Musikkproduksjon New York (vår)

Søk på linjen

Har du en drøm om å bli musikkprodusent, artist eller musiker? På Musikkproduksjon kan du ta steget videre.

Du lærer hvordan harmonier, grooves og hits bygges opp. Du tester ut egne låter og beats. Du får undervisning på vokal eller piano med erfarne musikere. Vi deler vår kunnskap om teknikker, metoder og software, om innspillingmiksing og mastring. Vi gleder oss til du skal lansere din neste låt på Spotify!

Mye av undervisninga skjer i vårt proffe studio eller foran macene hvor vi produserer og spiller inn musikk. Her får du god kjennskap til musikkprogrammet Logic Pro som er installert på flere macer på skolen. Her kan du utfolde deg med all din kreativitet og få teste ut nye muligheter og spennende ideer.

Noe av det vi vil jobbe med gjennom året er:

På Musikkproduksjon handler det om å lage musikk, finne de beste løsningene, den optimale grooven og de feteste akkordene. Det handler om å kunne legge et perfekt vokalspor på en fersk beat, en fin akkordrekke eller et gitarriff. Du vil virkelig får kjenne på det å utvikle og produsere musikk slik du ønsker. Du får også være med å arrangere konserter, stå på scenen, og sette lyd og lys.

Skolen har et flott studio. Der får du boltre deg så mye du ønsker, og på kjellerscenen får du får prøvd ut musikken live

Et høydepunkt er studieturen til New York City der du får spille inn musikkvideo!

Om du har produsert musikk en stund eller er ny i gamet spiller ingen rolle. Ingen forkunnskaper kreves, bare interesse, engasjement og pågangsmot!

• Musikkproduksjon
  • Studio
  • Innspilling
  • Miksing
  • Mastring
  • Logic Pro
  • Musikklære
  • Noter
  • Besifring
  • Hørelære
  • Låtskriving
  • Arrangement
  • Konserter
  • Lyd
  • Lys
  • New York

Et godt miljø og samarbeid i klassen er en forutsetning for en god faglig og sosial utvikling for hver enkelt. Vi forventer derfor at du deltar aktivt med dine ideer, kunnskap og innspill.

Obligatorisk: Nei

Pris: 18 000

Varighet: 10 dager

Om våren reiser vi til New York City i ti dager. USAs største by har verdens beste tilbud for film, musikk og kultur. Hele verden er samlet på en plass, og severdighetene er uendelig mange. Dette er din sjanse til å bo i byen som aldri sover.

Vi ser konserter og musikaler i verdensklasse, besøker musikkbutikker og blir inspirert av den mest pulserende byen i verden. Det er også her i New York du finner locations og spiller inn din egen musikkvideo!

Oslofjord Folkehøgskole ligger en timinutters busstur fra Oslo sentrum. Vi bruker hovedstaden aktivt flere ganger i uka. Hos oss vil du kjenne deg trygg og sett for den du er, og vi-følelsen gjør at alle kjenner alle. Velkommen til en skole som gir minner for livet!

• 4 måltider daglig
  • Månedsreisekort
  • Skolegenser

Et godt utstyrt lydstudio, klasserom med nye datamamaskiner med produksjonsprogrammer. Skolen har flere macer med musikkprogrammet Logic Pro installert.

Bestill katalogen for 2020/2021

Idrett ALT (vår)

Halvårskurs vår12 t/ukeFrilynt

Work At Music - band (vår)