Pasvik Folkehøgskole

Velkommen til den frilynte folkehøgskolen i Finnmark, skolen i villmarka. Pasvik er polar villmark og kvelder med nordlys. Det er også stedet du møter venner for livet i et unikt fellesskap.

Søk på skolenLinjer

Trenger du et pusterom i livet? Gi deg selv et år i Arktis, med nordlys og mørketid, med vill natur og et sterkt fellesskap. Vi er en liten og trygg skole der alle er like velkomne. Og selv om du bor midt i villmarka er det bare to timers reise fra Oslo.

Pasvik er ansett som et av de absolutt beste stedene for friluftsliv, jakt og fiske. Eventyrlige opplevelser venter rett utenfor døra.

Hvorfor velge Pasvik?

Uansett linje får du muligheten til å lære deg å fotografere bedre og bruke Youtube for å fortelle din historie.

Dette står vi for

Pasvik folkehøgskole er Finnmarks eneste frilynte folkehøgskole. At en folkehøgskole er «frilynt» betyr at den ikke bekjenner seg til en religiøs oppfatning. Vi legger vekt på toleranse, menneskeverd og likeverd. Vi liker at folk er forskjellige! Vi er opptatt av respekt for ulik livspraktisering, seksuell legning, identitet, politisk oppfatning, livssyn eller kulturbakgrunn. Vi er stolte over at elevene våre engasjerer seg i alt fra PRIDE-parade til solidaritetsarbeid. Kjerneverdiene våre er mangfold, menneskelig utvikling, fellesskap og naturglede. Hos oss får du være akkurat den du er.

I løpet av en vanlig uke på skolen har vi både linjefag og fellesfag.

Mandager og tirsdager har vi fellesfag. Da tar vi opp samfunnsspørsmål, historie og lærer mer om verden.

Mange lørdager arrangerer vi lørdagsseminar, der vi arrangerer praktiske, lærerike og underholdende aktiviteter om alt fra dramaleker til isskulpturer, personlig utvikling og mat og kultur.

Morgensamling foregår rett etter frokost, fra mandag til fredag. Dette er en fin start på dagen hvor alle samles. Vi begynner med TV-nyhetene, og «Ord for dagen» holdes av en ved skolen.

Fredager har elevene allmøte uten lærerne, for å være med å bestemme alt som angår skolen. Dette styres av den valgte elevrådslederen.

Skolen vår ligger kun 45 minutter unna Kirkenes, og hver fredag setter vi opp transport slik at man kan handle hvis det er noe man trenger.

 

Tre dager i uka får du utfolde deg i de valgfagene du selv foretrekker. Midt i skoleåret kan du bytte til andre valgfag. Menyen er rik og variert, med alt fra hundekjøring, klatring, til gaming. Alle valgfag inngår i skolepengene, men noen har material- og eksamensavgift. Se info nedenfor.

Hundekjøring

Her lærer du grunnleggende stell og bruk av polarhunder. En lettversjon av linjefaget Hundekjøring og Villmarksliv

Gaming

Vi spiller oss gjennom spillhistorien. Vi begynner fra tidlig Nintendo og spiller oss fram til de seneste VR-spillene. Vi ser nærmere på hvordan spill bygges opp og ser på og diskuterer Esport.

Foto & Film

Her får du utfolde deg sammen med andre innen fotografering og videoproduksjon. Skolen har flere iMac og redigeringsprogram du kan bruke.

Kajakk og Kite

Bli kjent med grunnleggende kajakkferdigheter og esikmorulle i skolens basseng. Lær å styre en kite og kjør med ski og snøbrett.

Klatring

Lær sportsklatring og å kunne klare deg på egenhånd. Du får ta Brattkort (frivillig; kr. 200,- avgift), som gir deg adgang til å bruke innendørs klatrevegger i Norge.

Jegerprøven

Pris: 500,-

Ta jegerprøven tidlig i skoleåret. Dette gir deg lov å jakte på egenhånd. Kurset omfatter praktisk skyting, våpenbehandling, viltkunnskap, lover og regler og viltforvaltning.

Knivlaging

Pris: 400,-

Lag din egen brukskniv. Vi lager kniven nesten fra grunnen av. Bladet kjøper vi, mens du selv lager skaft og syr slire.

Russisk for nybegynnere

Her lærer du lære grunnleggende russisk. Dette gjør deg istand til å kommunisere på russisk. Skolen har flere reiser til Russland i løpet av skoleåret.

Arktisk kjøkken

Pris: 400,-

Matlaging basert på kortreist mat og råstoff fra naturen i Finnmark. Du lærer å lage lekre retter med fisk og vilt. Maten tilberedes både på skolekjøkkenet eller over bålet i storlavvoen.

Egentrening

Her kan du trene i skolens velutstyrte treningsrom eller benytte idylliske traseer for turer, terrengløp og langrenn rundt skolen.

Solidaritetsarbeid

Praktisk, morsomt og meningsfullt solidaritetsarbeid hvor vi hjelper eldre i nærområdet og engasjerer oss i nyttige og praktiske prosjekter.

Drama og teatersport

Teatersport utvikler spontaniteten og kreativiteten. Et uhøytidelig valgfag med humor og latter!

Fluebinding

Pris: 200,-

Bind egne fluer både for laksefiske og for jakten på storørreten.

Hjemmelading

Innføring i hjemmelading av rifle- og haglepatroner. Passer for ivrige jegere og for deg som vil lære noe helt nytt..

Finsk

Introduksjonskurs i finsk. Praktiske språkøvelser og litt om finsk kultur. I Pasvik har vi grense mot Finland og en rik finsk kultur.

Hybelkost

I valgfaget hybelkost lager vi god mat og prøver oss på både enkle og mer avanserte matretter du får bruk for resten av livet.

Luhkka

Pris: 600,-

Her lærer du om samisk håndarbeid. Du får hjelp til å sy din egen Luhkka, en samisk kappe du både kan bruke ute på tur og til å pynte deg med.

Ute året rundt

Et sprekt tilbud utendørs året rundt. Årstidene bestemmer aktivitetene, f.eks myrrugby, snøballkrig, snørugby, eller mer normale aktiviteter som skigåing og padling.

Band

Har du bakgrunn fra musikk, og ønsker å starte et band, er dette fullt mulig i skolens musikkrom. Opptredner på avslutninger er en mulighet om dere ønsker det.

Ballspill

I skolens gymsal får du utfolde deg med volleyball, fotball, innebandy, basket, bordtennis og alt annet du måtte ønske.

Basseng/Svømming

I skolens basseng får du instruksjon i de vanligste svømmeteknikker hvis du ønsker det, og det blir mye lek. Svømmebassenget er også tilgjengelig på fritida året rundt.

Vi ønsker med våre fellesturer å styrke skolens felleskap, gjennom å dele fine natur- og reiseopplevelser. Et viktig poeng er også å bli kjent i våre nærområder slik at du lærer litt om hvordan det er å leve i Finnmark og i Barentsregionen, nære naturen og i en region hvor ulike kulturer smelter sammen. 

Murmansk

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 4

I november, ved inngangen til mørketiden, reiser hele skolen over grensen til Russland og inn til Murmansk. Her besøker vi vår samarbeidsskole, Skole 31. Dette er ofte elevenes første møte med Russland, og mange syns dette er svært spennende. Vi får et godt innblikk i den russiske kulturen og hverdagen på skolen. Det byr seg også mulighet for å besøke handlesenter og lokale markeder. Kanskje er ikke Russland slik du tror?  

Finnmarksløpet fra innsiden

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 4

Som elev på Pasvik Folkehøgskole får du en sentral rolle i Europas lengste sledehundløp, Finnmarksløpet. Hele skolen deltar på dette arrangementet. Vi driver sjekkpunktene i Neiden og Øvre Pasvik. Her får du oppleve arktiske nordlysnetter, polarhundenes utholdenhet og den intense konkurransen mellom mange av verdens beste hundekjørere.

Høstuketur

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 4

Tidlig i skoleåret drar hele skolen på høstuketur, for å finne tryggheten i nye venner. Du kan velge mellom tre ulike alternativer:

 • Padletur med kano: Vi padler i Pasviks største naturreservat. Eventyrlige muligheter for å fiske ørret i tokilosklassen. Vi bor i lavvu, under tarp eller med nordlyshimmelen som tak. 
 • Koievandring i Pasvik: Vi vandrer i brunbjørnens rike i en av Europas siste urskoger. Vennskap rundt kveldsbålet på den magiske taigaen.  
 • Hav og fjell: Her reiser vi ut til den endeløse finnmarkskysten. Du får oppleve topptur, får kjenne krigshistorien på kroppen med grotter og kanonstillinger som ennå vitner om hva som skjedde her. Sjøfiske og fjellturer er andre muligheter.
bildetekst

Varangerfjorden rundt

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Måltider pr dag inkludert: 4

Når skoleåret nærmer seg slutten drar vi ut på en felles tur rundt vakre Varangerfjord.  Vi tar Hurtigruta over til Vardø og kjører buss tilbake rundt Varangerfjorden. Finnmark og Varanger har mye flott å by på, både naturmessig og kulturelt. Turen går samtidig som trekkfuglene vender tilbake, og det er gode muligheter for spennende fugletitting underveis på turen. Sammen nyter vi våren i Varanger! 

Utvekslingstur til Murmansk og Skole 31

Obligatorisk: Nei

Pris: 1 000

Varighet: 5 dager

Måltider pr dag inkludert: 4

Her har du et unikt tilbud om å oppleve Russland og russisk kultur fra innsiden. Som en del av vårt samarbeid med Skole 31 i Murmansk kan vi tilby deg en ukes opphold som elev på Skole 31, hvor du får bo i russiske vertsfamiler og oppleve gjestfriheten russere er så kjent for. På dagtid følger du skolehverdagen på Skole 31 og du får et godt innblikk i hvordan det er å være ung i dagens Russland, samtidig som du også blir introdusert for kulturen gjennom å lære litt russisk språk og håndtverk. Dette er en frivillig studietur du kan melde deg på og som er lagt til begynnelsen av ferbruar. 

Våre fem internat ble totalrehabilitert i 2012 og har en moderne standard. Hvert internat har tolv senger fordelt på fire dobbeltrom og fire enkeltrom. Alle rommene har vaskeservant med baderomsskap, garderobeskap, rammemadrasser, bord og stoler. På hvert internat er det tre dusjer, to toaletter, vaskerom med vaskemaskin og eget koffert/bagasjerom. Du velger selv om du vil ha dobbelt- eller enkeltrom. Å dele rom med en annen ungdom er en viktig del av det å gå på folkehøgskole. De fleste ønsker dobbeltrom og trives godt med det. Elever som bor på enkeltrom betaler et tillegg på kr. 2700,-.  Det er Wifi på alle internat. 

Fasiliteter

Wifi i skolebygget og på internatet. Skolen har eget svømmebasseng, gymsal med klatrevegg, stort og velutstyrt treningsrom, badstue inne på skolen og en utebadstue nede ved Pasvikelva. Skolens anlegg består også av utendørs fotballbane, storlavvu med bålplass, egen bålplass litt inn i skogen nære skolen og et båthus ved Pasvikelva med kanoer og kajakker.

Å komme til Pasvik er forbausende raskt og enkelt.  Førtifem minutter etter at flyet ditt har landet er du på skolen. Flytida fra Oslo er på bare to timer og går tre ganger daglig. Både SAS og Norwegian flyr til Kirkenes. Ofte får du flybilletten helt ned i 429 kroner!

Pasvik er et helt spesielt sted, med grense til Russland. Verdens største skog begynner her, den russiske Taigaen, som strekker seg østover rundt over halve jordkloden. Vi befinner oss på enden av Norge og faktisk øst for det meste av Finland. I Pasvik finner du den tetteste bestanden av brunbjørn i Norge. Pasvikelva og tusenvis av småvann byr på uendelige muligheter for fiske og padling. I Pasvik finner du også  reindrift, hundekjørere, krigshistorie over alt og magiske muligheter for friluftsliv. Pasvik har et tørt og lunt klima hvor snøen ligger ren og vakker hele seks måneder av skoleåret. De fleste netter dominerer nordlyset over natthimmelen.

Finn reiserute fra der du bor

 • Egen badestrand med bastu og grill
 • Nesten uendelige ski- og hundeløyper
 • Hundegård med over tyve huskier
 • Butikk åpen til kl ni seks dager i uken
 • Merket løypenett for løping, turer og ski
 • Skolen setter opp buss til Kirkenes (45 min) hver uke
 • Jaktterreng rundt hele skolen
 • Lysløype
 • Klatrevegg
 • Storørretfiske 500m fra skolen
 • Elvepadling med kajakk og kano
 • Storlavvo med bålplass
 • Fotballbane
 • Minigolfbane

Etter en god frokost starter vi dagen med morgensamling. Deretter går vi på valgfag, aktivitetstimer eller linjefag. Lunsj er halv tolv og middagen er klar klokka tre. På kvelden velger mange å være med på aktiviteter, gå tur, trene eller jakte eller fiske. Av og til har du lyst til å slappe av sammen med andre i peisestua, spille kort og prate, eller kanskje være på internatet.

Last ned timeplan som pdf ↓
 • Skolestart 20. august 2019 (Innreise til skolen er 19. august)
 • Felles turuke
 • Høstferie (28/9-6/10 2019)
 • Prosjektuke
 • Storkveld
 • Fellestur til Murmansk (siste uke november 2019)
 • Juleavslutning og juleferie (Utreisedag til jul er 19/12-19 og innreisedag er 5/1-20
 • Samisk uke
 • Frivillig utvekslingstur til Murmansk
 • Vinterferie (15/2 - 23/2 2020)
 • Finnmarksløpet, elevene er ansvarlige for sjekkpunkt Neiden
 • Påskeferie (4/4 - 14/4 2020)
 • Felles avslutningstur
 • Skoleavslutning 12. mai 2020 (utreisedag er 13. mai)
Last ned årsplan som pdf ↓

Kveldene på folkehøgskolen gir deg alltid muligheten til å benytte svømmebassenget, lysløypa, turområdene, fiske- og jaktterrenget rundt skolen, se en film, være på treningsrommet eller å bare slappe av sammen i peisestua. De fleste kvelder arrangerer vi felles aktiviteter, leker og konkurranser for de som ønsker det, samtidig som du selvsagt står helt fritt til selv å velge hva du vil gjøre.

 • Vi har aldresgrense 18 år, men tar etter vurdering også opp en kvote elever under 18 år.
 • Elever som tas opp må respektere skolens reglement.
 • Du trenger ingen forkunnskap for å få plass på våre linjer. 
 • Vi ønsker at du vedlegger et vitemål. Vi ser ikke så mye på karakterer, men om du har et stort fravær kan det være lurt å forklare dette. 
 • Det kan være lurt å ta med litt om hvorfor du søker, og hva du ønsker å oppleve i løpet av skoleåret. 

Ketil Foss

Rektor

Ketil har vært rektor siden 2011. Ketil liker seg ute, for eksempel på skiturer med med kona og de to hundene sine. Motorsykler er en lidenskap. Ketil gløder for at året ditt på Pasvik Folkehøgskole skal bli det beste og viktigste året i livet ditt.

Epost: ketil.foss@ffk.no

Jan Vidar Dahle

Assisterende rektor

Jan Vidar er en hundekjører som bor sammen med kone, enogtjue huskyer, fire høner og en hane som heter Harald. Hovedinteressene er å snakke med og bli kjent med forskjellige ungdommer, spille bordtennis og sjakk og være på tur året rundt. Jan Vidar har norsk for utenlandske elever og blant annet valgfaget lavvofilosofi.

Epost: jan.vidar.dahle@ffk.no

Yngve Beddari

Lærer Arktisk Reiseliv - Svalbard

Yngve brenner for kortreist mat, og lærer dette bort på linjefag og valgfaget Arktisk kjøkken. Han tilbringer mye tid ute i naturen, gjerne på jakt etter alt som er spiselig. På Arktisk Reiseliv ønsker Yngve at du lærer deg turisme og reiseliv på en måte som gjør at du blir tryggere og mer kunnskapsrik.

Epost: yngve.beddari@ffk.no

Thor-Atle Svortevik

Lærer Hundekjøring og Villmarksliv

Thor-Atle har rik erfaring som hundekjører og har kjørt Finnmarksløpet flere ganger. Han elsker atmosfæren rundt et glødende leirbål med elevene og hundene. Thor-Atle har nesten alltid god tid, enten det er til eventyrlige historier eller til samtaler og fellesskap. Når du utvikler deg som hundekjører blir du også bedre kjent med deg selv, og du blir tryggere og mer selvstendig som menneske.

Epost: Thor.Atle.Svortevik@ffk.no

Iselin Breivold

Lærer Friluftsliv Finnmark - Afrika

Iselin elsker å reise, og har mye erfaring fra turer året rundt i Finnmark og fra reiser og opphold i det sørlige Afrika. Mennesker, dyreliv og natur i Namibia og Zimbabwe er hennes store lidenskap. Iselin er opptatt av at du skal ha hjertet med deg når du er på tur og ta ansvar både for naturen, for deg selv og for dine medmennesker.

Epost: iselin.breivold@ffk.no

Vegard Seljemo

Lærer Backpacking Russland

Vegard snakker russisk og har reist mye i Russland. Miljø og mennesker, reiser og kultur i Arktis er en lidenskap for Vegard. Som så mange finnmarkinger trives Vegard som plommen i egget på turer i den fantastiske pasviknaturen. Vegard er opptatt av at lære deg å sette enda mer pris på dine egne og andres erfaringer. Å bli kjent med både forskjeller og likheter mellom mennesker gjør oss rikere!

Epost: vegard.seljemo@ffk.no

Jens Kristian Baustad

Lærer Jakt og Fiske

Jens Kristian føler seg hjemme i skog og mark… og på skytebanen. I tillegg til å være over normalt opptatt av jakt og fiske er Jens Kristian en habil konkurranseskytter og en glitrende instruktør. Jens Kristian mener alle har et sterkt behov for bekreftelse og få lære og utvikle seg ut fra egne forutsetninger. På jakt- og fisketurene får du rom til å være deg selv.

Epost: jens.kristian.baustad@ffk.no

Bjørn Rushfeldt

Miljøarbeider

Bjørn har jobbet på Pasvik Folkehøgskole mesteparten av sitt voksne liv og er alltid like raus i å dele av sine store kunnskaper om naturen i Pasvik. Han er opptatt av fotball og laksefiske. Bjørn er alltid like blid, selv når United går på smell etter smell. På skolen trør Bjørn til der det trengs, han har alltid støtte, klokskap og praktisk hjelp å gi når du trenger det.

Epost: bjorn.rushfeldt@ffk.no

Merete Eriksson

Lærer

Merete er vår sprudlende, superengasjerte, humørfyllte altmuliglærer. Hun liker alt fra håndarbeid og matlaging til reising og samfunnsengasjement. Merete er opptatt av at alle elever på Pasvik Folkehøgskole skal bli sett og føle seg verdsatt.

Epost: merete.eriksson@ffk.no

Frode Johansen

Miljøarbeider

Når Frode har fri fra jobb finner du han i skogen på jakt eller i elva for å fiske. Men når ettermiddagen kommer dukker han opp i gangene på skolen, på jakt etter elever å prate med, alltid med et smil på lur. Frode liker å prate med alle om alt, enten du trenger forståelse og støtte, eller er interessert i store samfunnsspørsmål.

Epost: frode.leander.johansen@ffk.no

Mona Danielsen

Kontorleder

Mona er den som styrer økonomi og mye at administrasjonen på skolen. Hun bor på Skogfoss, litt lengre opp i Pasvikdalen. Hobbyene hennes er sesongbetont og inkluderer isfiske og multeplukking. Uten Mona på kontoret ville vi ikke greid å lage «verdens beste folkehøgskole».

Epost: mona.danielsen@ffk.no

Odd Øyvind Reiersølmoen

Kokk

Odd Øyvind er vår alltid blide kokk. Han gjør sitt ytterste for at elevene skal være fornøyd med maten. For Odd Øyvind er mat mer enn bare næring. Måltidene gir deg en trygg, hyggelig og sosial ramme i hverdagene og gir deg følelsen av å være hjemme.

Epost: Odd.Oyvind.Reiersolmoen@ffk.no

Elin Karinen Nilsen

Internatleder

Elin holder styr på alt som har med organisering av internat, romfordeling, helse og kjøkken å gjøre. Hon syns det er viktig at Pasvik Folkehøgskole skal være et trygt og godt hjem for deg.

Epost: elin.karinen.nilsen@ffk.no

Ingun Kristoffersen

Kjøkken - renhold

Inguns jobb er å lage god mat og holde det rent og pent på skolen. En stor stor hobby er tegning, i tillegg til både hest og hunder, så Ingun finner du sjelden i sofaen. Ingun setter sin ære i at hun og alle andre bidrar til at folkehøgskolen i villmarka skal være både pen og trivelig.

Epost: ingun.kristoffersen@ffk.no

Anna Brochs

Kjøkken - renhold

Anna er fra Russland, men har bodd lenge i Pasvik. Hun jobber med kjøkken og renhold, og har en stor interesse for kortreist mat. Hun har god kjennskap til urter og vekster i skogen som kan spises, og har alltid et godt råd hvis noen er syke. For Anna er ingen problem for små til at hun ikke kan gi deg et varmt og hjelpende råd.

Epost: anna.brochs@ffk.no

Sari Palm

Kjøkken - Renhold

Sari finner du både på kjøkkenet og opptatt av reingjøring. Sari er opprinnelig fra Finland, og er en av mange ansatte som bor på det koselige tunet rundt Folkehøgskolen. Sari elsker dyr, særlig katter, og legger alltid merke til de små lyspunktene i tilværelsen.

Epost: Sari.Tuula.Anneli.Palm@ffk.no

Ørjan Emanuelsen

Ledende Vaktmester

Ørjan er en av våre hjelpsomme vaktmestre. Han bidrar til at internatene holder svært høy standard, at svømmebasseng og gymsal og at alt det praktiske på skolen fungerer som det skal. Om sommeren trives Ørjan på sykkelsetetet og på ski om vinteren. For Ørjan er sikkerheten til elevene en grunnleggende forutsetning for en god folkehøgskole.

Epost: orjan.emanuelsen@ffk.no

Trond Hansen

Vaktmester

Om noe må fikses er Trond en av våre to pålitelige vaktmestre. Han ordner opp hvis det skulle være noe feil med utstyr på skolen eller internatene. Trond liker for øvrig at ting er enkelt, så både biler og snøskutere er av "moden årgang". Da kan det skrus på, noe som virkelig vekker Tronds interesse. 

Epost: trond.erik.hansen@ffk.no

Linjer på Pasvik Folkehøgskole

Backpacking RusslandLedig plass

Backpacking Russland

Pasvik Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Jakt og fiskeLedig plass

Jakt og fiske

Pasvik Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Friluftsliv Finnmark / AfrikaLedig plass

Friluftsliv Finnmark / Afrika

Pasvik Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Norwegian language and cultureLedig plass

Norwegian language and culture

Pasvik Folkehøgskole
Helårskurs8 t/ukeFrilynt
Arktisk reiseliv - SvalbardLedig plass

Arktisk reiseliv - Svalbard

Pasvik Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Hundekjøring og villmarkslivVenteliste

Hundekjøring og villmarksliv

Pasvik Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Aimeé D. Holtan

Det er rett og slett knallgøy her! Jeg stortrives i miljøet blant elevene og lærerne. Internatene er supre, og naturen og jaktmulighetene utenfor døra er fantastiske!

Aimeé D. Holtan, elev 2015-2016
Helle Kristensen

Jeg ville "finne meg sjæl" i nye og trygge omgivelser. Pasvik er en flott plass å gjøre det på, med nye muligheter og nye vennskap. I tillegg er naturen her oppe fantastisk!

Helle Kristensen, elev 2016-2017
Martine Nygaard Nordby

Skolen byr på mange flotte fasiliteter. Blant annet et fantastisk turterreng, klatrevegg og svømmebasseng på skolen, badstue og mye mer!

Fra bloggen

Fra Oslo øst til Finnmark

Etter 6 uker på folkehøgskole i Pasvik er ikke Maren i tvil: – Jeg har ikke angret et sekund på at jeg reiste nordover!

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2019/2020

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen