Ledig plass

Er DU glad i å være kreativ? Hvis JA, da er DIY perfekt for deg! Her kan du lære mange håndverksteknikker og få lagd deg mange fine produkter. Alt du lager blir ditt. Det trengs ingen forkunnskaper.

 

DIY- Do it yourself er håndverkslinja hvor du virkelig kan utfolde deg kreativt. Linja har en stor bredde innen fagområdet. Her lærer du å jobbe med glass, keramikk, skinn, lære å sy og mye mer. Det aller beste er at du får så utrolig mange flotte ting. Alt laget av DEG! Dette vil garantert glede deg i mange år.

Etter ett år på DIY vil du oppleve stoltheten av å kunne ta i bruk det du selv har lagd. Du lærer alt fra start til ferdig produkt. Det kreves ikke at du behersker noen av teknikkene fra før, men kan du noe er det fint. Du vil uansett lære mye nytt. 

Spennende teknikker

 

DIY gir deg en god innføring i hver teknikk, du jobber så videre med ulike prosjekter. På slutten av året blir det en fordypningsperiode hvor du får gjøre et dypdykk i ett eget valgt område.

Du får utvikle deg selv og dine kreative sider under individuell veiledning av linjas lærer – og innspirasjon fra de andre i klassen. Etter et år på DIY vil du garantert sitte igjen med mange spennende produkter og kunnskap om nye teknikker du vil ha stor glede av. 

 

Linja passer for alle som liker å være kreative. Det kreves ingen forkunnskap.

Dette vil du lære

 • Keramikk
 • Redesign og gjenbruk
 • Sy ditt eget klesplagg og lær basic syegenskaper
 • Strikking og hekling
 • Lag flotte fat og smykker i glass
 • Lag din egen skinnfell

Våre forventninger til deg

 • Et ønske om å bruke hendene i kreativt arbeid.
 • Deltakelse og oppmøte i timer.

 

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Varighet: ca.10 dager.

På høsten reiser vi til Oslo på bli kjent-tur hvor vi blant annet besøker bedrifter som Helly Hansen og Fretex, sjekker ut ulike secondhandbutikker, får omvisning på Astrup Fearnley museet, Munchmuseet og Den Norske Opera og Ballet.

I november reiser vi til India! I India  besøker vi Dehli, Agra og Jaipur. Vi lærer om Indisk kultur og historie - spesielt innen håndverk. Vi skal blant annet besøke Indias største håndverksmuseum National Handicrafts and Handlooms og en tekstilfabrikk hvor vi får se på trykkmetoder. Vi besøker Taj Mahal, et av verdens største underverker, samt andre unike palasser og gravsteder fra Indias spennende historie.

Prosjekt Øst-Asia: Studietur til Kambodsja

Pris: Inkludert i prisen for valgfaget

Dette er Sagavoll`s store innsamlingsprosjekt. Du kan være med og organisere denne innsamlingen gjennom å velge prosjektet Prosjekt Øst-Asia. Valgfaget Prosjekt Øst-Asia inneholder bl.a. en 2 ukers tur til Kambodsja for å besøke noen av prosjektene vi støtter. Valgfaget gir deg en unik sjanse til å oppleve bistandsarbeid på nært hold. Sagavol har samlet inn over 1 million kroner hvert av de siste skoleårene. Vi er stolte av å ha en tradisjon med engasjerte elever. 

Turen er på 14 dager i november og vil koste ca. kr. 19.000,- (pluss visum og vaksiner).

Valgfagsuke: Studietur til London og Oxford

Pris: 9 000

Studietur til London og Oxford med fokus på kristen tro. Vi besøker ulike storbymenigheter (Hillsong, HTB, St.Pauls) og ser hvordan kristen tro kan uttrykkes på ulike måter. I Oxford setter vi fokus på C.S.Lewis og Apologetikk (trosforsvar). Denne turen vil gi deg økt forståelse for hva kristen tro er. Selvsagt blir det også tid til musical og andre fine opplevelser i storbyen.

Dere blir godt kjent i London og med hverandre denne uken. Vi bygger fellesskap gjennom felles måltider, opplevelser, undervisning og samtaler (Nb. 1 ukes medtrokort og noen måltider vil komme i tillegg på prisen). 

Obligatorisk: Ja

Pris: Inkludert i linjepris

Våren 2020 drar vi på en ukes fellestur. Aktiviteter, kultur og opplevelser blir viktige tema på reisen. Vi ønsker å gi alle en fantastisk studietur. Vi bygger det gode fellesskap sammen. Turens reisemål blir bestemt i løpet av våren 2019. 

bildetekst

Hanne-Lene Halsen

Lærer: Kreativ (re)Design

Hanne-Lene er utdannet klesdesigner og har en bachelor i Klesdesign og produktutvikling fra Oslo Met, i tillegg til et år med praktisk pedagogisk utdanning. Hun elsker å være kreativ og brenner virkelig for faget. Hun er spesielt opptatt av redesign og gjenbruk, og er glad i å se muligheter blant andres "skrot". 

Epost: kreativdesign@sagavoll.no
Telefon: 35959100/46420307

 • Mandag - Valgfag, sanghalvtime, etasjevask og etasjemøte
 • Tirsdag - Skolens time og linjefag
 • Onsdag - Linjefag
 • Torsdag - Linjefag eller valgfag
 • Fredag - Valgfag
 • Lørdag - Seminar og elevkveld
Last ned timeplan som pdf ↓

Noen stikkord om viktige hendelser gjennom året:

 • Åpningsuke med mange aktviteter og mye annet gøy i august
 • Norsk Eplefest i bygda
 • Linjeuke (høst og vår)
 • Godhetsdag
 • Valgfagsuke (høst og vår)
 • Juleforberedelser
 • Juleferie
 • Nyttårsball, rollebryllup og andre tema-fester
 • Etasjeunderholdninger
 • Skidag
 • Volleyballtreff
 • Linjeturer
 • Påskeferie
 • Sponsorløp
 • Prosjektuke
 • En ukes fellestur i slutten av året.
Last ned årsplan som pdf ↓

Du skal velge 15 valgfag i løpet av året. Disse velges mellom ca 80 forskjellige fag vi tilbyr. Du kan ha fra 7 til 14 timer med valgfag i uka. Dette varierer gjennom året. Se http://www.sagavoll.no/valgfag/ for mer informasjon om valgfag på Sagavoll.

Akrobatikk

Hopp og sprett, snurr og vri for å trene romorientering og kroppskontroll. Fokuset er å få nye utfordringer og å bryte personlige grenser.

Aktivitetsvenn

Frivillig arbeid for mennesker med demens. Dette valgfaget gir kursbevis som "Aktivitetsvenn".

Andaktsverksted

Dette er valgfaget for deg som har lyst til å holde andakter, enten du har mye eller ingen erfaring. Her vil du kunne øve deg i å skrive andakter og holde disse for en liten gruppe i en trygg ramme.

APOLOGETIKK I: Jesus og evangeliene

Apologetikk handler om å forsvare den kristne tro, ikke for å vinne diskusjoner, men for å se på hvilke grunner det finnes for at den er sann.

APOLOGETIKK II: Gud og skapelsen

I Apologetikk II vil vi se nøyere på 1 Mos 1 – 11. Der står det om skapelse, syndefall, Adam og Eva, Noas ark, og mye mer.

Årbokredaksjonen

Bli med i redaksjonen for årets ÅRBOK. Et minne fra hele folkehøgskoleåret.

Badminton

Badminton er en utrolig morsom og fartsfylt idrett. Her skal vi lære allsidig teknikk, taktikk og spillferdighet.

Ball i hall

Vi har det gøy i hallen med lek og ballidrett. Det blir forskjellige leker og blant annet hjørnefotball, volleyball og innebandy.

Balsam for ørene

Her lytter vi til musikk i ulike sjangere. Vi blir kjent med ny og gammel musikk, får presentert ulike artister, og nyter musikk gjennom aktiv lytting.

Crossfit

Variert trening. Vi bruker utradisjonelle treningsmetoder, hinderløype, høy intensitet og mye moro. Kan oppleves litt slitsomt, men mest gøy!

Dance for Dudes

Det er ofte jenter som velger danse valgfagene på Sagavoll, men nå har dere sjansen gutter. Et eget danse valgfag bare for dere – Men Only!

DIY

Pris: 100,-

Dette er et kreativt valgfag hvor du med enkle teknikker kan lage fine og «nye» ting. Et syltetøyglass kan bli til en stilig telysbeholder eller blomstervase og noen planker kan bli til et kult skilt.

Dynamis

Pris: 400,-

Skolens gospelkor! Vi synger nyere gospel og har ulike oppdrag i løpet av året. Åpent for alle som vil synge i kor!

Familiekunnskap

Stikkord for undervisningen: Nettverk, samlivsbrudd, oppdragelse, samlivsformer, familien før og nå, konflikter, m.m.

Filosofi

Et lynkurs i filosofi for deg som vil ha en liten smakebit av dette store fagområdet. Skal du videre på studier og ex-Phil, kan dette være en start. Velkommen inn i filosofiens verden.

Fordypning i Bibelen

Her ønsker vi å grave litt dypere i noen viktige temaer og tekster i Bibelen. Vi fokuserer spesielt på tekster der Gud møter ulike mennesker i Bibelen. Hva sier disse tekstene om Gud og om menneskene?

Fotball

Dette fotballvalgfaget er for de som har drevet en del med fotball enten aktivt eller på ”løkka”. Du trenger ikke være proff, men heller ikke nybegynner. Det blir noe øvelser og mye spilling.

Gjærbakst

Pris: 200,-

Boller, brød og kringle – dette valgfaget lukter det godt av! Få med deg gode oppskrifter og lure tips til perfekt bakst.

Glass

Pris: 400,-

Her lærer du glassfusing og slumping. Du vil lære å skjære glass og sette sammen egenlagde glassgjenstander. Du kan lage fat, skåler, telysestaker, smykker, ørepynt osv.

Golf

Pris: 1 200,-

Ta grøntkort ved Norsjø golfpark, en av Norges fineste golfbaner.

Havkajakk

Pris: 400,-

Lær å padle kajakk. Gjennom valgfaget skal vi lære padleteknikk, redning og sikkerhet, og få erfaring med å padle tur. Valgfaget gir deg Padleforbundets grunnkurs i havpadling (Våttkort).

Hiphop

En introduksjon i hiphop for deg som alltid har hatt lyst til å prøve denne danseformen. Her får dere smake på både funk, house, old school og wacking. Har du danset før er det bare å slenge seg med.

Hundekjøring

Pris: 1 400,-

Fire dager ute på tur, der to av dagene blir med hundespann. Vi skal lære litt om å bo ute og være på tur om vinteren. Videre blir det fokus på polarhund og hundekjøring. Trenger ingen erfaring.

Hva skjer'a?

Vi tar pulsen på dagsaktuelle temaer fra inn og utland. Vi skal også ha litt fokus på hva som er lurt å tenke på når det gjelder studier neste skoleår.

Hverdagspsykologi

Dette faget omfatter temaer som personlighet, kommunikasjon, verdier, utviklingspsykologi, gruppedynamikk, sosialpsykologi, tilknytning, snakke sant om livet, psykisk helse, m.m.

Hybelkokken

Pris: 150,-

Forbered deg på å flytte på hybel og lær deg å lage lettvint og smakfull mat.

Innføring i Det nye testamentet (NT)

Noe av det viktigste man trenger for å forstå mange tekster, er litt grunnleggende kunnskap og oversikt. Dette er et valgfag som vil gi en kort innføring i Det nye Testamentets tekster.

Ishockey

Vi håper at vinteren blir fylt med kuldegrader slik at vi kan benytte oss av vår egen isbane. Det vil være delt fokus på skøyteteknikk, utvikling og hockeyspill.

Julebakst

Lær å lage «syv slag». Her blir det lukt av skikkelig julestemning fra skolekjøkkenet!

Julegaver sløyd

Sammen er vi kreative og hygger oss i førjulsfellesskap på sløyden.

Julegaver søm

Pris: 100,-

Sy julegavene her! Opplæring i bruk av symaskin.

Kanopadling elv

Pris: 300,-

Vi padler kano i Bø-elva. Elva kan tilby alt fra rolige og stille partier, til bølger, stryk og fosser. Kurset er et introduksjonskurs med fokus på strømmende vann. Sikkerhet i elv er et viktig tema.

Knivmaking

Pris: 300,-

Drømmer du om egendesignet kniv? Her har du muligheten til selv å bestemme form, farge og kvalitet på kniven. Vi lager skaftet og slire til kniven.

Kommunikasjon og konfliktløsning

Kommunikasjon er egentlig ganske vanskelig. Hvorfor er det slik? Hvorfor hører vi ofte noe annet enn det som blir sagt? Hva påvirker kommunikasjonen vår? Hvorfor oppstår konflikter?

Kondis

Få bedre kondis gjennom forskjellige aktiviteter. Regn med høy intensitet.

Kritisk tenkning

En sunn kritisk holdning vil kunne spare oss for en del dumme ting vi møter i verden. Hvilke spørsmål bør vi alltid stille oss når noen ønsker å selge oss et budskap? Hvor lett er det å bli lurt?

Ledkort/brattkort

Pris: 250,-

Vi bruker Sagavolls egen klatrevegg og går igjennom Norges Klatreforbunds «Brattkortkurs». Dette er et grunnkurs i sikkerhet, sikring og klatring både på topptau og på led. Inkludert brattkortprøven.

Leseopplevelser

Pris: 100,-

Vi leser og snakker om gode bøker, lager vår egen bokkafe, møter en forfatter og lærer om flere og deres forfatterskap.

Longboard

Pris: 1 500,-

Drømmer du om eget designet longboard? Her har du muligheten til selv å bestemme form og farge, kvalitet på trucks, og spennet i brettet.

Love2Dance

Vi tar utgangspunkt i jazz og moderne teknikk med hovedfokus på koreografi. Kan hende vi må ta det til scenen dersom resultatet blir bra. Dette er for alle som liker å danse - åpent nivå.

Lovsang

Hva er lovsang? Hvorfor lovsynger vi? Hva synger vi om? Her lærer vi mer om hva lovsang er.

Lær å strikke/sy

Her får dere innføring i basic strikking, søm og hekling. De første gangene går med til hver av de tre teknikkene, videre kan dere velge selv hva dere vil jobbe videre med.

Mat på tur

Pris: 200,-

Hvordan overraske dine turkamerater med noe godt? Dette er matlaging, der skogen er vårt kjøkken, og bålet vår komfyr. Vi skal prøve oss på alt fra det enkle til en treretters middag.

Midtøstenkonflikten

Ingen konflikt i verden er mer komplisert og uløselig (?) som Midtøstenkonflikten. Vi prøver å forstå, prøver å lære, både gjennom diskusjon, undervisning og film.

Min troshistorie

I dette valgfaget begynner vi med at du skriver din troshistorie. Denne danner bakgrunnen for samtaler om hvem vi er og hvorfor vi tror som vi gjør. Hvem og hva har vært med å forme din tro?

Personlig økonomi

Bevisstgjøring av eget pengeforbruk. F.eks.: Hva bruker vi penger på? Hvilke utgifter har man i en normal husholdning? Hva koster det å kjøpe egen bolig? Vi skal lære å sette opp et budsjett.

Prosjekt Øst Asia (PØA)

Pris: 19 000,-

Vær med å drive skolens bistandsprosjekt. Inkluderer 2 ukers tur til prosjektet vi støtter som i dag ligger i Kambodsja. Få unike opplevelser! Se Skoleprosjekt for mer info om PØA.

Psykisk helse

Psykiske lidelser øker i dagens samfunn, mange strever med hverdagen sin. Hva er det som gjør at noen utvikler en psykisk lidelse? Kort gjennomgang av de vanligste psykiske lidelsene.

Redesign

Vi gir nytt liv og ny verdi til «brukte» gjenstander! Redesign har blitt veldig populært da du kan legge ditt personlige preg på produkter, som vil gjøre dem unike.

Samspill og låtskriving

Her skal vi spille/synge sammen (gjerne i band), ta i bruk ulike verktøy for å kunne skrive egne låter, komponere, arrangere, instruere...

Sjokolade

Vi skal lage sjokolade i forskjellige varianter: kaker, desserter, konfekt og fondue er noen stikkord.

Sport og mat

Pris: 100,-

Her skal vi lære om trening og kosthold. Vi skal ha en treningsøkt sammen og lage noe mat som er bra for kroppene våre. Det er IKKE en forutsetning at du er godt trent – men du må tørre å bli sliten.

Step/Styrke

Kondisjons- og styrketrening i intervaller på stepkassen. Trinnkombinasjoner utfordrer koordinasjonen og får opp pulsen. Utrolig artig måte å trene på! Kjenn pulsen stige og svetten piple.

Stisykling

Dette passer for deg som har en terrengsykkel og som vil lære å beherske sykling i terreng. Teknikktrening og grunnleggende sykkelforståelse.

SUP og suppe

Pris: 500,-

Vi skal ut på tur på SUP (Stand Up Paddling) brett. Lære litt teknikk og ikke minst finne balansen på brettet. Etterpå går vi på kjøkkenet og lager varm suppe.

SUPyoga

Pris: 500,-

I SUPyoga bytter vi ut yogamatte med et såkalt SUP-brett på vann! Gøy og en fantastisk god trening.

Swing

Lær å danse swing! En flott mulighet til å bli en habil swing-danser!

Søte fristelser

Her skal vi lage deilige søte fristelser. Forutsetningen er at du er glad i dessert! Lær å lage godis på kjøkkenet.

Tapas

Pris: 300,-

Et trivelig og smakfullt valgfag på skolekjøkkenet. Pesto, focaccia og bruschetta! Her skal vi trylle frem de lekreste retter.

Telemarkkjøring

Pris: 1 500,-

Telemark vil gi deg grunnleggende ferdigheter innen telemarkkjøring under varierte forhold. Vi kommer til å holde oss i Kongsberg skisenter som er godt egnet for alle nivåer.

Topptur

Pris: 100,-

Toppturer med flotte skiforhold om vinteren. Vi bestiger flere spennende topper i Telemark - løyper og nedfarter du husker lenge!

Tur til London / Oxford

Pris: 9 000,-

Eget valgfag under høstens valgfagsuke: Spennende studietur til London og Oxford med fokus på kristen tro og menigheter i storby. Se under Studieturer for mer info.

Villmark bønn og podcast

Pris: 50,-

Med podcast på øret rusler vi ut på tur. Det blir samtale og bønn ute i Guds skaperverk. Ulike aktiviteter, bål og varierte temaer om tro.

Volleyball

Pris: 2 000,-

Bli med på skolens volleyball-lag. Det blir prøvespilling og kanskje deltakelse i NM for videregående. Ett guttelag og ett jentelag. Noen utgifter i forbindelse med turneringer og NM.

Wakeboard

Pris: 900,-

Kun 7 minutter kjøring fra Sagavoll ligger Norges desidert beste kabelbane med meget høy standard. Prisen inkluderer sesongkort som gjelder så lenge du er elev ved Sagavoll.

På Sagavoll folkehøgskole setter vi -TID FOR LIV- i sentrum. Her er hverdagen fylt med spennende undervisning og godt fellesskap. Det kristne verdisynet er en viktig del av skolen. Sagavoll ligger midt i Telemark, omkranset av flott natur. 

Linjer ved skolen

Fra kr 119 300,-

Inkludert

 • Undervisning
 • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
 • Bad på gangen
 • Studietur: Fellestur våren 2020
 • Studietur: Spennende studietur til India
 • Internett
 • Vaskemaskin
Minimumspris for linja 119 300,-

Du kan legge til (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 119 300,-
(11 930,- per måned)
Du betaler månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Husk at du også trenger penger til dette

 • Mat på studietur Fellestur våren 2020
 • Mat på studietur Spennende studietur til India
 • Enkelte valgfag
  Noen av våre valgfag koster penger. Les mer om valgfag lenger opp på siden. Du velger valgfag først når du begynner på skolen.
 • Alternativ mat (glutenfri, melkefri, vegan etc) om du har behov for dette. Ta kontakt med skolen for mer informasjon.
 • Hjemreiser fra skolen:
  • Høstferie, juleferie, vinterferie, påskeferie
 • Lommepenger. På bloggen forteller fire elever hvor mye lommepenger de brukte i løpet av sitt år på folkehøgskole
Søk på linjenMer om skolenSkolens nettside

Dette sier tidligere elever

Gunhild Sannes Larsen

Sagavoll har satt mange spor, både i omgangskretsen, sjelslivet og det fysiske livet mitt. I dag går jeg Kunst- og designhøyskolen, året på Sagavoll var definitivt med å sette kursen.

Fra bloggen

Han har laget årets reklamefilm

Hvem er bedre til å lage ekte reklame for folkehøgskolene enn elevene? Hans Olav Rein har hatt et «helt fantastisk og uforglemmelig år, med verdens ...

Les mer på bloggen ▷

Bestill katalogen for 2019/2020

Få full oversikt over skoler og linjer, og bli kjent med livet på folkehøgskole.

Bestill katalogen

Linjer som ligner på denne

Kunst/OpplevelserLedig plass

Kunst/Opplevelser

Elverum folkehøgskule
Helårskurs14 t/ukeFrilynt
Håndverk og designLedig plass

Håndverk og design

Fosen folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Esthetics Marokko New YorkLedig plass

Esthetics Marokko New York

Bakketun Folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeKristen
Kreativ Forming Natur IslandLedig plass

Kreativ Forming Natur Island

Høgtun Folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeKristen
StrikkingLedig plass

Strikking

Peder Morset folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Design og håndverkLedig plass

Design og håndverk

Peder Morset folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Foto Lofoten analogtLedig plass

Foto Lofoten analogt

Lofoten folkehøgskole
HelårskursFrilynt
Arkitektur & interiørLedig plass

Arkitektur & interiør

Skiringssal folkehøyskole
Helårskurs14 t/ukeFrilynt
Kunst og arkitekturLedig plass

Kunst og arkitektur

Rønningen folkehøgskole
HelårskursKristen
BåtbyggingLedig plass

Båtbygging

Fosen folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Bilde, Form & KunstLedig plass

Bilde, Form & Kunst

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Helårskurs16 t/ukeKristen
Tegning, maling & kunstreise (TMK)Venteliste

Tegning, maling & kunstreise (TMK)

Skiringssal folkehøyskole
Helårskurs14 t/ukeFrilynt
Tilrettelagt Rønningen Ledig plass

Tilrettelagt Rønningen

Rønningen folkehøgskole
HelårskursKristen
COSPLAY - JapanLedig plass

COSPLAY - Japan

Hardanger Folkehøgskule
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
CosplayLedig plass

Cosplay

Namdals folkehøgskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt
NaturfotoLedig plass

Naturfoto

Lofoten folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Kunst - Italia - MexicoLedig plass

Kunst - Italia - Mexico

Agder Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt
Kunst +Fullt

Kunst +

Sunnhordland folkehøgskule
Helårskurs20 t/ukeFrilynt
VikingLedig plass

Viking

Seljord Folkehøgskule
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Visual ArtsLedig plass

Visual Arts

Ringerike Folkehøgskole
Helårskurs16 t/ukeFrilynt
Fashion DesignLedig plass

Fashion Design

Skiringssal folkehøyskole
Helårskurs14 t/ukeFrilynt
Flexi - Aktiv livsstilLedig plass

Flexi - Aktiv livsstil

Peder Morset folkehøgskole
Helårskurs15 t/ukeFrilynt
Street ART - Travel, Berlin, Cuba, TenerifeLedig plass

Street ART - Travel, Berlin, Cuba, Tenerife

Ringebu Folkehøgskule
Helårskurs13 t/ukeFrilynt
BilledkunstLedig plass

Billedkunst

Fana folkehøgskule
Helårskurs13 t/ukeFrilynt
Kunst/foto/glass/reiseLedig plass

Kunst/foto/glass/reise

Fjordane Folkehøgskule
Helårskurs18 t/ukeFrilynt
Kunst og illustrasjonLedig plass

Kunst og illustrasjon

Rønningen folkehøgskole
HelårskursKristen
Livslinja Thailand - kropp, helse, livsstilLedig plass

Livslinja Thailand - kropp, helse, livsstil

Skogn folkehøgskole
Helårskurs14 t/ukeFrilynt
Klær, Mote & DesignLedig plass

Klær, Mote & Design

Solborg folkehøgskole - Stavanger
Helårskurs16 t/ukeKristen
Grafisk design - JapanLedig plass

Grafisk design - Japan

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt
Tegning, kunst og scenografiLedig plass

Tegning, kunst og scenografi

Romerike Folkehøgskole
Helårskurs27 t/ukeFrilynt
Frys tiden: Bilde- og fotokunstLedig plass

Frys tiden: Bilde- og fotokunst

Svalbard folkehøgskole
HelårskursKristen
Visuell kunstLedig plass

Visuell kunst

Nansenskolen
Helårskurs26 t/ukeFrilynt
Art, Design & TravelLedig plass

Art, Design & Travel

Jæren folkehøgskule
Helårskurs12 t/ukeFrilynt
Foto - New York Ledig plass

Foto - New York

Skjeberg Folkehøyskole
Helårskurs17 t/ukeFrilynt
Film & Foto - USA - HollywoodLedig plass

Film & Foto - USA - Hollywood

Voss folkehøgskule
HelårskursFrilynt
Tegne, male, reiseLedig plass

Tegne, male, reise

Risøy Folkehøyskole
HelårskursKristen