Til hovedinnhold

Skogn folkehøgskole

Velkommen til et opplevelsesrikt år i hjertet av Trøndelag. Her kommer du til å få beina godt plantet på jorda mens hodet ditt får nye tanker og ideer og du får venner for livet. Vi har sju spennende linjer og turer både i innland og utland.  Søk helårskurs i 2022-23 eller halvårskurs med start i januar 2022.

Søk på skolenLinjer

Skolens egne nettsider: www.skognfhs.no

OBS! Merk at priser oppgitt er for 2021-22, dette rettes i løpet av høsten.

Skolen ligger midt blant vakre gårder i Levanger kommune i Trøndelag. Her finnes både fjell og fjord, og lurer du på hva et kulturlandskap er, bare se ut vinduet. Jorder og enger grenser til skog og sjø på alle kanter. Vi har internatkapasitet til 115 elever, og i snart 120 år har vi satt vårt preg på bygda Skogn. 

Vi på Skogn folkehøgskole bryr oss ikke så mye om du er en hipster, rocker, punker, soss, byfis eller bondeknøl. En grunnleggende ting i Trønderriket er at vi alle er mennesker med omtrent de samme utfordringene - og mulighetene. Vi har alle en spesiell erfaring fra vårt liv som gjør hver av oss interessant som menneske.

Dette står vi for

Skogn folkehøgskole er en frilynt skole som er åpen for alle livssyn. Målet vårt er å gi alle elever mulighet for selvutvikling gjennom det sosiale og opplevelser sammen med andre. Denne kombinasjonen av det sosiale sammen med opplevelser som utfordrer deg som individ, er det vi kaller magiske opplevelser.

Vi er empatiske, vi hører på deg og vi tror på deg - men vi er også i stand til å gi deg et rævspark hvis du trenger det. Vi kaller det EMR - Empati Med Rævspark. Du må gjerne gi oss EMR også ved behov!

Et år på Skogn FHS vil gi deg vekst og utvikling i form av kunnskap, trivsel, selvutvikling, fellesskap, vennskap, omsorg, utfordringer, konfliktløsning, toleranse, lek og moro. 

Bla i skolekatalogen (2021-22)

Elever forteller

Våre nettsider

Fellesfagene er den delen av undervisningen som er utenom linjefaget, og felles for alle som går på Skogn Folkehøgskole. Fellesfagene legger vekt på å være dagsaktuelle tema fra hele verden. 

I fellesfagene både gjør vi ting sammen, diskuterer og får foredrag om de store linjene innen psykologi, biologi, store tenkere innen filosofi og allmennfaglige emner. I fellesfagene vil du få seksualundervisning, du vil få høre om Arne Næss og bli presentert for vannapeteori, du vil få lov til å synge i kor, vi vil trene sammen, vi vil samle oss om tema som blir diskutert i elevgruppen.

Vi legger vekt på at vi skal ha lite teoriundervisning, men det skal være svært god undervisning. Erfaringsmessig finner alle elevene våre både nye ideer, tanker og lærer nye ting i disse fagene.

Når vi gjør så mye praktisk som vi gjør på Skogn folkehøgskole, synes mange det er godt å få litt teori og å gjøre ting sammen med hele skolen.

Fellesfagene utgjør ca 9 timer pr uke, med hovedtyngde på fredag og lørdag.Du kan velge to valgfag før jul, og to valgfag etter jul. Ca 5 timer pr uke går med til valgfag. Et valgfag er på to timer, et på tre. Du velger nytt etter jul. Her er det mye spennende, alt fra trening til matlaging til kunst, jeger- og båtførerprøve. Skolen kan tilby cirka 25 ulike valgfag.

10 på topp

Her er det enkle friluftsturer innen Levanger kommune med både historie og toppturer. Man går sammen og målet er å komme i bedre form, samtidig som man blir bedre kjent i Levanger kommune.

Ballspill

Dette er valgfaget for deg som liker ballidrett, vi spiller det meste som kan spilles med ball. Både innendørs og utendørs.

Blåtorsdag

Dette valgfaget er for deg som liker stor variasjon, og i tillegg liker å bli overrasket. Her kommer man uforberedt, og blir møtt av nye utfordringer og opplevelser hver gang!!

Brattkort klatring

Vi har teorien og praksisen for å få brattkortet i klatring. Innendørs klatring i Trønderhallen på Levanger i hovedsak, men det kan også være mulighet for å ha noe utendørs klatring.

Båtførerprøven

Vi bruker verket "Veien til båtførerprøven" og legger opp et praktisk teoretisk kurs, som leder fram til båtførerprøven. Skolen er testsenter, slik at prøvene kan avlegges på skolen. Prøven koster 550

Fluebinding

Lær å binde alle typer fluer, både ørret, laks og fluer til bruk i sjøen. Skolen har nødvendig utstyr, ved masseproduksjon av fluer vil vi kreve at du betaler for materialene.

Fluekasting

Her får du lære enhånds, og to hånds fluekasting. Skolen har også sertifiseringsmuligheter. Speykast, snakekast - rulle og teknikker. Vi lærer å tilpasse stenger til skyteklumper og ulike snører.

Foto

På valgfag foto får man en komprimert utgave av det man lærer på fotolinja. Hver uke går man gjennom et tema som vi jobber med den neste uka. På slutten av semesteret har vi en liten utstilling.

Grunntrening

Et valgfag for deg som ønsker å komme i bedre form fra den tilstanden du er i. Det er ulike typer med sirkeltrening og løp/utholdenhet som er i fokus. Fokus på å utvikle deg fra der du er nå.

Handyman

Handyman - vi lærer mye praktisk, alt fra å lade en bil, til å skifte dekk, til å lage en skjøteledning - til å sette opp en innervegg, eller kanskje skifte et vindu. Praktisk kunnskap i høysetet.

Hund som hobby

Ved bruk av store robuste hunder vil du lære hva som kreves for å eie hund. For, aktivitet, kløving, bruksområder, sove inne/ute, ulike turer i områdene rundt skolen og friluftsliv med hund. Gøy.

Hybelmat

Praktisk og teoretisk tillaging av sunn, billig og praktisk mat, for deg som føler du ikke har kontroll på dette, eller vil videreutvikle deg som "kokk". Man spiser selvfølgelig det man lager sammen.

Jegerprøven

Det er et 30 timers valgfag som både er teoretisk og praktisk fordelt. Man avslutter valgfaget med Jegerprøveeksamen. Eksamensgebyret må man betale selv, dette er på kr 300,-.

Kickboxing

Du får innføring i kampsporten Kickboxing og lærer denne fra bunnen av. Man får lært ulike teknikker og basistreningen som er viktig i Kickboxingen.

Miniatyrskyting

Her får du prøvd å skyte på 15 meter innendørsbane med salonggevær. Her skyter vi både DFS og egne program. Har du hatt lyst til å prøve å skyte med våpen - så er dette en flott arena å begynne på.

Musikk og scene

Her får du utfolde deg sammen med andre på scenen - vi setter opp og øver inn noe som vi kan vise frem for resten av skolen. Det er mulig for alle å være med på dette. Det blir mye latter og moro.

Revy/Drama

Et valgfag der du får prøve å opptre, arrangere og sette opp en forestilling for de andre elevene. Det blir mye morsomt og kreativt samarbeid med de andre elevene.

Selvforsvar damer

For deg som vil lære noen teknikker innen selvforsvar. Det er mange forskjellige måter å komme seg ut av ulike situasjoner. Mange av teknikkene er hentet fra den israelske kampsporten Krav maga.

Spillklubben

Spill er et voksende kulturuttrykk som du sammen med flere kan utøve, ta lærdom av og ha det morsomt med!

Spinning

Spinning er en ekstrem effektiv trening hvis du vil øke kondisjonen samt styrken. I disse timene blir vi kjent med ulike teknikker, og vi trener på å tråkke i takt med musikken.

Stretching

Et totimers valgfag med fokus på bevegelighetstrening, her er en god sjanse for deg som ønsker å bli mykere og få bedre bevegelighet. Noe som er skadeforebyggende og bra for helsa.

Strikking

Lær deg å strikke enkle ting som sokker,votter,luer etc. Hvis du kan strikke,får du lære å videreutvikle strikkingen til mer avanserte strikketeknikker og produkter. Stor vekt på egne ideer og ønsker.

Superhero

Artige og dype aktiviteter og samtaler rundt hva det betyr å bli en ekte superhelt fra innsiden. Temaer vi fokusere på er hvordan en kan leve et lykkelig liv.

Surfcasting

Kast opptil 200 meter med skolens surfcast utstyr. Surfcasting er fiske fra land, gjerne i kombinasjon med agn. Vannvittig spennende i en av verdens mest artsrike fjorder.

Tegning/maling

Dette passer både for de som er flinke til å tegne men også til de som ikke har så mye erfaring med det. Du kan jobbe med et bestemt prosjekt, eller kose deg med masse forskjellige tegninger.

Tekstil

Lær tekstilteknikker og håndtverk. Lag spennende antrekk i redesign eller sy ditt eget antrekk utfra eget ønske. Stor vekt på å bruke fantasi, kreativitet og egne ideer til produkt.

Volleyball

Volleyball er et valgfag med fokus på utvikling og spill. Man har enkle øvelser for å forbedre sin teknikk og man har en del spillsekvenser slik at man ser helheten i spillet.

Våtkort kano/kajakk

Vil du oppleve sjøen på nært hold? Dette er praktisk og teoretisk læring fram til "våtkort" for kajakk/kano. Hvis du ønsker å ta "våtkort-prøven" er det et eksamensgebyr som du dekker selv.

Yoga

Lær grunnleggende yoga som du kan bruke som en del av hverdagen din. Fokus på pust,balanse,styrke og smidighet. Opplev yoga som et godt pusterom i en travel dag der du har fokus på deg selv.

Bli-kjent-tur

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 4-5 dager

Måltider pr dag inkludert: 3

Bli-kjent-turen har akkurat det formålet som navnet antyder. Dette er en tur med tradisjonelt norsk friluftsliv. Turen er på enten fire eller fem dager, alt etter evne og lyst. De letteste turene har mye vekt på det sosiale og her blir du busset til hyttedøren hvor du tilbringer natten i en seng. På de mer primitive turene går det i toppturer, sjøturer eller kanoturer. Den lengste turen er 9.1 mil lang, og normalt bruker vi både kano, kajakk og kanskje bruksbåter under denne uken. Turene går hovedsaklig til Blåfjella/Skjækerfjella, Børgefjell eller Forra nasjonalpark, med ulike hytter til disposisjon.

Blåtur

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Blåturen er en tur som holdes helt på tampen av året og planlegges kun uker før avreise. Her er det igjen mye vekt på det sosiale med noen overraskelser underveis. Som navnet antyder så er det en BLÅ-tur, altså vil du ikke vite hvor du ender opp, eller hva du skal gjøre.

Hos oss deler du rom med en annen elev. Rommene er utstyrt med vask/speil, skap, skrivepult og seng. Vi har to forskjellige standarder, i et av internatbyggene har alle rom eget bad. Der kan vi tilby 44 sengeplasser i dobbeltrom.

De andre avdelingene deler toalett og bad. Det er flere dusjer på hver avdeling, og de kan låses. I tillegg finnes det en hyggelig fellesstue og kjøkken på alle avdelinger.

På rommet ditt kan du henge opp bilder på veggene og gjøre rommet akkurat så kreativt, personlig og koselig som du ønsker. Du kan låne dyne/pute mot kr 400,- i året.

Det går an å få enerom ved spesielt behov for det. Enerom harikke eget bad, du deler dusj og toalett med andre.

Fasiliteter

 • Fibernett på hele skolen
 • Auditorium / kinosal
 • Gymsal med scene
 • Treningsrom med apparater/vekter 
 • Dojo for kickboxing og kampsport.
 • Fotostudio
 • Peisestue
 • Bosso - TV/filmrom med gedigen sofa
 • Stue/kjøkken på hver avdeling
 • Spillrom
 • Biljardrom
 • Badstue
 • Bordtennis
 • Fotballspill
 • Spinningsykler
 • Stort uteområde 
 • Laser-X
 • Discgolf
 • Airhockey 
 • Paddleboards, kanoer og kajakk
 • Skytebane for luft/bue inne og ute
 • Parkeringsplasser for elever
 • Tegnesal
 • Boblefotballer
 • Skøyter
 • Båter 
 • Vaskerom med vaskemaskiner og tørketromler
 • 40 minutter fra Værnes flyplass
 • 60 minutter fra Trondheim
 • 8 km til Levanger by
 • 800 meter til togstasjon

Du kommer deg til skolen med tog, fly eller bil. Vi henter gjerne på togstasjonen om du har mye bagasje.
Hvis du kjører bil, tar du av fra E6 på avkjørsel skiltet Skogn, og følger deretter skilt Folkehøgskole. Skolen ligger ca 2 km fra E6.

Finn reiserute fra der du bor

 • Svømmehall 3 minutters gåtur 
 • Skognhallen 3 minutters gåtur 
 • Sentrum med butikker, kafé, minibank og pizzeria ca 800 m 
 • Magneten kjøpesenter 8 km 
 • Bowling 8 km
 • 3T og Trønderhallen med badeanlegg ca 1 mil fra skolen
 • Levanger by med mange tilbud 8 km fra skolen
 • Trondheimsfjorden 2 km unna, med fiske- og bademuligheter
 • Fotballbane 500 meter fra skolen.
 • Trimtrapp med 271 trinn 1 kilometer fra skolen
 • Skolestart: lørdag 27. august 2022

Felles oppstartstur
Hele skolen drar på en felles oppstartstur på 4-5 dager et sted i Trøndelag.

Juleuke
Vi har en uke i desember der vi har fokus på juleaktiviteter som pepperkakebaking, slakting, lysstøping, julekort, toving, juletorg, nisser og andre juleting. Det gir ro og god desemberstemning på skolen.

Familiehelg
Vi starter med en prosjektuke før vi tar i mot familie i selve familiehelga. Man kan velge det man vil jobbe mot og har størst interesse for. Det er satt av tid til å vise frem hva elevene gjør på hverdagene til de besøkende denne helga. Lørdag kveld er det festmiddag med underholdning.

Elevstyrt uke
En uke der eleven selv bestemmer hva man vil gjøre, med tips og råd fra de ansatte. Det kan ha noe med linja å gjøre, men man kan også velge å lære seg noe helt nytt fra bunnen av. Denne uken er det virkelig opp til eleven selv om hvor mye man vil sitte igjen med etterpå. 

Brasilløp
Et sosialt prosjekt hvor elever og ansatte springer til inntekt for barnehjemmet Abrac i Brasil. 

Både ansatte og elevene selv organiserer aktiviteter på kveldstid. Det kan være alt fra quiz til skattejakt, jentekveld eller filmkveld. En del av disse aktivitetene er organiserte, mens en del er spontane. 

Spesielle aktiviteter kan også være:

 • Halloween
 • Elevkvelder
 • Skofogames
 • Swingkurs
 • Volleyballturnering
 • Brettspill
 • Nattevandring
 • Avdelingskonkurranser
 • Bowlingkveld
 • Amazing Race 
 • Bingo

Skolen har 18-årsgrense. For å være elev hos oss må du minst fylle 18 i løpet av året skolen starter.

Lars Waade

Rektor

Skolens rektor har en master i bevegelsesvitenskap og har jobbet med utrolig mye forskjellig. Han er opptatt av friluftsliv i alle former, liker Arne Næss, Dawkins, evolusjonsteori, fysisk aktivitet - digger EMR begrepet, EmpatiMedRævspark. Har jobbet ved Skogn FHS i ca 10 år.

Han har et utrolig humør og elsker å kødde med alle rundt seg, han er levende opptatt av elevene og sine ansatte 24/7. 

Epost: rektor@skognfhs.no
Telefon: 74085721
Facebook

Jørn Kristian Berg

Inspektør

Har jobbet i folkehøgskolen siden år 2000 - har pedagogisk utdanning - trener 3 i håndball. Har jobbet som håndballærer i 15 år før han startet i jobben som inspektør i 2015. Hans leveregel er at livet må leves - man må gjøre det beste ut av hver dag - det er ditt valg! Interessene  er idrett generelt - men håndball og fotball er det som er ham nærmest. Har alltid tid til en kort eller lang prat

 
 

Epost: inspektor@skognfhs.no
Telefon: 74085722

Arnhild Berg

Internat- og kjøkkenleder i permisjon

Hovedansvar internat/kjøkken, det meste som har med mat, elevrom og vasking å gjøre. Om du blir syk er det ofte hun som kommer på sykebesøk. Utdannet kokk og opptatt av ren, nær og ærlig mat.  Har gjerne valgfag som matlaging eller baking. Trives godt og syns det er helt spesielt å få jobbe med ungdommer og så mange herlige, dedikerte kolleger. Det er en glede, frustrasjon, utfordring og en gave.

Epost: internat@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Ragnhild Løvli

Kontorleder

Hun kom heldigvis hit til Skogn FHS i 2015. Hun er utdannet i Digital mediedesign og årsstudium regnskap.

Hun er skolens lim, og enormt viktig for alle som er her, da hun har gode svar på det meste man lurer på. 

Elsker turer, både i norsk natur og storbyer i utlandet. Glad i film/musikk/tegning/bøker.

Hun er verdens snilleste, alltid blid og hyggelig med alle rundt seg.

Epost: kontor@skognfhs.no
Telefon: 74085720

Jørn Strømsnes

Vikar internat- og kjøkkenleder

Beskrivelse kommer!

Epost: jorn.stromsnes@skognfhs.no
Telefon: 74085735

Ole Gunnar Nordahl

Driftsleder

Ole Gunnar bor på Skogn og er ‘ækt trønder’. Har jobbet på Skofo siden 2002. Utdannet og jobbet som sveiser før det.

Han trives godt i jobben, og er en tusenkunstner i det meste, han fikser alle de store og små tingene som trengs på skolen. 

Han setter stor pris på kontakten med elevene og slår gjerne av en prat eller flere i løpet av dagen. Hans interesser er å gå på ski, trene og høre på musikk. 

Epost: vaktmester@skognfhs.no
Telefon: 74085725

Marcus Edvardsen

Systemansvarlig

Marcus jobber med skolens IT-systemer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden 2008. Bortsett fra IT har han brukt en betydelig del av livet på musikk og spiller gjerne piano når anledningen byr seg.  Han er en fantastisk morsom svenske som alltid har godt humør.

Epost: system@skognfhs.no

Tone Viktil

Renholder

Tone er «vaskekjærringa» og er å finne stort sett over alt på skolen. Hun har jobbet her siden 1987, og har en super arbeidsplass der hun hvert år blir kjent med nye fine ungdommer.  Er glad i å gå turer. Tar gjerne fram strikkinga eller annet håndarbeid. Hun er sprudlende og man hører latteren hennes på lang vei, kommentarene henger også løst når man blir kjent med henne. 

Epost: tone.viktil@skognfhs.no

John Olav Oldren

Lærer på Fiske og friluftsliv

Han har jobbet som lærer siden 2000 på videregående. Startet opp fiskelinja i 2017. Drevet med friluftsliv, jakt og fiske siden ungdomstiden. Han kommer fra bygda Vuku i Verdal, der han også driver med lakseturisme om sommeren. Han er en som har mye positiv energi, og man får de utroligste historier fra en mann som er glad i livet. Det er sjelden nei når man spør ham, han er en JA-person :)

Epost: johnolav.oldren@skognfhs.no

Philip Aas

Lærer på Fiske og friluftsliv (vikar)

Philip er en livsglad mann som heller sover ute enn inne, sommer som vinter. Bedriver et aktiv friluftsliv med fiskestang, svartkjele og sine to polarhunder. Han er skolens ferskeste lærer og elsker å være ute. Har drevet aktivt med fiske siden han fikk sin første stang som 2åring og med utdannelse innen friluftsliv, pedagogikk og journalistikk og god erfaring er han er kunnskapsrik gladgutt.

Epost: pmaa@skognfhs.no
Telefon: 94830930
Instagram: @philipaas

Dan Skjæveland

Lærer på Foto din stil

Dan startet opp Fotolinjen i 2016. Han er lidenskapelig opptatt av foto og har deltatt i mange utstillinger og fått flere priser for sine fotografier.  I 2020 ga han ut en bok med fotografen Bill Dane og i 2021 stiller han ut hos Nasjonalmuseet. 

Dan er en omgjengelig og veldig trivelig mann, som gjerne vil slå av en god prat.
Han vil gjerne utfordre elevene i basketball når det er mulighet for det.

Epost: foto@skognfhs.no
Nettside
Instagram: @dan.skjaeveland

Gene Edgerton

Lærer på USA film og friluftsliv

Gene Edgerton kommer fra USA og var selv elev ved Skogn folkehøgskole i 1989/90. Han har tatt en solid utdannelse som styrker skolen både faglig og sosialt. I tillegg har Gene utstrakt kulturforståelse og erfaring fra mange kulturer rundt omkring i verden. Han har besøkt over 55 ulike land og jobbet omkring 10 år i bl.a. Sør-Korea, Oman, Ukraina, Tyskland og Afghanistan. Gled deg til å møte ham!

Epost: gene.edgerton@skognfhs.no

Hege Hov Lomsdal

Lærer Håndball

Barnslig oppslukt av håndball, erfaring som spiller og trener i eliteserien, og fortsatt aktiv håndballspiller. Har jobbet på Skogn FHS siden 2015. Hun liker å jobbe med ungdommer, være venninne, lærer, ekstra-mor, og ikke minst spille håndball. Definitivt drømmejobben! Glad i å være aktiv, gjerne ute, i et konkurranseelement, men hater å tape. Er glad i å lure både ansatte og elever, husk det.

Epost: hege.eggen.hov@skognfhs.no

Jørgen Botero Mardal

Lærer friluftsliv

Jørgen er utdannet lærer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden høsten. Fra tidligere har han arbeidet på folkehøgskole på Sørlandet i 2 år. Jørgen er glad i å være ute både sommer og vinter, enten det er på sykkelsetet, i klatreveggen, med ski på beina eller i en kano.

Han er en mann med gode holdninger og godt humør, ser lyst på livet og liker å bli utfordret i gaming som PS og Nintendo.  

 

Epost: Jbm@skognfhs.no

Marit Nordholmen

Lærer på Livslinja - kreativitet, helse, livsstil

Hun er en dame med mange interesser hun har utdanning i: yoga, behandlingsmassasje, sportsmassasje og thaimassasje, ernæring og kosthold, kinesisk medisin, tekstil og grunnfag medisin. Stortrives med friluftsliv. Selverklært livsnyter. Hun er en svært omsorgsfull lærer med en lun og god humor, alltid positiv, blid og glad i en god latter. 

Livsmotto - "Det umulige tar bare litt lenger tid"

Epost: marit.nordholmen@skognfhs.no

Vidar Moe

Lærer på Kickboxing og fitness

Vidar har allmennlærerutdanning og mastergrad i kroppsøving og idrett fra universitetet. Har 20 års erfaring med kickboxing og har vært aktiv fighter på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt mange års erfaring som trener. Kickboxing og fitness linja startet han opp i 2010. 

Han er verdens snilleste kickboxer, en rolig, behagelig person som gjerne slår av en prat, han liker også å kødde av og til. 

Epost: vidar.moe@skognfhs.no

Åge Morten Veimo

Lærer på Bue - jakt og fiske

Har utdanning fra Forsvaret og lærerutdanning. Han har vært 10 år ved jaktlinja på Skogn FHS.  Er svært engasjert og er også instruktør i jegerprøve, ettersøk og har vært aktiv skytter både med hagle og rifle. Bred jakterfaring på de fleste viltarter både med og uten hund. Han er en bestemt, men veldig rettferdig mann, han liker gode historier som gir en god latter. 

Epost: aagemorten.veimo@skognfhs.no
Telefon: 99256332

Randi Sandnes Bjørås

Kokk

Randi, urtrønder, finner du på eller i nærheten av kjøkkenet. Der øser hun av sin kreativitet og lager god og sunn mat av alle de lekre råvarene vi har i bygdene rundt skolen, og fra litt andre steder. Hun er en mat «nerd» og kan fortelle deg hvorfor osten er levende og hvorfor brøddeigen blir best på 24 grader! Motto: Alle bør få seg en god latter hver dag, helt fra det indre av magamusklan!

Epost: randi.bjoeraas@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Grethe Kvam Aatlo

Kokk

Har jobbet på SkoFo siden 2006 = høy trivselsfaktor! Trives godt med å jobbe med ungdommer, nye bekjentskaper hvert år. Liker godt å være ute på tur. Både gåturer, skiturer og fjellturer. En annen syssel er strikking og hun leser gjerne ei god bok. Bruker også en del timer foran TV'n. Å reise i både inn- og utland er topp. Det er alltid et smil når man møter Grethe som er positiv til det meste. 

Epost: grethe.kvam.aatlo@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Hanne Kristiansen

Kjøkkenassistent

Hanne var elev her og er nå å finne nær eller på skolens kjøkken enten i farten med en brøddeig eller på tur med vaskemoppen.

Hun liker gjerne en god og tørr vits, for humor er viktig. 

Hanne er en dame med godt humør og liker å gi og få utfordringer gjennom dagen, hun har fullt fokus på jobben sin og utfører den med stort engasjement.
Liker turer, musikk, fotball, strikking, hund og potetgull. 

Epost: hanne.kristiansen@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Haili Liang

Kjøkkenassistent

Haili kommer opprinnelig fra Kina og har jobbet i 10 år på Skogn FHS, og bodd på Skogn i 14 år nå. Før hun flyttet til Skogn bodde hun i Nanning, Kina. Hun er energisk og liker å lage "litt" sterk mat innimellom, da passer hun på å si i fra slik at man vet det på forhånd. Hun har et fantastisk humør og liker å ha tempo i hverdagen. 

«Herregud, lang vinter, kort sommer!!!»

Epost: haili.liang@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Linjer på Skogn folkehøgskole

Bue - jakt og fiske

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Fiske og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Foto din stil

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Håndball

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Kickboxing og fitness

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Levende produksjon - musikal

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Livslinja - kreativitet, helse, livsstil

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

USA film og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Halvår vår: Bue - jakt og fiske

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår14 t/ukeFrilynt

Halvår vår: Fiske og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår14 t/ukeFrilynt

Halvår vår: Foto din stil

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår14 t/ukeFrilynt

Halvår vår: Håndball

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår14 t/ukeFrilynt

Halvår vår: Livslinja

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår14 t/ukeFrilynt

Halvår vår: USA film og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Halvårskurs vår14 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Ingrid Pedersen

Miljøet passer for de fleste og man kan se at folk trives på skolen! Lærerne stiller opp på alt og engasjerer seg godt i både skoledagen og ettermiddagene :)

Ingrid Pedersen
Jonas Sire

Et multikulturelt samfunn der alle kommer overens. Synonymt med de verdiene som skaper et miljø man vil oppsøke. Folkehøgskole er interesse, men også personlighet. Hvem er jeg? Jeg er meg selv.

Jonas Sire

Klikk på bildet så får du lese det David skriver selv.

Fra bloggen

Fra folkehøgskole til VM

Amalie Anker Johansson kom til Skogn folkehøgskole som nybegynner i kickboksing. Nå, tre år senere, er hun klar for sitt første VM.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen