Fotball, trening og utfordringer Fotballtrening, innendørs og utendørs, med høy kvalitet og mål om å bli best mulig teknisk, taktisk, relasjonelt og fysisk. Fokus på hele menneskets utvikling.

Fokus på fotball og allsidighet

Elsker du fotball? Har du en drøm om å bli proff-spiller, eller kanskje du bare vil ha et år hvor dagene fylles med målrettet fotballtrening? Dette er linjen for deg som brenner for fotball, og som liker å trene fysisk og variert. Treningsleiren til Fuerteventura vil by på mye hygge og morro sosialt i tillegg til gode faglige økter med og uten ball!

Variert, men målrettet fotballtrening

Som fotballspiller er det viktig å finslipe teknikken, men det er også viktig å trene variert for å få avlastning og hindre skader. På denne linjen har vi derfor fokus på variert, men målrettet trening, og du vil få oppleve et bredt spekter av treningsformer. I løpet av året er målet at du skal utvikle deg teknisk, taktisk, relasjonelt og fysisk, og komme nærmere ditt fulle potensiale som fotballspiller og menneske. Hverdagene/ukene består av fotballøkter, i tillegg til varierte tilleggsaktiviteter. Innimellom øktene bruker vi også tid på FIFA.

Gjennom året får du oppleve:

• Fotballtrening
  • Fotballturneringer og kamper
  • Futsal
  • Målrettet trening med fokus på ferdigheter som styrke, spenst, utholdenhet og hurtighet
  • FIFA

I tillegg får du prøve:

• Innebandy
  • Ishockey
  • Squash
  • CrossFit
  • Hinderløype
  • Teambuilding
  • Hytteturer

Du har gjerne spilt organisert fotball i barne og ungdomsskolealder. Fotball er din lidenskap! Du vil utvikle deg som spiller i et trygt og inkluderende miljø med en kompetent trener og klare mål.

• Futsal
  • Styrketrening
  • Spensttrening
  • Hurtighetstrening
  • Utholdenhetstrening
  • Fotballturneringer og kamper
  • Innebandy
  • Ishockey
  • Squash
  • CrossFit
  • Hinderløype
  • Teambuilding
  • Hytteturer
  • Klatring

• Positiv innstilling
  • God innsats!
  • Treningsvilje

Varighet: 8 dager

Treningsleir og teambuilding

I februar drar vi på en treningsleir til vakre Fuerteventura. Vi bor på treningshotellet Playitas, et senter hvor man både bor, trener og soler seg. Alt i ett og en masse mulige aktiviteter, fra volleyball, styrketrening, CrossFit, Yoga og vannsport til nydelig fotballbane nede i en liten småby rett ved siden av senteret. Vi vil ha fokus på både sportslig utvikling og trøkk, men samtidig også det sosiale. Vi har vært på dette senteret en rekke ganger og det har vært stor suksess på alle måter. Søk gjerne opp senteret vi skal bo på og sjekk ut litt selv på www.playitas.net og se alle aktivitetene du kan være med på i tillegg til fotball. Februar er en fin mnd å være på tur og det vil også være andre klasser på skolen som deltar på turen.

Varighet: 5 dager

I februar drar hele skolen til Oppdal Skisenter. Her bor vi på leirstedet IMI-Stølen som har gode fasiliteter for overnatting og sosialt samvær!

Her blir det mye skiglede, leik og hyttekos. Vi har med oss mange dyktige instruktører og du vil få instruksjon på ditt nivå. Vi tilbyr instruksjon i apint, telemark, snowboard og langrenn. Du får 5 dager med skipass, så dette er en unik mulighet til å bedre dine skiferdigheter eller lære deg noe helt nytt! Veldig mange lærer å stå telemark for første gang disse dagene.

• Mat og rom på skolen
  • Studietur: Fuerteventura fotball
Minimumspris for linja 0,-

Summen du må dekke selv 0,-
(0,- per måned)

Fasiliteter

• Skolen disponerer en idrettshall til Futsal og innefotball.
  • Vi har en egen gressbane til disposisjon, noe som i våre dager er nokså unikt.
  • Vi har også tilgang til fullbane innendørshall samt 2/3 og 1/3 kunstrgressbane i umiddelbar nærhet.

• Fotballsko ute
  • Fotballsko inne
  • Leggskinner
  • Idrettstøy
  • Turtøy
  • Sovepose og liggeunderlag
Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Liv, identitet og verdi - våren 2022

Ål Folkehøyskole og kurssenter for døve