Til hovedinnhold

Harstad Folkehøgskole

Vi ønsker deg velkommen til en fantastisk folkehøgskoleopplevelse! Et år i kulturbyen Harstad, rammet inn i eventyrlig vakker nordnorsk natur. Her kan du leve drømmen, få rom til å vokse og frihet til å velge.                                Sammen skaper vi kultur! 

Søk på skolenLinjer

Det er lettere å finne ut hva du vil gjøre, når du vet HVEM du er og HVA du kan!

Velkommen til  Harstad Folkehøgskole, kulturfolkehøgskolen.
Et bredt linjetilbud og varierte fellesaktiviteter, gir deg rom til å finne frem til- og dyrke dine sterke sider.

LINJETILBUD 

Dette står vi for

Faglig og personlig utvikling i et støttende og inkluderende fellesskap - her får du rom til å være den du er! 

Lev drømmen

Finn ut hvordan du kan finne frem til- og dyrke dine evner og sterke sider. Bli bedre kjent med deg selv og lær deg å si ja til utfordringer.

Rom til å vokse

Mennesket er både individ, og en viktig del av en gruppe, og vi arbeider sammen for å nå personlige og felles mål. Hos oss bygger vi karakter uten karakterer.

Frihet til å velge

Frihet til å velge hvem du vil være, og hvor du vil veien skal gå. Du er med på å påvirke din egen skolehverdag, og mulighet til å utforske og velge hva du syns er viktig, i tett samspill og samarbeid med lærere og medelever. 

For alle elever - mer på hjemmesidene 

 • Mandagstimer- en god start på uka! Temaer er folkehøgskolens dannelsesbegrep, kultur, FNs bærekraftmål og inneholder teori, praksis, aktiviteter og allsang. 
 • Fredagstimer - teoretisk og praktisk, personlig utvikling, fellesskapsdannelse og kultur, eks.: PRIDE, strandrydding, festival- og eventdeltakelse, førstehjelpskurs, stressmestring, personlig økonomi, jobbsøkekurs og ulike foredrag fra private eller frivillige organisasjoner.

 • Lørdagstimer - obligatoriske og valgfrie seminar, eks. lydstudio, teatersminke, kortfilm på 3 timer, isbading, kajakk, fiske, isfiske, yoga, astrologi, hybelmat, hjemmelaget snacks, baking, kreativ maling, ulike idretter/aktiviteter, drag-makeup, selvforsvar, m.m.

 • Etasjemøte - etasjelærer samler etasjene, regler og rutiner gjennomgåes, frustrasjoner og gleder over internatlivet luftes i fellesskap.
     
 • Kjøkkentjeneste - rullering av matlaging på hovedkjøkkenet, og vask av fellesområder.

Hver ettermiddag har vi flere ulike valgfag! Vi har lærerstyrte (2 timers) og elevstyrte (1 times) og du skal ha minimum 2 valgfag pr. halvår, (4. timer totalt pr. uke). Du kan velge så mange du vil, bare de ikke foregår til samme tid, og du kan ha helt ulike valgfag i høst- og vår-semesteret.

Badminton

Vi øver teknikk og spiller i egen gymsal - vill jakt på fluer!

Buldring

Vi buldrer i vår egen nybygde buldrevegg

Elevstyrte valgfag

Elevstyrte valgfag har bla. vært Tegnspråk, Dungeons and Dragons, Koding, Håndball, Kor, m.m

Eventmaking

Har du lurt på hvordan man lager konsert, utstilling, forestilling? Hvordan man planlegger konferanser, møter eller andre event? Her kan du få planlegge, prosjektere og produsere så mye du vil!

Filmklubb

Årgangsfilmer skal nytes, Gjøkeredet, An American Beauty, Leon - mulighetene er mange! Vi ser film, lager litt popkorn og snakker litt om filmene.

FiXit!

Valgfaget for deg som ønsker å bli litt mer handy - som trenger å øve på å bli mer praktisk!

Fotball

Fresk trening i gymsalen - halvannen time med intens balljakt og høyt tempo!

Foto

Liker du å ta bilder? Ta med speilrefleks eller godt mobilkamera - så skal vi eksperimentere med former og farger, og skape flotte kunstverk sammen

Friluftsliv

Sunn og morsom fysisk aktivitet i godt sosialt selskap. Opplev naturen gjennom alle årstidene i vakre Nord-Norge - og ja, vi lover et pølsebål eller to!

Gitar nybegynnerkurs

Har du aldri tatt i en gitar før? Eller har du lært deg å klimpre litt på egen hånd? Her kan du lære å spille litt gitar, akkurat nok til å imponere venner eller besteforeldre i juleferien!

Kreativ hygge

Et kreativt valgfag hvor innholdet varierer fra år til år. Elevene er med på å bestemme hva vi skal gjøre, og alt av materiale står vi for

Låtsnekring

En fantastisk mulighet til å lære hvordan man snekrer sammen en låt, en få en mulighet til å spille inn din låt i studio!

Musikkteater

Teater, sang og dans - kort sagt, skrekkelig morsomt!

Radio Harstad

Har du lyst til å lage radioprogram, eller kunne du tenke deg å sitte i kontrollrommet og styre en spilleliste? Bli med å lage radio på Norges eneste ungdomsstyrte radio, Radio Harstad.

Skriveverksted

Har du lyst til å skrive? Dikt, sanger, noveller, dramatikk - romaner? Her kan du få hjelp til å virkeliggjøre drømmeprosjektet ditt, kanskje du får se/høre teksten din på scenen, spilt inn i studio

Strikking

En koselig ettermiddagsstund med strikketøy og snakking, her er det mors og farsdagsproduksjon, julegaveproduksjon eller rett og slett bare strikkeglede som gjelder

Styrketrening

Et krevende valgfag hvor du bruker din egen kropp som verktøy. Styrketreningen er i gymsalen, etter sirkeltreningsprinsippet. Og ja, du blir svett.

Swing

I regi av Kom og dans kan du delta på ulike grunnkurs og dansekvelder hver mandag i løpet av skoleåret! Fantastisk morsomt, sosialt og utrolig god trening

Teater

Det er ingen steder i livet du IKKE har bruk for det du lærer når du driver med teater! Det er slagordet til læreren - og her er valgfaget for deg som har lyst til å utfordre og utvikle deg selv

Treningsstudio + fri tilgang til badeland!

Pris: 3 900,-

Trening på Actic treningssenter, oppmøte registreres som 1 time pr. uke. Og det beste av alt, inkludert i treningsavgiften er ubegrenset tilgang til Grottebadet, et fantastisk badeland inne i fjellet!

Vinyl og vaffel

Vel - her ligger vel valgfagets innhold i tittelen? Vi koser oss med - vaffel og vinyl.

Volleyball

2 timer pr uke, instruksjon i teknikk og trening, sunt og sosialt. Målet er å slå Folkehøgskolen Nord-Norge i november og desember! :)

Yoga

Stressmestring, meditasjon og avslapning

Årbok

Vær med å bestemme hvordan skoleåret skal se ut i ettertid -lag årbok med oss! Alle de gode minnene fra året må sorteres, katalogiseres og settes inn i det som blir verdens beste avslutningsgave!

Alle elevene deltar på felles studietur sammen, til Tromsø og TIFF i januar.

Skoleåret 24/25 tilbyr vi to felles skoleturer utenlands - begge er frivillige å delta på. Les mer om studieturer og ta gjerne kontakt for å vite mer: post@harstadfolkehogskole.no

Elever som velger å ikke dra på studieturene utenlands, vil ha eget undervisningsopplegg på skolen, og mindre turvirksomhet i nærområdet. 


For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om nok antall påmeldte, endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv rår over. Skoleturene våre utenlands er frivillige.

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: 5 dager

TIFF er Norges største internasjonale filmfestival, både en populær publikumsfestival, og et viktig møtested for norsk og internasjonal filmbransje. Her kan du se film så og si døgnet rundt på de ulike venuene, og her kan du også nyte god film utendørs - på reindsdyrskinn under nordlyshimmel! 

TIFF blir arrangert hvert år, i januar - og vi er hjertelig tilstede. Vi arbeider noen vakter som frivillige på festivalen, og da får både mat og vi får se så mye prisbelønt film vi overhodet klarer. Rekorden er fra januar 2017, 36 filmer på en uke! 

Tromsø - også kalt Nordens Paris - er en fantastisk liten storby, som har noe  for enhver smak! 

Alle elevene deltar på felles studietur sammen, til Tromsø og TIFF i januar.

Skoleåret 24/25 tilbyr vi to felles skoleturer utenlands - begge er frivillige å delta på. Les mer om studieturer og ta gjerne kontakt for å vite mer: post@harstadfolkehogskole.no

Elever som velger å ikke dra på studieturene utenlands, vil ha eget undervisningsopplegg på skolen, og mindre turvirksomhet i nærområdet. 


For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om nok antall påmeldte, endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv rår over. Skoleturene våre utenlands er frivillige.

London

Obligatorisk: Nei

Pris: 15 000

Varighet: 5-7 dager

England! London! 

Hvert år besøker 28 millioner mennesker storbyen London, og vi setter sammen en hektisk og intens storbyopplevelse i hjertet av England. 

Vi bor enkelt, og bruker penger på sightseeing i flere av Londons fantastiske parker, spennende attraksjoner og opplevelser, markeder og shopping, konserter og teater - og kanskje fotball? Kulturmetropolen London har noe for enhver smak, og fellesskapet vi får ved å reise sammen på tur er unikt! 

Reise, overnatting og alt obligatorisk innhold er inkludert i prisen!

For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om nok antall påmeldte, endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv rår over. Skoleturene våre utenlands er frivillige.

Praha - Berlin

Obligatorisk: Nei

Pris: 18 000

Varighet: 6-7 dager

ÅRETS KINDEREGG! En uke med inntrykk og opplevelser som vil vare lenge! 

Praha er en av Europas vakreste og best bevarte hovedsteder, - og Berlin er to byen i ett - alt det amerikanske på en europeisk måte. Vi besøker begge! To storbyer, en av verdens vakreste togreiser frakter oss mellom disse flotte metropolene - en fantastisk felles opplevelse. 

Praha, den gyldne byen. Et rikt kulturliv, koselige gater, gode restauranter og rimelig shopping er noen av stikkordene. John Lennon-muren, den berømte astronomiske klokken, Prahaborgen, Dansehuset og Karlsbroen er severdigheter man ikke bør gå glipp av, i byene som har en hel bydel, Gamlebyen, på Unescos verdensarvliste. 

Berlin, Europas nest største by - delt i to av den kalde krigen, nå samlet til ett. Berlin har noen av verdens fremste universiteter, museer, musikktilbud og teater - og ikke mindre enn tre operaer! Byen som har flere museer enn regnværsdager, rosa rør, verdens største sylindriske akvarium OG flere kanaler enn noen andre Europeiske byer, inkludert Venezia. 

Reise, overnatting og alt obligatorisk innhold er inkludert i prisen!

For alle våre turer gjelder følgende: Vi tar forbehold om nok antall påmeldte, endring av priser som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi ikke selv rår over. Skoleturene våre utenlands er frivillige.

Harstad Folkehøgskole er en skole med både internat, fellesrom og de fleste undervisningrom i samme bygg, i tillegg har vi en bygning rett ved skolen med egen gymsal, klasserom for musikkelevene, musikkstudio og flere friluftsliv-depot.

Hovedbygningen har en internatdel i 3 etasjer med tilsammen 15 dobbeltrom pr etg. Det er mulig å booke enkeltrom dersom det er plass, enkeltromstillegget er på 1000,- pr. mnd. 

Hvert rom har: 

 • Rammemadrass 90*200
 • Liten hylle over seng
 • Vask m. speil
 • Hylle ved vask
 • Klesskap
 • Bokhylle
 • Gardiner 

Hver etasje har: 

 • 2 toalett
 • 4 dusjer 
 • Vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel

Fasiliteter

 • Blackbox med speilvegg, lyd- og lysrigg
 • Lydstudio, med eget adskilt vokalstudio
 • Gymsal med scene og buldrevegg
 • Kostyme-, rekvisita-, kulisse- og teknisk lager
 • Sminkerom med lys
 • Designatelie med gode arbeidsbord, symaskiner m.m. 
 • Verksted med snekkerbenker og god plass under taket
 • Øvingsrom til musikk
 • Klasserom med prosjektor og lerret
 • Friluftsdepot til både vinter- og sommer-camp
 • Amfi med 88 sitteplasser, prosjektor og lydutstyr
 • Stor elevstue med sofagrupper, biljardbord og peis
 • Stor elevstue med sittegrupper, bordtenninsbord, airhockey, flygel og peis
 • Felleskjøkken med en arbeidsstasjon, hvitevarer og kjøkkenutstyr pr. etasje
 • Matsal med 100 sitteplasser
 • Gapahuk rett ved, med benker og bord, og bålplass

Oslo, Gardermoen - Harstad, Evenes  Evenes lufthavn ca 1,5 time + flybuss direkte til sentrum

Tog til Fauske og busskorrespondanse videre til Harstad sentrum/ fredager og søndager 

Buss til Harstad sentrum fra Tromsø, Narvik, Senja og Vesterålen

Hurtigbåt til Harstad sentrum fra Tromsø, Finnsnes og Senja

Hurtigruta, både nord- og sørgående, anløper midt i sentrum

Havlia Kystruten

Buss 12 går til/fra sentrum, reiseplanlegger

Finn reiserute fra der du bor

Aktuelle aktiviteter i Harstad og omegn

Mandag: 

 • Frokost
 • Mandagstimer
 • Vasketid
 • Etasjemøter
 • Middag
 • Valgfag/studietid
 • Kveldsmat

Tirsdag, onsdag, torsdag

 • Frokost
 • Linjefagtimer
 • Middag
 • Valgfag/studietid
 • Kveldsmat

Fredag

 • Frokost
 • Fredagstimer del 1
 • Vasketid
 • Felleslunsj
 • Fredagstimer del 2
 • Rektors time
 • Middag
 • Valgfag/studietid
 • Kveldsmat

Lørdager

 • Frokost
 • Lørdagstimer
 • Middag
 • Elevkvelder, m.m.
 • Kveldsmat

Søndager

 • Frokost
 • Middag
 • Stippesøndag
 • Kveldsmat
Last ned timeplan som pdf ↓
 • August: Skolestart med bli-kjent-opplegg, fellesturer, Kunstpause
 • September: Linjefokus, Harstad PRIDE, Kunstpause
 • Oktober: Høstferie, AMIFF, Kulturnatt, Multicultura, Halloween, Kunstpause
 • November: Oppstart linjekvelder, Skoleturne, Kunstpause
 • Desember: Det Store Julespillet, Tenning av TV-tårnet, Kunstpause
 • Januar: Skoleprosjekt, TIFF , Kunstpause
 • Februar: Skoleturne, Kunstpause
 • Mars: Praksisperiode, skoleturne, Kunstpause
 • April: Skoletur, Kunstpause
 • Mai: Siste skolemåned, Kunstpause
Last ned årsplan som pdf ↓
 • Harstad PRIDE 
 • Verdensdagen for psykisk helse 
 • AMIFF 
 • Kulturnatt 
 • Multicultura 
 • TV-tårn-tenning 
 • Julefryd i Harstad 
 • Nyttårsball
 • Bærekraftuke 
 • Every Brilliant Thing 
 • Markørøvelser for ulike etater 
 • Rollebryllup 

Les mer på hjemmesidene våre

 • Stippeaktivteter og stippesøndager - Det organiseres ulike aktiviteter ut fra elevenes ønsker, eks.stek din egen vaffel, filmkvelder, fellestrening, klesbytte, turer, temakvelder m.m.
 • Tilsynsaktivitet - Lærerne har ulike aktiviteter, eks. måneskinnstur, allsang, leirbål ute eller inne, brettspill, bingo, quiz o.l. 
 • Elevkvelder - Etasjene, linjene, elevråd og stipper organiserer temafester med underholdning og varm kveldsmat, eks. Halloweenfest, Bad tasteparty, Jule/Nyttårsball, Temafester med ulikt innhold alt etter fantasien m.m.
 • Kulturelle opplevelser - Valgfrie kulturelle opplevelser, det velges ut forestillinger på Harstad kino, Harstad kulturhus eller fra andre lokale underholdningsaktører. 
 • Fellesturer - Både obligatoriske og valgfrie, eks. fjellturer, tur til alpinanlegg i Narvik, besøk i Polar Park, til Lofoten, Grottebadet o.l. 

Skolen har ofte bærekraft som tema i fellesundervisning. Bærekraft i praksis er også noe vi lever etter, alt fra søppelsortering/ håndtering, rydding av strandlinja, matsvinn, færre flyreiser og kortreist mat og opplevelser. 

Alder, fravær, motivasjon og evne til samspill brukes som vurderingskriterier.

Bygninger

Våre bygg er ikke universelt utformet, og kun delvis tilgengelig for rullestol.

Vi tilrettelegger så godt vi kan innenfor de rammene bygningsmassen har. Hovedbygningen med internatdel er fra 50-tallet, sidebygget som inneholder gymsal/studio og musikk-klasserom er fra 70-tallet, og for å bevege seg i og mellom bygningene må man bruke trapper.

Uteområdene rett rundt skolen er asfaltert og godt opparbeidet, mens noen av skolens nærliggende utendørsfasililteter er kun delvis opparbeidet og krever større fremkommelighet. 

Ta kontakt på post@harstadfolkehogskole.no så tidlig som mulig, for å avklare tilrettelegging og hvis du har spørsmål. 

Mat

Vi tilbyr så langt vi kan tilpasset kosthold som følger: 

 • Glutenfri 
 • Laktosefri 
 • Melkefri 
 • Vegetar 
 • Vegansk
 • Eget kosthold ut fra religiøse grunner 
 • Eget kosthold ut fra andre årsaker

Ta kontakt på post@harstadfolkehogskole.no så tidlig som mulig, for å avklare tilrettelegging og hvis du har spørsmål. 

Faglig og sosialt

Vi har lang erfaring med å tilpasse så langt det er mulig, slik at det blir mulig for deg å delta på linje med de andre. Alle ansatte hos oss har fokus på en god og trygg oppstart, og arbeider hele året med et dynamisk inkluderende miljø. Vi har lærere tilstede om ettermiddag og kveld og engasjerte andreårselever som er tilstede for et slag biljard eller igangsettere for gode aktiviteter i helgene. 

Andre tilpasninger kan være, eks: 

 • Å tilpasse utstyr (stol/bord/annet)
 • Å finne fleksible og alternative løsninger om aktivitetene blir for omfattende
 • Å tilrettelegge for pauser ved behov 

Harald Markussen

Konstituert Rektor/Faglærer

Det å stå foran et publikum og kjenne på følelsen av formidle god musikk er en opplevelse jeg aldri blir lei, og er noe jeg ønsker å gi videre til mine elever. Siden 1995 har jeg jobbet som lektor ved høgskole og på videregående skole, og siden 2005 ved Harstad Folkehøgskole. Hovedfeltet mitt er gitar, samspill, låtskriving og studioarbeid, ofte sett i lys av jazz og blues, pop-/ rockehistorie.

Epost: harald@harstadfolkehogskole.no
Telefon: 77040070
Instagram: @musiclivestudio_harstadfhs
Nettside

Monica Frankrig Johansen

Faglærer

Jeg er en engasjert lærer med bred erfaring, som er stolt av å representere disse unike linjene - de eneste av sitt slag i Norge. Jeg brenner for selvutviklingsdelen ved linja, for det er mye lettere å vite hva du skal bli, når du vet hvem du egentlig er. Jeg har studert Kultur og samfunnsfag og Religionshistorie ved UIO, og Ped ved Nord U, og har jobbet på Harstad Folkehøgskole siden 2018. 

Epost: mfj@harstadfolkehogskole.no
Telefon: 77040070
Instagram: @yrkesvalgogselvutvikling_hfhs
Nettside

Hege Anette Aag Fjeld

Administrasjon/Faglærer

Det er få ting i verden som er bedre enn når en av mine får til noe de har øvd på, enten det gjelder teater, andre faglige prestasjoner eller livsmestring generelt. Jeg har bred utdanning (Nord Universitet, NTNU, HiVolda)  innen teater, dans, musikk (sang) og språk/litteratur, og lang arbeidserfaring innen ungdomskultur. Kommunalt og privat siden 2004, og fra 2015 på Harstad Folkehøgskole. 

Epost: hege@harstadfolkehogskole.no
Telefon: 77040070
Instagram: @teaterlinja_harstadfhs
Nettside

Emilie Bollingberg

Faglærer

Jeg er en friluftsglad vestlending med stor kjærlighet for nordnorsk natur. Favoritten er å utforske naturen i takt med de kontrastfylte årstidene, spenningsfylte utendørsaktiviteter, og det nære og enkle friluftslivet. Livet er kort sagt, best ute. Jeg har studert miljø -og utvikling og naturguiding, har jobbet med miljøarbeid og naturveiledning i Lofoten, og på Harstad Folkehøgskole fra 2021.

Epost: emilie@harstadfolkehogskole.no
Telefon: 77040070
Instagram: @friluftsliv_harstadfhs
Nettside

Kevin Nordlander

Timelærer/Valgfag

Kevin har bachelor i filmproduksjon fra Universitetet i Stavanger, og skoleåret 2023-2024 er han timelærer i filmproduksjon, og har valgfag film. 

Ruben Moen

PR/Nattevakt

Jeg har vært interessert i mediefaget siden før videregående, og har på fritiden og som jobb drevet med foto, apper, nettsider og diverse sosiale medier. I 2019 gikk jeg Teater og film, året etter var jeg stipendiat, og startet i 2021 som mediepraktikant på skolen, og miljøarbeider og nattevakt, nå har jeg i tillegg PR-ansvar og jobber freelance ved siden.

Telefon: 96043889
Instagram: @harstadfhs
Nettside

Trond Fjeld

Husfar/Valgfag

Jeg har utdanning som barne- og ungdomsarbeider, og har arbeidet som miljøarbeider for alle aldersgrupper fra barnehage til nåværende stilling i videregående skole. På fritiden driver jeg Grytøy ungdomsklubb (siden 2005!) og bruker mest mulig kvalitetstid med familien. På folkehøgskolen er jeg som poteten, brukes til det meste - men favoritten er valgfaget Hvilepuls. 

Monica Thorheim Olsen

Kokk/Kjøkkenassistent

Jeg er en stor tilhenger av frivillighetsarbeid, og har i en årrekke vært med som frivillig på Festspillene i Nord-Norge og i BAKGården. Favorittretten min er Boknafisk, og på fritiden er jeg opptatt med eget nettfirma for hus og hage, fjellturer, fisketurer og  motorsykkelturer. Jeg har jobbet som kjøkkenassistent på skolen siden høsten 2015, og stortrives med å jobbe så tett på undgdommene våre

Epost: kjokken@harstadfolkehogskole.no
Telefon: 47709380 / 77040070
Instagram: @harstadfhs
Nettside

Amelia Besseh

Renholder/Kjøkkenassistent

Jeg kommer fra et lite land i Vest Afrika som heter Liberia, og er en positiv, smilende og hardt arbeidende dame som har bodd i Norge siden 2010.  Jeg er godt etablert i Harstad og trives godt i byen, er mor til seks flotte barn og bestemor til ti! På fritiden er det aller beste jeg vet å være med familien min.

Epost: kjokken@harstadfolkehogskole.no
Telefon: 47709380 / 77040070
Instagram: @harstadfhs
Nettside

Terje Fjeld

Nattevakt/Valgfag

Jeg har utdanning som akvatekniker, men fant tidlig ut at jeg heller ville arbeide med mennesker. Siden 2014 har jeg arbeidet som miljøarbeider i en avlastningsbolig, siden 2018 har jeg arbeidet som nattevakt på Harstad Folkehøgskole, og siden 2021 deler jeg tiden mellom Harstad Folkehøgskole og Polaris Trykk. På fritiden liker jeg å trene, å skate, å sykle, gaming og å være på tur i marka. 

Telefon: 91848220
Instagram: @harstadfhs
Nettside

Linjer på Harstad Folkehøgskole

Teater og Film

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Ta opp fag

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Friluftsliv

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Spiritualitet

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Litt av alt

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Skuespillerteknikk

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Musikk

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Festival

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Yrkesvalg og selvutvikling

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Stipendiat

Harstad Folkehøgskole
Få ledige plasser
Stipendiatlinje30 t/ukeFrilynt

Andreårselev

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Musikk - Trommer

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Musikk - Sang

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Musikk - Bass

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

Musikk - Gitar

Harstad Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt

HØST Festival

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

HØST Friluftsliv

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

HØST Musikk

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

HØST Teater og film

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

HØST Ta opp fag

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

HØST Litt av alt

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

HØST Yrkesvalg og selvutvikling

Harstad Folkehøgskole
Halvårskurs høst15 t/ukeFrilynt

Helse

Harstad Folkehøgskole
Kontakt skolen
Helårskurs13 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Se vlogger fra folkehøgskolelinjene

Hvordan ser en dag på en folkehøgskolelinje ut? Det er over 900 ulike linjer, så det varierer mye! Vi har fått elever på noen av ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen