Til hovedinnhold

Musikkfolkehøgskolen Viken

Et år fylt med musikk og bra folk, kan det bli bedre? Uansett om du vil bli musiker, eller ha musikken som hobby: Hos oss kan du utvikle deg både som musiker og menneske. Her får du skape musikk og evige vennskap - sammen med dyktige lærere og musikalske medelever. Bli med og løfte hverandre opp og frem! 

Søk på skolenLinjer

Spill sammen, gjør hverandre gode, skap et miljø du ikke trodde var mulig!

Hver høst fylles Musikkfolkehøgskolen Viken på Gjøvik opp av engasjerte og musikalske ungdommer i alderen 18-23 år. Alle ønsker de seg et annerledes-år fyllt av musikkglede – før de tar fatt på videre jobb eller studier. Vi syns de har gjort et klokt og godt valg!

Hvorfor bør du velge Musikkfolkehøgskolen Viken?

Og vi som jobber her ønsker å gi deg en gigantisk bøtte med kjærlighet!

Hos oss er alle elevene interessert i musikk. Uansett hvilken linje du velger, om du spiller i band, synger, skriver låter eller er produsent, så foregår store deler av folkehøgskoleåret på kryss og tvers av linjene. Du blir del av en stor musikalsk familie:)

Dette står vi for

Vi som jobber på Musikkfolkehøgskolen Viken er opptatt av hva DU vil, hvilke mål du har og hvordan du ønsker å leve livet ditt. 

 

 

 

Fellesfag utgjør ca 15 t/uka, mens linjetimene utgjør 9 t/uka. Resten av timeplanen din settes sammen av hovedinstrument (1 t/uka) og mange spennende valgfag. Du kan plukke og mikse og fylle planen med opptil 30 timer musikk i uka!

 • Møtepunkt: Daglig, info og "ord for dagen"
 • Onsdagskonserten: Huskonsert med artister og band fra skolen eller utenfra
 • Vikenkoret: Skolens eget kor der alle er med
 • Musikkbørsen: Musikalsk inspirasjon gjennom workshops, seminarer, konserter, masterclasses etc. Av og med eksterne aktører, musikere eller interne krefter
 • Individualsamtale: Kartlegging og evaluering av mål, utvikling etc
 • Elevkveld: Elevenes egen lørdagsunderholdning
 • Reise: Forberedelse til utenlandsturen. Løft blikket ut mot verden
 • Litteratur: Vi har tro på at lesing gjør godt for kropp og sjel
 • Verdibørsen: Hva tenker du? Hva mener du? Hvem vil du være? Bli utfordret
 • Allmøte: Hele skolen samles
 • Go’fot: Internatmøte på stua
 • Vasketime: Alle til klutene!

Hvor mange valgfag du kan delta i, avhenger av størrelsen på fagene du velger. Her er alt fra låtskriving, studio og gospelband til jegerprøve, hverdagspsykologi og gym. Du velger! PS: Valgfagene kan variere fra år til år. Dette er eksempler på valgfag vi har i dag.

Arrangering

Rettet mot rytmisk musikk og bandsettinger. Her vil du lære om re-harmonisering, og hvordan du kan lage arrangementer for ulike bandsammensetninger. Det er en fordel om du har noe kjennskap til noter.

Dans

For deg som liker å danse! Hovedfokuset vil være på moderne dans (jazz / hip hop m.m.)

Friluftsliv

For deg som liker å være ute! Faget vil bestå av noen korte kveldsturer, samt ett par litt lengre turer med overnatting. Ingen forkunnskaper er påkrevd.

Gitar besifring

I dette faget lærer du grunnleggende gitarferdigheter knyttet bl.a. til akkorder, akkord-oppbygging og progresjoner. Nivådelt gruppeundervisning (ca 9 pers./gruppe), fra nybegynner til viderekommende.

Gym

Dersom du velger gym valgfag får du et bredt spekter av fysiske aktiviteter, både utendørs og inne i skolens gymsal. Kom i form, eventuelt hold på den formen du allerede har!

Hverdagspsykologi

Hvordan er vi forskjellige, og hvordan kan vi forholde oss til hverandre på en best mulig måte? Noe teori, men aller mest praktiske oppgaver og samtaler.

Jazzteori - Improvisasjon

Vi ser på jazzharmoniske prinsipper og hvordan disse kan brukes både i hovedinstrument/arrangering. Faget gir et godt grunnlag for videre studier! Grunnleggende musikkteori forutsettes.

Jegerprøve

Valgfaget gir deg undervisningen og praksisen du trenger for å ta jegerprøven. Egenandel på 2500,- + 300,- i eksamensavgift. Undervisning og prøve foregår på skolen.

Kirkeorgel

Spiller du piano, og kunne tenke deg å prøve hvordan det er å spille kirkeorgel? Da er dette en unik mulighet.

Konsertproduksjon

I faget lærer du hvordan en live-produksjon planlegges og gjennomføres. Alt fra hvordan skrive en teknisk rider, til opprigg og lyd-teknikk.

Loop station Vokal

Bruk stemmen, og legg lag på lag på lag. Du trenger ikke være vokalist for å delta i dette valgfaget. Loop station Vokal byr på spennende og fantastiske måter å bruke stemmen på!

Låtskriving

Her jobber du med egne låter. Enten du har masse erfaring med å skrive låter, eller aldri har skrevet låter - er dette faget for deg. Her lærer du verktøy som kan hjelpe deg i låtskrivingsprosessen

Musikklære

De tradisjonelle musikkteorifagene hørelære, melodilære, harmonilære og rytmelære er bakt inn i dette faget. Her vil du bli plassert på en gruppe basert på nivået du er på.

Opptaksprøvekurs

I dette faget forberedes du best mulig fram mot opptaksprøver for musikkutdanning ved universitet og høgskoler. Forberedelsene skreddersys for deg og ditt behov.

Piano besifring

I dette faget lærer du grunnleggende pianoferdigheter knyttet til akkorder, akkord-oppbygging og progresjoner. Nivådelt gruppeundervisning (maks 7 pr gruppe), fra nybegynner til viderekommende.

Studioproduksjon

Har du lyst til å lære deg å bruke studioet på Viken? I dette faget får du en innføring i systemet, og noen teknikker du kan få bruk for når du skal produsere musikk.

Tro og tvil

I disse hyggelige gruppesamlingene får du muligheten til å ha samtaler om de viktige spørsmålene i livet! Tro & Tvil foregår på kveldstid, ofte hjemme hos lærer.

Troslære

Hva er kristen tro? Hva vil det si å være kristen? I dette faget går man inn i den lutherske troslæren og lærer om, og samtaler om, ulike temaer.

Over nyttår reiser elevene til utlandet, og du kan velge om du vil reise til India, Colombia, Kenya eller på Interrail (sistnevnte er inkludert i skolepengene). Alle disse turene er unike, der vi lever tett på ungdommer fra andre kulturer i hele reiseperioden. Sammen jobber vi med musikk – og får mange uforglemmelige opplevelser. 

Interrail i Europa

Pris: Inkludert i linjepris

Bli med på en unik reise som starter så snart vi setter foten utenfor døren og går til Gjøvik stasjon. Herfra tar vi tog gjennom Europa, og opplever en kreativ reise utenom det vanlige!

 • Mens vi reiser, skriver vi musikk og tekster, tar bilder og filmer, og samler inntrykk fra de ulike stedene vi besøker.
 • Alle våre opplevelser og inntrykk blir til slutt en del av vår egenproduserte konsert. Vi bruker det vi har opplevd og skapt underveis for å skape noe helt unikt.
 • Denne spennende turen er en del av skolepengene, så du trenger ikke å tenke på ekstra kostnader.

Er du klar for å utforske Europa på en helt ny måte og være med på å skape noe magisk? Bli med!

 

 

India

Pris: 13 325

Hva tenker du når du hører India?
- Karri, fargerike sarier, Gandhi, varme og masse folk?

Bli med og sjekk ut selv!

India er kontrastenes land. Her finner du:

 • Ekstrem fattigdom og enorm rikdom
 • Fantastisk natur
 • Et mylder av språk og folkegrupper
 • Fengende Bollywoodmusikk på gata og på restauranter
 • Vannbøfler vandrende midt i bytrafikken

Vi reiser til Dumka, Jharkhand:

 • Dumka ligger i delstaten Jharkhand i det østlige India
 • Vi reiser på kulturutveksling og bor sammen med lokale ungdommer og studenter på samme alder
 • Sammen med våre lokale samarbeidspartnere skaper vi felles opplevelser gjennom musikk, vennskap og hjemmebesøk 
 • Bli med og opplev India fra innsiden sammen med oss, med alle sine farger, smaker, mennesker og lyder!

Viktig informasjon:

 • For å være med til India, trenger du en del vaksiner. Du er selv ansvarlig for å ta de nødvendige vaksinene. Disse er ikke inkludert i prisen
 • Det er et krav å ha pass (gyldig 6 måneder etter hjemkomst) og reiseforsikring
 • Hvis du er under 21 år, kan du sannsynligvis bruke reiseforsikringen til foreldrene dine
 • Du trenger visum. Skolen bistår i søknadsprosessen
 • Når det gjelder sikkerhet på tur, følger vi de offisielle reiserådene fra Utenriksdepartementet

 

Les mer om studieturen til India på vår egen nettside

Colombia

Pris: 13 325

Har du lyst til å utforske en spennende del av verden og lære mer om deg selv samtidig? Colombia er et fantastisk fargerikt land med en mangfoldig kultur, et dansende folk og en dramatisk historie. Sjekk hva du har i vente:

 • Bli med til den søramerikanske millionbyen Bogotá!
 • Vi blir kjent med colombianske ungdommer gjennom musikken.
 • Vi får prøvd oss på latinamerikanske rytmer, både i musikk og dans.
 • Vi skal ha musikalske samarbeidsprosjekter, og vi skal oppleve byen sammen.
 • Vi samarbeider med Academia de Artes Guerrero og Arte Sin Fronteras (Kunst uten grenser).
 • Academia de Artes Guerrero er et kunstakademi i Bogotá hvor du kan lære alt fra musikk til teater og filmproduksjon. I byen Soacha står de bak et kultursenter i bydelen Bellavista, som gir et gratis kulturtilbud til barn og unge.
 • Dette er viktige steg mot å styrke samfunnet.

For å være med til Colombia, trenger du visse vaksiner og reiseforsikring. Dette må ordnes i god tid, og er ikke er inkludert i prisen.

Du må ha et gyldig pass (gyldig 6 måneder etter hjemkomst) og et kredittkort som kan benyttes i Colombia. Sjekk også ut reiseforsikringen din, spesielt hvis du er under 21 år og kan bruke foreldrenes.

Når det gjelder sikkerhet på turen, følger vi de offisielle reiserådene fra Utenriksdepartementet.

Les mer om studieturen til Colombia på vår egen nettside

Kenya

Pris: 13 325

Vil du være med til Nairobi, Kenyas pulserende hovedstad med over tre millioner innbyggere, hvor mange bor i en av de største slummene?

 • Vi opplever Nairobi, byen som ligger nesten 2000 meter over havet. Vi utforsker byens kultur og mangfold.
 • Vi møter lokalbefolkningen og leker, spiser, snakker og spiller sammen med ungdommer fra Nairobi.
 • Musikkfolkehøgskolen Viken har arrangert denne reisen siden 2008.  
 • Vi treffer ungdommer som uttrykker seg gjennom musikk og ønsker å forandre verden.
 • Vi reiser til Mathareslummen for å lære om denne ukjente delen av verden.
 • Vi besøk skoler og blir kjent med skolebarn i Mathare
 • Vi reiser på safari i Nairobi Nasjonalpark og ser dyrelivet i sitt naturlige habitat.

Er du klar for denne unike muligheten til å utforske Nairobi? Bli med!

Les mer om studieturen på vår egen nettside

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Høstens skoleturné er det første store prosjektet der alle er med. Vi øver og terper, tester lyd og lys, rigger opp, rigger ned og spikrer set-listene. Alt skal sitte før vi pakker utstyret og setter oss i turnébussen. I løpet av turnéuka besøker vi små og store scener, dette er en fantastisk gøy og inspirerende opplevelse - både for oss og for publikum!

I vårsemesteret reiser hver enkelt linje på turné. Hvor turnébussen går, er i stor grad opp til dere selv å bestemme. Denne gangen er turneen mer eller mindre elevstyrt, og dere tar selv ansvar for forberedelser, booking, sponsorer, markedsføring, overnatting, reportoar osv. Bussen fikser vi. Her er det masse læring, og masse moro! Heldige er de som får besøk! 

Vi har to internater; Vikheim og Mjøsheim. Alle rom har behagelige senger og eget toalett/bad. Hver internatfløy rommer ca 15 elever, og har stue og vaskerom. 

Elevene på Musikkfolkehøgskolen Viken bor på dobbeltrom, med noen unntak. Ved behov for enkeltrom trengs legeerklæring, og du blir mest sansynlig innkalt til et intervju. Enkeltrom har en ekstrakostnad. 

Fasiliteter

Skaperverket er vårt studiebygg.

Her finnes mange store og små musikkrom, som f.eks.: 

 • lydtette bandrom
 • Nytt studio- og kontrollrom
 • el-pianorom
 • piano-rom
 • kostymelager
 • møterom
 • kjøkken
 • treningsrom
 • auditorium (scene 4)
 • danse-/teatersal (scene 3)
 • reflektorium (inspirasjonsrom)

Kraftverket er åpent for elevene hele døgnet. Her er bl.a.:

 • gymsal (scene 2)
 • matsal
 • scenestue (scene 1)
 • Johannes Åpen Bar (mingleområde med bordtennis, biljard, sofaer, flygel etc)
 • kontorer
 • lærerrom

I tillegg har vi kapell og musikkhytte på tunet. Romslig parkeringsplass for elever, besøkende og ansatte.

Mjøsa har vi rett utenfor vinduet. Badestrand, sandvolleyballbane, utendørs treningsapparater m.m.

Les mer om fasiliteter på nettsiden vår

 • Ca 15 minutters gange fra Gjøvik skysstasjon (Du kan gå langs veien eller langs Mjøsa – via strandpromenaden)
 • Tog Oslo - Gjøvik (2 timer/12 mil)
 • Tog Gardermoen - Moelv og deretter buss Moelv - Gjøvik (tilsammen 1t 50 min)
 • Busskorrespondanse fra Gjøvik til resten av verden; bl.a. Moelv og Hamar, Lillehammer, Hønefoss, Årdal/Lærdal 

Finn reiserute fra der du bor

 • Fotballbane på skolens område
 • Jogg eller går tur langs strandpromenaden (rett utenfor)
 • Badestrand (rett utenfor vinduet)
 • Utendørst skatepark ny i 2015 (1,5 km)
 • Innendørs skatehall (0,5 km)
 • Utlån av kano (fra skolen)
 • Svømmehall i Gjøvik Olympiske fjellhall (1,8 km)
 • Klatrevegg i Gjøvik Olympiske fjellhall (1,8 km)
 • Langrennsløyper fra Vind Stadion, Gjøvik (4,7 km)
 • Hafjell (58 km)
 • Kvitfjell (95 km)
 • Bibliotek (1,5 km)
 • CC Gjøvik - kjøpesenter (1,7 km)
 • Bowling og lazer tag (3,5 km)
 • Toten badeland (13 km)
 • Skibladner
 • Hovdebakken alpinanlegg (3 km)
 • Kino (1,5 km)

Du komponerer din egen timeplan med opptil 30 timer musikk i uka. Linjefagene utgjør 9 av timene. I tillegg fylles uka med en rekke andre spennende undervisningstimer. Dette betyr at ingen timeplaner er like. Noen velger å ha mange timer, andre velger seg færre timer.

 • Linjefag (9 t/uke)
 • Eventuell tilleggslinje (6 t/uke)
 • Hovedinstrument (1 t/uke)
 • Valgfag (2-10 t/uke)
 • Fellesfag (ca 15 t/uke)
Last ned timeplan som pdf ↓

Skoleåret er fullt av prosjekter, som f.eks. Lyden av Viken, Høst- og Vår-turné, EuroViken, gjesteartister, kor osv.

Under kan du se hvordan året er lagt opp (endringer kan komme).

I løpet av skoleåret produserer Musikkfolkehøgskolen over 100 små og store konserter. Høst- og vår-turnéen er to av de store høydepunktene. Da pakker vi instrumenter og bagasje i turnébusser og ruller avgårde med en imponerende musikalsk pakke i kofferten. Skoleturnéene er et av mange prosjekter der absolutt alle elevene er involvert. Dette er stort! Her blir det masse god stemning og rungende applaus!!

Et annet høydepunkt er musikkfestivalen vår The Viken. Gjennom fem hele dager serveres en hel haug med konserter og workshops, både på dagtid og kveldstid. I tillegg til at elevene våre spiller konserter på rekke og rad, har vi feks. hatt workshops med Karpe-produsent Aksel Carlson, TONO, låtskriver Eline Noelia Myreng og produsent Vegard Hurum. FIEH-konsert sto også på programmet under årets festival! 

For ikke å glemme utenlandsturene våre!

På Viken har du mulighet til å være aktiv og sosial hver kveld, om du ønsker. Her er eksempler på noe av det som skjer utenom undervisningen på dagtid:

 • Onsdagskonsertene - ukentlig konsert på Musikkfolkehøgskolen, ekstrerne og interne utøvere
 • Åpen Scene - en glimrende mulighet for å teste ut deg selv og materialet ditt
 • Øving/jamming - «Skaperverket» er åpent for bandøvelser etc fram til kl 22 hver kveld
 • Elevkveld - lørdagskvelder, for det meste regissert av elevene
 • Hovedinstrument - noen har undervisning på ettermiddag og kveld
 • Tro og tvil - valgfritt, samtalegrupper om livets små og store spørsmål
 • Kveldstanker - valgfritt kristent møte, søndag kveld
 • Nocturne - elevene lytter igjennom et album i fellesskap. Her kan du dele favorittalbumet ditt med andre
 • Trening - enten på fotballbanen, volleyballbanene, i gymsalen eller i trimrommet
 • Biljard og bordtennis - dra igang egne turneringer
 • Filmkvelder - i auditoriet
 • Henging - vær sosial i scenestua eller testuene.

Skolen har i utgangspunktet 18 års aldersgrense, men vi kan i enkelte situasjoner gjøre unntak.

Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.

Bygninger

Vår bygningsmasse er delvis tilrettelagt for rullestolbrukere. Pr. idag har vi ett nytt internatbygg, med tilsammen 4 HC-rom, og ett eldre internat som ikke er universelt utformet.

Undervisningsbyggene er godt/delvis tilrettelagt for rullestol. Musikkbygget har heis og flere handicaptoalett. Skolens "servicebygg" (kontorer, matsal, gymsal) har handicaptoalett, og tilgang fra bakkenivå i begge etasjer.

Mat

Vi tilbyr glutenfri mat, laktosefri mat og tilpasning til andre allergier. Gi oss beskjed i god tid slik at vi kan legge til rette for deg.

Faglig og sosialt

Vi tilpasser så langt det er mulig slik at det blir mulig for deg å delta på lik linje med de andre.

Det kan f.eks være:

 • Å tilpasse utstyr
 • Tilrettelegge for pauser
 • Finne alternative løsninger om aktivitetene blir for omfattende
 • Vi har fokus på en god og trygg oppstart og et inkluderende miljø
 • Vi har ansatte som du kan snakke med om du øønsker det.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for dine behov.

Svein W. Ruud

Rektor

Svein har et overordnet ansvar for det pedagogiske, sosialpedagogiske og administrative arbeidet på Viken. Svein er i utgangspunktet barnevernspedagog, og har masse erfaring med barn- og ungdomsarbeid, også utenfor folkehøgskolelivet. Svein spiller ikke selv, men er en lidenskapelig publikummer med stort hjerte for musikken – og mennesket bak musikken.

Epost: svein.ruud@musikkfolkehogskolen.no
Telefon: 61131500

Øyvind Ekse

Inspektør

Øyvind Ekse er gitarist med bachelor i musikk fra NLA Høgskolen i Staffeldsgate. I tillegg til å jobbe på Musikkfolkehøgskolen Viken, driver han flere musikkprosjekter i hovedstaden. I mange år har han reist som fast gitarist for Daniel Kvammen, deriblant som plateprodusent, utøvende musiker og lydmann.

Epost: oyvind.ekse@musikkfolkehogskolen.no
Facebook

Liv Stine Mo

Internatleder

Epost: liv.stine.mo@musikkfolkehogskolen.no

Geir Holten

Kontorleder

Geir har mange års arbeidserfaring fra servicebransjen og har et stort hjerte for både musikk og mennesker. I tillegg til å jobbe på kontoret, er han utøvende trommeslager med en rekke spillejobber både lokalt og nasjonalt.

Epost: geir.holten@musikkfolkehogskolen.no
Telefon: 61131500

Willy Flermoen

Administrasjonssjef

Epost: willy.flermoen@musikkfolkehogskolen.no

Trym Gjermundbo

Linjelærer Utøvende Instrument

Trym Er trommis og pedagog med base i Oslo. Utdannet ved Universitetet i Agder og jobber som frilans musiker og lærer. Spiller for tiden mest med bandet "The Northern Belle"

Epost: trym.gjermundbo@musikkfolkehogskolen.no

Tormod Vold Mikkelsen

Linjelærer Musikkproduksjon Studio

Aktiv både som artist og plateprodusent. Har bakgrunn fra Norges Musikkhøgskole, først som klassisk gitarist, før han tok master i utøvende musikkteknologi. Driver Vaterland Studio i Oslo, og gjør opptak, produsering og miksing innenfor mange ulike sjangre.

Epost: tormod.vold.mikkelsen@musikkfolkehogskolen.no

Lars Leinebø

Lærer - Administrasjon

Epost: lars.leinebo@musikkfolkehogskolen.no

Jostein Størkersen

Lærer

Jostein er utdannet klaverpedagog og faglærer fra Musikkonservatoriet i Agder, og har også lang erfaring innen lyd og musikkproduksjon som bl.a. plateprodusent og komponist. Han er utøvende pianist, og har også vært bl.a. kapellmester ved flere konserter, musikaler og revyer, og for koret Good Gospel (samarbeid med artister som Elg, Ole Børud, Odd René Andersen og Knut Anders Sørum)

 

Epost: jostein.storkersen@musikkfolkehogskolen.no

Guro Mo

Lærer

Guro Mo er adjunkt med universitetsutdanning i pedagogikk, psykologi, fransk og PPU. Hun har tidligere jobbet i rusomsorgen, i barnevernet og som norsklærer for fremmedspråklige. På Musikkfolkehøgskolen er Guro primært linjærer for den tilrettelagte linja Musikk Bo Fritid, men hun er også engasjert i mange andre sammenhenger. Guros hovedinstrument er fiolin.

Epost: guro.mo@musikkfolkehogskolen.no

Øydis W.Ruud

Lærer

Øydis W. Ruud er lærer på Ledertrening.

Epost: oydis.ruud@musikkfolkehogskolen.no

Helena Tjelle Leinebø

Lærer

Helena har fireårig musikkpedagogisk utdannelse fra Norges Musikkhøgskole, med jazzsang som hovedinstrument. Ved siden av å undervise i sang, jobber Helena som frilans musiker. Helenas hovedprosjekt til nå har vært duoen OssTo, som har spilt i både inn- og utland.

Epost: helena.leinebo@musikkfolkehogskolen.no

Morten Reppesgård

Lærer

Morten har blant annet vært orkesterleder for flere oppsetninger ved landets store scener, slik som Nationalteateret og Oslo Nye. Han er stadig vekk å se som kapellmester og pianist/keyboardist for turné-artister som Inger Lise Rypdal, Ole Edvard Antonsen, Jan Eggum, Elisabeth Andreassen, Odd Nordstoga, Maj Brit Andersen m.fl.

Epost: morten.reppesgard@musikkfolkehogskolen.no

Hugo Risdal

Lærer

Epost: hugo.risdal@musikkfolkehogskolen.no

Nina Rukan

Lærer

Hun har jobbet som kunsthåndverker og undervist en del på videregående skoler i design og håndverk. Hun har også jobbet innen rusomsorg og asylmottak. Nina er glad i mennesker og liker og bringe trygghet, omsorg og kjærlighet til alle rundt seg. Hennes kreative sider brukes i mange sammenhenger på skolen, og det er særlig i de praktiske fagene i Musikk Bo Fritid vi finner henne.

Epost: nina.rukan@musikkfolkehogskolen.no

Kjetil Bergmann Nyhus

Kokk

Kjetil har 15 års erfaring som kokk, og elsker å drive med mat. Han har tidligere jobbet som kjøkkensjef på diverse hoteller og resturanter, men interessen for musikken har tatt han til Musikkfolkehøgskolen Viken. 

Atle Skramstad

Kjøkkenleder

Epost: atle.skramstad@musikkfolkehogskolen.no

Sarah Elise Strøm

Kokk

Henrik Solhaug

IT-ansvarlig og vaktmester

Henrik har sterke bånd til Acta og Normisjon, hvor han har jobbet med barn og ungdom i en årrekke. Henrik har en klarinetthistorisk fortid, han spiller piano og er et særdeles stødig vikenkor-medlem. På Musikkfolkehøgskolen jobber Henrik som vaktmester og IT-ansvarlig.

Epost: henrik.solhaug@musikkfolkehogskolen.no

Bente Margrete Eng

Kokk

Bente har mange års erfaring fra folkehøgskolelivet, catering, selskaper, kurs og sommerdrift. Bente har et varmt smil og en latter som smaker like godt som maten hun lager.

Epost: bente.eng@musikkfolkehogskolen.no
Telefon: 61131508

Sissel Rognstad

Kjøkkenassistent

Sissel er å finne både bak grytene på storkjøkkenet og i hyggelig samtale med elevene. Hun er positiv og blid, noe som smitter over på oss andre - og på den deilige maten hun lager.

Telefon: 61131508

Julie Ann Apura

Renholder

Dag Håkon Engen

Vaktmester

Telefon: 61131500

Linjer på Musikkfolkehøgskolen Viken

Utøvende Instrument

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs9 t/ukeKristen

Utøvende Sang

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs9 t/ukeKristen

Musikkproduksjon Låtskriver

Musikkfolkehøgskolen Viken
HelårskursKristen

Musikkproduksjon Studio

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs9 t/ukeKristen

Utøvende Instrument + Friluftsliv/Idrett

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Utøvende Sang + Friluftsliv/Idrett

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Musikkproduksjon Låtskriver + Friluftsliv/Idrett

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Musikkproduksjon Studio + Friluftsliv/Idrett

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Utøvende Instrument + Kunst

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Utøvende Sang + Kunst

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Musikkproduksjon Låtskriver + Kunst

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Musikkproduksjon Studio + Kunst

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Utøvende Instrument + Studio

Musikkfolkehøgskolen Viken
HelårskursKristen

Utøvende Sang + Studio

Musikkfolkehøgskolen Viken
HelårskursKristen

Musikkproduksjon Låtskriver + Studio

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs15 t/ukeKristen

Musikk Bo Fritid

Musikkfolkehøgskolen Viken
Helårskurs9 t/ukeKristen

Ledertrening

Musikkfolkehøgskolen Viken
StipendiatlinjeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Eilif Hallingstad Finnseth

«Året på Team Skjærgårds ga meg mer erfaring enn alt annet jeg har gjort. Jeg vet at jeg har blitt en bedre musiker og sterkere i min tro fra dette året. Den erfaringen jeg fikk er uerstattelig, både bak trommesettet og med andre mennesker.»

Eilif Hallingstad Finnseth
David Alexander Håpnes Leithe

«Året på ledertrening ga meg utrolig mye. Jeg fikk drive med musikk, multimedia og henge med masse fine mennesker hver eneste dag 24/7. Det mest verdifulle jeg tok med meg fra dette året var erfaringen å være et forbilde for mange unge i SoulChildren

David Alexander Håpnes Leithe
Mathias Kråkenes

«Det å bli utfordret på å skrive musikk, basert på hverdagslige elementer, gjorde det ekstra spennende å skrive musikk. Samholdet og lærerne former deg til å finne skrivekunnskaper du selv ikke visste du hadde.»

Fra bloggen

Bo- og arbeidstrening på folkehøgskole

Folkehøgskole skal være for alle! Her finner du mer informasjon om det tilrettelagte tilbudet for ungdom med utviklingshemming. Det lønner seg å planlegge skoleåret i ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen