Til hovedinnhold

Lundheim folkehøgskole

Hva er Lundheim? Spennende linjer, driftige lærere og nydelig natur? Gode vennskap, mye latter og fritt spillerom for kreativiteten? Litt grensesprengende, mye mestringsfølelse og skikkelig lærerikt? Lundheim er muligheter.

Søk på skolenLinjer

På Lundheim folkehøgskole skal du trives. Du skal føle deg omgitt av venner, og kjenne at det er et godt miljø på skolen. Det skal være rom for å feile, og rom for å mestre, og viktigst av alt: rom for å være den du erHos oss vil du kjenne på en mestringsfølelse gjennom året, og du vil oppdage nye sider ved deg selv som du kanskje ikke visste om.

Et år på folkehøgskole er et år der du lærer, men uten å kjenne på presset om karakterer. 

Mangfold er muligheter, og det er dette som driver oss fremover.

På Lundheim folkehøgskole er det et mangfold av elever. Vi er en inkluderende folkehøgskole, og har elever både med og uten funksjonsnedsettelser. Og det er vi skikkelig stolte av.Hos oss er faktisk skoleåret ekstra spennende og gøy, vi har nemlig dobbelt opp med linjer! Det betyr at du kombinerer de to fagene du liker best. 

* Går du Global Afrika & Asia, går du bare denne linjen.* 

Linjefag 1: mandag-onsdagLinjefag 2: onsdag-fredag
 • Global Afrika & Asia 
 • Fix It
 • Film & Foto
 • E-sport
 • Allround
 • Sport & Friluft
 • Global Afrika & Asia
 • Fotball - Premiere League
 • Gla'mat
 • Kreativ Data
 • Musikk
 • Cosplay
 • Media
 • Allround Aktiv

Dette står vi for

Vi har som mål at alle elevene skal føle seg inkludert og velkommen på skolen. Du skal bli sett for den du er, og vi heier på alle typer mennesker - uansett! Hos oss er vi opptatt av miljø og klima, og vi bryr oss om vårt fotavtrykk i fremtiden.

Vårt verdigrunnlag:

Vi er en kristen skole, noe som vil si at vi behandler hverandre med respekt, toleranse og åpenhet. Vi heier på mangfold og likeverd - og du er velkommen uansett kjønn, legning, etnisitet, livssyn eller funksjonsnedsettelse. 

Våre Fellesfag:

 • Vindu mot verden:
  Her er vi opptatt av det som påvirker og former oss. Vi  jobber med ulike temaer og uttrykk. Alt fra litteratur, kunst og musikk til verdenshistorie, kulturforståelse, tro og livssyn, og mediakunnskap. 
 • Aktuelt:
  Her drøfter vi aktuelle hendelser verden rundt. Tema som økonomi, globalisering, miljø, konflikt og fred blir diskutert. Vi er alle sammen del av et felles, globalt samfunn, og vi ser på det som binder oss sammen, og murene som stenger oss ute. 
 • Beat for beat:
  Musikk er gøy, og alle kan synge med den stemmen de har. 
 • Lek og bevegelse:
  Dette faget handler om å ha det gøy sammen, vi har leker og aktiviteter som passer alle.
 • Tro og livssyn: 
  Her er det rom for refleksjon og vekst i tro- og livsynsspørsmål.
 • Lørdagsseminar:
  Dette kan være aktiviteter, temadager eller besøk av spennende gjester.
 • Praktisk arbeid:
  Vask av eget rom og fellesrom.

Hos oss får du mange muligheter. I løpet av året kan du velge 5 ulike valgfag, som er fordelt på tre perioder gjennom høsten og våren. I tillegg har vi to valgfagsuker, der hele uka er satt av til valgfaget ditt.

Adobe Photoshop

Her skal du få litt kjennskap til programmet Adobe Photoshop. Her lærer du alt fra å forbedre dårlige bilder, til å manipulere, redigere eller montere bilder sammen.

Ballspill

Dette er valgfaget for deg som liker ulike typer ballspill, og som trives med å spille på lag med andre. Vi prøver ut sandvolleyball, volleyball, basketball, kanonball, fotball, slåball og innebandy.

Bushcraft

Er du en ekte Lars Monsen? Overlev ute i naturen, gå deg litt vill, lag bål og ha det skikkelig gøy på tur.

DJ & beats

Om du er musikalsk eller ikke - dette er et valgfag for deg som digger beats og har lyst til å lage egen musikk. Med dataen som instrument vil en ny verden åpne seg.

Enkelt friluftsliv

Ekspedisjoner og telttur er vel og bra, men det enkle friluftslivet dreier seg mest om å komme ut i nærmiljøet. Vi lager middagen ute, håper å se et rådyr, plukker sopp eller spikker barkebåt.

Filmpoliti

Bli med på en reise inn i filmhistorien. Vi rekker ikke alle de 1001 filmene du burde ha sett, men vi rekker en del.

Fotball

Kom og spill fotball med oss en gang i uka. Du trenger ikke være på eliteserienivå, det holder at du liker å ha det gøy og spille fotball.

Gitar

Basis innføring i gitarens spennende verden. Grep etter grep lærer du å mestre musikken.

Hvorfor er verden så urettferdig?

Lær om verdens urettferdigheter - i lys av både samfunn, kultur, geografi, historie og økonomi.

Kajakk

NPF Grunnkurs hav - Her blir du sertifisert og kan etter gjennomført kurs delta på aktiviteter i kajakklubber over hele landet. Det blir sikkerhetstrening og vi avslutter valgfaget med en fin tur.

Konspirasjon og mysterier

Er du skeptisk til hva som blir servert gjennom mainstream-media? Er Donald Trump egentlig en alien? Har hemmelige brorskap en innvirkning på vår hverdag? Vi graver, undrer og vokser i skepsis!

Malekurs

I valgfag malekurs arbeider vi med fargesirkelen for å lære og blande farger. Vi maler med acrylmaling når vi etterligner et kunstverk.

Masker

Vi tar en avstøpning av ditt ansikt slik at du kan lage en maske som passer deg perfekt. Du lærer også å male masken.

MAT: Baking

Lag brownies, boller eller brød. Lær de beste triksene for å ikke drepe gjæren!

MAT: Matlaging

Så enkelt og utrolig godt. I matlaging valgfag lærer vi deg alle de smarte knepene slik at den maten du lager, smaker aller best. Skolekjøkkenet er godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.

MAT: Småretter

Pizzasnurrer, eplekake eller kanskje noe egenkomponert? Lag digg mat. Spis opp. Kos deg.

Mindfulness

Senk skuldrene - ro ned - pust. Dette er valgfaget for deg som ønsker å koble helt av.

Musikklytting

Vi setter oss godt til rette, lytter til musikk fra renessansen og fram til i dag.Gjennom historien og samtidskunst får vi forståelse for de forskjellige tidsepokene.

Olabil

Bygg en olabil fra scratch. Samle materiale, tenk konstruksjon, fart og tunge. Avslutt med tidenes olabilløp ned bakken!

Pinholekamera

Lær å lage eget pinholekamera av en pappeske. Ta bilder, lek deg i mørkerommet og fremkall blinkskuddene dine.

Podcast

Vi lærer å lage og sette sammen radioreportasjer, podkaster og direktesendinger. Vi er i skolens mediarom, der vi boltrer oss med opptakere og redigering.

PULS - jogging

Har du lyst til å bevege på deg, er dette valgfaget for deg! Faget blir tilpasset den enkelte ut fra interesser og fysisk form. DU er med og bestemmer! Vi bruker skogen og de flotte løypene rundt.

PULS: Spinning

En artig og spennende form for Cardio trening. Det brukes spinning sykler! Spinningen blir ledet av spinning instruktør. Det brukes herlig og motivasjonell musikk til Cardio treningen!

PULS: Sykkel

Du ser verden annerledes når du sitter på et sykkelsete, -enten alene eller på en tandemsykkel. På Lundheim får du tilgang til begge. Dette valgfaget er for deg som vil ha turer i flott natur.

Sjakk

Dette er valgfaget for deg som liker sjakk. Du får egen t-skjorte hvis du slår vår lærer. Visste du at Magnus Carlsen har røtter i vår kommune?

Skyting

Lundheim har en skytebane rett ved skolen. Vi har seks geværer. Samlet blir det timer med moro.

Solidaritet i praksis

Bli kjent med Strømmestiftelsen, og vær med på å arrangere events for å samle inn penger til veldedige formål. I skolens solidaritetsuke spiller vi en viktig rolle.

Strikkecafé

Vi samles til koselig strikkecafé. Om du kan strikke fra før er ikke så viktig, det lærer du underveis - lag ullsokker, sitteunderlag eller noe annet gøy.

Studiofoto

Skolen har eget fotostudio med kameraer og lysutstyr. Du har lyst til å lære og være kreativ. Oppgavene er varierte og alt arbeidet foregår praktisk. For det er slik en blir god på å fotografere.

Surprise

Du kan komme med ønsker, men du vet aldri hva som skjer. For det er jo en SURPRISE! Vi koser oss masse sammen hver eneste gang! Vi kan gjøre små ting og store ting, alt fra f.eks vaffelkos til turer.

Søm Basic

Her lærer du det aller mest grunnleggende om bruk av symaskin. Du lærer hvordan man trer en symaskin og hvordan man syr rett- og sikksakk-søm. Vi syr enkle produkter som kurver, dresspose o.l..

Tec og Robot

Vi lærer enkel programmering i Scratsh, Python og Java. Arduino programmeres i Arduinos egen IDE-software som er basert på Java. 3D printer kan brukes til å printe ut deler til en robot.

Ukulele

Lær å spille ukulele på kort tid. Skolen har 10 nyinnkjøpte ukuleler som venter på at du skal lære deg å spille hits og populære sanger. Har du egen ukulele fra før så er det flott om du tar den med.

Bli med på felles skoletur! En tur til New York kan aldri skuffe. Denne storbyen har mye spennende som alle bør oppleve minst en gang i livet! Frihetsgudinnen, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er noen av høydepunkter på en tur til New York. 

Turen er tilrettelagt. Mer info kommer! 

Linjene har sine egne turer:

Sør Korea - Kreativ Data, E-Sport, Musikk, Cosplay, Film og Foto 

Liverpool og Manchester - Fotball

Lanzarote, Club La Santa - Sport og Friluft

Allround og Allround Aktiv: Aalborg  

London - ReDesign

 

For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv råder over. Skoleturene våre er frivillige. De som velger å ikke være med på turene, har et eget solid og gøy undervisningsopplegg på skolen. Endelig informasjon og pris for turen kommer i juni 2024.

Obligatorisk: Nei

Pris: 25 000

Måltider pr dag inkludert: 2

Bli med på felles skoletur! En tur til New York kan aldri skuffe. Denne storbyen har mye spennende som alle bør oppleve minst en gang i livet! Frihetsgudinnen, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er noen av høydepunkter på en tur til New York. 

Turen er tilrettelagt. Mer info kommer! 

 

 

For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv råder over. Skoleturene våre er frivillige.

Fellestur og linjetur til Sør Korea - går parallelt.

De som velger å ikke være med på turene, har et eget undervisningsopplegg på skolen.

Rommet blir ditt eget lille hjem her på skolen, og vi oppfordrer til å gjøre det hjemmekoslig slik at du trives. Du kan velge mellom enkeltrom og dobbeltrom, med eller uten eget bad. Enkeltrom er på ca 10 m² og dobbeltrom på ca 20 m². De fleste av rommene er nyoppusset, mens andre rom er litt mer slitt. Noen syntes det er fint å dele rom, andre vil helst bo for seg selv. 

Våre rom:

 • Vil bo på rom uten bad er det ikke noe tillegg i prisen.  
 • Vil du bo på enkeltrom med eget bad koster det 11 000 kr ekstra.
 • Vil du bo på dobbeltrom med eget bad koster det 5 500 kr ekstra

 

Fasiliteter

Lundheim består av to internatbygg i tillegg til hovedbygget. Vi har flere ulike rom og fasiliteter, der noen av dem er tilgjengelig for deg på fritiden. 
Blant annet har vi:

 • Styrkerom og spinningrom
 • Gymsal
 • Utlån av kajakker
 • Tilgang til skytebane og gevær 
 • Tilgang på oppvarmet basseng. Som elev hos oss får du adgangskort til svømmehall og treningssenter
 • Verksted for cosplay
 • Datarom med utstyr som 3D-printer og droner
 • Gamingrom
 • Musikkrom med gitarer, keyboards og trommesett
 • Mediarom, fotostudio, mørkerom og lydstudio
 • Bordtennis, biljard, TV og brettspill
 • Scene med full rigg 
 • Nytt skolekjøkken 


I tillegg er det fantastiske turmuligheter rett uten for dørene, med badevann og strand i nærheten. 

 

Lundheim ligger på Moi, som er et hyggelig, lite tettsted midt i mellom Stavanger og Kristiansand. Her har du små butikker, bibliotek, resturanter og kafeer.

Kjører du hit svinger du av E39, og følger skiltingen mot Lundheim. Det tar ca 2 timer å kjøre fra Krisitansand, og 1,5 timer å kjøre fra Stavanger.
Det går både tog og buss herfra, og i ferier ordner vi med transport til Sola flyplass, og til togstasjonen. 

Finn reiserute fra der du bor

I nærheten av skolen finner du mye gøy! Moi har verdens hyggeligste lille miljøgate, med kafeer og resturanter, og det er mye fint å gjøre i området.

Hva finnes i nærheten? 

 • Lundbadet: svømmehall, treningssenter og squash- 1 km fra skolen
 • Kultursenter, restaurant og butikker - 1.5 km
 • Flekkefjord - 25 km
 • Dresinsykling i Flekkefjord - 25 km
 • Jøssingfjord: klatring, via ferrata og rapellering - 35 km
 • Brufjell: jettegryter - 45 km
 • Egersund - 50 km
 • Tjørhomfjellet: skitrekk - 80 km
 • Stavanger - 100 km
 • Preikestolen - 115 km
 • Kjerag - 115 km
 • Kristiansand - 124 km

Klikk her for å se Lund kommune sin hjemmeside

 

 

25. august :       Skolestart

Oktober:            Høstferie

Desember:        Juleavslutning 

Februar:            Vinterferie

April:                 Påskeferie og Lundheimritt.

Mai:                  Skoleslutt

Last ned årsplan som pdf ↓

Lundheim folkehøgskole samarbeider med Strømmestiftelsen. Strømmestiftelsen er en veldedig organisasjon som bekjemper fattigdom gjennom utdanning og jobbskapning. Hvert år arrangerer vi Solidaritetsuke med informasjon om årets prosjekt og ulike aktiviteter for å samle inn penger.

Vi tilbyr blant annet bilvask, har lotteri, loppemarked og inviterer til en skremmende opplevelse på halloween med Forferdelig Fredag.

På Lundheim er det mye som skjer - hver kveld! 
Lærerne her er engasjerte, og inviterer deg til dagens aktivitet. Dette kan være sport, spill eller lek, en kveld med bingo, strikkecafè, sjakkturnering eller musikk. Vi drar på turer til preikestolen, på shopping, båltur eller havrafting. To ganger i uka arrangerer stipendiatene cafè, har filmkveld og quiz. 

Vi lever for helgekosen! Fredag er såklart filmkveld, og lørdag er det elevkveld med pizza, taco eller noe annet digg. 

På kveldstid kan du også bruke flere av skolens fasiliteter som svømmebassenget, gamingrommet eller treningsrommet. 

 

Vi har 18 års aldersgrense for å søke på skolen, men yngre søkere kan bli vurdert.  Vi er mest interesserte i elevgrupper som er gunstige for læring, derfor gjør vi en helhetsvurdering ved opptak til de ulike linjene.

Våre linjer er åpne for alle, med unntak av Global, Sport og friluft og Fotball. 

Elever med behov for særskilt oppfølging og tilrettelegging bes søke så tidlig som mulig.

Bygninger

Lundheim har lang erfaring med å tilrettelegge for elever med ulike funksjonsnedsettelser. Alle våre bygg er universelt utformet, og alt på skolen er på ett plan. Vi har brede døråpninger som passer for rullestol, lave dørterlskler og mye plass. Det er heis i alle bygg med plass til russestol, samt mange tilrettelagte elevrom med tilrettelagt bad. Klasserom, dagligstue, matsal, treningsrom m.m er universelt utformet. Fysioterapi og tilbud om varmtvannsbasseng i svømmehall er tilrettelagt for rullestol.  Klasserom og matsal har også hev/senk pulter eller tilrettelagte spisebord, og skolekjøkken har tilrettelagt kjøkken med hev/senk kjøkkenbenk. 

Mat

Vi tilbyr glutenfri og laktosefri mat, samt tilrettelegging for andre allergier eller kosthold, som vegetar og vegansk mat, samt halal.  

Faglig og sosialt

Vi har egen sosiallærer på skolen som heter Kristian Holte. Han er her for å snakke med elevene om stort og smått, fint eller trist, og gir mulighet for enten drop-in eller regelmessige samtaler. Hver dag har vi egen tilsynslærer etter undervisning som er på skolen frem til midnatt. Det er alltid en frivillig sosial aktivitet på kvelden som er åpen for alle, i tillegg til at stipendiatene har kveldsvakter og bidrar i det sosiale miljøet. Vi har hev/senk pulter etter behov i klasserom, tilrettelagte skolekjøkken og matsal. 
Vi tilrettelegger for de som har behov for å gå litt oftere ut av undervisningen, trenger pause eller litt ekstra tid i hverdagen.  

Kristian Holte

Sosiallærer

Kristian er lektor med spesialpedagogikk som hovedfelt, og har også grunnfag i idrett og IKT. Holte elsker fotball og har besøkt over 30 ulike stadioner i Storbritannia. Fotball er livet! 

Epost: kristian.holte@lundheim.fhs.no

Kristian Digre

Lærer

Kristian Digre er utdannet innen journalistikk og sammenlignende politikk. Han er trønder og selvfølgelig Rosenborg-fan. Digre er opptatt av litteratur, spill og film - og slår du han i sjakk får du egen t-skjorte som premie. Tar du utfordringen?

Epost: kristian.digre@lundheim.fhs.no

Lena Thunheim

Lærer

Lena er utdannet allmennlærer med grunnfag i idrett, og har lang erfaring som fotballtrener og -spiller. Hun er et fyrverkeri av en lærer, med mange interesser som sport, friluftsliv, revy og god mat. Lena er også mentor for stipendiatene på Lundheim.

Epost: lena.thunheim@lundheim.fhs.no

Joe Rusi

Lærer

Joe har en Master sertificate fra Berklee College of Music. Han er aktiv blues-gitarist og lever for musikken. Joe har gitt ut flere albumer, og var blant annet nominert til Spellemansprisen! Joe er en dyktig musiker, og lever og ånder for god musikk.

Epost: joe.rusi@lundheim.fhs.no

Eivind Eikli Hiorth

Lærer

Eivind har en bachelorgrad i afrikanske og asiatiske studier. Han lever for å reise og oppleve nye kulturer, men bruker gjerne mye av fritiden ute i norsk natur. For Eivind er det spesielt viktig å gi elevene opplevelser som de aldri vil få oppleve som "vanlige" turister. 

Epost: eivind.ekli.hiorth@lundheim.fhs.no
Instagram: @eivind_eh

Peter Monstad

Lærer

Peters store lidenskap er fotorafi, og har jobbet og undervist som fotograf siden 2006. Han har hatt flere utstillinger, gitt ut kunstfotobok, og blitt portrettert av et fotomagasin i Hong Kong. Han elsker longboard og snowboard, Hiphop og gaming. Peter digger å få lære bort all sin knowhow i data, foto, film og musikk.

Epost: peter.monstad@lundheim.fhs.no
Nettside
Instagram: @petermonstad_photography

Armin Stock

Assisterende rektor

Armin er utdannet lærer med hovedvekt på mediekunnskap og samfunnsfag. Han er særlig interessert i film, foto, reise, lokalhistorie og internasjonalt solidaritetsarbeid. Han koordinerer Stipendiatlinjen på skolen.

Epost: arst@lundheim.fhs.no
Telefon: 45887039
Instagram: @arst62

Dag Kaland

Lærer

Dag er vår sporty spice, og tidligere jeger i forsvaret. Han har en bachelor i idrett, og holder nå på med mastergraden sin. Trening skal være gøy er Dag sitt motto, og han driver mest med funksjonell styrketrening, løping, skigåing, alpint og sykling.

Epost: dag.kaland@lundheim.fhs.no
Telefon: 90511215

Martha Vinsvold

Lærer

Martha er utdannet dramapedagog med fordypning i fortellerkunst, design og søm. Hun har jobbet som dukkemaker og dekoratør, og nærmest bobler over av kreativitet og gode idéer. Martha er interessert i teater og cosplay, og er skikkelig glad i friluftsliv.

Epost: martha.vinsvold@lundheim.fhs.no

Ragnhild Egeland

Lærer

Ranghild er utdannet allmennlærer med fordypning i mat og helse, i tillegg er hun også utdannet kokk med spesialkompetanse på allergi. Ragnhild elsker mat - så det blir ingen Toro-poser og Grandiosa her i gården. 

Epost: ragnhild.egeland@lundheim.fhs.no

Ole Petter Hansson

Rektor

Ole Petter er rektor på skolen, og er utdannet som lærer med idrett og norsk som fordypning. Dessuten har han videreutdanning i administrasjon og ledelse. Favoritthobbyen er fotball og litteratur, og han er en iherdig supporter av Manchester United! 

Epost: oph@lundheim.fhs.no
Telefon: 97157968

Nina Cecile Karlsen

Internatleder

Nina er skolens internatleder. Hun er utdannet sykepleier, er alltid i godt humør og tar dagen med et stort smil. Hun har en forkjærlighet for en skikkelig god kopp te, og hun er også en racer til å strikke.

Epost: nina.karlsen@lundheim.fhs.no
Telefon: 941 79 404

Tom Arne Solli

Driftsleder

Tom Arne har svennebrev i møbel og trevare, og har ansvar for drift og vedlikehold av skolens bygninger og uteområder. Han er glad i jakt og friluftsliv, og du finner han ganske ofte på skytebanen, ivrig opptatt med leirdueskyting. 

Epost: tas@lundheim.fhs.no

Merete Hatleskog

Økonomileder

Merete er utdannet som bedriftsøkonom, og har tidligere jobbet med både regnskap og salg. Denne dama har mange jern i ilden, og driver også egen gård. Pausene blir brukt i drivhuset. 

Epost: merete@lundheim.fhs.no
Telefon: 990 90 640

Julia Rachel

Kommunikasjonsrådgiver

er skolens kommunikasjonsrådgiver og markedsføringsansvarlig. Julia er kreativ og digger å finne på noe gøy med både elever og ansatte. Hun har tidligere vært nattevakt på internatet. Du finner henne på en fjelltopp, på sofaen med en god ansiktsmaske eller på tur et eller annet varmt sted.

Epost: julia@lundheim.fhs.no
Telefon: 902 83 021

Øystein Rekevik

Kjøkkensjef

Øystein er kjøkkensjef, og har fagbrev som kokk. Han har tidligere laget mye god mat på Hotel Maritim, og bruker dagene på Lundheim med å servere kulinariske mesterverk. Når Øystein ikke suser rundt på kjøkkenet bruker han fritiden på fotball eller jakt. 

Epost: kjokken@lundheim.fhs.no
Telefon: 904 74 037

Eivind Helland

Fysioterapeut

Eivind er utdannet fysioterapeut, og har ansvar for oppfølging av de funksjonshemmede sine individuelle treningsbehov gjennom skoleåret. Han er opptatt av bevegelsesglede! 

Epost: Eivind.helland@lundheim.fhs.no

Linjer på Lundheim folkehøgskole

Global Afrika

Lundheim folkehøgskole
Halvårskurs høst18 t/ukeKristen

Global Asia

Lundheim folkehøgskole
Halvårskurs vår18 t/ukeKristen

Global - Afrika og Asia

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs18 t/ukeKristen

FixIt

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs A9 t/ukeKristen

E-sport

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs A9 t/ukeKristen

Fotball - Premier League

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Kreativ data

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Cosplay

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Sport & Friluft

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs A9 t/ukeKristen

Gla'Mat

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Media

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Musikk

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Allround

Lundheim folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs A9 t/ukeKristen

Film og Foto

Lundheim folkehøgskole
Helårskurs A9 t/ukeKristen

Allround Aktiv

Lundheim folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs B9 t/ukeKristen

Stipendiatlinje

Lundheim folkehøgskole
Stipendiatlinje35 t/ukeKristen
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Ingrid Flaten

Året jeg hadde på globallinjen på Lundheim ga meg mange fine og lærerike minner fra både Øst-Afrika, Sri Lanka og Moi. Konfliktløsning, historie, menneskebehandling, kulturkrasj og selvforståelse. Et år jeg aldri ville vært foruten!

Ingrid Flaten
Christer Rånes

Hva har jeg lært på Lundheim dette året? ? jeg har utviklet meg selv innenfor det å ha tålmodighet overfor for andre, og respektere at vi er alle forskjellige Min beste opplevelse? ? vanskelig å velge, men Afrika-turen var fylt med opplevelser.

Christer Rånes
Eline Noem Hansen

Det beste med å gå på Lundheim er at jeg får meg venner og at jeg får oppleve nye ting og lære å bli selvstendig.

Fra bloggen

Her er de nye folkehøgskolelinjene

Les hvilke helt nye linjer du kan søke på skoleåret 2024/2025.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen