Til hovedinnhold

Bratt – buldring, surf og stisykkel, høst

Søk på linja
Ledig plass

Klatre og buldre ute og inne! Grotting og juving. Sykle stier i skogen og på fjellet.  

Ferdighetene dine i klatring og buldring vil utvikle seg raskt med buldring utendørs på Harbak og klatring på Hell, Ekne og Oppdal. Vi trener klatring på noen utrolig bra buldresentre i Trondheim og i en flott klatrehall på Orkanger.

I Bymarka i Trondheim og på Oppdal får du prøvd deg i stisykling

Mot sluttet av halvtårskurset framover mot jul får du glede av utviklingen du har hatt i stisykling, klatring og buldring. 

Surfingen på linja er plassert om våren, men som halvtårselev på Bratt – buldring, surf og stisykkel er du garantert plass på surfing i Hoddevika, Stadt, under valgfagsuka i oktober.

 

Dette vil du lære:


Dette gjør vi også:

Uansett om du er nybegynner eller erfaren, lærer du mye. Du må bare være motivert!

Ta kontakt med oss i god tid om du har behov for tilpasninger, eller lurer på om vi kan tilrettelegge for deg.

Ola Græsli

Lærer

Ola er utdannet lektor i geografi og kroppsøving fra NTNU. Da han var elev på folkehøgskole fant han drømmejobben. Engasjerte elever, det gode fellesskapet og elever som mestrer nye ting er det beste med jobben på Rødde. Spesielt interessert i toppturer på ski, buldring, klatring og stisykling. Ola liker å være kreativ når han lager undervisningsopplegg, og det vil elevene merke!

Epost: ola@rodde.fhs.no

Våg noe nytt. Lær noe mer. 

På tide å gjøre noe annet? Elevene våre sier at Rødde har engasjerte lærere, godt sosialt miljø og innholdsrike studieturer. Fagtilbudet er variert og du kan fordype deg i det du er mest interessert i – eller prøv noe for første gang. Ta et år der du selv er med på å velge hva som skal skje! 

Linjer ved skolen

Les mer om skolen

Fra kr 56 200,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom)
  • Bad på gangen
  • Internett
  • Vaskemaskin
Minimumspris for linja 56 200,-

Du kan legge til (Huk av og se hvordan det påvirker prisen)

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 56 200,-
(11 240,- per måned)
Dette er en gjennomsnittspris pr måned. Summen på fakturaene er ikke den samme hver måned, du betaler for eksempel mer når summen du får fra Lånekassen er større.
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.
Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

- Da jeg oppdaget halvtårskurs på folkehøgskole, var det helt perfekt!

August startet på studier i Forsvaret, men oppdaget ganske fort at det ikke var riktig. Etter å ha jobbet noen uker ville han finne på ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen