E-sport dreier seg om dataspill hvor alle kan spille sammen og diskutere om ulike strategier og planlegging på norsk tegnspråk, for å vinne som et lag. God helse er viktig og vi har fokus på fysisk ak

På e-sport linjen fokuserer vi i utgangspunkt på dataspill, historier, strategi, planlegging, lagarbeid, vinn og tap. Vi konsentrerer oss om dataspill hvor alle kan spille sammen og diskutere om ulike strategier og planlegging på norsk tegnspråk, for å vinne som et lag.

Hvis du har et spill som du ønsker å spille, ta opp med lærer på forhånd. I klasserommet bruker vi egne datamaskiner og jobber sammen mot felles mål på norsk tegnspråk.

Det blir annerledes fordi vi bruker tegnspråk til kommunikasjon. Vi planlegger og utfører strategiene våre sammen og konkurrerer mot hverandre og andre på nett. Målet for er at vi skal bli bedre sammen.

På E-sport-linjen spiller vi nye og gamle spill fra spillhistorien. Vi er åpne for å endre spillene ut fra hvilke elever som kommer.

Vi sitter ikke bare foran skjermen og når du er aktiv med E-sport, er det viktig å ta vare på helsa. Derfor har vi også forskjellig former for fysisk aktivitet på timeplanen.

Gode grunner til å velge E-sport linjen:

Linjen er for deg som kan norsk tegnspråk og brenner for dataspill og ønsker å utvikle evne innen E-sport.

Gunnar Snær Jónsson

Linjeleder for E-sport

Gunnar er fra Island og flyttet til Norge i juli 2018. Han er utdannet med bachelorgrad i norsk tegnspråk og tolking.

Epost: gunnar.jonsson@al.fhs.no

På Ål folkehøyskole underviser vi i spennende linjer og i ulike valgfag på norsk tegnspråk. Skolen er Norges eneste tegnspråklige folkehøyskole som er for alle som kan eller vil lære tegnspråk. Velg en av linjene og få en unik erfaring og opplevelse i tegnspråkmiljøet.

Les mer om skolen

• Mat og rom på skolen (romtype: dobbeltrom eller enkeltrom)

Når du takker ja til skoleplassen må du betale et administrasjonsgebyr på rundt 2500 kroner. Resten av summen betaler du månedsvis gjennom skoleåret. Nærmere informasjon får du fra skolen.

Datamaskin er et viktig verktøy i undervisningen og du skal derfor ha med din egen PC. Ekstra mus og kontroller er lurt, avhengig av hvilket dataspill det passer til.

Søk på linjaMer om skolenSkolens nettside

Få gratis skolekatalog i postkassa!

Få katalog med full oversikt over alle folkehøgskoler i posten. Bli kjent med skolene i ro og mak, og diskuter med venner og familie!

Halvårskurs -Pop

Trøndertun folkehøgskole
Halvårskurs høst24 t/ukeFrilynt

Dans - Høst 2022