Til hovedinnhold

NORGE OG UNESCOS VERDENSARVLISTE

Vet du at Norge har 8 steder på Unescos verdensarvliste? På denne linja får du virkelig oppleve hva Norge har å by på. Bli med Norge rundt og besøk alt fra Bryggene i Bergen til Helleristningene i Alta. Vi cheker av alle 8 steder med besøk og fotografering.

REISENE 

Tog blir vår viktigste fremkostmiddel, så vi reiser grønt der vi kan i vårt langstrakte land. Bergensbanen, Sørlandsbanen, Rørosbanen og Nordlandsbanen skal alle testes. Vi skal også oppleve verdens vakreste togreise - Flåmsbanen. 

Gled deg til 8 verdensarvsteder i Norge

FOTO

I starten av skoleåret vil du få tilgang til ADOBE-pakka og kurs i grunnleggende fototeknikker og bilde/filmredigering. Alle opplevelser dokumenteres. Det handler om å fange de virkelig gode opplevelsene og øyeblikkene.

Vi legger ut reisevlogger og deler flittig på en felles Instagram! På slutten av året samles alle opplevelsene i en storslått fotobok som for alltid vil bevare minnene.

 

 

Valgfagsuke: Studietur til Island

Pris: 14 500

Bli med til sagaøya som er svært moderne og full av kontraster! Tid for opplevelser, aktiviteter, lavaørkener, vulkaner og spennende historie. 

Valgfagsuke: Studietur til Kambodsja

Pris: 24 000

Bli med på en 2 ukers tur til Kambodsja for å besøke noen av prosjektene vi støtter gjennom Normisjon. Turen går som et valgfag, og gir deg en unik sjanse til å oppleve bistandsarbeid på nært hold. Sagavol har samlet inn over 1 million kroner hvert av de siste skoleårene. Vi er veldig stolte av å ha en tradisjon med engasjerte elever!

"Kambodsja er et av de fattigste og minst utviklede landene i verden. Landet har en ung befolkning med en brutal historie. Mellom årene 1975-1978 ble 2 000 000 mennesker utryddet av regimet i landet. Denne mørke historien preger fortsatt hele samfunnet og har spesielt rammet utviklingen på landsbygda. Sagavoll kan være med på å endre dette gjennom utdanning og bærekraftig bistand."

Turen er på 14 dager, og vil gå i november. Pris ca. kr. 24.000,- (pluss visum og vaksiner). 

Valgfagsuke: Studietur til London og Oxford

Pris: 14 000

Studietur til London og Oxford med fokus på kristen tro. Vi besøker ulike storbymenigheter (Hillsong, HTB, St.Pauls) og ser hvordan kristen tro kan uttrykkes på ulike måter. I Oxford setter vi fokus på C.S.Lewis og Apologetikk (trosforsvar). Denne turen vil gi deg økt forståelse for hva kristen tro er. Selvsagt blir det også tid til musical og andre fine opplevelser i storbyen.

Dere blir godt kjent i London og med hverandre denne uken. Vi bygger fellesskap gjennom felles måltider, opplevelser, undervisning og samtaler (Nb. 1 ukes medtrokort og noen måltider vil komme i tillegg på prisen). 

Sagavoll folkehøgskole has for many years had English-speaking students who have come to learn Norwegian and follow a main subject

Our main subjects are:

  • KRIK Dance&Training 
  • FIX - Outdoor life - Extreme
  • Outdoor life - Wilderness
  • Safari
  • Music & Studio
  • Creativity
  • KRIK Multisport (CHRISC)
  • KRIK (CHRISC) - Volleyball og Flyt 
  • Backpacker South-America 

Please include four prioritized wishes regarding main subject in your applicaton.

For more information in English, please send us an e-mail.

Send applicationAbout the schoolSchool web page