Til hovedinnhold

Skogn folkehøgskole

Velkommen til et opplevelsesrikt år midt i hjertet av Trøndelag. Her kommer du garantert til å få beina godt plantet på jorda mens hodet ditt får nye tanker og ideer. Dette skjer sammen med andre som blir dine venner for livet.   

Søk på skolenLinjer

Skolen ligger midt blant vakre gårder i Levanger kommune i Trøndelag. Her finnes både fjell og fjord, og lurer du på hva et kulturlandskap er, bare se ut vinduet. Jorder og enger grenser til skog og sjø på alle kanter. Vi har internatkapasitet til 115 elever, og i snart 120 år har vi satt vårt preg på bygda Skogn. 

Vi på Skogn folkehøgskole bryr oss ikke så mye om du er en hipster, rocker, punker, soss, byfis eller bondeknøl. En grunnleggende ting i Trønderriket er at vi alle er mennesker med omtrent de samme utfordringene - og mulighetene. Vi har alle en spesiell erfaring fra vårt liv som gjør hver av oss interessant som menneske.

Skolen har en koselig matsal og peisestue i tilknytning til kjøkkenet. Kaffe, te og frukt er tilgjengelig i matsalen fra kl 08:00 til 23:00. Personalet disker opp lekre måltider med god mat:

Hva betyr Alt-inkludert-merket? 
Som elever skal dere ha de samme turene og de samme mulighetene. Det vil si at når du begynner på en linje så er alle normale utgifter dekket (les mer her...)

Dagligliv:

:

 

Dette står vi for

Skogn folkehøgskole er en frilynt skole som er åpen for alle livssyn. Målet vårt er å gi alle elever mulighet for selvutvikling gjennom det sosiale og opplevelser sammen med andre. Denne kombinasjonen av det sosiale sammen med opplevelser som utfordrer deg som individ, er det vi kaller magiske opplevelser.

Vi er empatiske, vi hører på deg og vi tror på deg - men vi er også i stand til å gi deg et rævspark hvis du trenger det. Vi kaller det EMR - EmpatiMedRævspark. Du må gjerne gi oss EMR også ved behov!

Et år på Skogn folkehøgskole vil gi deg vekst og utvikling i form av kunnskap, trivsel, selvutvikling, fellesskap, vennskap, omsorg, utfordringer, konfliktløsning, toleranse, lek og moro. 

Bla i skolekatalogen

Elever forteller

Nettsidene våre

 

Fellesfagene er den delen av undervisningen som er utenom linjefaget, og felles for alle som går på Skogn Folkehøgskole. Fellesfagene legger vekt på å være dagsaktuelle tema fra hele verden. 

I fellesfagene både gjør vi ting sammen, diskuterer og får foredrag om de store linjene innen psykologi, biologi, store tenkere innen filosofi og allmennfaglige emner. I fellesfagene vil du få seksualundervisning, du vil få høre om Arne Næss og bli presentert for vannapeteori, du vil få lov til å synge i kor, vi vil trene sammen, vi vil samle oss om tema som blir diskutert i elevgruppen.

Vi legger vekt på at vi skal ha lite teoriundervisning, men det skal være svært god undervisning. Erfaringsmessig finner alle elevene våre både nye ideer, tanker og lærer nye ting i disse fagene.

Når vi gjør så mye praktisk som vi gjør på Skogn folkehøgskole, synes mange det er godt å få litt teori og å gjøre ting sammen med hele skolen.

Fellesfagene utgjør ca 9 timer pr uke, med hovedtyngde på fredag og lørdag.Du kan velge to valgfag før jul, og to valgfag etter jul. Ca 5 timer pr uke går med til valgfag. Et valgfag er på to timer, et på tre. Du velger nytt etter jul. Her er det mye spennende, alt fra trening til knivmaking til kunst, jeger- og båtførerprøve.
Skolen kan tilby ca 30 ulike valgfag.

10 på topp

Her er det enkle friluftsturer innen Levanger kommune med både historie og toppturer. Man går sammen og målet er å komme i bedre form, samtidig som man blir bedre kjent i Levanger kommune.

Ballspill

Dette er valgfaget for deg som liker ballidrett, vi spiller det meste som kan spilles med ball. Både innendørs og utendørs.

Båtførerprøven

Vi bruker verket "Veien til båtførerprøven" og legger opp et praktisk teoretisk kurs, som leder fram til båtførerprøven. Skolen er testsenter, slik at prøvene kan avlegges på skolen. Prøven koster 550

Blåtorsdag

Dette valgfaget er for deg som liker stor variasjon, og i tillegg liker å bli overrasket. Her kommer man uforberedt, og blir møtt av nye utfordringer og opplevelser hver gang!!

Brattkort klatring

Vi har teorien og praksisen for å få brattkortet i klatring. Innendørs klatring i Trønderhallen på Levanger i hovedsak, men det kan også være mulighet for å ha noe utendørs klatring.

Fluebinding

Lær å binde alle typer fluer, både ørret, laks og fluer til bruk i sjøen. Skolen har nødvendig utstyr, ved masseproduksjon av fluer vil vi kreve at du betaler for materialene.

Fluekasting

Her får du lære enhånds, og to hånds fluekasting. Skolen har også sertifiseringsmuligheter. Speykast, snakekast - rulle og teknikker. Vi lærer å tilpasse stenger til skyteklumper og ulike snører.

Foto

På valgfag foto får man en komprimert utgave av det man lærer på fotolinja. Hver uke går man gjennom et tema som vi jobber med den neste uka. På slutten av semesteret har vi en liten utstilling.

Grunntrening

Et valgfag for deg som ønsker å komme i bedre form fra den tilstanden du er i. Det er ulike typer med sirkeltrening og løp/utholdenhet som er i fokus. Fokus på å utvikle deg fra der du er nå.

Handyman

Handyman - vi lærer mye praktisk, alt fra å lade en bil, til å skifte dekk, til å lage en skjøteledning - til å sette opp en innervegg, eller kanskje skifte et vindu. Praktisk kunnskap i høysetet.

Hybelmat

Praktisk og teoretisk tillaging av sunn, billig og praktisk mat, for deg som føler du ikke har kontroll på dette, eller vil videreutvikle deg som "kokk". Man spiser selvfølgelig det man lager sammen.

Jegerprøven

Det er et 30 timers valgfag som både er teoretisk og praktisk fordelt. Man avslutter valgfaget med Jegerprøveeksamen. Eksamensgebyret må man betale selv, dette er på kr 300,-.

Kickboxing

Du får innføring i kampsporten Kickboxing og lærer denne fra bunnen av. Man får lært ulike teknikker og basistreningen som er viktig i Kickboxingen.

Miniatyrskyting

Her får du prøvd å skyte på 15 meter innendørsbane med salonggevær. Her skyter vi både DFS og egne program. Har du hatt lyst til å prøve å skyte med våpen - så er dette en flott arena å begynne på.

Musikk og scene

Her får du utfolde deg sammen med andre på scenen - vi setter opp og øver inn noe som vi kan vise frem for resten av skolen. Det er mulig for alle å være med på dette. Det blir mye latter og moro.

Revy/Drama

Et valgfag der du får prøve å opptre, arrangere og sette opp en forestilling for de andre elevene. Det blir mye morsomt og kreativt samarbeid med de andre elevene.

Selvforsvar damer

For deg som vil lære noen teknikker innen selvforsvar. Det er mange forskjellige måter å komme seg ut av ulike situasjoner. Mange av teknikkene er hentet fra den israelske kampsporten Krav maga.

Spillklubben

Spill er et voksende kulturuttrykk som du sammen med flere kan utøve, ta lærdom av og ha det morsomt med!

Spinning

Spinning er en ekstrem effektiv trening hvis du vil øke kondisjonen samt styrken. I disse timene blir vi kjent med ulike teknikker, og vi trener på å tråkke i takt med musikken.

Stretching

Et totimers valgfag med fokus på bevegelighetstrening, her er en god sjanse for deg som ønsker å bli mykere og få bedre bevegelighet. Noe som er skadeforebyggende og bra for helsa.

Strikking

Lær deg å strikke enkle ting som sokker,votter,luer etc. Hvis du kan strikke,får du lære å videreutvikle strikkingen til mer avanserte strikketeknikker og produkter. Stor vekt på egne ideer og ønsker.

Superhero

Artige og dype aktiviteter og samtaler rundt hva det betyr å bli en ekte superhelt fra innsiden. Temaer vi fokusere på er hvordan en kan leve et lykkelig liv.

Surfcasting

Kast opptil 200 meter med skolens surfcast utstyr. Surfcasting er fiske fra land, gjerne i kombinasjon med agn. Vannvittig spennende i en av verdens mest artsrike fjorder.

Tegning/maling

Dette passer både for de som er flinke til å tegne men også til de som ikke har så mye erfaring med det. Du kan jobbe med et bestemt prosjekt, eller kose deg med masse forskjellige tegninger.

Tekstil

Lær tekstilteknikker og håndtverk. Lag spennende antrekk i redesign eller sy ditt eget antrekk utfra eget ønske. Stor vekt på å bruke fantasi, kreativitet og egne ideer til produkt.

Våtkort kano/kajakk

Vil du oppleve sjøen på nært hold? Dette er praktisk og teoretisk læring fram til "våtkort" for kajakk/kano. Hvis du ønsker å ta "våtkort-prøven" er det et eksamensgebyr som du dekker selv.

Volleyball

Volleyball er et valgfag med fokus på utvikling og spill. Man har enkle øvelser for å forbedre sin teknikk og man har en del spillsekvenser slik at man ser helheten i spillet.

Yoga

Lær grunnleggende yoga som du kan bruke som en del av hverdagen din. Fokus på pust,balanse,styrke og smidighet. Opplev yoga som et godt pusterom i en travel dag der du har fokus på deg selv.

Bli-kjent-tur

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 4-5 dager

Måltider pr dag inkludert: 3

Bli-kjent-turen har akkurat det formålet som navnet antyder. Dette er en tur med tradisjonelt norsk friluftsliv. Turen er på enten fire eller fem dager, alt etter evne og lyst. De letteste turene har mye vekt på det sosiale og her blir du busset til hyttedøren hvor du tilbringer natten i en seng. På de mer primitive turene går det i toppturer, sjøturer eller kanoturer. Den lengste turen er 9.1 mil lang, og normalt bruker vi både kano, kajakk og kanskje bruksbåter under denne uken. Turene går hovedsaklig til Blåfjella/Skjækerfjella, Børgefjell eller Forra nasjonalpark, med ulike hytter til disposisjon.

Blåtur

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Blåturen er en tur som holdes helt på tampen av året og planlegges kun uker før avreise. Her er det igjen mye vekt på det sosiale med noen overraskelser underveis. Som navnet antyder så er det en BLÅ-tur, altså vil du ikke vite hvor du ender opp, eller hva du skal gjøre.

Hos oss deler du rom med en annen elev. Rommene er utstyrt med vask/speil, skap, skrivepult og seng. Dere bor på avdelinger og deler toalett og bad med de andre på avdelingen. Det er flere dusjer på hver avdeling, og de kan låses. I tillegg finnes det en hyggelig fellesstue og et lite kjøkken på avdelinga.

På rommet ditt kan du henge opp bilder på veggene og gjøre rommet akkurat så personlig og koselig som du ønsker. Du kan låne dyne/pute mot kr 400,- i året.

I det nye internatet har alle rom eget bad. Der kan vi tilby 44 sengeplasser i dobbeltrom. 

Det går an å få enerom ved helt spesielle behov. Enerom har ikke eget bad, du deler dusj og toalett med andre.

Fasiliteter

 • Auditorium / kinosal
 • Gymsal med scene
 • Treningsrom med apparater/vekter (nytt 2016)
 • Fotostudio
 • Lydstudio
 • Peisestue
 • Bosso - TV/filmrom med gedigen sofa
 • Stue/kjøkken på hver avdeling
 • Spillrom
 • Biljardrom
 • Badstue
 • Bordtennis
 • Fotballspill
 • Spinningsykler
 • Stort uteområde 
 • Laser-X
 • Discgolf
 • Skytebane for luft/bue inne og ute
 • Treningsapparat ute
 • Parkeringsplasser for elever
 • Tegnesal
 • 40 minutter fra Værnes flyplass
 • 60 minutter fra Trondheim
 • 8 km til Levanger by
 • 800 meter til togstasjon

Du kommer deg til skolen med tog, fly eller bil. Vi henter gjerne på togstasjonen om du har mye bagasje.
Hvis du kjører bil, tar du av fra E6 på avkjørsel skiltet Skogn, og følger deretter skilt Folkehøgskole. Skolen ligger ca 2 km fra E6.

Finn reiserute fra der du bor

 • Svømmehall 3 minutters gåtur 
 • Skognhallen 3 minutters gåtur 
 • Sentrum med butikker, kafé, minibank og pizzeria ca 800 m 
 • Magneten kjøpesenter 8 km 
 • Bowling 8 km
 • 3T og Trønderhallen med badeanlegg ca 1 mil fra skolen
 • Levanger by med mange tilbud 8 km fra skolen
 • Trondheimsfjorden 2 km unna, med fiske- og bademuligheter
 • Skolestart: lørdag 21. august 2021
 • Felles bli-kjent-tur en uke etter skolestart
 • Skofoade
 • Gjørmedag
 • Høstferie
 • Studieturer
 • Elevkvelder 
 • Juleuke først i desember
 • Juleavslutning med julebord og alt som hører til
 • Juleferie
 • Elevstyrt uke
 • Skofo-cup
 • Familiehelg med tema
 • Vinterferie
 • Felles tur til Åre
 • Brasilløp med innsamling til barnehjemmet AbraC i Brasil
 • Studieturer 
 • Påskeferie
 • Blåtur
 • Siste skoledag 

Felles oppstartstur
Hele skolen drar på en felles oppstartstur på 4-5 dager et sted i Trøndelag.

Juleuke
Vi har en uke i desember der vi har fokus på juleaktiviteter som pepperkakebaking, slakting, lysstøping, julekort, toving, juletorg, nisser og andre juleting. Det gir ro og god desemberstemning på skolen.

Familiehelg
Dette er et prosjekt som bygges opp over tid og starter med en prosjektuke før vi tar i mot foresatte og familie i selve familiehelga. Mye av det vi gjør er på kryss og tvers av linjer, man kan velge det man vil jobbe mot og har størst interesse for. Det er satt av tid til å vise frem hva elevene gjør på hverdagene til de besøkende denne helga. Lørdag kveld er det festmiddag med underholdning.

Elevstyrt uke
En uke der eleven selv bestemmer hva man vil gjøre, med tips og råd fra de ansatte. Det kan ha noe med linja å gjøre, men man kan også velge å lære seg noe helt nytt fra bunnen av. Denne uken er det virkelig opp til eleven selv om hvor mye man vil sitte igjen med etterpå. 

Både ansatte og elevene selv organiserer aktiviteter på kveldstid. Det kan være alt fra quiz til skattejakt, jentekveld eller filmkveld. En del av disse aktivitetene er organiserte, mens en del er spontane. 

Spesielle aktiviteter kan også være:

 • halloween
 • elevkvelder
 • Skofo-games
 • swingkurs
 • volleyballturnering
 • brettspill
 • nattevandring
 • avdelingskonkurranser
 • bowlingkveld
 • amazing race 
 • bingo

Du må være fylt 18 år før jul 2020 for å være elev hos oss.

Lars Waade

Rektor

Utdannet Master i bevegelsesvitenskap, arbeidserfaring fra forsvaret, grunnskole, privat næringsliv, universitet. Opptatt av friluftsliv i alle former, liker Arne Næss, Dawkins, evolusjonsteori, fysisk aktivitet - digger EMR begrepet, EmpatiMedRævspark. Har bodd og jobbet mange steder i Norge, fra Alta til Oslo. Har jobbet ved Skogn FHS i ca 10 år.

Epost: rektor@skognfhs.no
Telefon: 74085721
Facebook

Jørn Kristian Berg

Inspektør

Har jobbet i folkehøgskolen siden år 2000 - har pedagogisk utdanning - trener 3 i håndball. Har jobbet som håndballærer i 15 år før han startet i jobben som inspektør i 2015. Hans leveregel er at livet må leves - man må gjøre det beste ut av hver dag - det er ditt valg! Interessene  er idrett generelt - men håndball og fotball er det som er ham nærmest. 

 
 

Epost: inspektor@skognfhs.no
Telefon: 74085722

Arnhild Berg

Internat- og kjøkkenleder

Hovedansvar internat/kjøkken, det meste som har med mat, elevrom og vasking å gjøre. Om du blir syk er det ofte hun som kommer på sykebesøk. Utdannet kokk og opptatt av ren, nær og ærlig mat.  Har gjerne valgfag som matlaging eller baking. Trives godt og syns det er helt spesielt å få jobbe med ungdommer og så mange herlige, dedikerte kolleger. Det er en glede, frustrasjon, utfordring og en gave.

Epost: internat@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Ragnhild Løvli

Kontorleder

Født 1972 på Tynset (da trivs'n overalt), vokst opp i Selbu, og trives såklart veldig godt på Skogn FHS! Utdannet i Digital mediedesign fra USN og årsstudium regnskap NKI. Jobbet 3 år på bibliotek ved HiST og 17 år på Trondheim folkebibliotek. Litt sjenert, men glad i folk. Elsker turer, både i norsk natur og storbyer i utlandet. Glad i film/musikk/tegning/bøker, bor på Levanger med en søt katt.

Epost: kontor@skognfhs.no
Telefon: 74085720

Ole Gunnar Nordahl

Driftsleder

Epost: vaktmester@skognfhs.no
Telefon: 74083725

Marcus Edvardsen

Systemansvarlig

Marcus jobber med skolens IT-systemer og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden 2008. Bortsett fra IT har han brukt en betydelig del av livet på musikk og spiller gjerne piano når anledningen byr seg.  

Epost: system@skognfhs.no

Tone Viktil

Renholder

Tone er «vaskekjærrina» og er å finne stort sett over alt på  skola.  Har jobbet der siden 1987. Har en super arbeidsplass der hun hvert år bli kjent med nye fine ungdommer.  Er glad i å gå turer. Tar gjærne fram strikkinga eller annet handarbeid.

Epost: tone.viktil@skognfhs.no

John Olav Oldren

Lærer på Fiske og friluftsliv

Kommer fra bygda Vuku i Verdal, og bor på gården Tingvoll med kona Gunn Helen og hundene Sydney og Nala. Har jobbet som lærer siden 2000 etter lærerutdannelse ved lærerhøgskolen på Levanger. Utdannet tømrer før videreutdannelse til lærer. Drevet med friluftsliv, jakt og fiske siden ungdomstiden. Driver med laksefisketurisme på sommeren. Jakter rådyr, hjort og elg og er ellers mye ute.

Epost: johnolav.oldren@skognfhs.no

Dan Skjæveland

Lærer på Foto din stil

Dan Skjæveland er 32 år gammel og oppvokst på Kvernaland i Rogaland. Han er medlem av kunstnerorganisasjonene Norske Billedkunstnere og Forbundet Frie Fotografer og debuterte i 2014 debuterte på Statens kunstutstilling (Høstutstillingen). I 2020 ga han ut en bok med fotografen Bill Dane og i 2021 stiller han ut hos Nasjonalmuseet. Dan startet opp linjen hos oss i 2016 og stiller ut jevnlig.

Epost: foto@skognfhs.no
Nettside
Instagram: @dan.skjaeveland

Hector Hernandez Rosas

Lærer på Foto din stil

Hector Hernandez Rosas er 32 år gammel og fullførte sin mastergrad innenfor kunstfaget ved The Complutense University, Madrid i 2014. Han har siden den gang deltatt på en rekke utstillinger internasjonalt og i Norge, og blitt tildelt kunstneropphold i flere land. Han er medlem av Forbundet Frie Fotografer og jobber med lengre fotoprosjekter.

Epost: foto@skognfhs.no
Nettside
Instagram: @hectorhernandezrosas

Gene Edgerton

Lærer på USA film og friluftsliv

Gene Edgerton kommer fra USA og var selv elev ved Skogn folkehøgskole i 1989/90. Han har tatt en solid utdannelse i USA som styrker skolen både faglig og sosialt. I tillegg har Gene utstrakt kulturforståelse og erfaring fra mange kulturer rundt omkring i verden. Han har besøkt over 55 ulike land og jobbet omkring 10 år i bl.a. Sør-Korea, Oman, Ukraina, Tyskland og Afghanistan.

Epost: gene.edgerton@skognfhs.no

Hege Hov Lomsdal

Lærer Håndball

Barnslig oppslukt av håndball, erfaring som spiller og trener i eliteserien, og fortsatt aktiv håndballspiller. Har jobbet på Skogn FHS siden 2015. Her får hun jobbet med ungdommer, være venninne, lærer, ekstra-mor, og ikke minst spille håndball. Definitivt drømmejobben! Glad i å være aktiv, gjerne ute, i et konkurranseelement, og gjerne sammen med de tre guttene hun har hjemme (5,  8  og 34 år)

Epost: hege.eggen.hov@skognfhs.no

Jørgen Botero Mardal

Lærer friluftsliv

Jørgen kommer fra Sømna på Helgelandskysten og har arbeidet på Skogn folkehøgskole siden høsten 2016. Fra tidligere har han arbeidet på folkehøgskole på Sørlandet i 2 år  og vært foreleser og timelærer på Nord Universitet innenfor idrett, kroppsøving og friluftsliv. Jørgen er glad i å være ute både sommer og vinter, enten det er på sykkelsetet, i klatreveggen, med ski på beina eller i en kano.

 

Epost: Jbm@skognfhs.no

Marit Nordholmen

Lærer på Livslinja - kreativitet, helse, livsstil

Lærerutdanning, spes.ped, yogautdanning,utdanning i behandlingsmassasje, sportsmassasje og thaimassasje, ernæring og kosthold, kinesisk medisin, tekstilutdanning, grunnfag medisin. Allsidig praksis i arbeidsliv. Tekstilkunstner - utstillinger "Fantasia" og "Tradisjonsull møter ny tid" Stortrives med friluftsliv. Selverklært livsnyter.

Livsmotto - "Det umulige tar bare litt lenger tid"

Epost: marit.nordholmen@skognfhs.no

Vidar Moe

Lærer på Kickboxing og fitness

Vidar er født i 1981 og kommer fra Brønnøysund. Han har allmennlærerutdanning, spesped1, norsk2 og både bachelor og mastergrad i Kroppsøving og Idrett fra universitet. Han har ca 20 årserfaring med kickboxing og har vært aktiv fighter på nasjonalt og internasjonalt nivå, samt mange års erfaring som trener. Kickboxing & Fitness linja startet han opp i 2010. 

Epost: vidar.moe@skognfhs.no

Åge Morten Veimo

Lærer på Bue - jakt og fiske

Har utdanning fra Forsvaret og lærerutdanning. Jobberfaring: 3 år i Forsvaret, og jobber fremdeles i HV. 15 år i grunnskole, 9 år ved jaktlinja på Skogn FHS. Har jobbet en del innenfor psykisk helse. Har vært aktiv i Levanger JFL som instruktør, jegerprøve, ettersøk og skyteinstruktør. Har vært aktiv skytter både med hagle og rifle. Bred jakterfaring på de fleste viltarter både med og uten hund.

Epost: aagemorten.veimo@skognfhs.no
Telefon: 99256332

Randi Sandnes Bjørås

Kokk

Randi, urtrønder, finner du på eller i nærheten av kjøkkenet. Der øser hun av sin kreativitet og lager god og sunn mat av alle de lekre råvarene vi har i bygdene rundt skolen, og fra litt andre steder. Hun er en mat «nerd» og kan fortelle deg hvorfor osten er levende og hvorfor brøddeigen blir best på 24 grader! Motto: Alle bør få seg en god latter hver dag, helt fra det indre av magamusklan!

Epost: randi.bjoeraas@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Grethe Kvam Aatlo

Kokk

Har jobbet på SkoFo siden 2006 = høy trivselsfaktor! Trives godt å jobbe med ungdommer, nye bekjentskaper hvert år. Liker godt å være ute på tur. Både gå-turer, skiturer og fjellturer. En annen syssel er strikking og leser gjerne ei god bok. Bruker også en del timer foran tv'n. Samt å reise i både inn-og utland er topp.

Epost: grethe.kvam.aatlo@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Hanne Kristiansen

Kjøkkenassistent

Var elev her, nå er jeg å finne nær eller på skolens kjøkken enten i farten med en brøddeig eller på tur med vaskemoppen. Det jeg liker best med jobben er alle de gode skøyerstreker og historier fra elevene mine. Slenger du på en god og tørr vits i tillegg så blir det «ille bra» og der røpet jeg at jeg er oppvokst i Østfold. Liker turer, rock, metal, turmat, fotball, hund, strikking og potetgull. 

Epost: hanne.kristiansen@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Haili Liang

Kjøkkenassistent

Epost: haili.liang@skognfhs.no
Telefon: 74085737

Linjer på Skogn folkehøgskole

Bue - jakt og fiske

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Fiske og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Foto din stil

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Håndball

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Kickboxing og fitness

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Livslinja - kreativitet, helse, livsstil

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

USA film og friluftsliv

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Levende produksjon - musikal

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs14 t/ukeFrilynt

Stipendiat Skogn FHS

Skogn folkehøgskole
Ledig plass
Helårskurs24 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Simen Vatnan

Det er noe av det beste jeg har opplevd i mitt liv: Det er noe å finne på hele tiden, vi har fått dem beste lærerne som alltid er der for deg. Venner skaffer du kjempefort!

Simen Vatnan
Jonas Sire

Et multikulturelt samfunn der alle kommer overens. Synonymt med de verdiene som skaper et miljø man vil oppsøke. Folkehøgskole er interesse, men også personlighet. Hvem er jeg? Jeg er meg selv.

Jonas Sire
Ingrid Pedersen

Miljøet passer for de fleste og man kan se at folk trives på skolen! Lærerne stiller opp på alt og engasjerer seg godt i både skoledagen og ettermiddagene :)

Fra bloggen

Fra folkehøgskole til VM

Amalie Anker Johansson kom til Skogn folkehøgskole som nybegynner i kickboksing. Nå, tre år senere, er hun klar for sitt første VM.

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2021/2022

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen