Til hovedinnhold

Fotball - halvårskurs vår

Søk på linja
Ledig plass

Ønsker du å utvikle dine fotballferdigheter gjennom 4 treninger i uka og flest mulig fotballkamper? Kom til Haugetun våren 2022! Her får du opplevelser, læring og vennskap for livet!

På fotballinja får du:

Som fotballspiller er det kamper som er høydepunktet, og det er også den beste måten å bli bedre på. Vi spiller derfor så mange kamper som mulig i løpet av året. Dette kan være kamper mot folkehøyskoler, toppidrettslinjer og lokale klubber. Dersom koronasituasjonen tillater det er vi også med på noen turneringer.

Fotball kan også være nyttig for videre idrettstudier. Skal du søke politihøyskolen eller utdanne deg til fengselsbetjent? Tenker du deg en militær karriere eller vil du søke deg til en spesialavdeling? Vi tilrettelegger slik at du skal ha mulighet for å klare opptakskravene. Kunnskapen om trening, og ikke minst den egentreningen som gjøres dette året, er et fint grunnlag for disse studiene.

I tillegg til det du lærer på linja, vil du også få med deg alt det andre skolen har å by på. Det er bl.a. timer med samtidsorientering, tro og liv, etikk, psykologi og personlig økonomi. Skolen har også spennende gjester og seminarer, og du kan velge blant ca 30 ulike valgfag.

Les mer om fotball på helårskurset her!

Linja passer for deg som er aktiv spiller eller som nylig har vært det. Erfaringsmessig består linja av flest gutter med bra nivå, så jenter bør holde 1.div - Toppserienivå for å få et bra utbytte.

Dette vil du lære

  • Gjennom 4 ukentlige treninger blir du en bedre fotballspiller. Vi jobber med basisferdigheter som teknikk, pasning og avslutninger, men også samspill og samhandling som lag.
  • Kampanalyse gjennom å se seg selv i kampsituasjon.
  • Holdninger og lagbygging.
-

Fra kr 48 500,-

Inkludert

  • Undervisning
  • Mat og rom på skolen
Minimumspris for linja 48 500,-

Lån og stipend

Summen du må dekke selv 48 500,-
(9 700,- per måned)
Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Dette utstyret må du stille med selv

  • Fotballsko
  • Leggskinn
  • Keeperhansker (om du er keeper)
  • Treningsklær
Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Fra bloggen

- Tror du får bedre utbytte av studier med folkehøgskole i bunn

Anne Britt og Håkon Mølsæter har hatt tre sønner på folkehøgskole, og er ikke i tvil om at det var viktig for dem. – Det ...

Les mer på bloggen ▷

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Bestill katalogen