Til hovedinnhold

Fana folkehøgskule - Bergen

Fana folkehøgskule ligger i vakre omgivelser rett sør for Bergen sentrum. Skolen er frilynt og legger stor vekt på kreative fag og sosialt fellesskap. Hos oss finner du roen du trenger for å jobbe kreativt og impulsene du trenger for å komme  videre. Hjertelig velkommen til Bergen og Fana folkehøgskule.

Søk på skolenLinjer

Lov til å være ungdom

På folkehøgskolen er det lov å være sosial og ha det moro sammen. Her har vi trygge rammer som gjør at du kan være sammen med venner og ha det gøy.

Bli med til Bergen

Som elev på Fana folkehøgskule blir du godt kjent med Bergen.

Bergen har et levende kulturliv. I løpet av året drar vi på teaterforestillinger, utstillinger og konserter.

Byen er også vertskap for en rekke festivaler. I løpet av skoleåret er det både internasjonal filmfestival, teaterfestival og musikkfestivaler i byen.

Du får også tid til å utforske byen på egenhånd. Gå på kino, rusle rundt og se på livet i byen, gå opp på Fløyen eller ta en kaffe på en av de koselige kaféene. 

Kreative linjefag og mange valgfag

Skolen har mange forskjellige linjer. Det gjør at vi får et skolemiljø med mangfold og mange ulike typer folk.

Du fordyper deg i linjefaget sammen med klassen din gjennom hele skoleåret.

I tillegg velger du blant mange spennende valgfag. Du velger valgfag flere ganger i løpet av skoleåret, og kan velge nye fag hver gang. 

Trygge og lærerike turer

Vi har en felles oppstartstur i starten av året. Dette er en koselig lavterskeltur som alle er med på. 

De fleste linjene reiser på studietur til utlandet. Studieturene våre kombinerer et faglig innhold med sosialt fellesskap på tur.

Som en avslutning på skoleåret kan du til bli med på seiltur med Statsråd Lehmkuhl til Shetland. Dette er en frivillig tur som ikke er inkludert i skolepengene.

Dette står vi for

Vi vil være en møteplass hvor ulike mennesker samles og deler av sitt engasjement. Et år hos oss stimulerer din skaperglede og nysgjerrighet i et miljø preget av åpenhet, toleranse og raushet.

Vår skole er frilynt. Det betyr at vi er åpen for alle, har stor takhøyde for meninger og er opptatt av det som skjer i samfunnet. 

Er du nysgjerrig på livet, mennesker og deg selv? Det er vi også, og mye av året handler om å finne ut mer om deg selv, menneskene rundt deg og hva som skjer i verden.

På Fana legger vi stor vekt på at det skal være mange og gode aktiviteter på ettermiddag og kveld. Folkehøgskole er mye mer enn bare undervisning. Skolen er hjemmet ditt dette året, og da skal det være tid og rom for sosiale aktiviteter og mye moro.

Fellesfagene er det som knytter oss sammen gjennom uka. På Fana får du varierte fellesfag som stimulerer både hjerne og kropp.

Hver morgen samles alle til morgensamling. Da synger vi en sang og får inspirasjon fra en elev eller ansatt som forteller om noe han/hun interesserer seg for. Hver dag er det noe nytt.

I fellestimene rettes blikket utover mot verden utenfor folkehøgskolen. Tema som tas opp kan være de siste nyhetene, filosofi, kultur eller politiske spørsmål. Rett som det er får vi også gjesteforeleser utenfra.

Hver uke har vi satt av to timer til fysisk aktivitet. Du velger selv hvilken aktivitet du vil delta i. Her er noe for enhver smak og form - det finnes et tilbud for alle.

Hver uke har vi husmøte der vi samles for å oppdatere hverandre på alt som skal skje på skolen i helgen og for uken som kommer. Her kan man også ta opp saker som angår mange eller alle, som f.eks. saker fra elevrådet. 

Lørdag er det ofte seminarer, noen er valgfrie, mens andre er obligatoriske.

Du velger blant mer enn 30 ulike valgfag.

Det er fire perioder med valgfag i løpet av året, og i hver periode velger du to fag (5 timer). Du velger nye fag i hver valgfagsperiode.

Våre mest populære valgfag er skating, bueskyting, filmsmaking og DIY-valgfagene. Nye fag kommer til hvert eneste år.

Arkitektur

Smakebiter fra arkitekturens verden. Vi ser på arkitekturpsykologi, byplanlegging, konstruksjon, og hemmelige hytter. Vi bygger enkle modeller, lager ideskisser og lignende.

Baking

Er du glad i å bake? Bli med på baking, og du får lære hva som skal til for at bakverk skal bli vellykket-hver gang. Det bakes brød, rundstykker og boller under instruksjon av dyktige kjøkkenansatte.

Ballspill

Det spilles volleyball, fotball, innebandy, basketball og andre ballspill. Tilbudet varierer gjennom året. Du kan selvsagt trene mer på de ulike spillene i gymsalen på ettermiddag og kveldstid.

Bueskyting

Vi tilbyr også (som eneste folkehøgskole?) bueskyting, både som valgfag og som fritidsaktivitet. Elevene får grundig generell innføring i bueskyting, og lærer spesielt å skyte instinktivt.

Cigar box slide guitar

På dette valgfaget lærer du å bygge din egen 3-strengede cigar box slide guitar og spille simple blues licks. Gitaren blir akustisk/elektrisk med mulighet for tilslutning til forsterker.

Effektsminke

Lær å legge sminkeeffekter til film, foto, teater, og private sammenhenger. Du får innføring i teknikker for å lage katastrofe (kutt, sår, brudd og skuddskader), aldring, barter og koteletter osv.

En hyllest til albumet

Er du sugen på helhet i musikkalbum? Å høre på hele album og vite historien bak? Diskutere sjanger, innspillingsteknikk, musikkhistorie, etc.? Da er «En hyllest til albumet» valgfaget for deg.

Filmsmaking

Er du en av de som er oppgitt over folk som prater under filmer, men samtidig er lei av at folk hele tiden skal gå hjem rett etter en film på kino? Velkommen til filmsmaking!

Frirommet

Vi har lyst til å lage debatter som vi alle blir litt klokere av. I stedet for å kåre tapere og vinnere skaper vi debattform hvor det er rom for tvil og undring, og hvor målet er at vi skal lære noe.

Improteater

Å kunne improvisere er fint å kunne, både i livet og på scenen. Vi leker med forskjellige metoder innenfor teaterimprovisasjon. Du blir bedre kjent med deg selv og venner.

Improvisasjon med musikk

Improvisasjon i musikk handler om å slippe seg løs, ha det gøy og teste ut nye ting. Dette valgfaget gir en innføring i improvisasjon.

Japansk språk og kultur

Liker du animasjon og manga? Eller er du interessert i den tradisjonelle kulturen, f.eks. te-seremoni, wabisabi-filosofi eller origami?

Julegaveverksted

I dette valgfaget lager vi enkle ting for hånd som dere kan beholde selv eller gi bort som julegave. Vi kommer til å kombinere ulike teknikker fra de andre valgfagene.

Kanopadling

Du får lære de mest grunnleggende padleteknikkene. Vi drar på kanoturer i den flotte skjærgården ved skolen. Fokus på sikkerhet, teknikk og kosen med å være i kano ute på sjøen.

Kickboxing

Treningen er i fokus og det er åpent for absolutt alle. Å kunne utøve en slik sport gir kroppsbeherskelse og god fysisk form.

Klipp og lim

Ved hjelp av papir, papp og lim lager vi flotte gavekort, konvolutter, gaveesker, «scrapbook» plakater til rommet ditt med mer. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Kreativ skriving

Skriveverkstedet gir deg et trygt sted hvor du kan utforske språket og lære mer om hvordan du lager gode tekster.

Litterært pusterom

Bøker er best når de deles. På delt leseopplevelse har vi høytlesning av noveller og dikt. Underveis tar vi små stopp og snakker om det vi har lest.

Longboard

På Longboard-valgfag er det fokus på å bygge grunnleggende ferdigheter og teknikker på brettet. Du lærer å bruke korrekt push-teknikk, svinge, bremse og justering.

Makramé

Valgfaget passer både for nybegynnere og de som har litt erfaring med dette fra før. Materialkostnader må påregnes, men du kommer langt med et nøste tråd.

Menneskerettigheter - en innføring

Her går vi gjennom ulike typer av menneskerettigheter, historien bak menneskerettighetene og vi ser nærmere på hvordan det arbeides med menneskerettigheter nasjonalt og internasjonalt.

Musikkvideo

Med musikkvideoens gullalder sikter vi oss inn på tiden mellom slutten av nitti-tallet og et halvt tiår inn i millenniumskiftet.

Nært og godt

Høsten er tid for sanking, og gjennom dette valgfaget får du bli bedre kjent med nærområdet vårt, og bli bevisst hvilke naturressurser vi har rundt oss.

Planter og sånn

Lær alt du trenger for å pynte din kommende hybel med masse planter! Vi sår frø, tar avleggere, potter om og rotdeler stueplanter. Vi lager terrarium og undervannshager og lignende.

Preloved

Vi finner gamle skatter: alt fra klær til stoler, bord, hyller og vaser. Så fikser vi, flikker, syr om, gir et strøk maling, og vipps så blir gammelt til nytt, og verdt å elske igjen.

Redesign

Gamle klær blir til nye! Finn gamle skatter og gjør dem om til nye, flotte kreasjoner.

Skateboard

På valgfaget Skateboard er det fokus på grunnleggende teknikk og mye praktisk kjøring. Valgfaget passer både for begynnere og øvet.

Strikk

Valgfaget passer både for nybegynnere og for de med erfaring. Du bestemmer selv hva du skal strikke. Du vil også kunne få mange ideer og oppskrifter av lærer om ønskelig.

Ut på tur

Hver uke legger vi ut på korte turer i skolens nærområde og vi avslutter med å bestige et av de 7 fjellene som omkranser Bergen.

Yoga

Du får innføring i grunnleggende klassisk yoga gjennom solhilsen , yoga stillinger, pusteteknikker, mindfullness (meditasjon) og avspenning. Yoga har mange helsefordeler og faget passer for alle.

Økosmart

I dette valgfaget lager vi enkle ting som sparer miljøet og som trygt kan brukes om og om igjen. Strikk f.eks dine egne kluter som ikke slipper ut mikroplast i vask.

Rommet ditt

Vi legger stor vekt på å skape godt miljø på internatene der elevene bor.

Vi har både enkeltrom og dobbeltrom. De fleste elevene bor på dobbeltrom, men det er også nok enkeltrom til de som ønsker det.

Rommene er koselige og ser litt forskjellige ut. Møblene som står på rommene når elevene kommer er skrivepult, klesskap og et par stoler. Du kan selvsagt ta med deg flere ting eller møbler til rommet, men sjekk gjerne med romkameraten først.

På internatene er det er dusj og toalett i hver ende av korridorene. Det er vask på alle elevrommene.

Fine omgivelser

Skolen ligger idyllisk til, så nesten uansett hvor du bor så har du fin utsikt. Det er flotte turområder rett utenfor døren.

Fasiliteter

Skolen er utstyret og rommene som du trenger for å få mest mulig ut av året.

De fleste rommene brukes av elevene både på dagtid og kveldstid. Du har fri tilgang til fellesrommene etter skoletid.

Trening

 • Treningsrom
 • Gymsal
 • Biljard og bordtennis

Kunst og foto

 • Tre mørkerom
 • Kunstsal

Sosialt

 • Elevkjøkken
 • Peisestue
 • Filmrom
 • Bibliotek

Teater

 • Teatersal/Blackbox
 • Scene

Musikk

 • Musikkrom
 • Innspillingsrom
 • Øvingsrom

Klasserom

 • Alle linjene har godt utstyrte klasserom med AV-utstyr og alt de trenger til undervisningen

Prosjektrom

 • Skolen har et eget prosjektrom som brukes til små og store prosjekter
 • Rommet er utstyrt med alt du trenger for å realisere kreative prosjekter

Trådløst internett i alle undervisningsrom og elevrom.

Fana folkehøgskule ligger rett sør for Bergen sentrum. Skolen ligger ved fjorden og er omgitt av store parkområder.

Lett å komme seg til skolen

Reiser du med tog til Bergen, er det lett å ta seg fra jernbanestasjonen til skolen med Bybanen og buss. Ta Bybanen til Birkelandsskiftet. Der bytter du til buss 53 til Milde. Busstoppet heter Fana folkehøgskule og ligger like nedenfor skolen.

Dersom du kommer med fly tar du også Bybanen til Birkelandsskiftet. Der bytter du til buss 53 til Milde.

Kjører du bil kan du kjøre E39 sørover mot Bergen Lufthavn, Flesland. Følg veien mot Flesland inn på Rv 580, ta så av mot Hjellestad (Fv 556), og sving deretter til venstre mot Milde når veien deler seg. Ca. 2-3 kilometer av gårde, ser du skilt ved veien der du skal ta av til venstre opp til skolen.

Finn reiserute fra der du bor

Bo landlig rett ved storbyen

Bergen er Norges nest største by og en kulturby som har mye å by på

Gjennom hele året finner du gode konsert- og teatertilbud. Det er også flust med spennende kunstutstillinger, museer og mye annet.

Bergen er en stor studentby. Studentene fra universitetet og alle de andre utdanningene i Bergen er med på å sette sitt preg på byen

Opplev Bergen

Det er lett å reise inn til Bergen sentrum med buss og bybane fra skolen.

Nærmiljøet ved skolen

Fra skolen kan du gå til butikken på Hjellestad. Det er gode tur- og treningsmuligheter i nærområdet og flere gode badeplasser.

I nærheten av skolen finnes det treningssenter, kunstgressbane, skøytebane og klatrehall.

Skoledagen

Skoledagen starter klokken 08:30 og slutter klokken 15. I løpet av uka har du

 • Linjefag
 • Valgfag
 • Fellesfag
  • Morgensamling
  • Livsmestring
  • Fellestimer
  • Kom i form
  • Utsyn
 • Husmøte og korridormøter
 • Romvask og renhold på internatet 
 • Kjøkkentjeneste

Kveldene

På folkehøgskolen fortsetter det med aktiviteter utover ettermiddagen og kvelden

 • Sosiale aktiviteter
 • Treningstilbud
 • Valgfag

Helgene

 • Lørdagsseminar
 • Kveldsaktiviteter

Skolestart og ferier

 • Første skoledag  28. august 2022
 • Høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie

Fellesopplegg og turer

 • Felles bli-kjent-tur en av de første ukene
 • Familiedag hvor familie og venner kan komme på besøk og se hva du driver med

Opplev Bergen sammen

 • Omvisning i Bergen
 • Konsertbesøk i Grieghallen
 • Teaterforestilling på Den Nasjonale Scene
Last ned årsplan som pdf ↓

Hos oss er det mye som skjer på ettermiddagene og kveldene. Dette er tiden for å gjøre «kjekke ting» (som vi sier i Bergen) sammen med venner. Det sosiale livet er en viktig del av folkehøgskoleåret.

"Teaterkafé" er fast på planen hver onsdag. Det behøver ikke å ha verken med teater eller kafé å gjøre, men kan For eksempel være quizkveld, ballspill, konkurranser, åpen scene, konserter eller karaoke. 

Vi har frivillige valgfag på kveldstid og mange ulike idrettsaktiviteter som du kan bli med på.

Ønsker du å få med deg andre elever i en aktivitet du selv har lyst å holde på med? Mulighetene er mange. Fellesrommene er åpne døgnet rundt. Noen ønsker være fysisk aktive, mens andre liker bedre ha skrivegruppe, spillkveld eller noe annet kjekt.

Hver fredag og lørdag er det alltid noe som skjer. Noen lørdager er det elevkvelder med masse program, andre ganger blir det spillkvelder, film og kos. Hvis været tillater det, så hender det at vi rigger til med utekino.

Alder

 • 18 år
 • Du må ha fylt 18 år når vi reiser på studietur

Opptakskrav

 • Du trenger ikke å ha fullført videregående for å søke på Fana folkehøgskule
 • Linjene krever som regel ingen spesielle forkunnskaper
 • I noen tilfeller må vi vurdere om vi er i stand til å gi et forsvarlig og godt pedagogisk tilbud før du får tilbud om skoleplass

Søknaden

 • Skriv litt om deg selv og hvorfor du vil gå på skolen i søknaden
 • Vi legger vekt på motivasjonen for det faglige og sosiale tilbudet på skolen
 • Det lønner seg å søke tidlig

Bygninger

Våre bygg er ikke universelt utformet, men vi tilrettelegger så godt vi kan funksjonsnedsettelser. Det kan etableres trinnfri rampe til byggene ved behov.

Det er ikke heis i bygningene. Derfor vil det bare være hovedetasjen på bygningene som er tilgjengelig uten trapp.

Mat

Vi tilbyr glutenfri mat, laktosefri mat og tilpasning til andre allergier. Gi oss beskjed i god tid slik at vi kan legge til rette for deg.

Vi tilbyr vegetar og vegansk mat til de som ønsker det.

Om det er mat du ikke spiser av religiøse grunner eller av andre årsaker, så ta kontakt med oss for å avtale nærmere hvordan vi gjør det med maten. 

Faglig og sosialt

Vi tilpasser så langt det er mulig slik at det blir mulig for deg å delta på lik linje med de andre.

Det kan for eksempel være:

 • Å tilpasse utstyr (for eksempel stol og bord)

 • Tilrettelegge for pauser

 • Finne alternative løsninger om aktivitetene blir for omfattende

 • Vi har fokus på en god og trygg oppstart og et inkluderende miljø

 • Vi har internatleder/andre ansatte som du kan snakke med om du ønsker det

Ta kontakt med oss om for å høre hva vi kan gjøre for å tilrettelegge for dine behov.

Andreas Eikeseth Nygjerd

Lærer

Andreas har jobbet som profesjonell fotograf. Han er utdannet portrettfotograf hos fotografmester Hans Jørgen Brun i Bergen (2010-2014), og har drevet sitt eget studio på Sandane i Nordfjord til 2019.

Han er høyt premiert i flere nasjonale og internasjonale konkurranser. Bildene hans har vært utstilt flere steder i Norge og er publisert i en rekke land.

Epost: andreas@fanafolk.no
Telefon: 92846278
Nettside
Instagram: @aenfotografi

Inger Olin Oppedal

Lærer

Inger Olin Oppedal er linjelederen for Psykologi. Hun er vokst opp i Måløy i Sogn og Fjordane og er veldig glad sjøen og naturen på Vestlandet. Når skoledagen er over arrangerer hun gjerne en runde i «FanaQuizen», hobbyaktiviteter, eller har samtaler med elever. Å kunne formidle fagkunnskap og ha god elevkontakt uten karakterpress er det hun liker aller best med jobben sin.

Epost: ingerolin@fanafolk.no
Telefon: 47026345

Linn Kathrin Taklo

Lærer

Hun er utdannet musikklærer med mastergrad i dramapedagogikk ved HVL, og har bakgrunn som musikk- og dramapedagog både i vanlig skole og ved ulike teaterskoler i Bergen.

Epost: linn.kathrin.taklo@fanafolk.no
Telefon: 93013550

Ole Helland

Lærer

Linjelæreren Ole er selvsagt spillentusiast, og i tillegg er han svært opptatt av film.

Han har en Bachelor i IT (med fordypning i spilldesign) fra Westerdahls, toårig studium i Film- og TV-produksjon ved Noroff i tillegg til studier i Multimediadesign og Kunst- og kulturstudier.

Tidligere har han blant annet vært med på utviklingen av spillet Trough the Woods hos Antagonist.

Epost: ole@fanafolk.no
Telefon: 950 74 177

Peter Laustsen

Lærer

Peter, eller Dansken som han gjerne kaller seg, er linjeleder på Musikklinjen. Peter har utdannelse i musikk og musikkterapi fra Danmark, England og Norge. Han har solide ferdigheter på elbass, i band og generell musikkundervisning. Peter er svært begeistret for longboarding.

Epost: peter@fanafolk.no
Telefon: 41734316

Maria Øy Lojo

Lærer

Maria er kunstner og er linjeleder på Billedkunst. Hun har master fra Kunsthøgskolen i Bergen og bakgrunn i skulptur og tegning. Hun jobber mest med videoinstallasjon selv, men underviser i alt fra grafikk og keramikk til scenografi og performancekunst. Hun også underviser i andre ting som special-effects makeup og dans.

Epost: maria@fanafolk.no
Telefon: 41293580

Elisabet Dale

Lærer

Elisabet er linjeleder på teaterlinja. Hun er utdannet lærer med master i dramapedagogikk fra Høgskolen i Bergen og har jobbet på Fana folkehøgskule som dramalærer siden 2008.

I tillegg til teater brenner Elisabet for miljø og bærekraft. I løpet av skoleåret har hun flere valgfag og fellesprosjekt med dette som tema.

Epost: elisabet@fanafolk.no
Telefon: 95284881

Roseane dos Reis

Lærer

Roseane er lærer på teaterlinja. Hun er utdannet profesjonell skuespiller fra Jacques Lecoq-skolen i Italia og universitetet i Saõ Paulo med fagene språk og litteratur. Hun har gså master i dramapedagogikk. I tillegg til å være lærer på Fana jobber Ane som sykehusklovn og driver sitt eget teaterkompani.

Epost: roseane@fanafolk.no
Telefon: 40431461

Georg Reidarsen

Inspektør

I tillegg til å være inspektør har han også valgfag som f.eks Menneskerettigheter, Volleyball, Ballspill og Ut på tur. Er det ting du lurer på angående fravær, valgfag, årsplan, turer osv er Georg mannen å prate med. 

Epost: inspektor@fanafolk.no
Telefon: 90109840

Tore Haltli

Rektor

Tore er rektor på skolen. Han har jobbet på flere andre folkehøgskoler tidligere og kaller seg selv en folkehøgskolemann. Når Tore ikke snakker om folkehøgskole eller tenker på folkehøgskole, så er han glad i jazz, litteratur og andre ting som gir livet mening

Epost: rektor@fanafolk.no
Telefon: 5526366

Marianne Aurud

Økonomileder

Marianne holder styr på skolen sine penger. Som økonomileder er hun også til hjelp for elever som har spørsmål om lån og stipend. Marianne er økonomutdannet fra BI.

Epost: marianne@fanafolk.no
Telefon: 55526365

Marianne Blom

Internatleder

Marianne har praktisk talt vokst opp på tunet. Hun er utdannet jurist, så du kan være trygg på å bli behandlet rettferdig.

Epost: marianneblom@fanafolk.no
Telefon: 45293509

Mats Olsen

Kjøkkensjef

Mats er utdannet restaurantkokk og har jobbet flere år i restaurantbransjen. De siste årene har han jobbet som ferskvaresjef i Meny. Savnet for kokkelering ble imidlertid så stort at han heller har ønsket seg tilbake til kjøkkenet for å lage næringsrik og smakfull mat til elevene våre. På fritiden er Mats aktiv med kickboksing, løping og styrketrening.

Epost: kjokkenet@fanafolk.no
Telefon: 5526360

Kristoffer Bekkevoll Sørheim

Kokk

Kenneth er utdannet kokk og har en variert arbeidserfaring fra flere restauranter. Han er glad i mat og rock. 

Julieta Folkestad

Kjøkkenassistent

Julieta er kjøkkenassistent. På fritiden liker hun å gå på tur i fjellet. Julieta kommer fra Filippinene. Noen ganger er vi så heldige at vi får vi smake mat fra hennes hjemland. Spesielt Julietas vegetarvårruller, som hun av og til lager, er fantastiske.

Epost: julieta@fanafolk.no

Marissa Solbakken

Renholder

Marissa jobber som renholder og sørger for vask og renhold av skolens fellesrom.

Andrew Pack

Vaktmester

I likhet med Paul kommer også Andrew (eller Andy som han kalles) fra England. Andy flyttet til Norge i 2017 og bosatte seg her ute på Milde. Han er en skikkelig handy-man og har mange års erfaring fra byggeindustrien.
På fritiden liker han å gå tur i skog og mark.

Epost: andrew.pack@fanafolk.no

Paul Field

Driftsleder

Paul er skolens vaktmester. Han er engelskmann og kom til Norge i 1980. Skoleåret 80/81 var han elev på Fana, og siden 1984 har han jobbet her. Foruten å være vaktmester er Paul vokalist i folkemusikkbandet «Paul sine Haner».

Epost: vaktmester@fanafolk.no
Telefon: 95867221

Linjer på Fana folkehøgskule - Bergen

Analog foto

Fana folkehøgskule - Bergen
Ledig plass
Helårskurs13 t/ukeFrilynt

Musikk

Fana folkehøgskule - Bergen
Ledig plass
Helårskurs13 t/ukeFrilynt

Scenekunst

Fana folkehøgskule - Bergen
Ledig plass
Helårskurs13 t/ukeFrilynt

Spillutvikling

Fana folkehøgskule - Bergen
Ledig plass
Helårskurs13 t/ukeFrilynt

Psykologi

Fana folkehøgskule - Bergen
Ledig plass
Helårskurs13 t/ukeFrilynt

Billedkunst

Fana folkehøgskule - Bergen
Ledig plass
Helårskurs13 t/ukeFrilynt
Søk på skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Birk Engeli Sæthre

Jeg følte at jeg ikke var klar til å begynne å studere og at jeg trengte litt mer tid før jeg bestemte meg for hva jeg egentlig vil.

Birk Engeli Sæthre
Helmina Skjæveland

Her på Fana får jeg prøvd meg på mange ulike ting og aktiviteter som jeg ellers aldri ville gjort. I tillegg opplever jeg at vi på skolen har ett tett samhold, selv om vi er svært forskjellige og det er mange ulike typer mennesker.

Helmina Skjæveland
Mathea Lierhagen Elvsvebakken

Skolen har vanvittig godt miljø, med masse engasjerte lærere og ansatte. musikklinjen er perfekt for deg som vil utvikle deg innen samspill og å spille i band.

Fra bloggen

Alt du ikke tør å spørre om før du begynner på folkehøgskole

Hvordan er det å ha mensen på fjelltur? Og hva gjør jeg om jeg har en dårlig dag på folkehøgskole? Her får du svarene!

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen