Til hovedinnhold

Agder Folkehøgskole

Den frilynte folkehøgskolen i Kristiansand. Vi har et mangfold av linjer og et internasjonalt miljø. Spennende reisemål. Mange og varierte valgfag. God mat og heftig utsikt utover Kristiansands skjærgård.

Søk på skolenLinjer

Agder folkehøgskole gir deg alle muligheter til å leve et aktivt liv både faglig og sosialt. Skolen er frilynt, og med en beliggenhet du skal lete lenge etter. Usjenert og samtidig bynært. Kristiansandsskjærgården nyter du sammen med frokosten før felles morgenstemning og linjefag.

Ettermiddagen brukes til et mangfold av valgfag, sosiale aktiviteter eller rett og slett en tur rundt det idylliske Kvernhusvannet. På kvelden tar du en tur til Kristiansand for å gå på kino, teater eller prøver ut en av restaurantene i byen.

En perfekt kveld kan like gjerne være en internasjonal kveldsmat etter en yogatime i gymsalen. Vi kaller oss en internasjonal skole, kanskje mest fordi vi har mange internasjonale elever som setter sitt preg på hverdagen. Hva med en koreansk eller russisk venn som kan gi deg et blikk inn i deres liv, smake på deres mat, og la fordommene falle.

Livet på skolen skapes av dere. Vi gir rammene, så lever hvert årskull sitt unike liv. Mye latter, mye glede og mye læring, og læringsarenaer finnes overalt. I klasserommet, i matsalen, som også byr på god og variert mat, i møte med en medelev, i samvær på internatet, eller som fyrbøter i vår koselige peisestue.

Det vi opplever som fantastisk, er når unge fra hele landet skaper noe sammen, og i tillegg kan krydre det hele med en bit av verden. Vi ønsker at du skal sitte igjen med trygghet, vennskap og kunnskaper som kan bistå deg gjennom resten av livet. 

Dette står vi for

Vi ønsker å skape et aktivt sosialt miljø preget av medmenneskelighet, bevisste etiske holdninger og respekt. Vi ønsker at alle skal få dypere innsikt, oppleve større engasjement og utvide sin horisont.

Så vårt mål er kort sagt at du oppdager deg selv og de muligheter du har. At du klarer å finne en kjerne, inne i all støy, som gir deg en retning og et holdepunkt. At lysten til læring og lek vil prege deg som menneske.

Vårt motto er Do what you love - love what you do! 

Velkommen til Agder.

Skolen har 3 timer fellesfag hver uke. Dette er en viktig arena for oss til å vise hva vi står for. I tillegg begynner vi hver morgen med en felles samling. Vi kaller det morgenstemning.

Noen ganger inviterer vi folk som kan gi hele skolen et blikk på skolens ulike linjer. Det kan være fotografer, filmskapere eller andre fagfolk som har faglig fordyping i våre linjefag. Det kan være forelesninger eller gruppearbeid.

Andre ganger tar vi opp almene temaer som:

 • Bærekraft
 • Maktforhold
 • Studie og yrkesveiledning
 • Religioner
 • Trender
 • Folkemord
 • Norge og verden
 • mm

Vi får også besøk av forfattere, politikere og andre som har gjort seg bemerket på ulike områder. Og, vi kan ta en tur til Lindesnes, til bowlinghallen eller ta en kveld på kristiansands kulturhus «Kilden».

Fellesfaget skal være allmenndannende og gi kulturell kapital til sultne sjeler.

Alle valgfag er inkludert i prisen. Du trenger 3 timer valgfag pr uke. De fleste ønsker å ta mer enn det, men det er opp til deg. Vi sprer valgfagene over hele dagen for at du skal kunne velge de fagkombinasjonene som du ønsker.

Amnesty

Dette er en aksjonsgruppe i Amnesty International som skal lage aksjoner for menneskerettighetene. Vi setter oss inn i aktuelle saker ulike steder i verden og gir vårt bidrag til en bedre verden.

Ballspill

2 timer pr. uke. Først og fremst skal ballspill være gøy, og for alle.Eksempler på aktivitet er: Innebandy, hjørnefotball, basketball, dansk stikkball, elefantball, kanonball.

Fantasy Premier league

Dersom du er glad i engelsk fotball blir du med i dette valgfaget. Vi danner en egen liga på skolen og møtes en time i uka der vi diskuterer taktikk og kårer rundens vinner.

Filmopplevelse

Vi ser noen av de siste års beste filmer, blandet med et utvalg av klassikere og diskuterer og samtaler om lyd, bilde, klipping, skuespill, regi, musikk, genre, dramaturgi, karakterer, fortelling etc.

Filosofi og det gode liv

Vi undersøker noen teknikker (meditasjon, lett trening, vanebygging), filosofier og tankesett for å sammen komme frem til forskjellige måter å gjøre vårt eget liv til et bra et. Lag en god dag!

Foto

Det blir gitt en rask innføring i kameraets tekniske virkemåte. Målet er å få styring på de formale virkemidlene i forhold til lys og visualisering av rom- og tidsproblemstillinger. Det handler om å b

Framtid og handling mini

Gjennom praktisk arbeid, teori og bevisstgjøring skal vi fordype oss i sentrale miljøemner. Plastproblematikk, tekstilindustri, dyrevelferd, klima, lage såpe og drops. Alltid plass for nye ideer.

Individ og samfunn

Vi tar for oss ulike sider av samfunnet, fortid og samtid, sosiologi og psykologi. Livet kort og godt. Vi tar for oss ulike teoretikere/teorier, ser på hendelser og trender, nasjoner og forskjeller.

Instagram og foto

Vi tar bilder gjennom året av "livet" på skolen og publiserer på instagram og facebook, oppgraderer tekst og bilder på skolens nettside, og vurderer skolens brosjyre.

International food

Once a month we make international dinner for the whole school with help from the kitchen staff. This is an additional subject for the international students, where also other students can join.

Kaffebar

Du lærer å lage den perfekte espresso, utgangspunktet for alle kaffedrikker; Cappucino, Mocca, Latte, Macciato, Cortado m.m. Hver tirsdag selger baristaene kaffe til elever og eventuelle gjester.

Kettlebells & Crosstrening

I crossfit ligger fokuset på helkroppstrening, kondisjon, mobilitet og utvikling av styrke. Kettlebell er en blytung treningsform fra Russland. Her kombineres crossfitøvelser og kettlebell-løfting.

Kor

Bli med å syng. Folkehøgskolen har stolte tradisjoner for sang. I koret synger vi sanger fra musicales, fra pop/rock-verdenen og fra klassiske komponister. A capella og med instrumenter/jazzlinja.

Kunst

Undervisning i ulike teknikker, muligheter for å drive med egne prosjekter i tillegg til felles prosjekter. Disse kan dreie seg om kurs i eksempelvis akttegning, maleri, grafikk, eller bokbinding.

Pilates

Pilates er en form for styrketrening, der fokus er statisk styrke, ikke dynamisk styrke, og at den indre støttemuskulaturen bygges opp fra bunnen av, slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte.

Salsa - dans

Pardans i cubansk stil. Innføring i grunnleggende trinn og enkelte "turer".

Språktrening

Obligatorisk valgfag for de internasjonale elevene, hvor de norske elevene melder seg på og bidrar med fokus på høytlesning, uttale, vanskelige ord og uttrykk på norsk samt brettspill. Kakepause!

Strikking

Lær deg å strikke eller utvikle dine strikke ferdigheter. Enkle prosjekter på 2 pinner, etterhvert mer avanserte som votter el sokker. Lær også av hverandre og bli kjent, mens prosjekter realiseres.

Ta opp fag

Planlegger du å ta opp fag fra videregående? Enten fordi du mangler et fag eller ønsker å forbedre karakterer? Lærer og andre elever som har gjort det bra i faget kan hjelpe deg.

Turfag

Dette er en anledning til å bli bedre kjent med nærområdet. Det fins mange fine turløyper nærme skolen som vi skal utforske utover høsten. Det blir pause underveis – av og til med bål.

Volleyball

Her skal vi først og fremst spille volleyball. Men alt blir gøyere når ballen går dit du vil. Derfor vil du også trene fingerslag, baggerslag, serv, smach og blokk. Forsvars- og angrepstrategier får d

Årbok

Elevene på dette faget har ansvaret for å produsere elevenes skoleårbok

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Skolen ligger i det vi kaller perlen i den sørlandske skjærgård. Ut av vinduet ser du rett mot uthavnen Ny –Hellesund der Nordal Grieg i sin tid skrev sangen «Til ungdommen». Hit går vår første fellestur.. Overnatting i telt, lavvo, hengekøye eller på liggeunderlag under åpen himmel. Bading, bål, lek og alvor. Vi nyter sensommerens dufter og skuer utover havet, der Danmark nesten blir synlig i horisonten, og blir kjent med hverandre på en uforglemmelig måte. Her skapes vennskap.

Skolens siste fellestur går til samme sted. Sommeren er i emning, og det er en ganske annen gjeng som er på tur. Sikre på hverandre, men melankolien har tatt over for forventningen. En følelse av at noe snart er over, sammen med vissheten om at noe nytt kommer. Dette nye, som nå skal skapes sammen med folk du har rundt deg, er ikke lenger like skremmende. Dette blir en tur fylt med gode minner og sterke følelser.

På disse to turene tar vi oss også med oss utstyr til å plukke plast for jordens skyld, før og etter sommerens gjester.

Mellom disse to turene er det mye tid og rom. Det er mye som skal skapes. Linjene drar på sine ulike turer og mye tid brukes felles på skolen. Men i ny og ne gjør vi noen fellesturer. Det kan være til Preikestolen, kino, teater, bowling, Zip-line, og det kan være til Lindesnes fyr eller Lista. Dyreparken er også en naturlig destinasjon for skolen når vi først ligger på disse kanter.  

Alle rom ligger mot sjøen, bortsett fra noen rom med bad. Vi har enkelt- og dobbeltrom. Noen dobbeltrom har dusj og toalett på rommet. De fleste rommene deler dusj og toalett med 1-2 andre rom - totalt 4 elever. 

Fasiliteter

 • Treningsrom
 • Kanoer til bruk for elevene
 • Badstue
 • Sandvolleyballbane
 • Flott turtereng
 • Aula med scene
 • Ny peisestue med scene, spillebord, sittekroker, saccosekker
 • Gymsal 
 • Biljardbord
 • Bordtennisbord
 • Kaffebar
 • Stor hytte ved vinterparadiset Hovden 
 • Syrom
 • Gapahuk med bålplass

Adresse er Høgskoleveien 49, 4643 Søgne.

Med buss

Buss 40, 40E, 41 og 42 går fra Kristiansand sentrum til skolen.
For bussruter, se Søgne 40-41-42

Stoppesteder:

 • Årosskogen (endestopp) 40 og 40E - følg gangsti i forlengelse av veien ca 5 min.
 • Stokkelandsskogen 41 og 42. Ta inn ved skiltet til skolen og hølg Høgskoleveien ca 5 min.

Med bil:

Østfra:

Følg E39 mot Stavanger ca. 14km forbi Kristiansand sentrum, ta av til Søgne øst, følg skilter til Søgne/Tangvall. Følg vei nr. 456 mot Vågsbyd ca. 5 km til det er skiltet til skolen.

Vestfra:

Følg E39 forbi Mandal mot Kristiansand sentrum. Ta av til Søgne vest og følg skilter til Søgne/Tangvall. Deretter: Følg vei nr. 456 mot Vågsbyd ca. 5 km til det er skiltet til skolen.

Finn reiserute fra der du bor

 • Skolen ligger vet et flott turområde. Turen "Kverhusvennet rundt" tar 30-40min og ligger 100m nedenfor skolen.
 • Søgne ridesenter 2km
 • Åros camping og badeplass 2km
 • Sentrum i Kristiansand 17km - Kino, konserter, teater, restauranter, badeland mm.
 • Det tar 2-3 timer med båt til Danmark
 • 8:00 Frokost
 • 8:45 Morgenstemning - felles start på dagen
 • 9:00 Linjefag, fellesfag på torsdager
 • 11:30 Lunsj
 • 12.00 Linjefag eller valgfag
 • 14:45 Middag
 • 16:00 Valgfag / fri
 • 20:00 Kveldsmat

Lørdag 11:30 Lørdagsseminarer - du velger ca 15 seminarer i løpet av året.

Lørdag kveld: Agderlørdag (ca. annenhver lørdag) - En av linjene lager mat og opplegg/underholdning for de andre linjene.

Søndag - turdag med venner?

Last ned timeplan som pdf ↓

Skoleruta 2024-25

 • 25.08.24 Skolestart
 • 27.09.24 Siste dag før høstferie
 • 07.10.24 Første dag etter høstferie
 • 20.12.24 Siste dag før juleferien
 • 06.01.25 Første dag etter juleferien
 • 14.02.25 Siste dag før vinterferien
 • 24.02.25 Første dag etter vinterferien
 • 11.04.25 Siste dag før påskeferien
 • 23.04.25 Første dag etter påskeferien
 • 01.05.25 1. mai - fridag
 • 14.05.25 Avslutning
 • 15.05.25 Hjemreise

Hovedturene oftest mellom vinter- og påskeferien. Ofte også en tur om høsten.

Last ned årsplan som pdf ↓

Kvelden på Agder er en prioritert oppgave for oss. Alle skal ha muligheten til å møte andre for samtale eller aktivitet. De fleste valgfag er lagt til ettermiddag og kveld.

Undervisningsrom stenger sent hvis en ønsker å jobbe utenom undervisning. Gymsal og styrkerom er åpne døgnet rundt og inviterer til aktivitet.

Aulaen er hjernen på skolen. Her har vi ulike arrangementer, konserter og filmer. Peisestua er hjertet, og skolens sentrum. Nyoppusset og delikat inviterer den til spill, diskusjon og håndarbeid, kaffebar med egen sittegruppe og en liten scene. Denne ønsker vi brukt, til musikk, til formidling, til karaoke, til alt som kan fremføres på en scene.

Vi har også timeplanfestede aktiviteter. Annenhver lørdag arrangerer de ulike linjene agderlørdag. Vi har bogruppekvelder hver torsdag. Dette er tilbud til alle. Tilsynslærer setter også i gang kveldsaktiviteter som alle kan være med på.

Hos oss har vi valgfaget Fremtid og handling. Her arbeides det med bærekraft. Derfor lager vi skolegensere av egne gensere/eller kjøpt på bruktbutikk, lager såpe uten tilsetningsstoffer, eplesaft og arrangerer byttefest. De drar på topp moderne forbrenningsanlegg for å få kunnskap om hvordan våre enorme mengder avfall omdannes til ny energi.

 • Skolen har 18 års aldersgrense.
 • Søker må oppgi all relevant informasjon, f.eks. sosiale eller medisinske forhold.
 • Vi ser også på om søkere har høyt ubegrunnet fravær uten å redegjøre for dette.
 • For å bli elev må du ha akseptert skolens reglement med din signatur.
 • Opplyst motivasjon, interesse og forventninger tillegges vekt.
 • Vi tilstreber en jevn fordeling av jenter og gutter.

Bygninger

Skolen er bygd på 70-tallet med flere etasjer og halvetasjer, som kan gi utfordringer for bevegelseshemmede. Vi tilrettelegger etter beste evne. Ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for deg.

Mat

Kjøkkenet vårt serverer diettmat, vegetar- og veganmat. Gi oss beskjed i god tid slik at vi kan legge til rette for deg.

Faglig og sosialt

Våre ansatte og stipendiater vil gjøre sitt beste for at alle skal bli inkludert i skolehverdagen og det sosiale som skjer på skolen. Klassene er på ca. 16 personer, så læreren har tid til å se hver enkelt. Vi har også internatleder og andre ansatte som kan være fine samtalepartnere. Ta kontakt med oss, så ser vi hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for deg. 

Tommy van Pelt

Lærer Global utvikling

Utdannet lærer med bl.a historie, tverrkulturell kommunikasjon, samfunnsfag og religionsvitenskap. Han har 13 års erfaring med internasjonalt arbeid i folkehøgskolen og 4 års erfaring med informasjonsarbeid og fundraising i bistandsbransjen.

Tommy er en dedikert elvepadler og skikjører. Han elsker å reise og nærmer seg 60 besøkte land.

Epost: tommypelt@gmail.com
Telefon: 90560511
Instagram: @globalutvikling
Facebook

Morten Ohme

Lærer Friluftsliv og fotoreiser

Morten er utdannet veileder innen kultur, natur og friluftsliv fra Universitetet i Sør-Øst Norge med ansvar for friluftslinja, samt valgfagene instagram og foto, båtførerprøven, og Fantasy PL.

Har vært elev på folkehøgskole og trives aller best ute sammen med elevene sine med eller uten kamera. 

Liker fotball, fridykking, frisbeegolf, spiller gitar og elsker revy men har egentlig litt sceneskrekk.

Epost: mortenohme@hotmail.com
Telefon: 95202076
Instagram: @agderfhsfriluft

Marianne Høyland-Eichler

Lærer Norwegian Language & Culture

After some years living abroad, Marianne has been working as a Norwegian teacher at Agder folkehøgskole since 2014. She has her education within; Norwegian as a second language for foreigners, pedagogics and the suggestopedia learning method. In addition she holds a Master of Art from Goldsmith's College.

Marianne loves to hike, sleep outdoors & travel slowly, preferably with a good book. All this in combination with 100% wool. // Come along & let's go North!

Epost: marianneland@hotmail.com
Telefon: +47 91787914
Instagram: @agderfhs_nlc
Facebook

Lars Fossestøl

Lærer på Filmlinja

Lars (28) er lidenskapelig opptatt av filmskaping i grupper. Etter 7 år i Trondheim på NTNU(Bachelor+Master Film- og videoprod + 1år pedagogikk) + California er han tilbake på Sørlandet. Lagt ned mye arbeid i Prosjektor Filmproduksjon hvor han bl.a. var med å lage kortfilmen "Kjære Pappa" med Kristoffer Joner og Vebjørn Enger i hovedrollene. Gjennomført optimist som alltid prøver å spre smil

Epost: Lars@agder.fhs.no
Telefon: +4795472647
Nettside

Sondre Aanstad

Lærer på Checkpoint Charlie

Sondre har mastergrad i historie fra Universitetet i Bergen hvor han fordypet seg og skrev masteroppgave om britisk radikal høyrepopulisme.

Han har spilt trombone i gardemusikken og er salsainstruktør

Epost: sondre.aanstad@gmail.com
Telefon: 48024932

Arne Brattekleiv

Reiseliv og utvikling

Lektor med bred utdanning fra mange universiteter og høgskoler innen fagområdene reiseliv, sosialantropologi, biologi, geofag, juss, utdanningsledelse, og mye annet. Har lang erfaring som lærer og rektor folkehøgskole, men også fra ledelse (rektor og enhetsleder) og undervisning i andre skoleslag, samt fra arbeid som journalist/fotojournalist i noen år.

Epost: arne@agderreiser.no
Telefon: 48052253
Facebook
Instagram: @agderreiseliv

Marianne Amundsen

Lærer Kunst - kultur

Utøvende billedkunstner.

Utdannelse fra Strykejernet Maleskole i Oslo, i Skulptur fra Coventry University i England og Foto fra Sørlandets fotografskole.

Elsker å spikke tre-skjeer og dreie kopper, binde bøker og hugge i stein. Er glad i kaffe og turer hit og dit med den andre Marianne.

Underviser i valgfagene: Strikking og Kaffebar. 

Epost: marianne@agder.fhs.no
Telefon: +47 97598771
Instagram: @agderfhskunst

Bente Ljosland

Internatleder

Bente passer på at alle vasker og ser til at internatet fungerer. I godhjørnet hjelper hun også til med å lappe en bukse eller to. Bente smiler stort sett bestandig og er det eneste mennesket vi vet om som også smiler mens hun kjefter. Bente er en av lærerne for valgfaget internasjonal mat.

Hilde Abusland

Kontorleder

Hilde har bakgrunn fra reiselivsbransjen. Hilde er den som har oversikt over skolepenger, innbetalinger, og alle typer kontorting. Hun er også den du vil snakke med hvis du lurer på noe om studielån. Hilde er alltid klar til å hjelpe deg. Hun trives godt utendørs og i kajakken.

Laila Stalheim

Kontormedarbeider

Laila er vår andre kontorist. Hun tar seg av skolepenger, fakturaer og er behjelpelig hvis det er noe du lurer på. Laila sin store hobby er å danse.

Øyvind Gjesdal

Kjøkkensjef

Øyvind kom til oss høsten 2022 og har blitt godt mottatt. Før det var han kokk i Colorline. Nå er han blitt landkrabbe og forsyner oss med nydelig mat. Han er opptatt av å redusere matsvinn.

Benjamin Fuglaas

Kokk

Benjamin er vår yngste kokk på kjøkkenet

Beate Hallandvik

Kokk, renholder

Beate er fra Mandal og jobber som kokk og renholder, men hun er egentlig utdannet baker og konditor. Det skjønner vi når det er noe å feire. Da disker Beate opp med de nydeligste kakene. Hun lærer bort litt av dette i valgfaget internasjonal mat. Beate smiler alltid.

Asbjørn N L Jensen

Vaktmester

Asbjørn er vår særdeles blide vaktmester. Han er utdannet snekker, noe som kommer godt med her på Agder og han stiller alltid opp og hjelper deg med det du trenger. Ellers er han fortsatt en habil snowboard kjører, som liker å dra på hytta og kose seg, kort sagt : en sødlending med godt humør.

Reina Castillo Cruz

Renholder

Reina er skolens sommerfugl i vinterland. Hun kom fra Cuba i 2007 og begynner etter hvert å bli vant til temperaturen er i nord. Hun sørger for at alt er rent rundt oss. Reina er gift med Reino. Hun er glad i å danse salsa.

Reidar Nilsen

Rektor

Reidar er utdannet sosiolog fra UiB. Han har også studert sammenliknende politikk og sosialøkonomi. Har en allsidig yrkeserfaring fra tiden før 30 år som sjåfør, kaiarbeider og som foreleser på ADH. Har vært på Agder fhs fra 1992

Reidar er en av sørlandets dårligste hummerfiskere, men han er med. Er glad i sjø og skog, og driver sammen med kona et av Norges minste småbruk på Tinnheia, Kristiansand.

Epost: rektor@agder.fhs.no
Telefon: +4738168203

John Åge Drøsdal

Assisterende rektor

John Åge er utdannet faglærer i musikk fra Universitetet i Agder. Han har også matematikk og idrett fra UiA.

Han kommer opprinnelig fra Stavanger, men har forelsket seg i Sørlandet. Han elsker Rosa, volleyball og indisk mat. John Åge har også trivdes svært godt oppe i lufta som pilot.

Epost: john@agder.fhs.no
Telefon: +4738168200

Mari Emilie Austad

Stipendiat

Mari kommer fra Innlandet fylke og var elev på linjen Global utvikling. I år er hun en av fire stipendiater.

Spencer Espelid

Stipendiat

Spencer er en av våre to utendandske stipendiater, men har røtter i Norge og er i familie med en ikke ukjent TV-kokk. Han kommer Georgia i USA i nærheten av Atlanta.

Maerle Huizinga

Stipendiat

Maerle kommer fra Haarlem i Nederland, vest for Amsterdam, og gikk på linjen Friluftsliv og fotoreiser. I år er hun en av våre to utenlandske stipendiater og snakker godt norsk.

Natalia L M Kamande

Stipendiat

Natalia kommer fra Alver kommue i Nordhordland i Vestland fylke. I likhet med Mari gikk hun på linjen global utvikling.

Linjer på Agder Folkehøgskole

Friluftsliv og Foto

Agder Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt

Film

Agder Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt

Kunst - Kultur

Agder Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt

Checkpoint Charlie - en reise i europeisk historie

Agder Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt

Global utvikling

Agder Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt

Norwegian Language and Culture

Agder Folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs19 t/ukeFrilynt

Reiseliv og Utvikling

Agder Folkehøgskole
Få ledige plasser
Helårskurs16 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Elmer Lødemel

Jeg møtte så mange bra folk, pluss å dele interesse med en hel klasse. En lærer som inspirerer og pusher deg til å prøve ting, og blir en god venn. Jeg dro på turer jeg aldri kommer til å glemme, og fikk bo i grisefin norsk natur, det blir ikke bedre

Elmer Lødemel
Silvana Brevik Slavov

Fantastisk filmår med topp utstyr og god hjelp fra lærer. Aldri en kjedelig time med han! Vi fikk utforsket kreativiteten vår og skapte flotte filmer sammen. Gøy å få prøve manus, redigering, filming og alt annet innen film. Utrolig lærerikt år!

Silvana Brevik Slavov
Ananda Nilsen, Bali, Indonesia

A once in a life-time experience for sure! Agder Folkehøgskole is a safe place to grow, meet new people and be the best version of yourself. Both challenging and rewarding, a year rich in learning, emotions, fantastic trips, and the best teachers!

Fra bloggen

Viser frem folkehøgskolelivet på TikTok

De siste årene har TikTok vokst enormt i Norge. Stadig flere folkehøgskoleelever deler fra hverdagen sin på videodelingsplattformen.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen