Til hovedinnhold

Halvårskurs høst: Urbant landbruk og matlaging

Søk på linja
Ledig plass

Du vil lære å så, dyrke og høste grønnsaker/og lære matlagingsteknikker. Skape og drive forskjellige urbane dyrkingsarealer i samspill restauranter, frivillighet, kommune og næringsliv.

StUF blir den første folkehøgskolen som opprettes på bakgrunn av klimakampen og det grønne skifte, og derfor etableres skolen i en by.

Et av de viktigste temaene vi her skal arbeide med er urbant landbruk. Her skal vi dyrke grønnsaker og samspill. Rogaland er dessuten Norges matfylke, og Stavanger har en rik matkultur. Fra Michelin-stjerner til lokale ildsjeler.

Innhold på Urbant landbruk og matlaging:

Passer for alle aldre fra 18 til 100

Ta kontakt med oss i god tid om du har behov for tilpasninger, eller lurer på om vi kan kan tilrettelegge for deg.

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen
Minimumspris for linja 0,-

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 0,-
(0,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.
Søk på linjaMer om skolen

Fra bloggen

Snart klar for åpning av ny grønn folkehøgskole

Gjenbruksmøblene er på plass og bikubene er i gang med å produsere honning. Om få uker kommer også de aller første elevene til Stavanger Urban ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen