafolkehogskole.no
Telefon: 91327178

Harald Tunheim

Friluftslivlærer

Harald er en av de mest erfarne lærerne innen hundekjøring i Norge. Han har fullført Iditarod, verdens lengste hundeløp, 3 ganger, og fullført 21 Finnmarksløp. Finnmarksløpet har han vunnet 6 ganger, sist i 2018. Harald har stor interesse for naturen og alt som lever der, mange av Finnmarks elver har han utforsket med kano og fiskestang. I august jakter han på moltebær.

Epost: harald@altafolkehogskole.no
Telefon: 90543650

Per Arne Askeland

Friluftslivlærer

Per Arne er foto-entusiasten på Alta fhs, og når gode ørnebilder eller nordlysbilder er innen rekkevidde legger han inn et ekstra gir. Med sin lange erfaring innen både fotografering og friluftsliv i Finnmark vet han om mange flotte steder, og hvor man finner forskjellige fugle- og dyre-arter. Og ikke minst, hvordan man tar bra bilder!

Epost: perarne@altafolkehogskole.no
Telefon: 90655056
Instagram: @p__ask

Fred Buttard

Mountain guide

IFMGA Guide siden 2001. ENSA/Chamonix/Mountain Military School (1998 – 2008). Fjellfører Val d’Isère og seinere Maurienne.

“På  topptur i Finnmark traff jeg Bjørn og Ski og skred. Å jobbe i lag med så dedikerte skikjørere over tid er et privilegium. Som fjellfører har Ski og skred blitt en realisering av min drøm - å jobbe i og av fjellet".

Berit Michaelsen

Lærer

Berit er en sangglad dame med et stort hjerte for alle rundt seg. Er alltid i godt humør og elsker å være ute på tur med familie, venner eller eller elevene sine. Ikke minst trives hun godt med ski på beina, på terrengsykkelen eller med bare å finne roen rundt bålet med kaffikoppen i hånden.

Epost: berit@altafolkehogskole.no

Linjer på Alta folkehøgskole

Arktis - Svalbard

Alta folkehøgskole
Få ledige plasser
HelårskursKristen

Opplev Nord-Norge

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen

Frikjøring

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen

Hundekjøring - Finnmarksløpet

Alta folkehøgskole
Få ledige plasser
HelårskursKristen

Friluftsliv 70° Nord

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen

Jakt og Fiske - Finnmark

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen

Aktiv - botrening

Alta folkehøgskole
HelårskursKristen

Stipendiatlinja

Alta folkehøgskole
StipendiatlinjeKristen

Friluftsliv Mix - høst 2025

Alta folkehøgskole
Halvårskurs høstKristen

Circum Polar Finnmark

Alta folkehøgskole
Halvårskurs høstKristen

Naturfoto

Alta folkehøgskole
Halvårskurs høstKristen

Friluftsliv Mix - vår 2024

Alta folkehøgskole
Halvårskurs vårKristen

Ski og skred, vår 2025

Alta folkehøgskole
Halvårskurs vårKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Se ny folkehøgskoleserie på YouTube

Folkehøgskoleåret – Friluftsliv følger elever ved Alta folkehøgskole gjennom et helt skoleår. Fremover kan du se alle episodene på Folkehøgskolenes YouTube-kanal.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen