"Fra løpende føtter til å finne røtter" Bli med å lage ultimate reiser i Norge til en billig pris. Med sekken på ryggen skal vi oppleve norsk kultur og natur, og få møte spennende mennesker. Du lærer om norsk historie, reiseplanlegging, foto og norsk kultur. Du får fotokurs og opparbeider deg stor kunnskap om reiseliv i Norge. Vi legger ut reiseblogger. Lengre tur til Lofotoen - med tog, båt og buss.

Innhold på linja:

Mandatory: Yes

Price: Included in course price

Duration: 1-2 uker

Vi backpacker i Norge! Gled deg til store opplevelser i vårt langstrakte land! Bli med på turplanlegging - du kan bestemme hvilke steder vi skal innom før vi ender i Lofoten.

Valgfagsuke: Studietur til Island

Pris: 12 000

Bli med til sagaøya som er svært moderne og full av kontraster! Tid for opplevelser, aktiviteter, lavaørkener, vulkaner og spennende historie.

Valgfagsuke: Studietur til Kambodsja

Pris: 19 000

Bli med på en 2 ukers tur til Kambodsja for å besøke noen av prosjektene vi støtter gjennom Normisjon. Turen går som et valgfag, og gir deg en unik sjanse til å oppleve bistandsarbeid på nært hold. Sagavol har samlet inn over 1 million kroner hvert av de siste skoleårene. Vi er veldig stolte av å ha en tradisjon med engasjerte elever!

"Kambodsja er et av de fattigste og minst utviklede landene i verden. Landet har en ung befolkning med en brutal historie. Mellom årene 1975-1978 ble 2 000 000 mennesker utryddet av regimet i landet. Denne mørke historien preger fortsatt hele samfunnet og har spesielt rammet utviklingen på landsbygda. Sagavoll kan være med på å endre dette gjennom utdanning og bærekraftig bistand."

Turen er på 14 dager, og vil gå i november. Pris ca. kr. 19.000,- (pluss visum og vaksiner).

Valgfagsuke: Studietur til London og Oxford

Pris: 9 000

Studietur til London og Oxford med fokus på kristen tro. Vi besøker ulike storbymenigheter (Hillsong, HTB, St.Pauls) og ser hvordan kristen tro kan uttrykkes på ulike måter. I Oxford setter vi fokus på C.S.Lewis og Apologetikk (trosforsvar). Denne turen vil gi deg økt forståelse for hva kristen tro er. Selvsagt blir det også tid til musical og andre fine opplevelser i storbyen.

Dere blir godt kjent i London og med hverandre denne uken. Vi bygger fellesskap gjennom felles måltider, opplevelser, undervisning og samtaler (Nb. 1 ukes medtrokort og noen måltider vil komme i tillegg på prisen).

Sagavoll folkehøgskole has for many years had English-speaking students who have come to learn Norwegian and follow a main subject

Our main subjects are:

• PULSE Dance&Training
  • FIX - Outdoor life - Extreme
  • Outdoor life - Wilderness
  • Safari
  • Music & Studio
  • Creativity
  • KRIK Multisport (CHRISC)
  • KRIK (CHRISC) - Volleyball og Flyt
  • Backpacker South-America
  • Backpacker Norway
  • Tabletop Gaming
  • Psychology

Please include four prioritized wishes regarding main subject in your applicaton.

For more information in English, please send us an e-mail.

Send applicationAbout the schoolSchool web page