Til hovedinnhold

Musikk - halvårskurs vår

Søk på linja
Ledig plass

Et halvår med mye musikkglede! Ønsker du å utvikle din skaperglede og kreativitet innen musikk, kan musikklinja være noe for deg.

Dette får du på musikklinja:

På Haugetun møter du en musikklasse som liker å skape personlig preg på låter de synger, og leke seg med uttrykk i musikken.

Musikklassen er et fint sted med god takhøyde i forhold til det å teste ut ting. Det kreves ikke at du har mye erfaring, vi jobber oss sammen ut fra de erfaringene du har. Ingen blir presset til å komme fram med noe de ikke er klare for. Vi jobber for at det skal være et skapende og kreativt miljø, der det er greit å være underveis og samtidig dele til stor glede for resten av klassen.

På grunn av koronaepidemien er det vanskelig å si noe om hvor studieturen går i år. Der følger vi de reiseråd som blir gitt. Åpner det seg muligheter for tur i Europa prøver vi det, men vi forbereder oss også på å bruke de muligheter som ligger nærmere. Norge har mye å by på, så bra blir det nok uansett.

Vi håper å se deg i januar!

Linjen passer for deg som er musikkinteressert og som har lyst å utvikle ferdighetene dine innen sang, låtskriving, produksjon og det å stå på scenen.

Dette vil du lære

  • Skrive og produsere låter.
  • Fremføre på scenen
  • Om musikkbransjen.

Våre forventninger til deg

Vi forventer at du vil bidra positivt på linja, og forøvrig i det sosiale fellesskapet.

-

Fra kr 48 500,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen
Minimumspris for linja 48 500,-

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 48 500,-
(9 700,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Dette utstyret får du låne av skolen

  • Et profft lydstudio.
  • Eget lydstudio i klasserommet.
  • Diverse pianoer, gitarer og PA-anlegg.
Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

Aurora trengte en pause fra videregående. Stortrives på folkehøgskole

Etter to år helsefag på videregående, trengte Aurora et avbrekk før lærlingtid. En rådgiver anbefalte henne folkehøgskole, noe som ble full klaff.

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen