Til hovedinnhold
Ledig plass

Har du lyst på et høstsemester fylt med trening og kosthold? Blandet med gode folkehøyskoleopplevelser, nye venner og opplevelser for livet? Vil du bli raskere, sterkere og sunnere? Søk nå!

På PULS får du et halvt år med målrettet og variert trening innenfor både styrke, utholdenhet og bevegelighet. Dette er en linje for alle, uavhengig av hva slags form du er i. Vi jobber PT-fokusert, som vil si at man selv får lære å sette opp sitt eget treningsprogram, skrive mål og gjennomføre tester. Dette er en aktiv linje der stort sett hver dag med linjetimer inneholder trening. 
 
Treningen er svært variert og du får mulighet til å teste ulike former for styrketrening, hvordan du effektivt kan jobbe deg til bedre kondisjon og øke ditt bevegelsesutslag. Vi ønsker ikke bare å gi deg kunnskap om å bli raskere og sterkere, men også hvordan du kan gjøre dette på en sunn og god måte. Vi har derfor ukentlig undervisning om ernæring og helse.
 
Skal du søke politihøyskolen eller utdanne deg til fengselsbetjent? Tenker du deg en militær karriere eller vil du søke deg til en spesialavdeling? Vi ønsker å tilrettelegge slik at du kan ha mulighet til å klare opptakskravene. Dette året vil også gi deg innsikt i arbeidet som personlig trener.

Som halvårselev vil du komme inn i et eksisterende skolemiljø hvor vil bli tatt godt imot og raskt bli en del av gjengen. Elevene på PULS-linja er engasjerte, treningsvillige, læringsvillig og inkluderende. Vi ønsker deg velkommen!

Linjen passer for deg som vil bli sterkere, raskere og sunnere. Det er ingen opptakskrav og linjen passer for alle!

Dette vil du lære

  • Styrketrening; teknikker, treningsplanlegging, crossfit, kettlebell, bootcamp, basisball, boksing. 
  • Utholdenhetstrening; fysiske tester, O2-opptak, makspuls, intervalltrening, spinning, løping/ løpeteknikk.
  • Bevegelsestrening; restitusjon, streching, yoga, svømming, skadeforebygging, slyngetrening. TRX.
  • Kosthold og ernæring. Om energi, væske og rehydrering, sunn mat
  • Om kropp og helse.

Våre forventninger til deg

Vi forventer at du er klar for mange treningsøkter, og at du ellers vil bidra positivt i det sosiale fellesskapet.

-

Fra kr 48 500,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen
Minimumspris for linja 48 500,-

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 48 500,-
(9 700,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.
Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

- Tror du får bedre utbytte av studier med folkehøgskole i bunn

Anne Britt og Håkon Mølsæter har hatt tre sønner på folkehøgskole, og er ikke i tvil om at det var viktig for dem. – Det ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen