Vi pusher hverandre gjennom gruppetimer innen puls, styrke og bevegelighet. Her får du kjenne på smilepuls og treningsglede til energisk musikk. Prøv deg som instruktør! Treningstur til New York

Er du glad i å trene sammen med andre, og har du lyst til å bli instruktør? Liker du å bli pusha, og vil du lære om ulike treningsmetoder for deg selv og i gruppe? Da er dette linja for deg.

På denne linja får du trene mye og variert, og tilegne deg kunnskap som kan være nyttig for å legge opp målrettet trening for deg selv og andre. Vi vil jobbe mye med både styrke- og utholdenhetstrening, hovedsakelig i form av gruppetrening.
Stikkord for linja er innsats og treningsglede!

Innhold:

Instruksjon / praksis

I løpet av året får du god trening i det å planlegge og gjennomføre trening for andre. Vi vil teste og utforske det som finnes av effektive og morsomme GX-trender der ute. Vi har flere gruppetreningstilbud på kveldstid som etter hvert ledes av elevene på denne linja.

Gjennom tilbakemeldinger fra lærer og medelever utvikler du dine ferdigheter og selvtillit som instruktør. Som deltaker på andres timer henter du inspirasjon til å lage spennende treningstimer selv.

Dette er en veldig fin praksis for deg som ønsker å teste ut om en karriere innenfor treningssenterbransjen kan være noe for deg!

• Utvikle egenferdighet og veiledningskompetanse innen ulike former for gruppetrening.
  • Få et innblikk i aktiviteter som kan brukes til å forbedre egen og andres fysiske form.
  • Lære å forberede, gjennomføre og evaluere treningsopplegg for funksjonshemmede og -friske voksne.

• Du er klar for å ta treningen til et nytt nivå
  • Du viser engasjement og interesse
  • Du er villig til å utfordre deg selv
  • Du har lyst å bidra til et godt klassemiljø og fellesskap

Cainan Sletten

Linjelærer, Fitnesslinjene og Movement Culture

Jeg har mastergrad i Idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole, i tillegg til årstudium i Praktisk-Pedagogisk Utdanning, og Idrett, Kultur og Utvikling. Også en rekke kurs innen ulike treningsmetoder. Samtidig som jeg studerte jobbet jeg som instruktør innen Crossfit, Yoga og akrobatikk.

Trening er det beste som finnes, stort sett finner du meg på styrkerommet, ved hoppegropa eller på slakklinen.

Epost: cainan.sletten@idrettsskolen.com

Marte Bondal

Linjelærer, Fitness - GX - instruktør og Movement Culture

Jeg har studert dans ved Bårdar Akademiet og Norges Dansehøyskole og har en bachelor i dans og pedagogikk. Bor i Kongsberg med samboer og to barn. Er utøver i dansegruppen Intros Allstars og har konkurrert nasjonalt og internasjonalt i Cheerdance siden 2002. Underviser i forskjellige kreative valgfag og har en del undervisning med Movement Culture og GX – Puls og styrke.

Epost: marte.bondal@idrettsskolen.com

Kjersti Simpson-Larsen

Inspektør

Har jobba på idrettsskolen siden 1996. Starta opp som inspektør høsten 2017. Har noe undervisning på Fitness, LinjeX, Lederlinja, valgfag og fellesfag.

Utdannet i idrettsfag. Etterutdanning i Klatring, Idrettspsykologi og Spesialpedagogikk.

Er ei allsidig dame som liker å trene. Alt fra utholdenhet til styrke og det meste innen friluftsliv sommer som vinter. Bor på tunet og gift med Sigurd.

Epost: kjersti.simpson-larsen

• Studietur: Thailand

Tradisjonshåndverk (Vårsemester)

Sund folkehøgskole