Til hovedinnhold

We are not only taking photos, we are making them! That's when photography starts to be FUN, and You will learn a lot about the creative processes which leads to the good pictures.


Foto og reiser er den beste komboen - og på denne linja vil du lære mye om alt det tekniske og de kreative prosessene som resulterer i de skikkelig gode bildene. Vi fokuserer på å mestre kamerateknikker i ulike settinger, hvordan fange et unikt bilde og hvordan du best kan redigere bildene til noe helt spesielt. Fokuset ligger også på å oppleve Norges fantastiske natur, fra havet og stranda til skogen, viddene, og fjellet. Du får se og oppleve helt unike steder - samt oppleve de mest kjente naturperlene i Norge.  

Vi reiser fra nord til sør, øst til vest for å utforske og leke oss gjennom kameralinsen på noen av Norges mest magiske naturperler. 

Vi tenker bærekraft og miljø i det vi gjør, så alle reiser skjer på mest mulig miljøvennlig vis. Vi etterlater ingenting annet enn fotavtrykk og gode bilder.


Klar for et eventyr som tar pusten fra deg? 

 

Endelig kan vi begynne å reise igjen! 

Vi har felles skoeltur til Spania, der vi utforsker den fantastiske solkysten rundt Malaga og Torremolinos. Vi nyter late dager i sola, drar på skolebesøk og blir kjent med spanske skoleelever, får fantastiske naturopplevleser og får se spennende kulturelle og historiske steder. Turen er frivillig, og det blir et solid og gøy opplegg på skolen for de elevene som ikke drar på tur. 

Linjene har sine egne turer:

Global:  Asia og Afrika 

Musikk og Film og foto: London

Fotball: Liverpool og Manchester

Sport og Friluft: Lanzarote og Rauland 

Allround og Allround Aktiv: Aalborg 

Foto - Norge på langs: Norge 
 

Mandatory: Nei

Price: 14 000

Duration: 10 dager

Meals included per day: 2

Skolen har lang tradisjon for å ha dra på felles skoletur. Vi drar helt sør i solfylte Spania og opplever alt hva landet har å by på. Det blir en fin blanding av spennende kulturelle opplevelser, byvandring, streetart, flamenco, tapas og strandliv. Vi besøker Gibraltar, drar inn i landet for å oppleve det fantastiske fjellandskapet og møter spansk ungdom på ulike skoler. 

Lundheim Folk High School is located south-west in Norway, offering courses in subjects as follow:
- computer and e-games
- sport and out-door activities
- media, film and television
- cooking
- cosplay
- music
- training for disabled
- norwegian language for foreigners

Courses at the school

Send applicationAbout the schoolSchool web page