Til hovedinnhold

Åsane folkehøgskole - Bergen

Vi tilbyr 8 unike linjetilbud som rommer et bredt spekter av fag. Her møtes mangfold av unge voksne gjennom sine ulike interessefelt. Variert valgfagtilbud, høy faglig kvalitet på linjene, og spennende studieturer. Explore Nepal sammen med bistandorganisasjonen FORUT. Bli med på fellesturer og opplev kulturbyen Bergen.

Søk på skolenLinjer

Velkommen til Bergen og velkommen til Åsane folkehøgskole!

Vi gleder oss til å ta fatt på et nytt skoleår og håper at du har lyst til å være med og dele nye opplevelser med oss. Vi er en leken og sosial gjeng ansatte som ønsker å få deg med på et unikt skoleår. Her ligger muligheten for personlig og faglig utvikling, nye gode vennskap, matopplevelser og mye latter og moro.

I løpet av skoleåret vil du få god anledning til å bli kjent med Bergen, byens unike sjarm, arkitektur og historie, kulturtilbudet, fagmiljøene og engasjementet. Kanskje finner du ditt ideelle studiested her.

På linjen din får du holde på med fag og emner som du interesserer deg for, og sammen med dine klassevenner får du en flott reise til et aktuelt og spennende reisemål. Kanskje har du og lyst til å være med til Nepal og bli trollbundet av kultur, folk og landskap der?

Skolehverdagen er en blanding av undervisning, gode måltider, felles aktiviteter, fritid og internatliv. Det flotte med folkehøgskolelivet er at du alltid har tilgang på medelevene dine. Tenk deg for en fantastisk mulighet til fellesskap og nye opplevelser. Sammen skal vi jobbe for at skolemiljøet blir bra for alle og at du opplever god skolelivskvalitet. Et år ved Åsane folkehøgskole kan bli det beste året i ditt liv.

Dette står vi for

Alle elever ved Åsane folkehøgskole tas opp på en linje som de følger hele skoleåret. Her får elevene dyrke sine faglige hovedinteresser gjennom varierte
undervisningsopplegg ledet av dyktige lærere som brenner for sine fag og for sine elever.

Et år hos oss er mye mer enn linjefaget!

Gjennom arbeidet med linjefag og fellesfag, arrangement, studieturer og felles opplevelser arbeider skolen for å styrke elevenes kompetanse innen disse 4 områdene:

Åsane folkehøgskoles fellesfag er:

  • Boblesprekk: Vi retter blikket utover med ukentlig oppdatering på nyheter og aktuelle hendelser. 
  • Kompetansefag: Ukentlig forum rettet mot skolens 4 kompetanseområder: Kreativ kompetanse, Global kompetanse, Samhandlingskompetanse og livskompetanse.
  • Kulturtimen: Undervisningsopplegg der vi forbereder og evaluerer felles kulturelle opplevelser i Bergen, som teaterbesøk på Den Nationale Scene, konserter, danseforestillinger, kunstutstillinger og annet som Bergen har å by på. 
  • Sang og kor: Vi synger sammen og vi har et skolekor der alle elevene deltar. 
  • Lørdagsseminar: De fleste lørdagene er det lørdagsseminar. Vi får gjerne besøk utenfra av interessante foredragsholdere, kunstnere og musikere, organisasjoner og lignende. Dey legges opp til aktive seminarer og i tillegg holder hver linje et lørdagsseminar for resten av elevene på skolen. 

På Åsane er det til vanlig valgfag 2 ganger pr uke. Vi velger valgfag for 3 perioder i løpet av året - alle kan ha minimum 6 valgfag i løpet av året. I tillegg kommer kvelds- og helgekurs. Vi tilbyr stor variasjon i valgfagtilbudet. Det varierer noe fra år til år avhengig av ressurser og lærerstab.

Aerobic hits

Liker du å trene effektivt til hits fra 80- og 90-tallet? Da er dette et godt valg! Med enkle bevegelsesmønster trener vi både kondisjon og styrke, og best av alt; vi har det gøy sammen!

Ballspill

Fotball, håndball, volleyball, innebandy, basket, eller amerikansk fotball. Vi har skolens gymsal til rådighet eller spiller utendørs dersom været tillater det.

Blokkjeder og kryptovaluta

Er du nysgjerrig på hva en Bitcoin er og hvordan blokkjeder fungerer? I dette valgfaget lærer vi mer om dette, og vi diskuterer fordeler og ulpemper med blokkjedeteknologi og hva det kan brukes til.

Brettspillworkshop

Vi utvikler egne brettspill fra idé til ferdig spill. Vi designer brett og brikker, utvikler regler og lager innhold gjennom prøving og feiling og mye lek og moro.

Båtførerprøven

Kurs i samarbeid med Redningsselskapet som gir deg grunnlaget for å ta båtførerprøven. Båtførerbevis er obligatorisk for alle som ønsker å føre fritidsbåt 8 meter eller større med mer enn 25 hk motor.

Debattklubb

Lær kunsten å debattere, å innta et standpunkt, bygge argumentasjon og forsvare dine standpunkt mot saklige og usaklige angrep.

Explore Nepal

Pris: 21 000,-

14 dagers reise til Nepal. Trekking i Himalayas fantastiske fjellområder, møter med fremmede mennesker og kulturer, og besøk i veiløse fjellandsbyer i over 3500 meters høyde. Se også felles studietur.

Filosofi

I valgfag filosofi undersøker vi lange linjer og store navn i tenkningens historie, fra klassikerne i antikken til moderne eksistensfilosofi.

Gitarkurs

Grunnleggende ferdigheter innenfor grep, akkorder og spillteknikker, vi utvider og bygger videre på våre ferdigheter gjennom året. Forkunnskaper er ikke nødvendig, men det er kjekt med egen gitar.

Grunnkurs i havkajakk

Pris: 500,-

Du introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har du gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset gir våtkort.

Impro

Grunnleggende improvisasjon og teatersport. Faget består av ulike sceniske improvisasjonsleker og er velegnet for alle som ønsker å bearbeide sin sceneskrekk, og alle som er lekelystne.

Kammerkor

Et valgfritt kortilbud til deg som har vært i kor tidligere, eller som har lyst til å prøve deg i en litt mindre sammenheng enn skolekoret.

Keramikk

I Keramikk valgfag jobber du både med bruksform og skulptur. Du vil få innføring i ulike teknikker og relevante redskaper, i tillegg til ulike former for overflatebehandling og dekor.

Klatring

Vi klatrer i Lehmkuhlhallen på Norges Handelshøyskole (NHH) og utendørs i Bergensområdet. Mulighet for å ta brattkort.

Kreativ skriving

Glad i å skrive? I kreativ skriving får du muligheten til å utvikle skrivingen din gjennom ulike øvelser og tilbakemelding på tekster.

Kreativt verksted

Her får du forme bruksgjenstander i flere forskjellige materialer og får innføring i ulike teknikker og relevante redskaper. Materialer vi bruker kan være leire, ull og fliser til mosaikk.

Låtskriving

Pris: 300,-

Lag din egen låt, skriv tekst og melodi, sett komp til, og få tid i et lydstudio med egen lydtekniker som hjelper deg til å finne DIN vri.

Maleri

Du får kunnskap om fargebruk og komposisjon i maleri, og kan prøve ut varierte teknikker i maleri innen abstrakte og naturalistiske uttrykk.

Musikk og Helse

Hva betyr musikk for den du er, for din identitet og din livskvalitet? Hvordan påvirkes menneskehjernen av musikk? Vi ser på hvordan musikk kan bidra positivt i møte med ulike hjernesykdommer.

Opptur

Bergen er kjent for vakre fjell. I tillegg til vår lokale «Veten», har vi Fløyfjellet, Ulriken, Lyderhorn, Sandviksfjellet, Løvstakken med flere! Bli med og nyt Bergens vakre natur.

Revy

Bli med å lage en revy fra blanke ark til premiere. Vi skriver sketsjer, revyviser og lager shownummer. Her lærer vi grunnleggende scenetrening og finner trygghet og glede i det å stå på en scene.

S.M.I.L.Sunne mennesker, intensiv livsglede!

Vi utforsker teknikker for avspenning og økt livsglede. Vi prøverTai chi, latteryoga, tapping, selvhypnose, meditasjon, pusteteknikker, massasje, terapeutisk fargelegging, selvutvikling og aromaterapi

Sirkeltrening

Hopp, løp, løft, ta noen burpees og svett sammen med venner.

Stolzen opp

Vær med å trene i Stolzekleiven i Bergen. vel 300 meter stigning via drøyt 950 trappetrinn i ulik høyde. Rekord herrer: 7:54 og damer: 9:34. Skolerekord: Ca 9:30. Assisterende rektor: ca 30 min!

Stop Motion

Du får arbeide med teknikker som cut out, leireanimasjon og pixilation. Du får innføring i bruk av kameraer og programvare til stop motion- animasjon og valgfaget avrundes med egenprodusert produkt.

Strikking

Strikking er i vinden som aldri før! Her lærer du å strikke fra grunnen av, eller du kan videreutvikle dine kunnskaper. Du kan lære å strikke med perler, mønsterstrikk, toving og lignende.

Svømming

Pris: 500,-

Vi reiser til Bergen og svømmer i AdO Arena, et profesjonelt svømme- og stupeanlegg, der du kan stupe, trene svømming, eller bare bade og nyte livet.

Syng!

Ønsker du å delta på ukentlige masterklasser der du kan lære mer om stemmen og stemmebruk? Her kan du utforske sang og vokalteknikk i en gruppe og synge sammen med venner.

Teater

I dette valgfaget får du en innføring i diverse skuespillerteknikker og vi jobber med forskjellige oppsetninger, både store og små. Vi har blant annet satt opp «Den spanske Flue».

Teddybjørnverksted

En venn for livet eller et håndverk til å bli glad i? Du lærer å lage gammeldagse teddybjørner. Noen finner en ny hobby, andre lar det bli med den ene teddyen. Opplæring i alle nødvendige teknikker.

Tegning

Du får innføring i grunnleggende teknikker innen frihåndstegning med blyant, kull, og tusj. Kurset gir innføring i tegneøvelser innen portrett-tegning og stilleben, samt arbeid med egne komposisjoner.

Ukulele

Lær å spille "minigitar"! Ukulele er lett å lære, lett å spille på og lett å ta med seg!

Vegetar / Vegansk matlaging

Her er kan du lære noe nytt om sunt kosthold, kose deg på kjøkkenet og få litt ny inspirasjon. Menyen bestemmes av elevgruppen.

Yoga

Vi jobber parvis og øver styrke, balanse, ro og konsentrasjon, og ikke minst på å gi hverandre tillit.

Zumba

Opprinnelig er zumba danseklassen med hete rytmer og vrikkende hofter, men vi på Åsane tar det steget videre; med musikk fra hele verden får vi en skikkelig fin treningsøkt sammen! Ta frem trikot og j

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 1-3 dager

Vi starter skoleåret med en felles bli kjent-tur med overnatting. Turen går denne høsten til Voss der mulighetene for varierte aktiviteter er mange! 

Explore Nepal

Pris: 24 000

Explore Nepal er valgfaget for deg med reiselyst, og som ønsker å oppleve hverdagslivet, naturen og kulturen i fjellandet Nepal som er blant de aller fattigste landene i verden.Vi reiser med ryggsekk og sovepose og bruker våre egne bein til å forflytte oss gjennom unike områder som normalt ikke er vanlige turiststier. Dagsetappene på trekkinga er fra 4-6 timer. For å gjennomføre denne turen må du være i normalt god form. Du må og være innstilt på å trene noe før turen.

I tillegg til flotte reiseopplevelser utenfor allfarvei ønsker vi gjennom valgfaget å utvikle kunnskap og interesse for fremmedartede samfunn og levesett, kulturforståelse, og gir deg mulighet til å oppdage nye sider ved deg selv.

Turen gjennomføres i samarbeid med bistandsorganisasjonen FORUT og deres samarbeidspartner i Nepal: CWIN,Child Workers in Nepal.

Åsane folkehøgskole har syv internatbygg. Hvert bygg består av åtte til tolv dobbeltrom. Som regel er det to rom som deler bad og toalett.

Vi har kun et begrenset antall enkeltrom. Ønsker du enkeltrom må du betale ekstra for dette. Send epost til med skolen ved behov for enkeltrom.

Hvert internat har vaskemaskin, tørketrommel og et lite kjøkken med kokemuligheter og kjøleskap. Det er også et koselig fellesrom på hvert internat. Elevene er selv ansvarlige for å holde sine egne rom og fellesrommene ryddig og rein.

Fasiliteter

  • Gode lokaliteter tilpasset de ulike linjenes behov. Skolen er åpen til kl. 23:00 hver kveld. 
  • Treningsrom, badstue og gymsal. Flott turterreng like ved skolen.
  • Vi bruker Bergen: Den Nationale Scene, Grieghallen, Kode, Akvariet, Stolzekleiven og Vidden.

Åsane Folkehøgskoles kjøkken tilbyr et sunt kosthold med hjemmelaget mat av friske råvarer og mye frukt og grønt. Her kan du lese mer om kjøkken og måltider på skolen.

Til Bergen kommer du lett med tog, båt, fly eller med egen bil. Når du kommer til Bergen følger du E39 nordover fra sentrum ca 20 km, skiltet mot Knarvik/Ålesund. Følg skilting til skolen fra tettstedet Hylkje.

Finn reiserute fra der du bor

Linjefagene utgjør sirka halvparten av undervisningstiden. Resten er fellesfag, valgfag og lørdagsseminar. Linjefagene fyller en hel og tre halve dager hver uke.

Last ned timeplan som pdf ↓

Nedenfor ser du en oversikt over ferier og fridager skoleåret 2022-23. VI tar forbehold om mulige endringer.

Last ned årsplan som pdf ↓

MUSIKAL

Hvert år har vi en periode på to uker hvor den vanlige timeplanen må vike og alle elever og ansatte jobber med et felles prosjekt. Etter en periode med øving på sang, dans, musikk og tekst, produksjon av kostymer og kulisser, motivasjon av medelever og kafédrift, ender det hele i en musikal som vises frem til venner, familie og andre skoler.

SVETT FOR MENNESKERETT

Svett for menneskerett er Åsane Folkehøgskoles årevise innsamlingsaksjon, til inntekt for hjelpeorganisasjonen FORUT. Innsamlingen arrangeres i form av et sponsorløp der alle skolens elever og ansatte deltar. Løpet foregår i Bergen sentrum, og det er linjen Globalt perspektiv som arrangerer og gjennomfører løpet.

Skolens stipendiater har ansvar for å tilrettelegge for aktiviteter på ettermiddag, kveld og i helgene. Hver uke er det spillkvelder, filmvisninger, samtaler, strikkeklubb, boklesing, improkvelder, volleyballturneringer, fotballkamper, turer og annet som alle kan være med på.

I tillegg oppfordrer vi alle elever til selv å være aktive og ta initiativ til aktiviteter som kan være gøy for andre å være med på. Her er stippene våre behjelpelig med organisering og tilrettelegging. 

Minstealder for opptak ved Åsane folkehøgskole er fylte 18 år i løpet av høstsemesteret. De fleste elevene er 19 - 22 år.

Bygninger

Våre fellesarealer er universelt utformet. Vi har heis som gir tilgang til alle etasjer. Vi har HC toalett i hovedetasjen. Vi har støydempende tiltak i matsal og i vårt auditorium. Det er god framkommelighet for stor bil til skolens fellesareal. Vi har to internat tilrettelagt for framkommelighet og med HC bad. 

Mat

Vi tilbyr variert kost og glutenfri-og laktosefri mat. Vi tilpasser for eventuelle allergier. Gi beskjed i god tid slik at vi kan legge tilrette for deg.

Faglig og sosialt

Alle elever er endel av vårt store fellesskap! Vi har fokus på en god og trygg oppstart og et inkluderende miljø. Vi tilrettelegger om du trenger det og tilpasser så langt det er mulig for at du skal kunne delta på lik linje med dine medelever. Dette kan være om du trenger tilpasset utstyr og hjelp med søknader til hjelpemiddelsentralen. Vi tilrettelegger for nødvendige pauser og finner alternative løsninger dersom aktiviteter blir for omfattende. Vår internatleder, spesialpedagog eller andre ansatte tar gjerne en prat om du ønsker det. Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for deg.

Lena Andresen

Rektor

Lena har et stort engasjement for alle på skolen. Elever og ansatte skal bli lyttet til og sett. Hun har bakgrunn som musiker, kulturskolerektor, rektor og inspektør i grunnskolen og er utdannetspesialpedagog. En visjon er at året i Åsane folkehøgskole kan være det beste året i eleven sitt liv. Det skal være rom for å bruke hele seg og få utvikle seg som menneske i et yrende mangfoldig fellesskap.

Epost: lena.andresen@asanefolk.no
Telefon: 41140440

Kristina Ø. Helgheim

Internatleder

Epost: kristina@asanefolk.no

Thorbjørn Thorsen

Assisterende rektor/ Musikklærer

Musikklærer med allsidig musikalsk bagrunn fra kor- og vokalmusikk, spiller piano, el-bass og gitar. Har erfaring fra ulike typer band, og skriver og arrangerer musikk både for kor og instrumentalbesetninger. 

Epost: thorbjorn.thorsen@asanefolk.no
Telefon: 55 39 51 81 / 93 43 81 85

Kjersti Wallem

Økonomiansvarlig

Kjersti er økonomiansvarlig og er en ekte tallnerd. Har du utfordringer med økonomien i løpet av skoleåret, så kan kanskje Kjersti gi deg et tips eller to. Som de andre ansatte er hun veldig glad i jobben sin. Hun liker at skolen gir ungdommer kunnskap, tilhørighet, muligheter og minner for livet! Hun elsker sjøen og naturen rundt skolen, men også at Bergen by er bare en liten busstur unna.

Epost: kjersti@asanefolk.no
Telefon: 55 39 51 83

Cato Jensen

Lærer

Cato er skuespiller og artist utdannet fra Bergen Teaterskole.
Han har skrevet en lang rekke skuespill og sanger både for næringsliv og privatpersoner, har medvirket i filmer og gitt ut flere album.
Cato var elev ved Åsane folkehøgskole i 94-95, og har jobbet ved skolen siden 2000.
På fritiden driver trebarnsfar Cato på med revy og tar oppdrag som konserter og show.

Telefon: 976 11 415

Ingunn Halland

Hovedlærer på linjen har master i industridesign fra Arkitektskolen i Aarhus, og har designet for anerkjente firmaer innen arkitektur og produktdesign. Produkter Ingunn har utformet har oppnådd bred anerkjennelse og anvendelse både nasjonalt og internasjonalt, og vunnet flere internasjonale designkonkurranser. Har omfattende erfaring i bruk av 3D tegneprogrammer.

Epost: ingunn@asanefolk.no
Telefon: 462 39 880

Solgun Styve

Lærer

Glad i å reise, har lang erfaring med å arrangere turer med fokus på kulturmøter. Er omskolert formingslærer med et stort og brennende engasjement for Latin-Amerika. Tar også gjerne sykkelen eller beina fatt ute i skog og mark. Strikker i tide og utide.

Epost: solgun.styve@asanefolk.no
Telefon: 959 21 523

Finn I. Birkeland

Lærer

Linjelærer på Skriveverkstedet. Et samfunnsengasjert, reiselystent og skrivende menneske med mastergrad i filosofi. Har bred erfaring i å veilede andres skriveprosess og diskutere tekster i ulike sjangre. Underviser i valgfagene Filosofi og Debattklubb, fellesfagene Boblesprekk og Kompetansefag, og har ukentlige økter med Kulturforståelse på Globalt perspektiv og Latin-Amerikalinjen.

Epost: finn@asanefolk.no
Telefon: 958 19 992

Åse Schytte

Lærer

Har selv gått på folkehøgskole i to år og er veldig engasjert i skoleslaget. Har en bachelor i samfunnsøkonomi, og en master i Peace and Conflict studies fra Universitetet i Sydney. Brennende opptatt av rettferdighet, menneskerettigheter, likestilling, mat og reising. Har nesten besøkt alle verdens kontinent. Mangler bare Antarktis. 

Epost: ase@asanefolk.no
Telefon: 95978781

Ørjan Midthun

Lærer

Linjelærer på spilldesign.

Ekte bergenser. Spill har alltid vært en stor del av livet. Har studert 3D modellering og spilldesign på NorOff i Bergen, og fullførte studiene ved Teesside University i England. Har sammen med kolleger drevet sitt eget spillselskap. Utenom jobb og spillutvikling liker Ørjan å bruke tid sammen med sin samboer og hunden Zelda.

Motto: Ha det kjekt, øvelse gjør mester!

Epost: orjanmidthun@asanefolk.no
Telefon: 92822870

Karina Opdal

Linjeleder Musikal og dans

Karina Opdal har lang erfaring innen musikal og teater som både musikalartist, regissør, pedagog, sanger og skapende scenekunstner. Karina har utdannelse fra Bårdar Akademiet i Oslo, ALRA – The Academy of Live and Recorded Arts i London, Høyskolen i Bergen og Kunsthøyskolen i Oslo – Teaterhøyskolen (PPU).

Epost: karina@asanefolk.no
Telefon: 480 69 559

Simon Furdal

Digital Animasjon

Er en animatør som har spesialisert seg på å kombinere digitale animasjonsteknikker og stop motion. Har jobbet på kinofilmene Dyrene i Hakkebakkeskogen og Solan & Ludvig-trilogien. Arbeidet i rekvisittavdelingen til Qvisten Animasjon, før han ble en del av animasjonsteamet. Har produsert kortfilmen Warp som er vist i mange land. Har også animert på flere kortfilmer, reklamer og infografikk.

Telefon: 92887879
Nettside

Margunn Hindenes Skjærstad

Lærer

Margunn er født og oppvokst i Bergen, og har hovedfokus på det visuelle innen spillproduksjon. Hun har utdannelse innen 3D og animasjon fra Noroff Instituttet i Bergen, og Teesside University i England. Hun har blant annet jobbet i spillselskapet Ubisoft Reflections og som grafisk designer hos TV 2. I tillegg til linjefag har hun valgfag som turgåing, klatring, spilldesign og brettspill.

Epost: margunn@asanefolk.no
Telefon: 415 93 072

Rolf Enger

Timelærer

Forfatter og skrivelærer, har gitt ut 7 bøker, romaner og novellesamlinger. Rolf har jobbet i 13 år som lærer på skrivekunstakademiet og det gjør han fortsatt når han ikke er hos oss. Rolf har også jobbet som litteraturkritiker i BT, og han er medlem i Kulturrådets prosautvalg. Glad i Sci-fi og fantasy med mere.

Epost: cu-enger@online.no
Telefon: 97115022

Rune Olsen

Vaktmester

Rune er vår vaktmester - han vet alt og er elevenes superhelt! Han har arbeidet på skolen i mange år og har bakgrunn fra byggfag og IKT. Rune gjør alt fra å kjøre minibuss, skifte lyspærer, være gartner, male og pusse opp så internatene vedlikeholdes. 

Epost: rune.olsen@asanefolk.no
Telefon: 934 38 186

Ørjan Teigland

Kjøkkensjef

Ørjan er lidenskapelig opptatt av god smak og gjerne mat fra alle verdenshjørner. Veldig positiv, prater med elevene og er en humørspreder på skolen. Er generelt sport og friluftsinteressert og spiller Disc Golf på fritiden - han har NM sølv i kanonball. 

Epost: orjanteigland@asanefolk.no
Telefon: 934 16 886

Jahn Erik Askeland

Assisterende kjøkkensjef

Jahn Erik er en kreativ og kjempeflott kokk. Han lager varierte retter med eksotiske smaker. Aktiv på fritid og sees både i byfjellene og på veien etter jobb. 

Epost: jahn.askeland@asanefolk.no
Telefon: 456 72 383

Mette Ones Fosse

Kokk

Mette har en visjon om at måltidene skal være dagens høydepunkt. Er opptatt av å ta vare på norsk tradisjonsmat og samtidig ta vare på nye ting. Rettene våre skal ha sunt og næringsrikt fokus. Det dufter nybakte brød og rundstykker hver eneste dag. Mette passer på at alle rundt seg har det bra!

Nussanat Hopland

Renholder

Nussanat er på jobb før hanen galer. Hun er smiler alltid og er et JA menneske. Hun holder hele skolen skinnende rein. Alle ting du ikke legger merke til i hverdagen har hun ordnet. Hun legger merke til alle små detaljer og alt dette er med på å gjøre skolen vår unik. Hun hjelper til på kjøkkenet og er også ansvarlig for at plantene våre har det bra.

Linjer på Åsane folkehøgskole - Bergen

Arkitektur og design

Åsane folkehøgskole - Bergen
Få ledige plasser
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Digital animasjon

Åsane folkehøgskole - Bergen
Ledig plass
HelårskursFrilynt

Latin-Amerika - Cuba og Mexico

Åsane folkehøgskole - Bergen
Få ledige plasser
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Musikal

Åsane folkehøgskole - Bergen
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Musikk og vokal

Åsane folkehøgskole - Bergen
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Skriveverkstedet

Åsane folkehøgskole - Bergen
Få ledige plasser
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Spillutvikling

Åsane folkehøgskole - Bergen
Ledig plass
HelårskursFrilynt

Teater og impro

Åsane folkehøgskole - Bergen
Ledig plass
HelårskursFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Joakim Byrknes

Ønsker du et år fylt med flotte opplevelser, nye venner og masse gøy, velg et år på Åsane folkehøgskole! Dette var en fantastisk tid i livet som jeg stadig ser tilbake på - noe alle burde få oppleve.

Joakim Byrknes
Amanda Malm

Året på Åsane kommer alltid at vara en speciell tid som ligger mig varmt om hjärtat. Vilka fantastiska upplevelser och människor jag skulle träffa, samtidigt som jag varje dag fick ägna mig åt musik med andra som kände samma glädje inför det.

Amanda Malm
Haakon Johannesen Aasen

Det at jeg kom tilbake til Åsane som stipendiat – ord er ikke nok til å forklare hvor fantastisk det er. Jeg har alltid blitt fortalt at jeg ikke kan synge, men på Åsane lærte jeg at JEG KAN.

Fra bloggen

Alt du ikke tør å spørre om før du begynner på folkehøgskole

Hvordan er det å ha mensen på fjelltur? Og hva gjør jeg om jeg har en dårlig dag på folkehøgskole? Her får du svarene!

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen