Vil du vite hva som kreves av en profesjonell e-sport utøver? Det kan du lære hos oss, og underveis får du kyndig veiledning og hjelp til å nå dine egne mål. Vi veileder, du lærer og sammen vinner vi!

E-sportlinja på Toppen tar sikte på å jobbe seriøst, målrettet og allsidig med utvikling av gode e-sport personligheter. I tillegg til å være folkehøgskoleelev og ta del i alt som det innebærer, vil du kunne få:

Se og så skolens heimeside

E-sport hos oss passer for deg som ønsker å ha en aktiv rolle i egen utvikling i det spillet du elsker. Vi ønsker dedikerte elever som har som mål å drive med e-sport også i tiden etter oppholdet her.

Vi legger til rette for at du skal få en best mulig plattform for å fortsette læringen selv etter du er ferdig hos oss. Her får du veiledning av profesjonelle trenere, rutinerte spillere og ikke minst erfaring fra arrangement. Vi sitter ikke stille og ser på e-sport, vi deltar aktivt og trener for å nå våre mål.

• Hva e-sport er
  • Hva som kreves
  • Hvordan bygge egne ferdigheter

Hos oss forventer vi å ha elever som aktivt tar del i egen utvikling. For at vi skal kunne hjelpe deg til dine mål, må du være villig til å legge inn jobben som kreves. Vi ønsker deg som er en lagspiller, deg som bidrar til positivt miljø og som elsker e-sport.

• Engasjement
  • Lagmoral
  • Innsats

Vi planlegger en annen linjetur sammen dersom smittesituasjonen gjør at vi ikke kan reise som planlagt.

Hos oss har vi valgt å ikke diktere hvor vi reiser, men heller bli enige som gruppe om et felles reisemål. Vi har en ganske solid reisepott som gjør at vi kan prioritere nesten som vi vil og vi har de siste årene fått med oss flere events hvert år. Noen eksempler er DreamHack, Copenhagen Games, SpillEXPO og HelgeLAN. I påsken Har vi de siste årene reiset til København for å ta del i Copenhagen Games. Dette er en fantastisk e-sport festival som også er vært for nordens største jenteturnering i CS:GO.

Drar vi til Korea eller en Major neste år kanskje? Du er med på å bestemme!

Varighet: 2-3 dager

Mot slutten av skoleåret tar vi dere med på en opplevelsestur på Helgelandskysten, også kalt verdens vakreste skjærgård. Du kan ikke ha vært på Helgeland så lenge uten å få med deg dette! Vi tar sikte på flere attraksjoner på turen, og satser på å ende opp på Træna, ytterst i havet. Denne fantastiske øykommunen som blomstrer som aldri før. Du har kanskje hørt om Trænafestivalen?

På turen skal vi kose oss, oppleve natur og kultur, spise godt og nyte dagene.

Kevin André Fagerheim

lærer E-sport

Fra TV-spill som Tekken og Fifa sammen med kompisene i barndommen til COD, League of Legends, Overwatch og WoW i mer voksen alder, er han nå ivrig lærer på Esport. Med bachelor - faglærerutdanning i kroppsøving og idrettsfag i tillegg, har han mye å tilføre linja både sportslig og som menneske. Kevin er opptatt av at elevene skal ha det godt og bli sett, uansett bakgrunn.

Epost: kevin@vefsnfolkehogskole.no

• Kulturopplevelser (kino, konserter, teater o.l)
  • Skolebilde
  • Årbok
  • Fellesturer på Helgeland
  • Fordypningsprosjekt på linja
  • Skolejakke
  • Studietur: Turneringer E-sport
    • Reiseforsikring

Gamingstoler

Du trenger å ta med deg egen datamaskin og eventuelt tilleggsutstyr.

Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Søkte folkehøgskole rett før skolestart

Les intervju med elever som tok sjansen på en restplass!

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Vintereventyr Nord-Norge / Vår 2023

Folkehøgskolen 69 Grader Nord
Halvårskurs vårKristen

Ski og skred