Ballspill test redigert

om linjen

Pris: 1 234

Test

Vekene på Nordfjord folkehøgskule er veldig ulike. Nokre veker har du undervisning og tur med linja heile veka, andre veker er du mest på skulen. Ei veke kan sjå slik ut:

• Måndag: Allmøte. Rydde- og vasketid. Internatmøte. Lunsj. Linjetime. Valfag.
  • Tysdag: Ord for dagen. Valfag resten av dagen.
  • Onsdag-fredag: Linjedagar/tur.
  • Laurdag: Seminar + elevkveld.
  • Søndag: Fri

På ettermiddagane/kveldane har du fri.

SKULERUTE for skuleåret 2020/21

• 22. august  Skulestart med opningsfest
  • Veke 37  Skuletur med Statsraad Lehmkuhl
  • Veke 41  Haustferie
  • Veke 46 og 47   Prosjektveker og revy
  • 21. november  Familiedag
  • Veke 49  Prosjektveke
  • 16. desember  Julefest
  • 17. desember  Første dag av juleferien
  • 5. januar  Første skuledag etter jul
  • Veke 4  Skikurs i Hemsedal
  • Veke 8  Vinterferie
  • Veke 9  Prosjektveke
  •  Veke 13 Påskeferie
  • 8. mai   Avslutningsfest
  • 12. mai  Siste skuledag

Du får fem valfag i løpet av skuleåret. Måndagsvalfag er på to timar, medan på tysdagane går dei fleste valfaga frå frukost til middag. I tillegg til valfag kan du velje mellom mange prosjekt som går over ei eller to veker, les om prosjektvekene på: https://friluftslivskulen.no/valfag-og-prosjekt

Balltrilleren

Vi triller alle baller

Test

100 fantastiske turar! 100 å dele opplevinga med. Difor er det minst 100 gode grunnar for å gå på Nordfjord folkehøgskule. Ein del grunnar finn du her. Andre finn du på friluftslivskulen.no. Men dei aller fleste grunnane oppdagar du først når du sjølv er elev på skulen. Du finn dei i møte med deg sjølv. I møte med dei andre. Og i møte med naturen.

Linjer ved skulen

Les mer om skolen

Søk på linjaMeir om skulenSkulen si nettside

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!