Til hovedinnhold

Studere reiseliv på folkehøgskole?

Vurderer du å ta et år med reiseliv på folkehøgskole? Sjekk ut alle reiselivslinjene her.

Har du lyst til å reise samtidig som du går på skole? Da kan et år med reiseliv på folkehøgskole være det perfekte året for deg! I tillegg til mange fantastiske reiseoppleveser sammen med klassen din får du et velfortjent friår der du gjør noe annet.

Du får støtte fra Lånekassen til å gå på folkehøgskole samt at du får to tilleggspoeng for videre studier.

Les mer om folkehøgskole her

Reiseliv på folkehøgskole

Velge du å ta et år med reiseliv på folkehøgskole, får du en forsmak på hva en utdanning innen reiseliv kan handle om.

På en reiselivslinje på folkehøgskole vil du få muligheten til å fordype deg i elementer av reiselivsfaget som service og kundebehandling, salg og markedsføring, media, aktivitetsledelse, kulturkunnskap, guiding og kanskje får du også en innføring i Amadeus bookingsystemer.

Eller hva med å reise som backpacker med klassen din? Mulighetene og destinasjonene er nesten uendelige. Enten du vil lukte på en karriere innen reiseliv, eller bare vil være med på ditt livs reise, så finner du en mulighet her.

Se alle reiselivslinjene her!

folkehøgskole reiseliv

På folkehøgskole kan du backpacke deg verden rundt!

Les mer: Hvilken folkehøgskole bør du velge?

Reising som en del av undervisningen

Turene på reiselivslinjene kan vare fra noen dager til flere uker. Felles for alle turene er likevel at de har et faglig innhold knyttet til noe du skal lære på linjen din.

Reisene styrker samholdet, og gjør at man blir enda bedre kjent. Felles turopplevelser er også noe man har med seg lenge! Studieturene åpner for nye kulturmøter, og gir innblikk i steder du ikke kjenner fra før.

folkehøgskole reiseliv

På folkehøgskole får du reist og oppleved nye kulturer sammen med gode venner. Foto: Haugetun folkehøgskole

Les også: Er folkehøgskole riktig utdanningsvalg for deg?

Ett år med reiseliv kan forandre mye

Et år på folkehøgskole er en fantastisk erfaring som gir deg spennende opplevelser, reiser, muligheten til å vokse som person, ny kunnskap, og ikke minst venner for livet. Her får du muligheten til å utvikle dine evner og interesser og samtidig bli bedre kjent med deg selv. I tillegg får du med deg to tilleggspoeng til senere studier.

Se alle reiselivslinjene her
9